Vectra Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ja już naskarżyłam Rafałowi , na pana S :diabloti: będzie miał interwencje ... nie może być tak , że Asiaczka tu nie ma Quote
gosiaja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Asiaczek jakieś małe szkraby pogryzły kable ? Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 o a bedziecie w Opolu w sobote czy niedziele? Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Vectra napisał(a):ja już naskarżyłam Rafałowi , na pana S :diabloti: będzie miał interwencje ... nie może być tak , że Asiaczka tu nie ma Na dodatek, pan S. zainstalował mi nowe wersje różnych programów, w tym ADSee i.... nijak nie mogę zmniejszac fotek. Kaze mi poodać jakiś klucz/kod. A ja przecież tego nie mam. Dobrze, że stara wersję tego programu nan ma CD, to sobie wgram tę starszą... jamnicze napisał(a):To będziemy trzymać kciuki za wszystkie Asiaczki :) Kciuki - zawsze - mile widziane:) gosiaja napisał(a):Asiaczek jakieś małe szkraby pogryzły kable ? To na pewno nie wchodzi w gre, bo do sypialni psy nie mają wstepu. A kabel z małego pokoju do dużego idzie za regałami... *anusia&ajlu* napisał(a):o a bedziecie w Opolu w sobote czy niedziele? Jesteśmy w niedzielę:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Niestety, nie mogę zmniejszac zdjęć, więc niespodziankę dla Was będę mogła wgrac dopiero w niedzielę popołudniu... Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Oj to umieram z ciekawości i domysłów nad tą niespodzianką ;) i trzymam wielgachne kciuki za Opole:lol: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Kochana, Opole to dopiero 1 maja br. Puszczaj paluchy, bo na pewno w domku się przydadzą;) pzdr. Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To daj znać kiedy trzeba będzie trzymać - ja się polecam ;) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Za 2 tygodnie - Wieselburg/austria. Ale na pewno jeszcze się przypomnę:) Pzdr. Quote
Cienka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 loudres ty sie na tego 1 maja nie zapowidaj bo pewnie cię zielona zgarnie do Dobrego Miasta na wystawę:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Cienka napisał(a):loudres ty sie na tego 1 maja nie zapowidaj bo pewnie cię zielona zgarnie do Dobrego Miasta na wystawę:cool3: A Dobre Miasto tez jest 1 maja? pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Oj, to jedne kciuki będa za Opole, a drugie - za Dobre Miasto:) pzdr. Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Za 2 tygodnie - Wieselburg/austria. Ale na pewno jeszcze się przypomnę:) Pzdr. Moje kciuki masz pewne jak w szwajcarskim banku :) Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cienka napisał(a):Tak jest pierwszego maja To na pewno tak:)Będzie pierwsza wystawa szkodników.Pewnie odstawia mi tragikomedie haha Quote
Cienka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 A ja kciuków nie muszę trzymać bo taka czarownica jak ja to wystarczy, że pomyśli i tak się staje :diabloti: Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, to jedne kciuki będa za Opole, a drugie - za Dobre Miasto:) pzdr. Damy rade:evil_lol: Nikt tak jak baski nie nauczy nas podzielności uwagi;) Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cienka napisał(a):A ja kciuków nie muszę trzymać bo taka czarownica jak ja to wystarczy, że pomyśli i tak się staje :diabloti: Cienka to myśl...myśl intensywnie juz od teraz :)To jest nasze zamówienie hihi.Zamawiamy bardzoooooo intensywne myslenie Quote
Cienka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zawsze najlepsze wizje mam właśnie jak mnie coś boli i zachodzi pytanie czy warto się leczyć skoro bez wspomagaczy takie rzeczy rodza się w głowie :) Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cienka napisał(a):Zawsze najlepsze wizje mam właśnie jak mnie coś boli i zachodzi pytanie czy warto się leczyć skoro bez wspomagaczy takie rzeczy rodza się w głowie :) Na to nie umiem odpowiedzieć.Bólu nie zazdroszczę ale daru przewidywania na pewno... Quote
taxelina Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jamnicze napisał(a):To będziemy trzymać kciuki za wszystkie Asiaczki :) Dokladnie tak! :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Pazurki mam już zrobione, zaraz wychodzę do fryzjera,bo...... jutro mamy Walne Zebranie O/W-wa. Muszę na na nim być. Dlaczego? Napiszę jutro ppłd. Kurczę, znowu tajemnica, ale tak trzeba. Póki nic w łapce, to nic na papierze...;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Pazurki mam już zrobione, zaraz wychodzę do fryzjera,bo...... jutro mamy Walne Zebranie O/W-wa. Muszę na na nim być. Dlaczego? Napiszę jutro ppłd. Kurczę, znowu tajemnica, ale tak trzeba. Póki nic w łapce, to nic na papierze...;) Pzdr. Intrygujesz ...;) Quote
Recommended Posts