Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
ja już naskarżyłam Rafałowi , na pana S :diabloti:
będzie miał interwencje ... nie może być tak , że Asiaczka tu nie ma

Na dodatek, pan S. zainstalował mi nowe wersje różnych programów, w tym ADSee i.... nijak nie mogę zmniejszac fotek. Kaze mi poodać jakiś klucz/kod. A ja przecież tego nie mam. Dobrze, że stara wersję tego programu nan ma CD, to sobie wgram tę starszą...

jamnicze napisał(a):
To będziemy trzymać kciuki za wszystkie Asiaczki :)

Kciuki - zawsze - mile widziane:)

gosiaja napisał(a):
Asiaczek jakieś małe szkraby pogryzły kable ?

To na pewno nie wchodzi w gre, bo do sypialni psy nie mają wstepu. A kabel z małego pokoju do dużego idzie za regałami...

*anusia&ajlu* napisał(a):
o a bedziecie w Opolu w sobote czy niedziele?

Jesteśmy w niedzielę:)

pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
A ja kciuków nie muszę trzymać bo taka czarownica jak ja to wystarczy, że pomyśli i tak się staje :diabloti:

Cienka to myśl...myśl intensywnie juz od teraz :)To jest nasze zamówienie hihi.Zamawiamy bardzoooooo intensywne myslenie

Posted

Zawsze najlepsze wizje mam właśnie jak mnie coś boli i zachodzi pytanie czy warto się leczyć skoro bez wspomagaczy takie rzeczy rodza się w głowie :)

Posted

Cienka napisał(a):
Zawsze najlepsze wizje mam właśnie jak mnie coś boli i zachodzi pytanie czy warto się leczyć skoro bez wspomagaczy takie rzeczy rodza się w głowie :)

Na to nie umiem odpowiedzieć.Bólu nie zazdroszczę ale daru przewidywania na pewno...

Posted

Pazurki mam już zrobione, zaraz wychodzę do fryzjera,bo...... jutro mamy Walne Zebranie O/W-wa. Muszę na na nim być. Dlaczego? Napiszę jutro ppłd.
Kurczę, znowu tajemnica, ale tak trzeba. Póki nic w łapce, to nic na papierze...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pazurki mam już zrobione, zaraz wychodzę do fryzjera,bo...... jutro mamy Walne Zebranie O/W-wa. Muszę na na nim być. Dlaczego? Napiszę jutro ppłd.
Kurczę, znowu tajemnica, ale tak trzeba. Póki nic w łapce, to nic na papierze...;)

Pzdr.

Intrygujesz ...;)