lourdnes Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 OOOO to fanfary dla Asiaczka :)Gratulacje i czekamy aż zajrzy nam sie tu pochwalić :) Quote
Błyskotka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Widziałam się z Asią w Katowicach :). Jest cała i zdrowa :). Czekamy ........ Quote
jamnicze Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ma ktoś może wieści jak im poszło?, może zielona coś wie? Quote
MMM Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ale my cierpliwie czeeeekaaaamyyyyy, no i co, jak poszło? Quote
Asiaczek Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Hej, jestem na moment, bo pewnie mnie zaraz wywali. Komputer juz jest chyba sprawny, ale mam problem z łączami. co i rusz mnie wyrzuca, musze się na nowo logowac... Zaraz uciekam na cmentarze i popołudniu na pewno coś postaram się napisać Przekażę wtedy: Nowości wystawowe Przepis na rogaliki czyli nowe rożki-pierożki. Kto był w Katosach ten próbował. Rożki-pierożki będą tez w Opolu. Troche zdjęć (Mam spore zaległości we wstawianiu) Info o Romce + zdjęcia. O, masz, znowu mam info, żem odcięta... Pzdr. Quote
taxelina Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 to jeszcze chwila i calkiem do nas wrocisz! Quote
Buszki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Taka tu cisza...Chyba klops z tymi łączami :shake:. Quote
shirkan Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Asiu gratulowałam osobiście,ale i tu przyjmij jeszcze raz ogromne gratulacje za pudło na Bis Veteran! Quote
jamnicze Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ach te niedobre łącza. podłącz się pod jakiś kabelek telewizyjny, tak po sąsiedzku ;) Quote
Cerber Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 witam Asiaczku... wpadlam bom myslala, ze sie cos powaznego stalo, na szczescie widze, ze problemy z kompem jedynie! uf! Trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam :* Quote
Alicja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Asiaczku , skocz do kawiarenki internetowej ;) Pozdróweczki :hand: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 az weszlam, myslalam ze cos nie tak sie dzieje...a tu komputer...tez mialam ostatnio problemy z kompem, porazka:/ gratulacje za katowice, nam tez przyniosły szczeście :) choc podroz mialam wesola bylo warto :D pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
Cienka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Chyba najwięcej na temat psucia się komputerów to tomecki może powiedzieć. Na temat dostawców neta też. Na wsi wyboru nie ma jeden monopol. Ale jak Tomek dzwoni i zdąży powiedziec dzień dory to słyszy w słuchawce dzień dobry Panie Gasewicz już naprawiamy. Quote
lourdnes Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cienka napisał(a):Chyba najwięcej na temat psucia się komputerów to tomecki może powiedzieć. Na temat dostawców neta też. Na wsi wyboru nie ma jeden monopol. Ale jak Tomek dzwoni i zdąży powiedziec dzień dory to słyszy w słuchawce dzień dobry Panie Gasewicz już naprawiamy. hahaha dobre :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Na razie jestem. Komputer juz ma sprawdzony - jest OK. Mam zainstalowane nowsze wersje chyba wszystkich programów, którymi się posługuję. Ale nadal jest problem z kabelkami, bo co i rusz wyrzuca mnie z netu. Tak +/- na minute. Potem znowu jest połączenie. Najgorsze jest to, że ciągle musze pamiętać o zapisywaniu postów, informacji itp. bo.... giną. Aż się boję wstawiać fotki... W poniedziałek ma przyjśc fachowiec i oglądnąć kabelki i router (niedawno wymieniany!). Mam nadzieję, że w poniedziałek już wsio będzie OK. Bo jak nie, to.... juz sama nie wiem, co mam mysleć o tych problemach... Edit: ten post wysyłałam 4 razy... Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Na razie jestem. Komputer juz ma sprawdzony - jest OK. Mam zainstalowane nowsze wersje chyba wszystkich programów, którymi się posługuję. Ale nadal jest problem z kabelkami, bo co i rusz wyrzuca mnie z netu. Tak +/- na minute. Potem znowu jest połączenie. Najgorsze jest to, że ciągle musze pamiętać o zapisywaniu postów, informacji itp. bo.... giną. Aż się boję wstawiać fotki... W poniedziałek ma przyjśc fachowiec i oglądnąć kabelki i router (niedawno wymieniany!). Mam nadzieję, że w poniedziałek już wsio będzie OK. Bo jak nie, to.... juz sama nie wiem, co mam mysleć o tych problemach... Edit: ten post wysyłałam 4 razy... Pzdr. Oj to trzymamy kciuki żeby już ten koszmar z siecią sie skończył.Wszyscy sie stęskniliśmy :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 No fakt, nie było mnie prawie 2 tygodnie... To tak na szybko: Romka jest nadal u mnie. Rozwija się b.ładnie. Wczoraj miała 3 szczepienie. Sytuacja z siusianiem - powoli opanowana;) Romka spodobała się zielonej. W miniony wtorek Romka spotkała się z Ryśką czyli RED ROSE Asiaczek FCI. Oj, poszalały dziewczyny, poszalały. Mam fotki... Również we wtorek (ale po południu) Romka szalała z Amedee i Arubą a potem we środę - z Inga i Holką czyli czarnymi damulkami z Rosji. Eh, do tej pory zastanawiam się, jak ja przezyłam te 3 pierwsze dni tego tygodnia...;) Romka już zgłoszona na Opole; sama jestem ciekawa, jak nam pójdzie... Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To będziemy trzymać kciuki za wszystkie Asiaczki :) Quote
Paula03 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ale się cieszę, że jesteś z powrotem ;) Alicja napisał(a):Złośliwe te sprzety ;) Jak to się mówi: Złośliwość rzeczy martwych :) Quote
Czoko Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo się cieszę że już jesteś:lol: Ja pokonałam dogo z powodu głosowania - przegrywamy na Krakvet :shake: Quote
Recommended Posts