Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, jestem na moment, bo pewnie mnie zaraz wywali. Komputer juz jest chyba sprawny, ale mam problem z łączami. co i rusz mnie wyrzuca, musze się na nowo logowac...
Zaraz uciekam na cmentarze i popołudniu na pewno coś postaram się napisać
Przekażę wtedy:
Nowości wystawowe
Przepis na rogaliki czyli nowe rożki-pierożki. Kto był w Katosach ten próbował. Rożki-pierożki będą tez w Opolu.
Troche zdjęć (Mam spore zaległości we wstawianiu)
Info o Romce + zdjęcia.

O, masz, znowu mam info, żem odcięta...

Pzdr.

Posted

witam Asiaczku... wpadlam bom myslala, ze sie cos powaznego stalo, na szczescie widze, ze problemy z kompem jedynie! uf! Trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam :*

Posted

az weszlam, myslalam ze cos nie tak sie dzieje...a tu komputer...tez mialam ostatnio problemy z kompem, porazka:/

gratulacje za katowice, nam tez przyniosły szczeście :) choc podroz mialam wesola bylo warto :D

pozdrawiamy cieplutko :loveu:

Posted

Chyba najwięcej na temat psucia się komputerów to tomecki może powiedzieć. Na temat dostawców neta też. Na wsi wyboru nie ma jeden monopol. Ale jak Tomek dzwoni i zdąży powiedziec dzień dory to słyszy w słuchawce dzień dobry Panie Gasewicz już naprawiamy.

Posted

Cienka napisał(a):
Chyba najwięcej na temat psucia się komputerów to tomecki może powiedzieć. Na temat dostawców neta też. Na wsi wyboru nie ma jeden monopol. Ale jak Tomek dzwoni i zdąży powiedziec dzień dory to słyszy w słuchawce dzień dobry Panie Gasewicz już naprawiamy.

hahaha dobre :)

Posted

Na razie jestem.
Komputer juz ma sprawdzony - jest OK. Mam zainstalowane nowsze wersje chyba wszystkich programów, którymi się posługuję. Ale nadal jest problem z kabelkami, bo co i rusz wyrzuca mnie z netu. Tak +/- na minute. Potem znowu jest połączenie. Najgorsze jest to, że ciągle musze pamiętać o zapisywaniu postów, informacji itp. bo.... giną.
Aż się boję wstawiać fotki...

W poniedziałek ma przyjśc fachowiec i oglądnąć kabelki i router (niedawno wymieniany!). Mam nadzieję, że w poniedziałek już wsio będzie OK. Bo jak nie, to.... juz sama nie wiem, co mam mysleć o tych problemach...

Edit: ten post wysyłałam 4 razy...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na razie jestem.
Komputer juz ma sprawdzony - jest OK. Mam zainstalowane nowsze wersje chyba wszystkich programów, którymi się posługuję. Ale nadal jest problem z kabelkami, bo co i rusz wyrzuca mnie z netu. Tak +/- na minute. Potem znowu jest połączenie. Najgorsze jest to, że ciągle musze pamiętać o zapisywaniu postów, informacji itp. bo.... giną.
Aż się boję wstawiać fotki...

W poniedziałek ma przyjśc fachowiec i oglądnąć kabelki i router (niedawno wymieniany!). Mam nadzieję, że w poniedziałek już wsio będzie OK. Bo jak nie, to.... juz sama nie wiem, co mam mysleć o tych problemach...

Edit: ten post wysyłałam 4 razy...

Pzdr.

Oj to trzymamy kciuki żeby już ten koszmar z siecią sie skończył.Wszyscy sie stęskniliśmy :)

Posted

No fakt, nie było mnie prawie 2 tygodnie...

To tak na szybko:
Romka jest nadal u mnie. Rozwija się b.ładnie. Wczoraj miała 3 szczepienie. Sytuacja z siusianiem - powoli opanowana;) Romka spodobała się zielonej.

W miniony wtorek Romka spotkała się z Ryśką czyli RED ROSE Asiaczek FCI. Oj, poszalały dziewczyny, poszalały. Mam fotki...

Również we wtorek (ale po południu) Romka szalała z Amedee i Arubą a potem we środę - z Inga i Holką czyli czarnymi damulkami z Rosji. Eh, do tej pory zastanawiam się, jak ja przezyłam te 3 pierwsze dni tego tygodnia...;)

Romka już zgłoszona na Opole; sama jestem ciekawa, jak nam pójdzie...

Pzdr.