Poświata Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Może dzisiaj późnym wieczorkiem wstawię jakieś zdjęcia z Wilna...Czy ktoś wogóle reflektuje na to?! pzdr.Jaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: . Quote
Agasia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Może dzisiaj późnym wieczorkiem wstawię jakieś zdjęcia z Wilna... Przepraszam bardzo ale co za może? Twoja wypowiedz powinna brzmiec : Dzisiaj WCZESNYM wieczorkiem NAPEWNO wstawie DUZO zdjec z Wilna :) Wiem ze niegrzecznie poprawiać starszych, ale aż sie prosiło :) Quote
anetta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Podoba mi sie to http://img176.imageshack.us/img176/8528/resizeofpict0118qs2.jpg akurat swiatlo pada tam gdzie jest Zelkowa glowa :cool2: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 anetta napisał(a):Podoba mi sie to http://img176.imageshack.us/img176/8528/resizeofpict0118qs2.jpg akurat swiatlo pada tam gdzie jest Zelkowa glowa :cool2: Noooo, i ta męska owłosiona nóżka, co?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:czy już jest późny wieczór:razz: Nie, juz jest jutro, niestety... Dopiero teraz siadłam do kompa i postaram się coś tam wstawić. Za chwilę, tylko przeglądnę zdjęcia i dokonam wyboru. pzdr. Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie, juz jest jutro, niestety... Dopiero teraz siadłam do kompa i postaram się coś tam wstawić. Za chwilę, tylko przeglądnę zdjęcia i dokonam wyboru. pzdr.:cool3:to ja zaglądnę raniutko ....dobranoc;) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 No, chociaż 1 zdjęcie: wybór Zwycięzcy Rasy. Od lewej: Kanjaras ZINDIKA, FELMERIA... Asiaczek i NELA. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Oj, coś nie wyszło. A więc wstawię jeszcze raz + zdjęcia Felki na MP. To było tak na zapchanie.;) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Jest jeszcze parę minut do 1:00, to wstawię zdjęcia Dżezika. Ale ma wzrok, co? Brrr... No, tu juz trochę lepiej z tym spojrzeniem No dobra. Macie do kompletu i Żelkę. Reszta psiaków - dzisiaj ppłd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Na dobry początek dnia - kilka zdjęć Gusia-pręgusia. Oto jak sie chłopaczyna prezentował w Wilnie: Na poczatek krótka przebieżka... Potem macanko (p. sędzina z Finlandii b. dokładnie macała wszystkie psy! To ta Pani w okularach) Pozowanie do opisu Nadal pozowanie, które dało Gusiowi CAC i potem r.CACIB (który jest prawdopodobnie pełnym Cacibem, czekam na potwierdzenie od właścicieli pieska zaprezentowanego poniżej - CACIB + BOB) Kanjaras ZINDIKA - CACIB, BOB (pies z fińskiej hodowli) Miłego dnia! Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :multi: :multi: Uwielbiam zdjecia z wystaw :) Felka slicznie wyszla na 1 zdjeciu! Zdjecie z JH tez swietne, chociaz znow zdyskryminowali mojego Gusia i dano popisać się Felce - ale wybaczam! :cool1: Wzrok Dzezika... i wszystko jasne dlaczego byl Najlepszym Szczeniakiem... mysliscie ze sędzina miala inne wyjscie... :lol: ? Asiu - Tomek robił zdjęcia? Jak na hale są bardzo fajne! W szczeglnosci te w ruchu i na podium Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :poj jak miło tak z samego rana popatrzeć na uśmiechnięte pycholki Dżezika , Gusia , Felki :multi::multi::multi:Brawo;) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Agasia']:multi: :multi: Uwielbiam zdjecia z wystaw :) Felka slicznie wyszla na 1 zdjeciu! Zdjecie z JH tez swietne, chociaz znow zdyskryminowali mojego Gusia i dano popisać się Felce - ale wybaczam! :cool1: Wzrok Dzezika... i wszystko jasne dlaczego byl Najlepszym Szczeniakiem... mysliscie ze sędzina miala inne wyjscie... :lol: ? Asiu - Tomek robił zdjęcia? Jak na hale są bardzo fajne! W szczeglnosci te w ruchu i na podium Agasia - jeżeli chodzi o Gusia i MP, to - wybacz, ale albo Ty albo ja możemy dobrze zaprezentować Guzisława. Co do zdjęć. Tak, robił je Tomek i mimo że są trochę ciemne, wydaje mi się, że generalnie sa "do przyjęcia". Mam tez kilka jaśniejszych, ale wstawię je jak wrócę z pracy. Czyli ppłd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:poj jak miło tak z samego rana popatrzeć na uśmiechnięte pycholki Dżezika , Gusia , Felki :multi::multi::multi:Brawo;) Cieszę się, że choć jedna osoba jest zadowolona! Dzisiaj ppłd. będzie jeszcze trochę zdjęć. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - jeżeli chodzi o Gusia i MP, to - wybacz, ale albo Ty albo ja możemy dobrze zaprezentować Guzisława. I tego wlasnie nie mogę pojąć bo wedlug mnie to swietny pies na MP, widać w nim taką werwę a i dobre obycie z ringiem! Jestem inna :cool1: [quote name='Asiaczek']Co do zdjęć. Tak, robił je Tomek i mimo że są trochę ciemne, wydaje mi się, że generalnie sa "do przyjęcia". Mam tez kilka jaśniejszych, ale wstawię je jak wrócę z pracy. Czyli ppłd. Pzdr. Dla mnie są bardzo fajne, ja niby posiadam dobry aparat a w hali nigdy nie jestem z niego zadowolona i nigdy nie potrafie zrobic dobrego zdjecia z reki... :angryy: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Agasia - co do robienia zdjęć, to porozmawiaj z Tomkiem. On zna te wszystkie ustawienia i generalnie jest "techniczny" w dobrym tego słowa znaczeniu... Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - co do robienia zdjęć, to porozmawiaj z Tomkiem. On zna te wszystkie ustawienia i generalnie jest "techniczny" w dobrym tego słowa znaczeniu... Pzdr. Ja tez interesuje sie troszke fotografia, a wiec i pare slow na ten temat z Tomkiem juz zamienilam, ale nie omieszkam skonsultowac sie z nim ustawien mojego aparatu w hali. Będzie Tomek w Poznaniu? :lol: Bo to chyba moja najszybsza halówka... Quote
Asiaczek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Tak. Na pewno bedzie w czwartek - V grupa. A w pozostałe dni - nie wiem ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Jeszcze kilka zdjęc z Wilna. Oto Farik. Felka: Porównanie o BOB: Od lewej: Kanjaras ZINDIKA, FELMERIA, Dream od Afrika ZHEMCHUZHINA NILA. Wstawię jeszcze 2 zdjęcia suczki, urodzonej w hodowli mojej koleżanki z Moskwy: Dream of Afrika ZHEMCHUZHINA NILA: Widać, że jeszcze młodziak, prawda? To była jej I wystawa i widac było brak obycia ringowego, ale bardzo kontakt z właścicielką i kilka uwag przed wejściem na ring dało bardzo dobry efekt. Nila nawet ładnie pobiegła, troche niecierpliwiła się na stole, ale generalnie było OK. Pzdr. Quote
chicken Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sliczny piesek i bardzo ladnie wyszla na wystawie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Chicken - a o którym psiaku piszesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Taaaak. Nila najlepiej czuła sie na rękach u swojej właścicielki (to ta pani w błękitnym sweterku). Ale pamiętajmy, że to jej pierwsza wystawa . Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Hej, hej! A ja już na urlopie!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts