Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']A niech się wyda :diabloti:.Zresztą ja też mam podgrzewane fotele,to wiem co piszę :eviltong:.[/QUOTE]
No to się przyznam ,że my też mamy :eviltong:....i się wydało :evil_lol:

Posted

[quote name='Cienka']ty patrz kolo ma dwa pitbulle !!
no co ty, to nie pitbulle,
ale one jakieś takie inne, niezwyczajne,
nooo.... wyglądają na jakieś takie dzikie z afryki

haha, dobre stwierdzenie :lol:

miłego dzionka Asiaczki! :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Fakt, wesoło mam;)

Masz:lol:
Bardzo lubie wpaśc do Ciebie i poczytać,:lol:
pooglądać śliczne baski:loveu:
od razu lżej na sercu:eviltong:

Nie, do Katowic nie pojedzie, jeszcze się trochę obawiam. Natomiast chcę ja zgłosić do Opola, aby zobaczyć, jak sobie poradzi na ringu i w otoczeniu tyyyylu psów...

Pzdr.[/QUOTE]

O to moze spotkamy się:lol:,
ja byłam w Zielonej Górze z moja młodzieżą i ERATO,
ale nie było WAS....

[quote name='Asiaczek']Na razie to tylko na fotkach jest to ustrojstwo. Ale jak gdzies będziemy razem na wystawach, to mogę ze sobą wziąć i pokazać wtedy co i jak...

Pzdr.[/QUOTE]
Bardzo chciałabym to ustrojstwo chociaz na fotkach zobaczyc???

Pozdrawiam :multi:

Posted

AMIŚKA - zdjęcia były i tutaj i sa na FB (mójprofil) oraz na FB (wpisz Happy legs).

Cienka - gratulacje nowych 4 kółeczek:)

zielona - a co to jest "wa-wusia"...?

Pzdr.

Posted

Dziękuje wszystkim za gratulacje i wcześniejsze podtrzymywanie na duchu. Cieszymy się bo nowe autko potrzebne.
Natomiast przy całej sytuaci spotkaliśmy się z ogromną pomocą i życzliwością ludzi. I to bardzo wielu czasem nawet dość obcych. Takim dobrym przydałem jest pani weterynarz która widziała nas może z 10 razy w życiu a sama z siebie byłą gotowa nam pożyczyć swoje drugie auto, jak stwierdziła to tylko samochód. Nie wiem czy nam tak dobrze z oczu patrzy:hmmmm:

Posted

[quote name='Cienka']Dziękuje wszystkim za gratulacje i wcześniejsze podtrzymywanie na duchu. Cieszymy się bo nowe autko potrzebne.
Natomiast przy całej sytuaci spotkaliśmy się z ogromną pomocą i życzliwością ludzi. I to bardzo wielu czasem nawet dość obcych. Takim dobrym przydałem jest pani weterynarz która widziała nas może z 10 razy w życiu a sama z siebie byłą gotowa nam pożyczyć swoje drugie auto, jak stwierdziła to tylko samochód. Nie wiem czy nam tak dobrze z oczu patrzy:hmmmm:
Chyba tak:)
A poza tym, to pamiętaj, że generalnie ludzie sa dobrzy i zyclziwi. No i dobro zawsze wraca. Tak, jak i zło...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba tak:)
A poza tym, to pamiętaj, że generalnie ludzie sa dobrzy i zyclziwi. No i dobro zawsze wraca. Tak, jak i zło...

Pzdr.[/QUOTE]

Generalnie ja to wiem, ale aż takiejjjjjjjjj życzliwości się nie spodziewałam. Choć muszę przyznać, że przyciągamy z małżem do siebie dobrych ludzi. Dobro nie zawsze wraca (ale i tak jest miło mieć takie poczucie, że się komuś pomogło), zło natomiast zawsze.

Posted

[quote name='NATKA']Przyszłam się prawie wiosennie przywitać :multi:
OOooo, jesteś!!!!

[quote name='Cienka']Generalnie ja to wiem, ale aż takiejjjjjjjjj życzliwości się nie spodziewałam. Choć muszę przyznać, że przyciągamy z małżem do siebie dobrych ludzi. Dobro nie zawsze wraca (ale i tak jest miło mieć takie poczucie, że się komuś pomogło), zło natomiast zawsze.
A tu się nie zgodzę...

[quote name='Czarna_Owieczka']haha, dobre stwierdzenie :lol:
miłego dzionka Asiaczki! :multi:
Witaj,dzionek był fajny, wyspałam się. Dzień - tak samo, jest OK:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Wysłałam maila.[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Super, ja też się cieszę (tylko płotu mi żal ;))
Asiu, zerknij na moją stronkę, zrobiliśmy nową zakładkę "basenji" :)[/QUOTE]
Zuzka, jamnicze - nie mam maila aż do wtorku/środy. Cały kontakt albo na DGM albo na FB. Lub telefonicznie (SMS).

[quote name='Alicja']Jak tam wiosenne spacerki ;)[/QUOTE]
A spacerujemy sobie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Serek CAC R.CACIB(przechodzi)
Dżez CAC, CACIB BOS BOB EAST WINNER 2011
Erka CAC, CACIB, BOS EAST WINNER 2011
Felka BOB WETERAN

I czekają jeszcze na finały ;)

[quote name='Zuza i Noddy']No i mam już info z finałów:
Felka BIS WETERAN I !!!
Dżez BOG III !!!

GRATULACJE !!!Wielkie gratulacje :multi:

Widziałam zdjęcia z wystawy i szczeniorków :loveu:
Przepis na pączki muszę wypróbować

Posted

[quote name='jamnicze']Super, ja też się cieszę (tylko płotu mi żal ;))
[/QUOTE]

A jak mnie jest żal ale jak to mówią z pustego to i Salomon nie naleje jesteśmy wypłukani do cna.

Posted

Musi być dobrze. Cienka pamiętasz, że jesteśmy umówieni na następną niedzielę? Tylko nie wiem czy mam przyjechać z piesą, czy bez serdelki?

Asiaczku, co ja tu czytam, GRATULACJE !!!To gdzie tak zaszaleliście, bo Iza cytuje Zuzę ale nie wiem skąd?

Posted

[quote name='lourdnes']
Cienka nie ma tego złego ;) Będzie dobrze, zobaczysz

Ja się tam nie przejmuje tym na co nie mam wpływu a na to nie mam

[quote name='jamnicze']Musi być dobrze. Cienka pamiętasz, że jesteśmy umówieni na następną niedzielę? Tylko nie wiem czy mam przyjechać z piesą, czy bez serdelki?

No jacha, że pamiętam :multi:
W niedziele też auto przyjedzie :razz:
A jeśli chodzi o Sajdulkę to nie wiem czy wtedy psiaki dadzą nam pograć w końcu to ich salon :diabloti: i będą się chciały wyszaleć

Posted

[quote name='jamnicze']Musi być dobrze. Cienka pamiętasz, że jesteśmy umówieni na następną niedzielę? Tylko nie wiem czy mam przyjechać z piesą, czy bez serdelki?

Asiaczku, co ja tu czytam, GRATULACJE !!!To gdzie tak zaszaleliście, bo Iza cytuje Zuzę ale nie wiem skąd?
To był chyba Presov/Słowacja jeśli dobrze pamiętam.