Cienka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Super gratulacje :multi: dla wszystkich psiaków. Quote
Błyskotka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Błyskotko, juz im to powiedziałam i.... nie zareagowały. Jak spały, tak śpią...;) Pzdr. Czyli już się nie dziwią :lol:. Quote
jamnicze Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Mam dla Was przeciekowe informacje z Bydgoszczy. Tam dzisiaj była Walentynkowa Wystawa Psów:) PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - exc.1, Zwyc. Młodziezy, Naj. Junior!!! POSH MIRACLE Asiaczek FCI - exc.2. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS, [SIZE=5]BOB!!!!!!! Super się spisali, chłopaki i ich Właścicielki!!! A, Ofik czeka jeszcze na finały... Pepitek był zbyt zmęczony, aby zostac na BIS Juniorów..... Pzdr. Asiaczek napisał(a):Następny news z wystawy: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - BOG1!!!!!! Vivat Zuzka, vivat Ofik!!!!!:loveu::multi::loveu::multi::multi: O, super wiadomości. :multi: :multi: :multi: G R A T U L A C J E !!! Quote
cropka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, to naprawdę SUKCES! Na grupie na pewno pojawiły się piękne psy - syberian husky, malamut, akita amerykańska.... a miejsce z nr 1 jest tylko jedno. I dzisiaj to miejsce przypadło Ofikowi:) Bardzo, bardzo się z tego cieszę!!! Pzdr. Amerykańska...amerykańka :eviltong:... a Japończyki to co :evil_lol:. Oczywiście gratulujemy kolejnego asiaczkowego sukcesu :p:p:p - Asiaczkowi, Asiaczkom i asiaczkowym właścicielom ;). :multi::multi::multi: BOG1 :multi::multi::multi: Quote
ewtos Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :loveu:Wymiatacze pudeł znów w akcji :loveu:- GRATULACJE!!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziękuję wszystkim przeogromnie, jestem bardzo szczęśliwa zwłaszcza, ze to Ofikowa pierwsza wystawa w klasie pośredniej, wieku dokładnie 15 miesięcy i 1 dnia. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 cropka napisał(a):Amerykańska...amerykańka :eviltong:... a Japończyki to co :evil_lol:. Oczywiście gratulujemy kolejnego asiaczkowego sukcesu :p:p:p - Asiaczkowi, Asiaczkom i asiaczkowym właścicielom ;). :multi::multi::multi: BOG1 :multi::multi::multi: Tutaj największe zasługi należą się Zuzce i Ofikowi:) Moja cząsteczka tego sukcesu jest bardzo mała:) ewtos napisał(a)::loveu:Wymiatacze pudeł znów w akcji :loveu:- GRATULACJE!!!!! Hahaha, Mądrala:) Zuza i Noddy napisał(a):Dziękuję wszystkim przeogromnie, jestem bardzo szczęśliwa zwłaszcza, ze to Ofikowa pierwsza wystawa w klasie pośredniej, wieku dokładnie 15 miesięcy i 1 dnia. Eh, Kochana, taki debiucik w pośredniej to nie przelewki. Teraz trzeba już tylko "trzymac poziom":) Całuję mocno i ściskam Was oboje, mam nadzieję, że spałaś dobrze. Bo, że Ofik spał jak zabity, to jestem więcej niz pewna;) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Gratulacje dla wszystkich Asiaczków,a w szczególności dla Ofika i Zuzki.Brawo!!! A ja chciałam się pochwalić swoim synkiem.Na nocnej Bundustar African Elite FCI wygrał rasę :). Quote
Zuza i Noddy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Tutaj największe zasługi należą się Zuzce i Ofikowi:) Moja cząsteczka tego sukcesu jest bardzo mała:) Hahaha, Mądrala:) Eh, Kochana, taki debiucik w pośredniej to nie przelewki. Teraz trzeba już tylko "trzymac poziom":) Całuję mocno i ściskam Was oboje, mam nadzieję, że spałaś dobrze. Bo, że Ofik spał jak zabity, to jestem więcej niz pewna;) Pzdr. Tak, wyspaliśmy się do 11 ;) Buszki napisał(a):Gratulacje dla wszystkich Asiaczków,a w szczególności dla Ofika i Zuzki.Brawo!!! A ja chciałam się pochwalić swoim synkiem.Na nocnej Bundustar African Elite FCI wygrał rasę :). Właśnie brawa należą się jeszcze Benjemu. Quote
Korenia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Gratulacje dla Asiaczków wystawowych wymiataczy! :) Quote
taxelina Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Mam dla Was przeciekowe informacje z Bydgoszczy. Tam dzisiaj była Walentynkowa Wystawa Psów:) PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - exc.1, Zwyc. Młodziezy, Naj. Junior!!! POSH MIRACLE Asiaczek FCI - exc.2. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exc.1, CAC, BOS, [SIZE=5]BOB!!!!!!! Super się spisali, chłopaki i ich Właścicielki!!! A, Ofik czeka jeszcze na finały... Pepitek był zbyt zmęczony, aby zostac na BIS Juniorów..... Pzdr. Gratulacje!! Quote
gosiaja Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!! dla wszystkich zwycięzców Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Korenia, deer, gosiaja - dziękujemy! Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 melduje ze jestem i nadrabiam zaleglosci.... z ostatniego miesiaca jesli nie lepiej :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Noooo, jak się chciało robic remont, to potem tak jest;) Widzimy się w Presovie czyli w Kosicach? My jesteśmy w niedzielę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Cd. I tak sobie biegaliśmy, biegaliśmy... od pani do pana i odwrotnie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Tak oto był wybiegiwany Vinik... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Cd. ... nadal biegalismy...;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Cd. ale żeby nie było, że nic tylko hasanie było nam w głowach, to popatrzcie. Komenda "siad!":) Uploaded with ImageShack.us Co robi Pan? Uploaded with ImageShack.us No i tadam!!!! piękna stójka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Fakt, fajnie się zapowiada. Prawdopodobnie jego debiut wystawowy będzie w NDM w kwietniu.... Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://img510.imageshack.us/img510/7655/resizeofimg6985.jpg ulala, piękności :loveu: kudłaty zdolniacha :) zdjęcia wyglądają jak wiosenne :D Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):http://img510.imageshack.us/img510/7655/resizeofimg6985.jpg ulala, piękności :loveu: kudłaty zdolniacha :) zdjęcia wyglądają jak wiosenne :D A były robione 6.2.2011 r. (niedziela):) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Tak. Vini jest u Przyjaciół mojego Jacka["], no i teraz moich:) Pzdr. Quote
Recommended Posts