Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Oto, co otrzymałam od mojej koleżanki na maila. Na pewno nie wszyscy z Was TO potwierdzą, ale jak nie teraz, to może za kilka-kilkanaście lat... kto wie...?

[FONT=Arial]Wszystko mi się zgadza i ostatecznie uwierzyłam w spisek

[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Ostrzeżenie
Grozi nam spisek !
i to stanie się tu w naszym kraju !!
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]
Czy zauważyłeś, że każdego dnia schody stają się oraz bardziej strome ? codzienne zakupy coraz cięższe i odległości do pokonania coraz dłuższe ?
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]
A i ludzie ostatnio mają mniej szacunku, szczególnie ci młodzi, którzy cały czas szepcą coś.
Jak ich prosisz aby mówili głośniej to szeroko poruszają ustami!
Co oni sobie w ogóle myślą, że czytam z ust ?
Oni są jak oceniam znacznie ode mnie młodsi, ale z drugiej strony ludzie w moim wieku wyglądają znacznie starzej.
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Niedawno spotkałem znajomą, która znacznie bardziej niż ja postarzała się, gdyż w ogóle nie poznała mnie
Ja przecież sam nadal mogę swoje odbicie rozpoznać w lustrze
W każdym razie i lustra to już nie te co były kiedyś
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]
Ponadto ludzie jeżdżą tak szybko !!
Człowiek po prostu ryzykuje za wiele jadąc szczególnie autostradą, wszyscy za tobą nagle hamują i coś gestykulują, widzę to wszystko w lusterku. Muszą po prostu mieć strasznie zdarte hamulce.
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Także producenci odzieży nie są obecnie już poważni, dlaczego rozmiary 36 lub 38 oznaczają teraz jako 48 lub 50 ?
Myślą, że tego nikt nie zauważy ?
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]
Tak samo niepoważni są obecni producenci aut, myślą pewnie, że ja wierzę w to co widzę na liczniku
HA ! HA ! dobrze, że nigdy nie robiłem sobie problemu z liczb
Kogo oni chcą właściwie oszukać ?
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Niedawno chciałem o tym wszystkim kogoś powiadomić i stwierdziłem, że Telekomunikacja też uczestniczy w tym wielkim spisku, wydali książkę telefoniczną z tak małym pismem, że nikt nie znajdzie numeru telefonu ![/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Wszystko co mogę w tej sprawie zrobić to wysłać to ostrzeżenie:
Jesteśmy zagrożeni !
Jeżeli w najbliższym czasie nie stanie się coś decydującego to każdy z nas ulegnie temu upokorzeniu
Proszę wyślij to ostrzeżenie możliwie do wielu znajomych abyśmy mogli zatrzymać ten spisek
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]P.S. wysyłam to w większej czcionce, ponieważ z pismem w moim komputerze też coś się popieprzyło - jest mniejsze niż kiedyś. :-)[/FONT][/FONT]

Pzdr.

Posted

ewtos napisał(a):
Pewnie,że pudło, obstawiam- histeryzował Rich boy - wiadomo facet.

Cienka napisał(a):
Popieram chłopaki to mazgaje

Hahaha, jak teraz powiem, ze również PUDŁO, to juz na pewno będziecie wiedziec, które to takie krzykliwe jest;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Kisses']Oj Asiaczku, widzę, że nie tylko ja bym chciała czasami dodać sobie kilka godzin do całego dnia...
[SIZE="1"]się pochorowałam :shake:
Niedobrze... Kuruj się i to szybciutko:)
Ja dzisiaj wstałam z takim potwornym bólem głowy, że myslałam, że do rygi pojadę.... Przeszło dopiero po 15-tej...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Niedobrze... Kuruj się i to szybciutko:)
Ja dzisiaj wstałam z takim potwornym bólem głowy, że myslałam, że do rygi pojadę.... Przeszło dopiero po 15-tej...

Pzdr.

Pogoda szaleje, prawdziwy raj dla chorób :shake: U nas było ślicznie, teraz coraz chłodniej i ponownie opady śniegu zapowiadają :roll: Jakby nie mogła być już wiosna czy lato...
Zdrowieje, w końcu za tydzień wystawa :)

Posted

No trudno, nie trafiłam:shake: a taka pewna byłam ,znaczy panikuje dziewczyna.
Apel z ostrzeżeniem super :lol: i widzę ,że Kisses już przyłączyla się do spisku (zmniejsza powoli czcionkę:evil_lol:).

Posted

Za to ja byłam we wtorek u lekarza (potrzebowałam zaświadczenie, że mam problemy ze zdrowiem). Teraz najlepsze jakimś cudem zginęła moja papierowa karta choroby (jestem w systemie komputerowy ale historii choroby brak). Była nowa doktora jak zaczęłam jej opowiadać że za trzy dni zmieni się pogoda bo ledwo tu dziś do niej doszłam. To kobitka wypisała mi to zaświadczenie i dała dodatkowo skierowanie do neurologa, na badanie krwi w kierunku reumatologii i nawet do poradni leczenia bólu. Sama powiedziała pani taka optymistycznie nastawiona do życia a tak musi cierpieć. Pierwszy raz spotkałam się z empatią ze strony lekarza:lol:

Posted

[quote name='Kisses']Oj Asiaczku, widzę, że nie tylko ja bym chciała czasami dodać sobie kilka godzin do całego dnia...

[SIZE="1"]się pochorowałam :shake:

Kisses ja ostatnio też chorowałam i wyleczyć się nie mogłam wyzdrowiałam momentalnie jak miałam wolne od pracy;) odeszło tak samo nagle jak przyszło

Posted

Cienka napisał(a):
Kisses ja ostatnio też chorowałam i wyleczyć się nie mogłam wyzdrowiałam momentalnie jak miałam wolne od pracy;) odeszło tak samo nagle jak przyszło

Ja już trzeci dzień wolny od szkoły, a to choróbsko nie chce iść sobie :angryy:

Posted

Kisses napisał(a):
Ja już trzeci dzień wolny od szkoły, a to choróbsko nie chce iść sobie :angryy:

To jeszcze proponuje grzańca sobie strzelić przed snem i w kimę do łóżeczka :)