donya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Donya - dzięki! Wszystkie te psiaki znam. Eminem - jeżdzi b.dużo, ale ze zmiennym szczęściem... No i psy p. Kocha (hodowca z Niemiec) - pręgowana suka i pies. Na tych zdjęciach wyglądają wyjątkowo nieciekawie. Może już niedługo pora na "zmianę warty"? I nadal będę się twierdzić, że nie podobają mi się: Arfican Rainbow ABAY OMI AZANA i ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRIKA (ojciec i córka)... Pzdr. one w naturze też nie wyglądały dobrze. Nie znam się na baskach a i dla mnie były dziwne :roll: Quote
Basenji Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Rudy bardziej mi się podoba od pręgusa. Czy planujesz Asiaczku jakieś rudzielce w tym roku? zdrówko:lol: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 Basenji napisał(a):Rudy bardziej mi się podoba od pręgusa. Czy planujesz Asiaczku jakieś rudzielce w tym roku? zdrówko:lol: Który rudy? Eminem czy sunia? Bo Enimen - tradycyjnie - przerażony sytuacją, a sunia , to nie widzę profilu głowy. I jezeli wzięła głowę po tatusiu, to ...kaszana. W tym roku to planuję kryć Felkę - Wahzirkiem. Czyli spotkają się dwa trikolorki. Ale z tej mieszanki też mogą wyjść rude. We'll see. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 No, jesteśmy po pieknym spacerku na Fortach. Pogoda - dopisała, był wiaterek, sporo cienia i ... piękne zdjęcia! Były nas 3 osoby + 5 basków. Zdjęcia jutro. Dzisiaj już mi się nie chce siedzieć przy kompie. Pzdr. i dobranocka. Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Czekam na fotki :-D . Teraz wychodzę "w miasto" wracam ok.13, to mam nadzieję się pogapić na baskową wycieczkę :multi: . Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Asiaczek napisał(a):No, jesteśmy po pieknym spacerku na Fortach. Pogoda - dopisała, był wiaterek, sporo cienia i ... piękne zdjęcia! Były nas 3 osoby + 5 basków. Zdjęcia jutro. Dzisiaj już mi się nie chce siedzieć przy kompie. Pzdr. i dobranocka.poproszę o fotaski ekipy basków;) Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaasia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróciłam już dawno, grzecznie czekałam, ale moja cierpliwość została już lekko nadwyrężona :errrr: . Gdzie foty :mad:!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Moja miła Poświatko! O godz. 13.00 to ja jestem w pracy! Do kompa siadam ok. 18.30... Do północy mam jeszcze trochę czasu.:evil_lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Asiaczek napisał(a):Do północy mam jeszcze trochę czasu.:evil_lol: Pzdr.Moja miła Asiaczku, o tej porze to ja grzecznie śpię :oops: , może wyjątkowo dałoby się coś wcześniej wrzucić, tak na zaspokojenie pierwszego głodu :oops: :lol: . Quote
agabass Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :evil_lol: no i gdzie te fotosony hihihih czyżby Pani A. zapomniała :lol: Quote
Poświata Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :-( czekałam, czekałam i się nie doczekałam :shake: , teraz mówię grzecznie dobranoc i idę :sleep2: . Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Qurczaki! "Tą razą" to ja nawaliłam, przyznaję się bez bicia...:oops: Pewne okoliczności przyrody zmusiły mnie do zaniechania obróbki zdjęć, a zajęcie się innymi czynnościami... Sorki olbrzymie! Ale dzisiaj - będą zdjęcia. A są naprawde fajne! pzdr. Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Qurczaki! "Tą razą" to ja nawaliłam, przyznaję się bez bicia...:oops: Pewne okoliczności przyrody zmusiły mnie do zaniechania obróbki zdjęć, a zajęcie się innymi czynnościami... Sorki olbrzymie! Ale dzisiaj - będą zdjęcia. A są naprawde fajne! pzdr. Super ! (za krotka wiadomość) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 No, dobra, najwyzej spóźnię się do pracy... Poświata, Agabass - esp. for you! Przywitanie całej piątki basków: Zarośnięta fosa wokół fortów. Ale jak sie potem okazało, naszym psiakom, a szczególnie Gomezowi, nie przeszkadzało to... I jeszcze troche miejscowej przyrody: I na koniec - "Pokraczek". Zgadnijcie, który to z naszych rudzielców umie tak sie gimnastykować? pzdr. Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 asiaczek SUPER zdjęcia :multi: :multi: mam pytanko jak sobie twoje baski radzą w stadzie ? czy np. często sie biją ? a ja zapraszam do naszej malamuciej galerii - kilka nowych zdjec Quote
Poświata Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :multi: :multi: :multi: są zdjęcia, są zdjęcia (nie będę wcale marudziła, że za mało :shake: ). To teraz ja u siebie muszę coś z szuflady wygrzebać :lol: . Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A mi wczoraj necik padł i chodził strasznnnnnnnnnnnnnnnnie powoli więc nie dotarłam ...i proszę jaka miła niespodziewanka :pwczoraj nie było -dzisiaj są :p :cool3:polowanie na Kaczki /ta fota jest niepoprawna politycznie:evil_lol:/ Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asiaczek napisał(a): jak miło popatrzeć :multi: :multi: :multi: piękne stadko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elitesse Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 polowanie na kwaczuszki :evil_lol: nigdy nie zapomne jak nad poznanska Malta takie kwaczuszki gonily zaskoczona Tessinke - ona sie tylko chciala zaprzyjazic a ptaszory zle odczytaly jej intencje i przegonily ja dobre kilkaset metrow :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Daisunia napisał(a):asiaczek SUPER zdjęcia :multi: :multi: mam pytanko jak sobie twoje baski radzą w stadzie ? czy np. często sie biją ? a ja zapraszam do naszej malamuciej galerii - kilka nowych zdjec Od czasu do czasu bywaja bójki; ale staramy sie unikać takich sytuacji. Nie lubią się tatuś i synek, czyli Sonik i Fariczek. Pozostałe jakoś się dogadują. No i na spacery nie biore tych, które sie nie lubią... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Następna porcja zdjęć: Gomcio jak widzi wodę, to nie waha się... Żelka ma pewne opory... No co się patrzycie? Wskakujcie! - Hej, znalazłem patyk. Zaraz Wam go przyniosę... Wszyscy z niecierpliwością czekają na Gomcia z patykiem... I nikt nie kwapi sie z pomocą (normalka, nie?)... Nawet ci, co byli w cieniu, też "tylko" wypatrywali. Ale żeby pomóc... No, Gomzales, daj wreszcie ten patyk! Fionka, aby jako pierwsza dorwać patyczek, stosuje nawet niedozwolone metody w celu wyeliminowania przeciwnika (Dżezika). Sami zobaczcie. (Fionka, to ta sunia z lewej strony, ze strzałką na czole). Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :mad:no ale wychowałaś bobaski , a co to Gomez to pies od mokrej roboty:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baskomaniak Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Od czasu do czasu bywaja bójki; ale staramy sie unikać takich sytuacji. Nie lubią się tatuś i synek, czyli Sonik i Fariczek. Pozostałe jakoś się dogadują. No i na spacery nie biore tych, które sie nie lubią... Pzdr. I dobrze im tak, niech siedzą w domu dopóki się nie polubią... :evil_lol: Pozdrawiam. ;) Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Asiaczku :multi: Zdadź mi tajemnice, czy na tych Fortach ta woda to za bardzo nie smierdzi przy tych temperaturach? :evil_lol: Quote
Recommended Posts