Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, dzisiaj na porannym spacerze dowiedziałam się, że mam...... charty.:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
Taką opinię wystawiło mi okoliczne menelstwo;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, dzisiaj na porannym spacerze dowiedziałam się, że mam...... charty.:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

Pzdr.

Mini charty czasem mini pitbule albo amstaffy. Ja dowiedziałam się kiedyś, że mam małe dingo :eviltong: a o magicznej rasie bendżi już nawet nie wspomne pan oglądał film na discavery to wie co mówi:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, dzisiaj na porannym spacerze dowiedziałam się, że mam...... charty.:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

Pzdr.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Foty rewela , foty są rzeczywiste tylko dopracowane w fotoszopie ;)

a ta jest fajowska :)
http://img84.imageshack.us/img84/7428/resizeofobraz20.jpg

pożyczę sobie kawały od N.N. ;) niektore rozbrajają :evil_lol:

Posted

[quote name='Cienka']Mini charty czasem mini pitbule albo amstaffy. Ja dowiedziałam się kiedyś, że mam małe dingo :eviltong: a o magicznej rasie bendżi już nawet nie wspomne pan oglądał film na discavery to wie co mówi:lol:
Moje juz kilkakrotnie były amstafami, młodymi:evil_lol:....
Ale że mam charty to dowiedziałam się po raz pierwszy...

Pzdr.

Posted

Wstawiam następne fotki kici orientalnej (NIE egzotyczki) o imieniu Domisia:)

Wtulona w akicie futerko...

Uploaded with ImageShack.us

W I serii zdjęć Domisi widać było, że jest jede wiszący domek dla kici. Tutaj już są DWA:)

Zobaczcie, jakie ma ciemne spody łapek...

Portrecik Panienki Domisi:)

Spójrzcie, jaka jest między nimi różnica kicia i akicia;)

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Tengusia']rozkoszna fota :loveu: szkoda troszke ze akita wycieta jest ;)
http://img525.imageshack.us/img525/8903/p1190003i.jpg
Bo tutaj chodziło o fotke kici... ale poprosze Donya, aby przy następnej sesji zrobiła takie wspólne zdjęcie:)

[quote name='Cienka']Kurcze takiego kota moglabym mieć ale wiem co powie mi tomecki ocipiałaś:crazyeye:
Tak by powiedział...? E, nie wierzę...

[quote name='DominikaAnna']jaka śliczna kicia. Zakochałam się :)
a ludzie na rasach się nie znają. To norma. Mojego kundliszona biorą za rasowca :eviltong:
No i dobrze, masz rasowego..... kundliszonka:)

Pzdr.

Posted

Ukradzione z Galerii Vectry:)

Złodziej włamał się do domu, wybiera co cenniejsze, pakuje, słyszy głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba".
Lekko zszokowany rozgląda się, ale nikogo nie widzi. Kontynuuje więc swoje niecne dzieło i znowu ten sam głos: "Chrystus widzi co robisz i wcale mu się to nie podoba".
Wyraźnie przestraszony woła: "kto tu jest?". W odpowiedzi słyszy: "To ja, Feliks, jestem papugą". Złodziej rozgląda się i faktycznie widzi papugę w klatce. "Feliks - co za idiotyczne imię dla papugi" - śmieje się złodziej. A papuga na to: "A myślisz, że Chrystus to normalne imię dla pitbulla?".

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Tak by powiedział...? E, nie wierzę...

Pzdr.

Właśnie pokazałam mu kota jego pytane. tomecki: " Co chcesz takiego? ... Ale od niebieskich oczu to ja jestem w domu. No co? Miał kur*a
Tyle powiedział

Posted

[quote name='Cienka']Właśnie pokazałam mu kota jego pytane. tomecki: " Co chcesz takiego? ... Ale od niebieskich oczu to ja jestem w domu. No co? Miał kur*a
Tyle powiedział

To se upatrz kota z zielonymi oczami,tomecki nie będzie miał argumentów przeciw :evil_lol:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bo tutaj chodziło o fotke kici... ale poprosze Donya, aby przy następnej sesji zrobiła takie wspólne zdjęcie:)
Pzdr.[/QUOTE]

wiem wiem ze to o koteczka chodzilo ale focia byla by ladniejsza gdyby akita byl w calosci :grins:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img225.imageshack.us/img225/23/p1210012.jpg jaka wygimnastykowana :D
Wiesz, taką figure to KAŻDY kot potrafi;)

[quote name='Tengusia']wiem wiem ze to o koteczka chodzilo ale focia byla by ladniejsza gdyby akita byl w calosci :grins:
Przy okazji jakiegoś spotkania - poprosze o taką foteczkę:)

[quote name='deer_1987']Jakies krotkonozne te charty masz :razz:
Może chodziło bardziej o ich sylwetkę i że są szczupłe... A nie tak, jak te zapyziałe psiaki menelstwa. Bez obrazy dla psów:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Moje juz kilkakrotnie były amstafami, młodymi:evil_lol:....
Ale że mam charty to dowiedziałam się po raz pierwszy...

Pzdr.[/QUOTE]

Ooooo, charty masz, nie wiedziałam:crazyeye::evil_lol: