Asiaczek Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 O, tak:) Nawet na FB tez to zauważono:) pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 *kleo* napisał(a):A po drugie http://img23.imageshack.us/img23/3568/resizeofdsc01018.jpg maluchy są świetne i już zaczynają wyglądać jak baski :p Hihihi mi to poza kolorem basków nie przypominają jeszcze hihihi ;) Ale ja się nie znam na baskach :) co nie zmienia faktu, że mały jest boski :loveu: Quote
wejherstaff Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Asiaczek napisał(a): Hej, Słowacja to teraz Presov (ale juz za późno, aby zgłosić). No i Nitra czerwcowa, Kosice, a Litwa - to może Marijampol...? Asiaczku czy Ty organizujesz wyjazdy na wystawki :oops: ?? Jak to wygląda ? Quote
Asiaczek Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 mychaaaaa napisał(a):Hihihi mi to poza kolorem basków nie przypominają jeszcze hihihi ;) Ale ja się nie znam na baskach :) co nie zmienia faktu, że mały jest boski :loveu: Wczoraj go widziałam z bliska i macała;) jest b.odważny... wejherstaff napisał(a):Asiaczku czy Ty organizujesz wyjazdy na wystawki :oops: ?? Jak to wygląda ? To nie do końca jest tak, że ja organizuję. Po prostu wynajmuję busa i przyjmuję "zapisy" na wyjazd. Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No to będę wypatrywała wiadomości o Mariampolu :) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 gosiaja napisał(a):a co tu tak cicho ?? spokojnej nocki Mam troche innej pracy; jak juz skończę, to się na pewno pochwalę:) Mam sporo fotek do wstawienia, ale - jak sama widzisz - czasu brak... jamnicze napisał(a):No to będę wypatrywała wiadomości o Mariampolu :) Ja tez:) pzdr. Quote
rev Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 http://img16.imageshack.us/img16/6421/resizeofskanowanie0001.jpg Rysunek naprawdę super. Bardzo podoba mi się to białe znaczenie na karku, widać, że autor bardzo się postarał i przyłożył do detali :cool3: :) Będziecie na CACIBie w Opolu? Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Endher napisał(a):Wpadliśmy odwiedzić Asiaczki (zanim znowu gdzieś znikniemy :cool3:). http://img16.imageshack.us/img16/6421/resizeofskanowanie0001.jpg - rysunek naprawdę super, bardzo podoba mi się to białe znaczenie na karku, widać,że autor baardzo się postarał i przyłożył do detali :cool3: Będziecie na CACIBie w Opolu ? W tamtym roku chyba Was fociłam (Zuzę i Ofiego w każdym razie na pewno) :) Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że w Opolu będziemy:) DuDziaczek napisał(a):witam :):):) Cześć, Zaganiana Kobieto:) Pzdr. Quote
Czoko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Przy okazji comiesiecznego głosowania na Krakvet i związanej z tym aktywności udało mi się zalogować i poczytałam chociaż ostatnią stronę:oops: i tak nie znam nowości :oops::oops::oops: Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że w Opolu będziemy:) My też niemal napewno jedziemy do Opola! Będziemy z naszym samoyedem startować w klasie młodzieży :) Może wreszcie poznam baski! Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Czoko napisał(a):Przy okazji comiesiecznego głosowania na Krakvet i związanej z tym aktywności udało mi się zalogować i poczytałam chociaż ostatnią stronę:oops: i tak nie znam nowości :oops::oops::oops: Ewuniu, w skrócie: - u Artura urodzily się 3 Asiaczki - zaczęliśmy juz sezon wystawowy - było b.fajnie, Erka skończyła CH.LT:) - ostatnio dopadł mnie brak czasu - Savannah prawdop. przyjeżdża do mnie w przyszłym tygodniu ... ... mychaaaaa napisał(a):My też niemal napewno jedziemy do Opola! Będziemy z naszym samoyedem startować w klasie młodzieży :) Może wreszcie poznam baski! Ooooo, pięknie! Nasze ringi prawdopodobnie będa koło siebie, na pewno się poznamy:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Co do Opola, możliwe, że będę, zobaczymy ;) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Ciapkowa - nie obijaj się, tylko zrób wszystko, aby tam byc z nami:) Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, pięknie! Nasze ringi prawdopodobnie będa koło siebie, na pewno się poznamy:) Super :) bardzo bym chciała na żywo zobaczyć Asiaczki ;) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Paula03 napisał(a):Witam wieczornie! Witaj, witaj! mychaaaaa napisał(a):Super :) bardzo bym chciała na żywo zobaczyć Asiaczki ;) Ej, no, my nie jestesmy aż tak interesujący...:) Pzdr. Quote
Paula03 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a): Ej, no, my nie jestesmy aż tak interesujący...:) Pzdr. A ja bym też was chciała poznać, ale do Opola za daleko ;) Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ej, no, my nie jestesmy aż tak interesujący...:) Oj, bez takiej udawanej skromności! :grin: Nigdy nie widziałam baska na żywo! Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ej, no, my nie jestesmy aż tak interesujący...:) Oj, bez takiej udawanej skromności! :grin: Nigdy nie widziałam baska na żywo! Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Paula03 napisał(a):A ja bym też was chciała poznać, ale do Opola za daleko ;) Hahaha, ale W-wę masz blisko;) Pzdr. Quote
Paula03 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, ale W-wę masz blisko;) Pzdr. Mogłaby być bliżej :lol: Do Łodzi jednak mam najbardziej blisko ;) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Paula03 napisał(a):Mogłaby być bliżej :lol: Do Łodzi jednak mam najbardziej blisko ;) My tez do Łodzi mamy blisko;) Pzdr. Quote
Paula03 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Asiaczek napisał(a):My tez do Łodzi mamy blisko;) Pzdr. No to może kiedyś w Łodzi się spotkamy ;) Quote
Recommended Posts