Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tak. Kika w roli mamuski sprawdza się w 100 %.
Zuzka, a co Ty robisz o tej porze na DGM...?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Pzdr.

Ja wróciłam do domu późno, więc zanim się ogarnęłam i siadłam do komputera to trochę minęło. A poza tym, żeby coś napisać muszę używać klawiatury na monitotrze i naciskać myszką, bo Ofi zamordował już 4 albo 5 klawiaturę. Nie wiem dokładnie, bo straciłam rachubę.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]To był program "O psach, kotach i innych pupilach"[/FONT]

Dzięki za podpowiedź:)

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja wróciłam do domu późno, więc zanim się ogarnęłam i siadłam do komputera to trochę minęło. A poza tym, żeby coś napisać muszę używać klawiatury na monitotrze i naciskać myszką, bo Ofi zamordował już 4 albo 5 klawiaturę. Nie wiem dokładnie, bo straciłam rachubę.

A nie możesz kupić nowa, najtańszą klawiaturę i po uzyciu odpinać ją od kompa i chować?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matko... spac nie możecie?

pzdr.

Hehe, ja się o 10 obudziłam, a właściwie mnie kuzynka obudziła :lol:
Słodkie kluchy :loveu::loveu:

A ja wieczorem idę na tzw. opłatek (przedstawienie, spiewanie kolęd i wgl) :cool3: ;)

Posted

Ja na dzisiaj miałam zupełnie inne plany, ale musiałam je zmienic.
Może w takim razie znowu zrobię troszkę porzadku na pulpicie w kompie;)
Ah, ta systematyczność w moim wykonaniu...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki za podpowiedź:)

A nie możesz kupić nowa, najtańszą klawiaturę i po uzyciu odpinać ją od kompa i chować?

Pzdr.

Klawiatury oczywiście najtańsze jakie tylko były i jak gdzieś na dłużej to dojście do kabli jest zastawiane, ale ostatnio go coś opętało i przegryzł jak na sekundę wyszłam. Ale mam też dobrą wiadomość jak na moje oko to już troszkę przytył, bo wcina kluchy, aż mu się uszy trzęsą.

Posted

Atropos kabli to to Tomecki siedzi kiedyś drukuje faktury, drukuje, drukuje nagle drukarka nie odpowiada. Wychyla się za biurka a tam Joguś właśnie przegryzł kabel i zadowolony w najlepsze:diabloti:

Posted

[quote name='DominikaAnna']http://img440.imageshack.us/img440/8516/resizeofimg6253.jpg
no nie mogę, takie one śliczne :loveu:
Zdjęcie prawie jak z serii "Ręce, które leczą"...;)

[quote name='Zuza i Noddy']Klawiatury oczywiście najtańsze jakie tylko były i jak gdzieś na dłużej to dojście do kabli jest zastawiane, ale ostatnio go coś opętało i przegryzł jak na sekundę wyszłam. Ale mam też dobrą wiadomość jak na moje oko to już troszkę przytył, bo wcina kluchy, aż mu się uszy trzęsą.
To super! Gdzie się teraz wybieracie? Trencin, tak?

[quote name='dagaa111']ja tu pierwszy raz :)
świetną masz gromadkę psów, zawsze lubiałam baski, takie wyjątkowe psy :)
Witaj, cieszę się, że zajrzałaś i baski się podobają:)

[quote name='Cienka']Atropos kabli to to Tomecki siedzi kiedyś drukuje faktury, drukuje, drukuje nagle drukarka nie odpowiada. Wychyla się za biurka a tam Joguś właśnie przegryzł kabel i zadowolony w najlepsze:diabloti:
Matko...... to prawie jakby na naszych oczach pogryzł kabelek....
Dobrze, że kabelek to chyba nie był zbyt duzy koszt...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Z

Matko...... to prawie jakby na naszych oczach pogryzł kabelek....
Dobrze, że kabelek to chyba nie był zbyt duzy koszt...?

Pzdr.

No dobrze, że go prąd nie popieścił. Koszt może nikły jakieś 10zł. ale nie zapominajmy, ze tomecki ciągle zarobiony i pojechać do media to dramat bo czas jaki straci na dojazd jest niewspółmierny bo więcej kosztuje niż ten durny kabel. Jogi to w ogóle dziwny przypadek on nie niszczy jak nie ma nas w domu (wtedy śpi), niszczy jak jesteśmy w domu (przykłady: kanapa- siedzenie z dziurą na pół metra kwadratowego i porwany podłokietnik dodam po jakiejś godzinie od wniesienia kanapy miała malutką dziurkę na pół cm., kabel od drukarki, pogryziona pasta do butów, kapeć w drobny mak, no i mój telefon wrrrr). Jeszcze nigdy nic nie pogryzł jak nie było nas w domu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakos nie chce się złozyc do kupy ta Twoja wizyta...

dobra, dobra, myślałam że będzie w terminie Kowna, no ale niestety trzeba było przełożyć... więc myślę, że może pon. 24 stycznia? a tak w ogóle Asiaczku nie potrzebujesz pomocy na jakiejś zagranicznej wystawie? Presov?
pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tak. Kika w roli mamuski sprawdza się w 100 %.
Zuzka, a co Ty robisz o tej porze na DGM...?!?!?!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Pzdr.

Właśnie !! Ja bym już dawno zaspał

Posted

[quote name='gosiaja']no nie ile miałam do nadrabiania
słodkie maluszki :)
Hejka, baw się jutro dobrze na wystawie:)
Czekam na Wasze zdjęcie i informacje:)

[quote name='Cienka']No dobrze, że go prąd nie popieścił. Koszt może nikły jakieś 10zł. ale nie zapominajmy, ze tomecki ciągle zarobiony i pojechać do media to dramat bo czas jaki straci na dojazd jest niewspółmierny bo więcej kosztuje niż ten durny kabel. Jogi to w ogóle dziwny przypadek on nie niszczy jak nie ma nas w domu (wtedy śpi), niszczy jak jesteśmy w domu (przykłady: kanapa- siedzenie z dziurą na pół metra kwadratowego i porwany podłokietnik dodam po jakiejś godzinie od wniesienia kanapy miała malutką dziurkę na pół cm., kabel od drukarki, pogryziona pasta do butów, kapeć w drobny mak, no i mój telefon wrrrr). Jeszcze nigdy nic nie pogryzł jak nie było nas w domu.
Ciekawostka.....

[quote name='Savannah']dobra, dobra, myślałam że będzie w terminie Kowna, no ale niestety trzeba było przełożyć... więc myślę, że może pon. 24 stycznia? a tak w ogóle Asiaczku nie potrzebujesz pomocy na jakiejś zagranicznej wystawie? Presov?
pozdrawiam
Może byc poniedziałek 24 stycznia, a następna wystawa to Presov (luty!). Wieć zorientuj się, jak tam w domu, kiedy jestes bardziej pomocna w domu, OK? I co Rodzice na to.

[quote name='betka-sp']Asiaczku...sliczne maluchy ...napatrzeć sie nie mogę;)....czy panienka-rudaska jest największa?? czy tylko takie robi wrażenie ??
Urodziła się pierwsza...

[quote name='przeszlus']Właśnie !! Ja bym już dawno zaspał
Mnie zdarza się nieraz siedzieć do 1-1.30 w nocy. Ale to wyjątkowo...

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
A ja właśnie usiadłam na sekundkę, bo oglądałam skoki i moment temu się skończyły ;)

:razz: nieźle

a ja własnie wstałam wyszłam na krotki spacer z mała, ale uznałam że jest taka fajna pogoda <3 i obudziłam tzta że ma byc za 40 min i o 9 idziemy na wycieczkę na łąki :diabloti:

Oj Asiaczku 1:30 kiepściuchno:evil_lol: