Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Ja tez wiele z nich znałam, ale nie wiedziałam, że ktoś je tak pięknie ubrał w trafne słowa i wydrukował;) Pzdr. Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ale one są świetne :) Podoba mi się też dekalog pracownika "1Szef ma zawsze racje 2 jeśli szef nie ma racji patrz punkt 1 3 szef nie ..." można pośmiać :) Quote
Izabela124. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Przeklejam taką przypowieść z innego wątku:) Pewnego Bożego Narodzenia, bardzo dawno temu, Święty Mikołaj przygotowywał się do swojej corocznej podroży. Jednak wszędzie piętrzyły się problemy... Czterech z jego elfów zachorowało, a zastępcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, więc Mikołaj zaczął podejrzewać, ze może nie zdążyć... Następnie pani Mikołajowa oświadczyła mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzić, co bardzo zdenerwowało Mikołaja. Na domiar złego, kiedy poszedł zaprzęgać renifery, okazało się, że trzy z nich są w zaawansowanej ciąży, a dwa inne przeskoczyły przez płot i zwiały Bóg jeden wie dokąd. Mikołaj zdenerwował się jeszcze bardziej ... Kiedy zaczął pakować sanie, jedna z płóz złamała się. Worek runął na ziemię, a zabawki rozsypały się dookoła. Wkurzony Mikołaj postanowił wrócić do domu na kawę i szklaneczkę whisky. Kiedy jednak otworzył barek, okazało się, ze elfy ukryły cały alkohol i nic nie było do wypicia... Roztrzęsiony Mikołaj upuścił dzbanek do kawy, który roztrzaskał się na kawałeczki na podłodze w kuchni. Poszedł wiec po szczotkę, ale okazało się, ze myszy zjadły włosie, z którego była zrobiona... I właśnie wtedy zadzwonił dzwonek do drzwi... Mikołaj poszedł otworzyć. Za drzwiami stał mały aniołek z piękną, wielką choinką. Aniołek radośnie zawołał: - Wesołych Świąt, Mikołaju! Czyż nie piękny mamy dziś dzień? Przyniosłem dla Ciebie choinkę. Prawda, że jest wspaniała? Gdzie chciałbyś, żebym ją wsadził? .... I stąd wzięła się tradycja aniołka na czubku choinki.... Pzdr.Ha ha opowiadanie jest super! Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Izabela124. napisał(a):Ha ha opowiadanie jest super! Zgadza się:) przeszlus napisał(a):Ale one są świetne :) Podoba mi się też dekalog pracownika "1Szef ma zawsze racje 2 jeśli szef nie ma racji patrz punkt 1 3 szef nie ..." można pośmiać :) Śmieszne, ale jak trafisz na durnego szefa, to juz nie jest śmieszne a tragiczne... Pzdr. Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No fakt. U nas jest nauczycielka i tak normalnie bo co to nie ona,nauczyciel to urzędnik itp. masakra Quote
Czarna_Owieczka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Times New Roman]Prawo Menckensa, [/FONT][FONT=Times New Roman]: Ci, co umieją - robią, ci co nie umieją - uczą.[/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT]Prawo Pinta: Zrób komuś uprzejmość, a stanie się to twoim ciągłym zajęciem.[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT]Obserwacja Etorrea: Druga kolejka porusza się szybciej.[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT]Rozszerzenie O'Briena: Obserwacja Etorrea pozostaje w mocy po zmianie[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]kolejki.[/FONT][/FONT] Prawo Bella: Gdy zanurzymy ciało w wodzie - dzwoni telefon. ooj znam te prawa, ale nawet nie wiedziałam, że są prawami :lol: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 przeszlus napisał(a):No fakt. U nas jest nauczycielka i tak normalnie bo co to nie ona,nauczyciel to urzędnik itp. masakra Ani:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):ooj znam te prawa, ale nawet nie wiedziałam, że są prawami :lol: Hahaha, ja tez;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Przy sprzątaniu krzesełka postawiłam na wersalkę. I w te krzesełka wtarabanił się Wazik. Do niego lubi przytulać się jedna z kocic... Zobaczcie, jak to wyglądało:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Alicja Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ale sobie Wazirek z kumpelą znaleźli legowisko ;) oooo to prawo bardzo chetnie by stosowała moja szefowa :roll: Prawo Conwaya: W każdej organizacji znajdzie się jedna osoba, która wie, co[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]jest grane. Ta osoba powinna zostać natychmiast zwolniona.[/FONT][/FONT] Quote
jamnicze Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Te prawa są świetne i niestety aż nazbyt często spotykane w życiu. Wazik i Kicia - urocze :) http://img18.imageshack.us/img18/7859/resizeofimg6077.jpg Quote
EkipaGusi Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 hehe legowisko super znaleźli :) ech Asiaczku Basenji rozkochują w sobie baaardzo :* Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Alicja']ale sobie Wazirek z kumpelą znaleźli legowisko ;) oooo to prawo bardzo chetnie by stosowała moja szefowa :roll: Prawo Conwaya: W każdej organizacji znajdzie się jedna osoba, która wie, co[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]jest grane. Ta osoba powinna zostać natychmiast zwolniona.[/FONT][/FONT] Tą osoba jesteś Ty czy Twoja szefowa...? [quote name='jamnicze']Te prawa są świetne i niestety aż nazbyt często spotykane w życiu. Wazik i Kicia - urocze :) http://img18.imageshack.us/img18/7859/resizeofimg6077.jpg Witaj, jamnicze:) [quote name='EkipaGusi']hehe legowisko super znaleźli :) ech Asiaczku Basenji rozkochują w sobie baaardzo :* Prawda! Dwa trikolory:) http://img638.imageshack.us/img638/5460/resizeofimg6079.jpg Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Łooo matko! Ten kot wygląda jak moja świnka morska Lusia :lol: No, spójrz tylko: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1154.snc4/149603_113096948755767_100001663870749_92622_1332861_n.jpg Hihihi, Asiaczki śliczne :) Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='mychaaaaa']Łooo matko! Ten kot wygląda jak moja świnka morska Lusia :lol: No, spójrz tylko: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1154.snc4/149603_113096948755767_100001663870749_92622_1332861_n.jpg Hihihi, Asiaczki śliczne :) Pozdrawiam! Bo i Wazik i kicia i świniak to trikolory:) [quote name='Zuza i Noddy']Świetnie Wazi z kicią wygląda ;) One się bardzo lubią:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://img252.imageshack.us/img252/8272/resizeofimg6076.jpg BOSKIE! :loveu: Quote
Buszki Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [QUOTE=Asiaczek;1602186 Dodaj jeszcze śniego-deszcz...;) Znalazłas ubranko dla siebie i Pana Męża? Pzdr. No tak,zapomniałam o śniego-deszczu.A ubranka mieliśmy wypasione i wszyscy się przebrali. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Buszki napisał(a):No tak,zapomniałam o śniego-deszczu.A ubranka mieliśmy wypasione i wszyscy się przebrali. A macie jakies foteczki z tego przebranego Sylwka? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Może dlatego Wahzirek tam wlazł, bo podczas sprzątania był trochę przeganiany i nie mógł się połozyc na wersalce. A gdzie Wazi tam i kicia;) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ale kici się napuszyła :D Super dobrana kolorystycznie para. Quote
gosiaja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!!! dla mamusi i tatusia szczylków Quote
Recommended Posts