Buszki Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 deer_1987 napisał(a):No widzisz ja mam lepiej bo urodzilam sie 1 stycznia :razz: Pewnie że lepiej!Możesz imprezować przez dwa dni.Chociaż 2 styczeń byłby lepszy,bo impreza mogła by być trzydniowa ;). Quote
Korenia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Szkoda, że Asiu Ty tak daleko, bo u mnie dom stoi otworem na wigilię :) Ja uwielbiam święta! Cały ten klimat. I u mnie wszystko ręcznie robione ;) I uszka, i pierożki, i ciasteczka, i barszczyk - moja mama sama kisi buraczki 2 tygodnie przed, nie mamy chyba nic kupnego, oprócz półproduktów - typu ryba, czy fasolka do kapusty, kapusta ;) Grzybki do uszek zbierane moimi rączkami ;) Quote
taxelina Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Buszki nie zawsze 2 stycznia jest wolny :razz: Quote
Cienka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Buszki napisał(a):E tam,święta to pikuś.Najgorszy w tym roku,to mam sylwester.Idę do koleżanki na czterdziechę(że też nie miała kiedy się urodzić :roll:) i wymyśliła sobie przebrania ala "dzieci kwiaty" z lat siedemdziesiątych.Skąd ja Jej u licha takie ciuchy wezmę :angryy: ?! Buszki nie przejmuj się tak, jak nic nie znajdziesz we własnej szafie to na pewno coś się znajdzie na lumpie i kosztować majątku nie bedzie:cool3: Paznokcie na kolorowo, chustka na łeb (nawet włosów nie musisz czesać:diabloti:) długa kiecka i hej Quote
Buszki Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 deer_1987 napisał(a):Buszki nie zawsze 2 stycznia jest wolny :razz: To była by okazja,żeby był ;). Cienka napisał(a):Buszki nie przejmuj się tak, jak nic nie znajdziesz we własnej szafie to na pewno coś się znajdzie na lumpie i kosztować majątku nie bedzie:cool3: Paznokcie na kolorowo, chustka na łeb (nawet włosów nie musisz czesać:diabloti:) długa kiecka i hej Już się nie przejmuję,kieckę mam :multi:.Tylko męża muszę wyszykować :evil_lol:. Quote
Cienka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 to mu na lumpie tez znajdziesz jakąś koszulinę ze 3 rozmiary za dużą i będzie ok Quote
jamnicze Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Uwielbiam Święta i tą atmosferę :) Ale spoko, bez szczególnego parcia na robotę. Okna też mam nie umyte, bo w taki mróz.... Zresztą po operacji nie mogę się za bardzo wysilać, więc i porządki są tylko z grubsza ;) A teraz właśnie TZ poszedł szukać choinki, jakaś masakra w tym roku, kartki świąteczne trudno było dostać, same puchy, a i choinek jak na lekarstwo. Quote
Buszki Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cienka napisał(a):to mu na lumpie tez znajdziesz jakąś koszulinę ze 3 rozmiary za dużą i będzie ok I tak właśnie zrobię :). Quote
Zuza i Noddy Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wszystkiego naj naj naj na świata, a przyszły rok niech będzie jeszcze lepszy od tego ;) Kartkę niestety usuwam, bo podobno regulamin zabrania. Quote
Błyskotka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Korenia napisał(a):Szkoda, że Asiu Ty tak daleko, bo u mnie dom stoi otworem na wigilię :) Ja uwielbiam święta! Cały ten klimat. I u mnie wszystko ręcznie robione ;) I uszka, i pierożki, i ciasteczka, i barszczyk - moja mama sama kisi buraczki 2 tygodnie przed, nie mamy chyba nic kupnego, oprócz półproduktów - typu ryba, czy fasolka do kapusty, kapusta ;) Grzybki do uszek zbierane moimi rączkami ;) Ja generalnie lubię Święta, chociaz w tym roku to juz jakby nieco mniej... jamnicze napisał(a):Uwielbiam Święta i tą atmosferę :) Ale spoko, bez szczególnego parcia na robotę. Okna też mam nie umyte, bo w taki mróz.... Zresztą po operacji nie mogę się za bardzo wysilać, więc i porządki są tylko z grubsza ;) A teraz właśnie TZ poszedł szukać choinki, jakaś masakra w tym roku, kartki świąteczne trudno było dostać, same puchy, a i choinek jak na lekarstwo. Okna tez mam nie umyte i wcale z tego powodu płakac nie będę... Choinki sprzedają pod moim blokiem - brać wybierać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Na DGM juz zaczynają pojawiac się życzenia świąteczne i noworoczne. Tak więc ja nie mogę byc gorsza... Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i dobrego Nowego 2011 Roku! Uploaded with ImageShack.us Dziś jeszcze ktoś tutaj może zaglądnąć, jutro juz mniej Was będzie w mojej Galerii... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jednak trochę szkoda, że takie samotne święta, ale tak bywa. Jak coś to zapraszam do mnie :) Z całą gromadą basków. U mnie też tylko najbliższa rodzina zawsze jest, reszta 'odcięta', ale co zrobić, ludzie się zmieniają i to często na gorsze... Pozdrawiam Quote
Kisses Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Oj Asiaczku, ja jutro na pewno jeszcze Was odwiedzę! Również wszystkiego naaajlepszego :)) Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Kisses napisał(a):Oj Asiaczku, ja jutro na pewno jeszcze Was odwiedzę! Również wszystkiego naaajlepszego :)) Postaram się więc o jakieś nowe fotki:) kaskaSz napisał(a):Jednak trochę szkoda, że takie samotne święta, ale tak bywa. Jak coś to zapraszam do mnie :) Z całą gromadą basków. U mnie też tylko najbliższa rodzina zawsze jest, reszta 'odcięta', ale co zrobić, ludzie się zmieniają i to często na gorsze... Pozdrawiam Ja juz się przyzwyczaiłam do ciszy w domu, więc nie jest to jakis straszliwy problem dla mnie. Ot, jeszcze jeden dzień, dzień - jak każdy inny. To wszystko:) Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja w tym roku wcale nie czuję atmosfery świątecznej, ale też nie powiem, żeby mi było jakoś specjalnie żal. To zaledwie 3 dni i nie jestem za tym aby 2 tygodnie albo miesiąc przed już latać i się nakręcać na święta ;DD wesołych świąt! ;-) Quote
przeszlus Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziękujemy :) Ja nie mogę prze żałować tego wolnego tygodnia...wolę być w szkole... Quote
Izabela124. Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Przeczytajcie, jakie cudne informacje otrzymałam od Dojo: CAC-Kassel/Germany, 11.02.2010, judge: Guido SCHAFER ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, junior class - exc.2 CACIB-Kassel/Germany, 12.02.2010, judge: Marta HEINE ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, junior class - exc.1, NEW GERMANY JUNIOR CHAMPION!!!!! Congratulations for Ina, Katrin and ORI vel Draco:) Pzdr. [quote name='Asiaczek']Mam takiego news'a z dzisiaj: 2xCACIB Wilno, 18-19.12.2010: niedziela, JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!!!!!! wyników z soboty nie znam, ale napisałam do Ingi w tej sprawie:) Cudowne zakończenie przedświątecznej niedzieli ... http://img507.imageshack.us/img507/4780/63238101503559238155788.jpg Uploaded with ImageShack.us Pzdr.Spóźnione gratulacje!!!!!!! http://img191.imageshack.us/img191/2268/dsc03749qb.jpg jaki pieszczoch :loveu: http://img208.imageshack.us/img208/2872/resizeofimg5272.jpg ale słodziak :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 przeszlus napisał(a):Dziękujemy :) Ja nie mogę prze żałować tego wolnego tygodnia...wolę być w szkole... A co, Rodzice zagnali do pomocy przy organizacji Świąt?;) DominikaAnna napisał(a):Ja w tym roku wcale nie czuję atmosfery świątecznej, ale też nie powiem, żeby mi było jakoś specjalnie żal. To zaledwie 3 dni i nie jestem za tym aby 2 tygodnie albo miesiąc przed już latać i się nakręcać na święta ;DD wesołych świąt! ;-) Fakt. Ty tylko 2,5 dnia;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Izabela124.'] http://img208.imageshack.us/img208/2872/resizeofimg5272.jpg ale słodziak :loveu::loveu::loveu: Jeżeli dobrze patrzę, to jesyt Szepsi, czyli OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI:) pzdr. Quote
ewtos Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Cerber napisał(a):Wesołych świąt Asiaczki kochane :* ,dalszych sukcesów w pracy hodowlanej w kraju i poza granicami, dużo zdrowia , spokoju i miłosci. choinka dla basków:tree1:, bo podobno mają w tym roku tylko stroik :lol:. Quote
bonita Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Witajci Asiaczkowa familio :) Przyszłam Wam złożyć Świąteczne Życzenia :loveu: Życzyć Duuuuużo sukcesów wystawowych, hodowlanych i życiowych w nadchodzącym 2011( już 2011 :crazyeye:!) roku Serdecznie Pozdrawiam:loveu: Quote
Iza. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Spokojnych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym roku :) Quote
Buszki Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Jeżeli dobrze patrzę, to jesyt Szepsi, czyli OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI:) pzdr. Pewnie,że to Szepsi :). Quote
Recommended Posts