Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
No widzisz ja mam lepiej bo urodzilam sie 1 stycznia :razz:

Pewnie że lepiej!Możesz imprezować przez dwa dni.Chociaż 2 styczeń byłby lepszy,bo impreza mogła by być trzydniowa ;).

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że Asiu Ty tak daleko, bo u mnie dom stoi otworem na wigilię :)

Ja uwielbiam święta! Cały ten klimat. I u mnie wszystko ręcznie robione ;) I uszka, i pierożki, i ciasteczka, i barszczyk - moja mama sama kisi buraczki 2 tygodnie przed, nie mamy chyba nic kupnego, oprócz półproduktów - typu ryba, czy fasolka do kapusty, kapusta ;) Grzybki do uszek zbierane moimi rączkami ;)

Posted

Buszki napisał(a):
E tam,święta to pikuś.Najgorszy w tym roku,to mam sylwester.Idę do koleżanki na czterdziechę(że też nie miała kiedy się urodzić :roll:) i wymyśliła sobie przebrania ala "dzieci kwiaty" z lat siedemdziesiątych.Skąd ja Jej u licha takie ciuchy wezmę :angryy: ?!

Buszki nie przejmuj się tak, jak nic nie znajdziesz we własnej szafie to na pewno coś się znajdzie na lumpie i kosztować majątku nie bedzie:cool3: Paznokcie na kolorowo, chustka na łeb (nawet włosów nie musisz czesać:diabloti:) długa kiecka i hej

Posted

deer_1987 napisał(a):
Buszki nie zawsze 2 stycznia jest wolny :razz:

To była by okazja,żeby był ;).

Cienka napisał(a):
Buszki nie przejmuj się tak, jak nic nie znajdziesz we własnej szafie to na pewno coś się znajdzie na lumpie i kosztować majątku nie bedzie:cool3: Paznokcie na kolorowo, chustka na łeb (nawet włosów nie musisz czesać:diabloti:) długa kiecka i hej

Już się nie przejmuję,kieckę mam :multi:.Tylko męża muszę wyszykować :evil_lol:.

Posted

Uwielbiam Święta i tą atmosferę :)
Ale spoko, bez szczególnego parcia na robotę. Okna też mam nie umyte, bo w taki mróz....
Zresztą po operacji nie mogę się za bardzo wysilać, więc i porządki są tylko z grubsza ;)
A teraz właśnie TZ poszedł szukać choinki, jakaś masakra w tym roku, kartki świąteczne trudno było dostać, same puchy, a i choinek jak na lekarstwo.

Posted

___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$

WESOŁYCH ŚWIĄT

Posted

Korenia napisał(a):
Szkoda, że Asiu Ty tak daleko, bo u mnie dom stoi otworem na wigilię :)
Ja uwielbiam święta! Cały ten klimat. I u mnie wszystko ręcznie robione ;) I uszka, i pierożki, i ciasteczka, i barszczyk - moja mama sama kisi buraczki 2 tygodnie przed, nie mamy chyba nic kupnego, oprócz półproduktów - typu ryba, czy fasolka do kapusty, kapusta ;) Grzybki do uszek zbierane moimi rączkami ;)

Ja generalnie lubię Święta, chociaz w tym roku to juz jakby nieco mniej...

jamnicze napisał(a):
Uwielbiam Święta i tą atmosferę :)
Ale spoko, bez szczególnego parcia na robotę. Okna też mam nie umyte, bo w taki mróz....
Zresztą po operacji nie mogę się za bardzo wysilać, więc i porządki są tylko z grubsza ;)
A teraz właśnie TZ poszedł szukać choinki, jakaś masakra w tym roku, kartki świąteczne trudno było dostać, same puchy, a i choinek jak na lekarstwo.

Okna tez mam nie umyte i wcale z tego powodu płakac nie będę...
Choinki sprzedają pod moim blokiem - brać wybierać...

Pzdr.

Posted

Na DGM juz zaczynają pojawiac się życzenia świąteczne i noworoczne. Tak więc ja nie mogę byc gorsza...

Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i dobrego Nowego 2011 Roku!

Uploaded with ImageShack.us

Dziś jeszcze ktoś tutaj może zaglądnąć, jutro juz mniej Was będzie w mojej Galerii...

Pzdr.

Posted

Jednak trochę szkoda, że takie samotne święta, ale tak bywa. Jak coś to zapraszam do mnie :) Z całą gromadą basków.
U mnie też tylko najbliższa rodzina zawsze jest, reszta 'odcięta', ale co zrobić, ludzie się zmieniają i to często na gorsze...
Pozdrawiam

Posted

Kisses napisał(a):
Oj Asiaczku, ja jutro na pewno jeszcze Was odwiedzę!
Również wszystkiego naaajlepszego :))

Postaram się więc o jakieś nowe fotki:)

kaskaSz napisał(a):
Jednak trochę szkoda, że takie samotne święta, ale tak bywa. Jak coś to zapraszam do mnie :) Z całą gromadą basków.
U mnie też tylko najbliższa rodzina zawsze jest, reszta 'odcięta', ale co zrobić, ludzie się zmieniają i to często na gorsze...
Pozdrawiam

Ja juz się przyzwyczaiłam do ciszy w domu, więc nie jest to jakis straszliwy problem dla mnie. Ot, jeszcze jeden dzień, dzień - jak każdy inny. To wszystko:)

Pzdr.

Posted

Ja w tym roku wcale nie czuję atmosfery świątecznej, ale też nie powiem, żeby mi było jakoś specjalnie żal.
To zaledwie 3 dni i nie jestem za tym aby 2 tygodnie albo miesiąc przed już latać i się nakręcać na święta ;DD

wesołych świąt! ;-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Przeczytajcie, jakie cudne informacje otrzymałam od Dojo:

CAC-Kassel/Germany, 11.02.2010, judge: Guido SCHAFER
ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, junior class - exc.2

CACIB-Kassel/Germany, 12.02.2010, judge: Marta HEINE
ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, junior class - exc.1, NEW GERMANY JUNIOR CHAMPION!!!!!

Congratulations for Ina, Katrin and ORI vel Draco:)

Pzdr.

[quote name='Asiaczek']Mam takiego news'a z dzisiaj:
2xCACIB Wilno, 18-19.12.2010:
niedziela, JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3!!!!!!!!
wyników z soboty nie znam, ale napisałam do Ingi w tej sprawie:)

Cudowne zakończenie przedświątecznej niedzieli ...
http://img507.imageshack.us/img507/4780/63238101503559238155788.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pzdr.Spóźnione gratulacje!!!!!!!

http://img191.imageshack.us/img191/2268/dsc03749qb.jpg jaki pieszczoch :loveu:

http://img208.imageshack.us/img208/2872/resizeofimg5272.jpg ale słodziak :loveu::loveu::loveu:

Posted

przeszlus napisał(a):
Dziękujemy :)
Ja nie mogę prze żałować tego wolnego tygodnia...wolę być w szkole...

A co, Rodzice zagnali do pomocy przy organizacji Świąt?;)

DominikaAnna napisał(a):
Ja w tym roku wcale nie czuję atmosfery świątecznej, ale też nie powiem, żeby mi było jakoś specjalnie żal.
To zaledwie 3 dni i nie jestem za tym aby 2 tygodnie albo miesiąc przed już latać i się nakręcać na święta ;DD
wesołych świąt! ;-)

Fakt. Ty tylko 2,5 dnia;)

Pzdr.

Posted

Cerber napisał(a):
Wesołych świąt Asiaczki kochane :*

,dalszych sukcesów w pracy hodowlanej w kraju i poza granicami, dużo zdrowia , spokoju i miłosci.
choinka dla basków:tree1:, bo podobno mają w tym roku tylko stroik :lol:.

Posted

Witajci Asiaczkowa familio :)

Przyszłam Wam złożyć Świąteczne Życzenia :loveu:
Życzyć Duuuuużo sukcesów wystawowych, hodowlanych i życiowych w nadchodzącym 2011( już 2011 :crazyeye:!) roku

Serdecznie Pozdrawiam:loveu: