*kleo* Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Witam się Asiaczki u Was :) Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak pinczer austriacki :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 To PINCZER AUSTRIACKI [FONT=Comic Sans MS]Przynam szczerze, że nigdy o takiej rasie nie słyszałam ale widzę, że nie jestem w tym osamotniona ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamietam jak kiedyś szłam z Lenką i zaczepił mnie pewnien pan pytając o rasę. Odpowiadam, że owczarek francuski, na to ma pan mi odpalił, że takiej rasy nie ma i wymyśliłam ją, żeby mu zaimponować :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciekawe co by powiedział na tego pinczera :diabloti:[/FONT] Quote
Korenia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Co do strony - deer ja też mam tak jak Ty, tylko jedna strona w galerii i u piesów i u suczy :( Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 WeronikaM napisał(a):racja, ale wszystkie są fajne, takie kolorowe :D Na wystawie było ich tylko kilka sztuk. Może sa jeszcze jakieś kolorki w tej rasie. Iza. napisał(a):Jakbym spotkała takiego psa na ulicy w życiu bym nie powiedziała, że to rasowy :evil_lol: No toż napisałam, że u nas pełno takich biega, prawda? Mudik napisał(a):Na moje czarne mudiki też nie mówią ,że rasa, a te mi się podobają sa takie naturalne jak lubię świetne są, dużo lepiej wyglądaja z ogonami, bo swego czasu miały kopiowane. O kopiowaniu ogonów w tej rasie nawet nie wiedziałam... DuDziaczek napisał(a):ja bym nawet nie przypuszczała, że to może byc jakaś rasa :oops::oops::oops: ale to dobrze... juz wiem co ew pisac w ogłoszeniach :diabloti: w typie pinczera austriackiego :cool3::cool3::cool3: Też o tym pomyślałam...:) wejherstaff napisał(a): prawie taka jaka sama robie :cool3: Juz wiem co jutro zaserwuje ;) az mi slinka leci :lol: Ja kiedyś sama robiłam pizze (ciasto wg przepisu mojej siostry), ale teraz to mi się nie chce... Dla samej siebie? Wolę zamówić... *kleo* napisał(a):Witam się Asiaczki u Was :) Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak pinczer austriacki :evil_lol: Ja tez nie wiedziałam... Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przynam szczerze, że nigdy o takiej rasie nie słyszałam ale widzę, że nie jestem w tym osamotniona ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamietam jak kiedyś szłam z Lenką i zaczepił mnie pewnien pan pytając o rasę. Odpowiadam, że owczarek francuski, na to ma pan mi odpalił, że takiej rasy nie ma i wymyśliłam ją, żeby mu zaimponować :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciekawe co by powiedział na tego pinczera :diabloti:[/FONT] Albo na baska, albo na mudi, puli itp... Korenia napisał(a):Co do strony - deer ja też mam tak jak Ty, tylko jedna strona w galerii i u piesów i u suczy :( Korenia - wejdź do GALERIA a nie na dział "Psy", "suki". Bo robisz ten sam błąd, co deer. Pzdr. Quote
taxelina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a): Korenia - wejdź do GALERIA a nie na dział "Psy", "suki". Bo robisz ten sam błąd, co deer. Pzdr. Blad jak blad Asiaczku jak chce kupic od Ciebie psiaka to szukam jakie masz suki i psy, a nie w galerie :) czas na aktualizacje :) Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A mnie kiedyś pan zaczepił i pytał czy to Bendżi. Ja mu mówie, że Basenji. A on nie ma pani racji to jest bendżi ja oglądałem film na discavery to wiem, że to jest Bendżi. Pana nawet nie przekonało to, ze w metryczce jest napisane Pies rasy BASENJI. A gościu, że to nie możliwe i pewnie w związku się pomylili. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cienka napisał(a):A mnie kiedyś pan zaczepił i pytał czy to Bendżi. Ja mu mówie, ze Basenji. A on nie ma pani racji to jest bendżi ja oglądałem film na discavery to wiem, że to jest Bendżi. Pana nawet nie przekonało to, ze w metryczce jest napisane Pies rasy BASENJI. A gościu, że to nie możliwe i pewnie w związku się pomylili. nie lubie takich ludzi, kiedyś człowiek chciał mi wmówić że pinczer miniaturowy i ratler to dwie odrębne rasy które różnią sie delikatnością uszek :lol: jeżeli chodzi o tego pinczera austriackiego to widziałam go w książce z rasami, ale mijając na ulicy nie pomyślałabym z pewnościa, ze może to być rasowy pies ;) Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jejku, zapomniałam! stoo laaat! :) Wymiziaj. :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 mi kiedyś jakiś "hodofca" wmawiał że mój pies jest na pewno foksterierem, i byłby piękny gdyby miał obcięty ogon, ale nie ma obciętego ogona więc się nie nadaje do bycia reproduktorem :evil_lol: bo on hoduje foksy trzydzieści lat i się zna :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 deer_1987 napisał(a):Blad jak blad Asiaczku jak chce kupic od Ciebie psiaka to szukam jakie masz suki i psy, a nie w galerie :) czas na aktualizacje :) nowa strona sie robi... Cienka napisał(a):A mnie kiedyś pan zaczepił i pytał czy to Bendżi. Ja mu mówie, że Basenji. A on nie ma pani racji to jest bendżi ja oglądałem film na discavery to wiem, że to jest Bendżi. Pana nawet nie przekonało to, ze w metryczce jest napisane Pies rasy BASENJI. A gościu, że to nie możliwe i pewnie w związku się pomylili. Taaaa, w związku się pomylili... Czarna_Owieczka napisał(a):nie lubie takich ludzi, kiedyś człowiek chciał mi wmówić że pinczer miniaturowy i ratler to dwie odrębne rasy które różnią sie delikatnością uszek :lol: jeżeli chodzi o tego pinczera austriackiego to widziałam go w książce z rasami, ale mijając na ulicy nie pomyślałabym z pewnościa, ze może to być rasowy pies ;) Hahaha, delikatność uszek... Nooooo, o takim wyróżniku rasy nie słyszałam...:) GaBi12 napisał(a):Jejku, zapomniałam! stoo laaat! :) Wymiziaj. :loveu: Miziane non stop:) Unbelievable napisał(a):mi kiedyś jakiś "hodofca" wmawiał że mój pies jest na pewno foksterierem, i byłby piękny gdyby miał obcięty ogon, ale nie ma obciętego ogona więc się nie nadaje do bycia reproduktorem :evil_lol: bo on hoduje foksy trzydzieści lat i się zna :diabloti: Cholibka, to co za rasę ten pan hoduje...? Pzdr. Quote
Okamia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://img443.imageshack.us/img443/516/resizeofimg3136.jpg Mój znajomy ma prawie identycznego... Kurdę i całe życie myślał że to kundel xD A jak tam u Was? Bo ja najpierw idę na poszukiwania prezentu dla mojego pierwszego bratanka (ma 1,5 roku) tyle że nie wiem co małemu kupić :P A potem jako że pogoda pieknie słoneczne idziemy na spacerek długi fotki śnieżne porobić (wiec zapraszamy do nas jutro na oglądanie ;) ) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Pogadaj z rodzicami bratanka; oni na pewno coś sensownego podpowiedzą:) Ja tak robilam i w stosunku do mojego siostrzeńca i siostrzenicy... A na zdjęcia sniegowo-słoneczne na pewno wpadnę:) Pzdr. Quote
Okamia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Pogadaj z rodzicami bratanka; oni na pewno coś sensownego podpowiedzą:) Ja tak robilam i w stosunku do mojego siostrzeńca i siostrzenicy... A na zdjęcia sniegowo-słoneczne na pewno wpadnę:) Pzdr. Rodzice jak zawsze to w mojej rodzinie bywa radzili nic nie kupować :roll: Na zdjęcia zapraszamy zapraszamy :P Quote
Savannah Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Asiaczku, złapałam drugi oddech:) a jeśli chodzi o `wszystko wiedzących` ludzi to ja też takiego Pana spotkałam :) byłam kiedyś z moim Wizardem u weta, a on ma różne oczy tj. jedno niebieskie a drugie brązowe i jeden Pan w poczekalni mnie `uświadomił`, że mój pies na to niebieskie oko to ślepy jest bo takie błękitne, to pewne, że on ślepiec jest ;-) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Savannah napisał(a):Asiaczku, złapałam drugi oddech:) a jeśli chodzi o `wszystko wiedzących` ludzi to ja też takiego Pana spotkałam :) byłam kiedyś z moim Wizardem u weta, a on ma różne oczy tj. jedno niebieskie a drugie brązowe i jeden Pan w poczekalni mnie `uświadomił`, że mój pies na to niebieskie oko to ślepy jest bo takie błękitne, to pewne, że on ślepiec jest ;-) Czego to można się w poczekalniach dowiedzieć... Okamia napisał(a):Rodzice jak zawsze to w mojej rodzinie bywa radzili nic nie kupować :roll: Na zdjęcia zapraszamy zapraszamy :P Hm, nietrafiona podpowiedź... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Okamia napisał(a):Rodzice jak zawsze to w mojej rodzinie bywa radzili nic nie kupować :roll: No zawsze morzesz (no żesz ale orta walnełam morzesz bo morze:cool3:) kupić młotek by sobie wybił prezent z głowy (żart) Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Super że Czarek się odnalazł :multi: kurcze u nas cała masa takich pinczerów austriackich biega :roll: Okamia napisał(a):Rodzice jak zawsze to w mojej rodzinie bywa radzili nic nie kupować :roll: Na zdjęcia zapraszamy zapraszamy :P ja ci podpowiem ....ja kupuję zazwyczaj ksiażeczki z grubymi kartkami albo zabawki edukacyjne na dany wiek ;) Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witam się po długiej przerwie :) Nie dam rady nadrobić wszystkiego, ale teraz postaram się być na bieżąco Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Witam się po długiej przerwie :) Nie dam rady nadrobić wszystkiego, ale teraz postaram się być na bieżąco Nie obiecuj, nie obiecuj...;) Korenia napisał(a):A to tam w galerii wszystkich widzę :P Super! Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z prezentami dla dzieci zawsze jest problem... jak dla 4 letniego chrześnika kupiłam bluzeczkę z długim rękawkiem z napisem "KOCHAM MOJEGO TATĘ i jego wypłatę" :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]misiaka i jakąś czekoladę dokupię. Dla młodszych maluchów był napisy "Jestem słoneczkiem mamusi, Będe taki mój tatuś":lol:[/FONT] http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC00209.jpg Quote
angineuuka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 witamy,witamy i na herbatkę do Zabrza zapraszamy :kaffee_2: :lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ciepła herbatka nie jest zła:) Ale z cytrynka, poproszę:) BTW - w pustą miskę klikam codziennie:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Witam się po długiej przerwie :) Nie dam rady nadrobić wszystkiego, ale teraz postaram się być na bieżąco ja mimo tego, że staram się tu być na bieżąco, to i tak, tak wiele się tu dzieje, tyle postów, ła ! :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Oj, Owieczko! Ostatnio to tutaj się prawie nic nie dzieje... No, fakt. Czarek się zgubił, ale już się znalazł. Co więcej...? Pzdr. Quote
Recommended Posts