przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cześć Asiaczki :) twoja galeria rozwija się w niesamowitym tempie :p Quote
betel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To prawda, u Asiaczka zawsze mnóstwo się dzieje no i ilu gości tu zagląda. Ale jest na co patrzeć. Tymczasem my cieszymy się, że nasza gromadka przetrwała parvo. Cała trójka była chora, a najbardziej Mikcia. Bardzo się o nią bałam. Wczoraj skonczylismy leczenia i teraz pozostała tylko dietka. Pozdrówka dla Was Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 agnethka napisał(a):w papierach jestem ja i mój tata, ale ja raczej z nimi bardzo sporadycznie biegam - w tym roku tylko raz wystawiałam Cassidiego (żeśmy sobie rozpoczęli nawet Ch.PL wtedy) ja o tym myślę dla Elity i Arweny... Ależ ja po to ją zgłosiłam na Kielce, żeby zawalczyć o zamknięcie ;) cóż u tego sędziego to loteryjka była :D chcę jej zamknąć Ch.PL i to zrobię - ja tak pisałam o jej dalszej przyszłości... takiej bardziej zagranicznej (kilka osób mnie twardo namawia do tego) ;) Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Powoli, powoli... Śliczne ujęcie:) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs581.ash2/150308_170864016265128_100000245923721_494019_495798_n.jpg Frytela napisał(a): Sęk w tym że ja ich nie mogę dostać ale za granicą, mamy chyba 5 z polski i AŻ JEDEN r.cacib z wilna :evil_lol: A w 2011 nie wiem czy dobije, początek roku marnie z wyjazdami a pozniej papisie jak się uda i znowu nie będzie w kondycji ;) Słuchaj, nic nie przychodzi ot, tak sobie... Trzeba jeździć, patrzeć gdzie, jacy sędziowie,jaka konkurencja... przeszlus napisał(a):Cześć Asiaczki :) twoja galeria rozwija się w niesamowitym tempie :p A to dzięki Wam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 betel napisał(a):To prawda, u Asiaczka zawsze mnóstwo się dzieje no i ilu gości tu zagląda. Ale jest na co patrzeć. Tymczasem my cieszymy się, że nasza gromadka przetrwała parvo. Cała trójka była chora, a najbardziej Mikcia. Bardzo się o nią bałam. Wczoraj skonczylismy leczenia i teraz pozostała tylko dietka. Pozdrówka dla Was O, jak rany...Dobrze, że to juz PO:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Czyli ja byłam ta pierwsza, co to widziała to ujęcie? Jeeeeee, czuję się uhonorowana i doceniona:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Kilka fotek z Kielc, dzięki uprzejmości pani D.M. (piszę inicjały, bo nie wiem, czy sobie zyczy, abym wymieniała Ja z imienia i nazwiska): Porównanie o NDPwR. Od lewej Serek i Dżezik Uploaded with ImageShack.us Felka Uploaded with ImageShack.us Porównanie o NDSwR. Uploaded with ImageShack.us Porównanie o BOB. Od lewej: Ofik - Naj.Junior Serek - NDPwR Erka - NDSwR Felka - Naj.Weteran Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jak Twarożkowski ;)pięknie się pokazuje , szybko się chlopak uczy , bo Ercia to chyba sama tak elegancko się ustawia Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Porównanie o BOB. Od lewej: Ofik - Naj.Junior Serek - NDPwR Erka - NDSwR Felka - Naj.Weteran Przy takim układzie to chyba każde zwycięstwo cieszy, skoro wszystko w rodzinie zostaje ;) Quote
przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/4566/dsc03174g.jpg przyznaj się tu to po ludziach poznajesz :diabloti: Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 przeszlus napisał(a):http://img59.imageshack.us/img59/4566/dsc03174g.jpg przyznaj się tu to po ludziach poznajesz :diabloti: ja popatrzysz na karczycha to znajdziesz różnice ;) Quote
Frytela Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asiaczek napisał(a): Słuchaj, nic nie przychodzi ot, tak sobie... Trzeba jeździć, patrzeć gdzie, jacy sędziowie,jaka konkurencja... Pzdr. Konkurencja jest nam znana południowo-wschodnia, a jeżdzić... coraz mniej czasu na zagraniczne wojaże :( Quote
DuDziaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Alicja napisał(a):ja popatrzysz na karczycha to znajdziesz różnice ;) i po brzucholu:lol: Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 deer_1987 napisał(a):Sa i zdjecia :) Mam jeszcze trochę z Kielc. I myslę, że dzisiaj dam radę:) agnethka napisał(a):czyli SAMI SWOI ;) Tak:) Alicja napisał(a):Jak Twarożkowski ;)pięknie się pokazuje , szybko się chlopak uczy , bo Ercia to chyba sama tak elegancko się ustawia Serek to taki cfffaniak. Na ringu - ustawia się prawie sam, a na dworzu, jak chcę zrobić jakieś pozowane - nic nie wychodzi. Jest tak rozkojarzony, wszystko go interesuje... Ale jak ring jest na dworzu - to stoi ładnie... I zrozum tu faceta;) *kleo* napisał(a):Przy takim układzie to chyba każde zwycięstwo cieszy, skoro wszystko w rodzinie zostaje ;) Oj, tak. Miałam juz kilka razy taka sytuację, smieszna sprawa. Jedyny problem to ten, że nieraz brak mi handlera. W Kielcach pomogła mi Błyskotka i Rafał, Zuzka. Bardzo im za to dziękuję:) przeszlus napisał(a):http://img59.imageshack.us/img59/4566/dsc03174g.jpg przyznaj się tu to po ludziach poznajesz :diabloti: Nie wyłącznie lecz również...;) Alicja napisał(a):ja popatrzysz na karczycha to znajdziesz różnice ;) Tak, podobne, ale jednak różne... Frytela napisał(a):Konkurencja jest nam znana południowo-wschodnia, a jeżdzić... coraz mniej czasu na zagraniczne wojaże :( Szkoła? DuDziaczek napisał(a):i po brzucholu:lol: po ogonie, po kolorze, po glowie... Pzdr. Quote
ewtos Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 agnethka napisał(a):czyli SAMI SWOI ;) Na Asiaczkowe stado NIE MA MOCNYCH :lol:, gratulacje!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ewtos napisał(a):Na Asiaczkowe stado NIE MA MOCNYCH :lol:, gratulacje!!:loveu: Wiesz, zdarza się, że są mocni.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ja po prostu wierzę, że z każdym można wygrac, trzeba tylko miec "swój dzięń":) Pzdr. Quote
Frytela Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Asiaczek napisał(a): Szkoła? Pzdr. Tak... ;) Asiaczek napisał(a):Ja po prostu wierzę, że z każdym można wygrac, trzeba tylko miec "swój dzięń":) Pzdr. Tu się muszę zgodzić :) Quote
ewtos Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja po prostu wierzę, że z każdym można wygrac, trzeba tylko miec "swój dzięń":) Pzdr. Nie ! trzeba wyznawać zasadę KOCHAJ (to co robisz )ALBO RZUĆ :lol:. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ta zasada mi tez odpowiada:) pzdr. Quote
taxelina Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witam sie wieczornie :zakochany: zgodnie z Twoja zgoda z pw pokazuje cos, choc to sprzed paru miesiecy :evil_lol: wtedy tak ladnie zielono i cieplo bylo a nie to co teraz buro zimno :shake: Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Asiu , rozmawiałam z Vectrą . Póki co nie ma netu i czasu też , ale spokojnie do kwietnia troszkę czasu więc dojedzie . Co do polarków to na dziś nie ma zupełnie czasu na szycie .... walczą w domku i ogrodzie i pracują poza domkiem ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czekam na Katowice :multi::multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czekam na Katowice :multi::multi:[/FONT] Tak, tak. Mamy zamiar tam byc:0 Na baski wyznaczony jest sędzia z Brazylii:) Pzdr. Quote
Recommended Posts