Frytela Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Zdjęcia sa ciemnawe, tak jak uprzedzała Frytela, bo większość fotek robiła Frytela i kolega iizoldy... Pzdr. No mówiłam przecież nooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jakby im trochę czasu poświęcić to myślę że koniec końców coś by się wykrzesało tak myślę :lol: Przeczytałam to "coś" o baskach :evil_lol: ubaw po pachy, a jak cardi przeczytalam to już nie wiem co powiedzieć ;) :lol::lol: Quote
Paulinka10 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Gratuluje sukcesów!!! pozdrawiamy;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 DuDziaczek napisał(a):czekamy na fotki :) Część fotek już wstawiłam w temacie wystawy kieleckiej... Cienka napisał(a):oj ale jakaś mała fotka by się przydała nawet ja są ciut za ciemne nie będziemy się czepiać OK, dzisiaj wieczorkiem postaram się wstawić jakieś pierwsze fotki... Agappe napisał(a):hah mam ok 400 (tzn na pewno czesc nie nadaje sie do publikacji, ale "troche" chyba mozna ;) ) ah i jak zawsze gratulujemy pięknych wyników!!!! i już nie narzekaj z tą Felką!!! ;) Ok, Felka jest gites:) Błyskotka napisał(a):Gratulacje Asiu :). Dziękowac za pomoc na ringu i za miłe słowa:) Dojo napisał(a):[FONT=Garamond]HUGE CONGRATS!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT] Ooooo, Dojo!!! Are you proud of Ofik...? I think yes:) Kisses napisał(a):Ja jeszcze raz gratuluje, dziękuję za pyyyyszne ciasto i miła rozmowę :loveu: Aaa, i śliczny breloczek zbaskiem, już wisi przy kluczach. :razz: Nie ma sprawy:) Babeczka też była super:0 shirkan napisał(a):Asiu wielkie brawa za Kielce!!! Witaj i dziękujemy:) Frytela napisał(a):No mówiłam przecież nooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jakby im trochę czasu poświęcić to myślę że koniec końców coś by się wykrzesało tak myślę :lol: Przeczytałam to "coś" o baskach :evil_lol: ubaw po pachy, a jak cardi przeczytalam to już nie wiem co powiedzieć ;) :lol::lol: Hahaha, taaaaa, ubaw po pachy... Gorzej, że niektórzy wezmą ten artykuł na poważnie... Paulinka10 napisał(a):Gratuluje sukcesów!!! pozdrawiamy;) Witaj i dziękujemy:) agnethka napisał(a):Asiu kaman do mnie, mam zdobyczne ;) Byłam widziałam, ślad zostawiłam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Żebyście nie narzekali, że nic się w Galerii nie dzieje, to wstawiam takie oto dwa znaleziska:) Podobne, jak poprzednie, ale jednak nieco inne;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie uciekam... Wieczorkiem wpadnę i trochę fotek z Kielc wrzucę:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I od nas spóźnione :oops: ale szczere gratulacje !!!!!!!!! :multi::loveu:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 asiaczku :):):) paczuszka dotarła :):):) slicznie dziekuje :):):) Quote
DuDziaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 fajne fajne.... Asiaczek pewnie dumna co? :razz: Quote
*kleo* Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Też bym chciała kiedyś takie coś znaleźć :evil_lol: Witamy się :p Quote
taxelina Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Wieczorem Cie nie bylo to moze teraz po sniadaniu bedziesz? :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 agnethka napisał(a):faaaaajne... też by się takie chciało :D No to jazda na wystawy;) Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]I od nas spóźnione :oops: ale szczere gratulacje !!!!!!!!! :multi::loveu:[/FONT] Witaj i dziękujemy:) WeronikaM napisał(a):gratki :D :D i pozdrowionka ;) Witaj i tez dziękujemy:) Basia&Safi napisał(a):asiaczku :):):) paczuszka dotarła :):):) slicznie dziekuje :):):) Nie ma sprawy. Mam nadzieję, że coś niecoś z tej paczki się przyda:) Błyskotka napisał(a):Gratki :) :) :) Dziękowac! przeszlus napisał(a):Oooo fajne znaleźiska :) Mnie tez się podobają;) DuDziaczek napisał(a):fajne fajne.... Asiaczek pewnie dumna co? :razz: I jak jeszcze:)! *kleo* napisał(a):Też bym chciała kiedyś takie coś znaleźć :evil_lol: Witamy się :p No to na jakiej wystawie się widzimy? deer_1987 napisał(a):Wieczorem Cie nie bylo to moze teraz po sniadaniu bedziesz? :loveu: Wczoraj wróciłam dosyc zmęczona i odpuściłam sobie... Postaram się dzisiaj to nadrobić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 No to kaszana, rzeczywiście nie masz z czym jeździć...;) Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Przyszłyśmy się przywitać z rana (no powiedzmy) ;) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 agnethka napisał(a):teoretycznie... jest jeszcze Arwena, ale ona musiałaby jeździć po wystawach zagranicznych gdzie nie ma konkurencji hahahaha... jest jeszcze Dulka i Cassidy, ale ja nie lubie ich pokazywać, bo tam już trzeba rozwijać prędkości, żeby dobrze psa w ruchu pokazać ;) No to jak chcesz promować włochacze, jak nie na wystawach? Masz taką rasę, to biegaj;) Cieplutkaa. napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać z rana (no powiedzmy) ;) No, ustalmy, że dla niektórych to jest ranek... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 My też się z Ozzym przywitamy , niestety u nas niefajna pogoda ... w nocy padało , teraz też siąpi kapuśniaczek ...a jeszcze wczoraj było tak pięknie Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 U nas na razie sucho, ale.... to juz jesień... Pzdr. Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asiaczek napisał(a):No to na jakiej wystawie się widzimy? Teraz będziemy w NDM, ale na "zagramanicznych" to nie wiem, mam nadzieję, że może kiedyś się pojawimy ;) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 A mi właśnie chodzi o te zagraniczne wystawy...:) Pzdr. Quote
*kleo* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Asiaczek napisał(a):A mi właśnie chodzi o te zagraniczne wystawy...:) Pzdr. Wiem, wiem. Jak się na jakiejś będę miała zamiar pojawić to dam znać ;) Quote
Frytela Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No to i ja się przywitam :) Agnethka - ja też mam Baybule która rosi sobie przerwe do wieku 9 miesięcy ;) A mamuska ma wszystko prócz intera którego za zadne skarby nie chcą dać nam dobić, wszystko inne (no powiedzmy ze wszystko) już ma więc ja też nie mam z czym jeździć generalnie :) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 agnethka napisał(a):Włochacze to nie moja rasa :P ja mam staffiki ;) A to czyje one sa? *kleo* napisał(a):Wiem, wiem. Jak się na jakiejś będę miała zamiar pojawić to dam znać ;) Super, fajnie by było spotkac się gdzieś poza granicami:) Frytela napisał(a):No to i ja się przywitam :) Agnethka - ja też mam Baybule która rosi sobie przerwe do wieku 9 miesięcy ;) A mamuska ma wszystko prócz intera którego za zadne skarby nie chcą dać nam dobić, wszystko inne (no powiedzmy ze wszystko) już ma więc ja też nie mam z czym jeździć generalnie :) Jezeli nie możesz dostac CACIB'a w PL, to olej to i jedź poza granice PL. Teraz juz ni emusisz miec z PL wniosków... agnethka napisał(a):te Bejbule to chyba mamy nawet w tym samym wieku, o ile dobrze pamiętam z Porodówki Dgm ;) mojej Elicie brak małego CWC do zamknięcia Championatu PL - z jednej strony kusi mnie ją pokazywać dalej (mimo jej wybryków i nielubienia wystaw), a z drugiej strony mam ochote dać jej spokój :D Ja bym zakończyła. No bo jeżeli masz juz zrobione 2/3, to czemu nie dokończyć? Pzdr. Quote
Frytela Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 agnethka napisał(a):te Bejbule to chyba mamy nawet w tym samym wieku, o ile dobrze pamiętam z Porodówki Dgm ;) mojej Elicie brak małego CWC do zamknięcia Championatu PL - z jednej strony kusi mnie ją pokazywać dalej (mimo jej wybryków i nielubienia wystaw), a z drugiej strony mam ochote dać jej spokój :D No jakoś bardzo bliski termin był, moje 3 lipiec ;) Asiaczek napisał(a):A to czyje one sa? Jezeli nie możesz dostac CACIB'a w PL, to olej to i jedź poza granice PL. Teraz juz ni emusisz miec z PL wniosków... Pzdr. Sęk w tym że ja ich nie mogę dostać ale za granicą, mamy chyba 5 z polski i AŻ JEDEN r.cacib z wilna :evil_lol: A w 2011 nie wiem czy dobije, początek roku marnie z wyjazdami a pozniej papisie jak się uda i znowu nie będzie w kondycji ;) Quote
Recommended Posts