Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Gratki i od nas :)

A swoją drogą zastanawiam się w jaki sposób zginął mój post w którym trzymaliśmy kciuki? Na dodatek wydaje mi się, że nie pierwszy raz. Czy Wam też się zdarza, że wasze posty znikają?????

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ale niesamowite wyniki, heh jak zawsze :loveu: ciesze sie razem z wami :) oby tak dalej :)
Noooo, młodzież pokazuje pazurki:)

[quote name='Alicja']no to wielkie BRAWO :klacz:
Dziękować!

[quote name='jamnicze']Gratki i od nas :)
A swoją drogą zastanawiam się w jaki sposób zginął mój post w którym trzymaliśmy kciuki? Na dodatek wydaje mi się, że nie pierwszy raz. Czy Wam też się zdarza, że wasze posty znikają?????
Czasami... ale generalnie - rzadko:)

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Hmmmm, jeszcze dzisiaj go widziałam jak wchodziłam po południu aby sprawdzić, czy już są wieści. Tyle, że się wtedy nie logowałam

Nie wiem, jamnicze, ostatnio raz miałam taki przypadek...

Cerber napisał(a):
Asiaczku ogromne gratulacje i szacunek za wyniki w Kielcach! czapki z głów naprawdę!!!

Dzięki!

Elitesse napisał(a):
my walczymy jutro....ehm a wlasciwie to dzisiaj...
tak sie zastanawiam czy sie klasc bo przed 4 musze wstac coby Tess wyprac i wyspacerowac stado, o 5:30 planujemy wyjazd

No, teraz to moja rada jest już NAPRAWDĘ nieaktualna...
3mam za Was kciuki, pochwalcie sie PO przyjeździe...

deer_1987 napisał(a):
Gratulacje :loveu:

Witaj, dzięki:)

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']Asiaczku, udało mi się jakoś wyratować kolejne 3 foty :D są u mnie ;)
Zaraz do Was wpadnę:)

[quote name='iizolda']Gratulacje!
Asiaczku, a z naszych fotek z "pleneru" nic nie wyszło ?
Właśnie jestem w trakcie przeglądania i porzadkowania zdjęć z Kielc:) I mogę powiedziec, że "coś wszło:)
Mam nawet 1 zdjęcie głowy Waszej suczki.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kochana, my wróciliśmy "z tarczą", a NIE "na tarczy".

"Na tarczy" wracali pokonani... leżeli na swoich tarczach, które miały ich bronić. A "z tarczą" wracali żywi i tarcza była na swoim miejscu, nadal ochraniając właściciela;)
Drobny lapsus językowy...

pzdr.

:ices_bla::modla::modla::wallbash::wallbash::wallbash:
no ja jak zwykle jak robie 5 rzeczy na raz to cos "walnę" :grab: jeszcze raz wielkie gratulacje..i chyba nikt nie sądził, że Wasza brygada mogła wrócić pokonana.... i ja tez czekam na fotki :oops::buzi:

Posted

[quote name='kaskaSz']Widzę same dobre wieści! Gratuluje!
Dzięki, faktycznie wieści sa dobre:)

[quote name='wiki4']Gratulacje Asiaczku ;)
Dziekować:)

[quote name='betka-sp']:ices_bla::modla::modla::wallbash::wallbash::wallbash:
no ja jak zwykle jak robie 5 rzeczy na raz to cos "walnę" :grab: jeszcze raz wielkie gratulacje..i chyba nikt nie sądził, że Wasza brygada mogła wrócić pokonana.... i ja tez czekam na fotki :oops::buzi:
Nie ma sprawy:)

[quote name='jenis']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:Witaj i dziękujemy:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale chociaż trochę przywieź;)

Pzdr.

hah mam ok 400 (tzn na pewno czesc nie nadaje sie do publikacji, ale "troche" chyba mozna ;) )

ah i jak zawsze gratulujemy pięknych wyników!!!! i już nie narzekaj z tą Felką!!! ;)