Agappe Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiu z tym kotkiem o 7 rano to chyba jednak nie do mnie było ;) pozdrawiam ciepło z deszczowej anglii ;) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Czoko']Tradycyjnie zaglądam "na sekundkę" i spóźniona gratuluję! No właśnie. Dlaczego, pytam się, tylko na sekundkę? [quote name='Mudik']Mam nadzieję,że nie pogonisz mnie Asiu do Ciebie dużo osób wchodzi Proszę rozgłoście to gdzie się da!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://obrona-zwierzat.pl/dyminy.html Znam sprawę. Straszne to... [quote name='Czarna_Owieczka']ja też zdecydowanie wolę włochate :lol: u nas leje, a teraz na dodatek straszliwie wieje, dzisiaj w drodze do szkoły, skacząc przez kałużę, doszłam do wniosku że sztormiak i konkretne kalosze to dobra inwestycja :lol: Noooo, ja w tym roku, i to całkiem niedawno, zainwestowałam w kaloszki. A taka pelerynę dla wodniaków, kupiłam juz jakieś półtora roku temu w sklepie dla marynarzy:) Jest super! [quote name='Agappe']Asiu z tym kotkiem o 7 rano to chyba jednak nie do mnie było ;) pozdrawiam ciepło z deszczowej anglii ;) Kurczę, to i do Ciebie doszło...?Rany, Agappe, bardzo Cię serdecznie przepraszam. Rano miałam jakieś takie maślane łapy, że okazało się, iz ten sam SMS wysłałam do 3 zupełnie niezainteresowanych osób. Przepraszam. A to Ty znowu w Anglii? Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam, witam! Mam nadzieję, że wybaczysz mi tak długą nieobecność, ale tyle się ostatnio działo. Dziękujemy za pamięć i odwiedziny galerii w trudnych dla mnie chwilach (mam tu na myśli pożegnanie Agenta [']), choć ja nie mogłam odwzajemnić się tym samym. :calus: Już się zabieram do nadrabiania! ;) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Noooo, faktycznie, niespodziewajka jest spora:) Ale cieszę się, że nadal jesteś z nami:) Pzdr. Quote
Czoko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Przywabiłaś mnie poszukiwaniem kotków i dziś jestem na dogo już kolejny raz. Może na Kotkowo.pl w Białymstoku byłoby coś ciekawego? Koleżanki z miau podały mi swojego linka, Kasia tez ma inne propozycje... Iza jaki masz nick na miau? Quote
Agappe Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a): Kurczę, to i do Ciebie doszło...?Rany, Agappe, bardzo Cię serdecznie przepraszam. Rano miałam jakieś takie maślane łapy, że okazało się, iz ten sam SMS wysłałam do 3 zupełnie niezainteresowanych osób. Przepraszam. A to Ty znowu w Anglii? Pzdr. haha, ładnie, ładnie.. może to za wczesnie było na wysylanie smsów ;) trzeba bylo dać organizmowi chwile aby sie obodził ;) a ja znowu w Anglii na 2 tyg.. ale w sobote już wracam.. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Czoko napisał(a):Przywabiłaś mnie poszukiwaniem kotków i dziś jestem na dogo już kolejny raz. Może na Kotkowo.pl w Białymstoku byłoby coś ciekawego? Koleżanki z miau podały mi swojego linka, Kasia tez ma inne propozycje... Iza jaki masz nick na miau? Dałam mojej koleżance wszelkie potrzebne informacje. Ona działa w skali kraju. Myslę, że na pewno coś dla Izy znajdzie:) Agappe napisał(a):haha, ładnie, ładnie.. może to za wczesnie było na wysylanie smsów ;) trzeba bylo dać organizmowi chwile aby sie obodził ;) a ja znowu w Anglii na 2 tyg.. ale w sobote już wracam.. A czy znowu będzie tyle ciekawych fotek, co z poprzedniego pobytu? Byłoby super! Pzdr. Quote
Czoko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Dałam mojej koleżance wszelkie potrzebne informacje. Ona działa w skali kraju. Myslę, że na pewno coś dla Izy znajdzie:) Pzdr. Asiu obydwie piszemy o Tej Samej Koleżance -hi, hi, hi... znam Ją z miau - i tam odkryłam że szukacie kotka a zawsze czytam wszystkie Jej posty i odwiedzam Jej wątki... Quote
Agappe Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Asiaczek napisał(a): A czy znowu będzie tyle ciekawych fotek, co z poprzedniego pobytu? Byłoby super! Pzdr. oj nie, aż tylu nie będzie.. 2 tyg w Sheffield, 1 dzień w Manchesterze (kiepsko się wtedy fizycznie czułam, a i krótko byłam, więc za dużo to tych zdjęć nie ma).. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Czoko napisał(a):Asiu obydwie piszemy o Tej Samej Koleżance -hi, hi, hi... znam Ją z miau - i tam odkryłam że szukacie kotka a zawsze czytam wszystkie Jej posty i odwiedzam Jej wątki... OK. Tak więc jestem dobrej mysli:) Agappe napisał(a):oj nie, aż tylu nie będzie.. 2 tyg w Sheffield, 1 dzień w Manchesterze (kiepsko się wtedy fizycznie czułam, a i krótko byłam, więc za dużo to tych zdjęć nie ma).. Ale chociaż trochę przywieź;) Pzdr. Quote
Czoko Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kasi udało się lepiej niż mnie wkleić link, mojego posta dotyczącego Kotkowa.pl z Białegostoku chyba i tak Iza nie zauważyła... Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czoko napisał(a):Kasi udało się lepiej niż mnie wkleić link, mojego posta dotyczącego Kotkowa.pl z Białegostoku chyba i tak Iza nie zauważyła... Zauważyła, zauważyła ;) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Najwazniejsze, że Kasia wzięła się ostro do roboty:) Wierze, że znajdzie dla Izy i Jej Rodziców wymarzonego kicia:) pzdr. Quote
jamnicze Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 U nas wczoraj była ładna pogoda i zaliczyłyśmy z Sajduchną i Rodą 2 godzinny spacer, a później z jej pańcią prawie godzinę w knajpce na kawie :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Zapraszam Was wszystkich serdecznie na bazarek, który po części jest również "moim" bazarkiem;) Niestety, nie umiem, podlinkować bazarku... http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Zapraszam:) Pzdr. Quote
przeszlus Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Zobaczyłem że Asiaczki mają galerie :) ale jestem spostrzegawczy :p Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Hahaha, juz 6 lat... Ale nic to. Najwazniejsze, że znalazłeś drogę do nas, witaj! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wygląda na to że spotkamy się w Kielcach ;). Quote
Foxowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Miałam być w Kielcach, ale niestety nie będę. Więc będę trzymać kciuki i czekać na relację w domu! :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 przeszlus napisał(a):Łoł wychodzi 556 stron na rok :o Nie liczyłam; jestem słaba z matematyki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Błyskotka napisał(a):Wygląda na to że spotkamy się w Kielcach ;). O, jesteś może na "naszym" ringu? My mamy nr 14, a Wy? Foxowa napisał(a):Miałam być w Kielcach, ale niestety nie będę. Więc będę trzymać kciuki i czekać na relację w domu! :) Oj, znowu niewypał... No nic, trudno. Trzymaj za nas kciuki:) w takim razie... pzdr. Quote
przeszlus Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mogę zapytać dla czemu masz basenji ? Do "miłośść od pierwszego wejżenia" ? Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 przeszlus napisał(a):Mogę zapytać dla czemu masz basenji ? Do "miłośść od pierwszego wejżenia" ? O, nie. Nie była to miłośc od pierwszego wejrzenia. Raczej chłodna logika... Kiedy jeszcze sznaucery olbrzymy czarne były u mnie w domu, juz wtedy myślałam o "dorzuceniu" do sznaucerów jakiejś rasy, mniejszej, nie wymagającej tylu zachodu przed wystawami i zdecydowanie cichszą. Było sporo przemyśleń, nowych znajomości,które pozostały do dzisiaj. Na tapecie były i owczarki belgijskie, i collie, i corgi... Ale dopiero jak w jednej z książek znalazłam zdjęcie i opis rasy basenji, to wtedy zaczęłam się poważnie zastanawiać nad kupnem suczki tej rasy. Byłam z wizytą w hodowli, rozmawiałam z innymi hodowcami. doszło do tego, że koleżanka na moją usilną prośbę przysłała mi z Francji książkę o basenji (którą nota bene jedna z koleżanek nie oddała mi do dzisiaj...). Przeczytałam ja kilka razy, miałam mnóstwo wątpliwości, pytań. Ale po ok. pół roku doszłam do wniosku, że basenji to jest "to":) Ta moja deklaracja miłości zbiegła się akurat z miotem grudniowym w w jednej z dwóch hodowli w PL. I tak to się zaczęło... Do końca będę mieć w sercu sznaucery i zawsze mi serducho pika mocniej, gdy widzę je na ulicy ub na wystawach. Ale to moje serducho musiało się podzielić i część - od 1997 roku - należy do basenji. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Asiaczek napisał(a):O, jesteś może na "naszym" ringu? My mamy nr 14, a Wy? Też ten sam :). Ale jadę raczej jako w roli szofera bo swój sezon wystawowy zakończyłam w Rybniku. Nowy sezon zaczynam najprawdopodobniej od Rzeszowa. Quote
Recommended Posts