Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomecki']
Pina poczuła zapach kota (moich rodziców), materac przywiozłem 10 minut temu do domu. Kochanie, czy nadal chcesz kota?

Normalnie mój mąż sieje ferment zapomniał tylko dodać, że Pina nad wyraz uwielbia gąbki a zapach kota ma tu niewielkie znaczenie.

[quote name='Asiaczek']I co, znalazłas Galerię Jogiego?

Pzdr.

Tak znalazłam mojego syneczka :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
Normalnie mój mąż sieje ferment zapomniał tylko dodać, że Pina nad wyraz uwielbia gąbki a zapach kota ma tu niewielkie znaczenie.
Tak znalazłam mojego syneczka :loveu:

Lubienie/kochanie gąbeczek wszelkiego autoramentu to chyba cecha charakterystyczna dla basków:)

gosiaja napisał(a):
ja zatrudnię Pinę bo potrzebuje taka drobną gąbkę

Możesz też skorzystac z umiejętności moich basków;)

Cienka napisał(a):
Pina ma dużą słabość do gąbek :razz: mała złodziejka nie raz zwineła mi z łazienki gąbkę do mycia naczyń

Oj tak! Gąbeczki do zmywania naczyń, gąbki do mycia z łazienki... taaaaaaa...... ile to juz tych gąbek znikneło? Hm....

deer_1987 napisał(a):
poszla wiadomosc z dwoma wczesniejszymi wiadomosciami

OK, zaraz zajrzę.

Pzdr.

Posted

[quote name='tomecki']
Pina poczuła zapach kota (moich rodziców), materac przywiozłem 10 minut temu do domu.

[FONT="Comic Sans MS"]A może uznała, że biedne kocisko utknęło gdzieś między materiałem a gąbką i próbowała biedaka ratować ;):evil_lol:[/FONT]

http://tomecki.serwery.pl/cienka/basenji13.jpg
[FONT="Comic Sans MS"]Piękny ma kolor :lol:[/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"]Śliczne te kociska :loveu:[/FONT]

Posted

Hej Asiaczki!
Co slychac? Przyznam sie bez bicia, ze nie mialam czasu pogrzebac w poprzednich stronach i byc na biezaco, studia weterynaryjne na 1 roku to jedno wielkie kucie - niestety. A i dostep do internetu raz mam raz nie mam. Sie na jakis spacerek umowic chcialam, ale nawet nie mam kiedy :(
Bedziecie w Poznaniu? Ja biore moja Lilke, debiutuje w mlodziezy :) Klase szczeniat zakonczylismy BIS Puppy IV, wiec jak na setera to bardzo ladnie :)

Posted

Agasia napisał(a):
Hej Asiaczki!
Co slychac? Przyznam sie bez bicia, ze nie mialam czasu pogrzebac w poprzednich stronach i byc na biezaco, studia weterynaryjne na 1 roku to jedno wielkie kucie - niestety. A i dostep do internetu raz mam raz nie mam. Sie na jakis spacerek umowic chcialam, ale nawet nie mam kiedy :(
Bedziecie w Poznaniu? Ja biore moja Lilke, debiutuje w mlodziezy :) Klase szczeniat zakonczylismy BIS Puppy IV, wiec jak na setera to bardzo ladnie :)

Oooooooooooo, Agasia wróciła!!!!!!
Hurra!!!!!!
Współczuwam tego zakuwania.... mam to juz za soba, ale pamiętam, pamiętam...
Jakby był potrzebny Internet, to wpadaj do mnie. W domu sa 2 kompy, oba z dostępem. Zawsze możesz sobie coś napisac itp.
Na spacerek poczekamy. Teraz Twój priorytet to studia:)

Niestety, w Poznaniu nas nie będzie, ale za to w Kielcach tak:)

Pzdr.

Posted

"Cienka" napisał(a):
Pina ma dużą słabość do gąbek :razz: mała złodziejka nie raz zwineła mi z łazienki gąbkę do mycia naczyń

A skad sie wzieła na zdjeciu wata?

Posted

Coś do śmiechu...

Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną.
- Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie.
- Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci ?!? Wychodzę, chcę rozwodu
Mąż woła za nią:
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się.
- Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją[FONT=Arial] [/FONT]wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją w dosłownie dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w> drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psiapsiuła ma takie same...
Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi[FONT=Arial] [/FONT]zapytała się ze łzami w oczach: "ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa ?"

Pzdr.

Posted

[quote name='dzasta']Basek tapicer świetny!!!
O totototo...:)

[quote name='betel']Zapraszam gorąco na prowadzoną przeze mnie stronkę Sandomierskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt - baner w podpisie . Pozdrówka Beata
Zaraz zajrzę:)

[quote name='Bogarka']Takiego tapicera my tez mamy w domu, a raczej tapicerke :)
Ciagle musze to watoline zbierac z podłogi
Jak widac, nie Ty jedna masz ten problem:)

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]przyszliśmy powiedzieć Oyasumi Nasai - czyli dobranoc :loveu:[/FONT]

O, jak ładnie, dziękujemy:)
Spało nam się cudnie (prawie jak zawsze:))

A mu się witamy z pełnej słońca Grecji KALIMERA!

Pzdr.