Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku wielkie gratki za Tulln!! A do Wawy na ploteczki to oczywiście, że wpadne, spokojnie, nie wiem czy w tym roku jeszcze może się uda w grudniu bądź pod koniec listopada, jesteśmy w kontakcie. haha a ja sama juz odliczam te dni do powrotu ;) proszę trzymać za mnie jutro kciuki, mam egzamin z geografii ;) w zeszłym tygodniu to był maraton egzaminów, bo miałam w 3 dni 4 egzaminy (3 jednego dnia i 1 nast) no ale się udało...jeszcze jutro, a we wtorek wylatuje..
pozdrowionka!

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Cienka mi też dokucza brak piekarnika :(... Mam nadzieję, że w nowym mieszkaniu właściciel wstawi jakiś piekarnik, jak nie to będę TZa o prodiż molestować.

Fajna sprawa to halogen oven - jak się nie ma piekarnika. Ca wody nie zagotujesz, ale fajna rzecz :) Kupiłam mamie na urodziny (mimo, że piekarnik jest:evil_lol:) i fajnie się sprawdza. Nie zajmuje dużo miejsca :)

Co do wystawy we Wro - Dojo zgarnął wszytko :) na BOG dostał się do finałowej szóstki.
Szepsiucha nie chciała w ogóle biegać, w stronę sędziny to już totalny bunt :evil_lol: Biegła z Buszki. Zuza była, ale Szepsi nie wystawiała. 'Tata' Maksa (to Bungustar? przepraszam, nie wiem ;)) dostał OPR od sędziny, że podpowiada handlerowi :roll:...

Posted

bety napisał(a):
No to ja tak szybciutko - GRATKI za TULLN!!!!!!!!!! :)))
I znikam, ogony jeść się dopominają :))
Pzdr

Dzięki, dzięki:)

Iza. napisał(a):
Asiu, jak zwykle ogromne gratulacje! :loveu:
http://img837.imageshack.us/img837/3258/dsc1376i.jpg
świetna łazienka, strasznie mi się podoba jak łazienka jest w takich ciemnych barwach :cool3:

Dzięki!
Fakt, łazienka w takich ciemnych kafelkach ładnie wygląda, mi się podoba.
Ja juz widziałam u koleżanki i u niej to kafelki zostały połozone nie w pionie ale w poziomie - tez super wygląda:)

Savannah napisał(a):
Asiaczku wielkie gratki za Tulln!! A do Wawy na ploteczki to oczywiście, że wpadne, spokojnie, nie wiem czy w tym roku jeszcze może się uda w grudniu bądź pod koniec listopada, jesteśmy w kontakcie. haha a ja sama juz odliczam te dni do powrotu ;) proszę trzymać za mnie jutro kciuki, mam egzamin z geografii ;) w zeszłym tygodniu to był maraton egzaminów, bo miałam w 3 dni 4 egzaminy (3 jednego dnia i 1 nast) no ale się udało...jeszcze jutro, a we wtorek wylatuje..
pozdrowionka!

Pewnie, że będziemy trzymać!
Wracaj do nas szczesliwie - czekamy:)

gosiaja napisał(a):
Gratulujemy :)

Dzięki-dzięki!

Cienka napisał(a):
a dziękuje:lol: łazienkę sam projektowałam, efekt na żywo jest lepszy

Ooooo, sama?!?!?! Zdolniacha z Ciebie:)

*anusia&ajlu* napisał(a):
wielkie gratki!!!! :multi:
pozdr

Dzięki-dzięki:)

Korenia napisał(a):
Fajna sprawa to halogen oven - jak się nie ma piekarnika. Ca wody nie zagotujesz, ale fajna rzecz :) Kupiłam mamie na urodziny (mimo, że piekarnik jest:evil_lol:) i fajnie się sprawdza. Nie zajmuje dużo miejsca :)
Co do wystawy we Wro - Dojo zgarnął wszytko :) na BOG dostał się do finałowej szóstki.
Szepsiucha nie chciała w ogóle biegać, w stronę sędziny to już totalny bunt :evil_lol: Biegła z Buszki. Zuza była, ale Szepsi nie wystawiała. 'Tata' Maksa (to Bungustar? przepraszam, nie wiem ;)) dostał OPR od sędziny, że podpowiada handlerowi :roll:...

Ja widziałam reklamę tego urządzenia w TVShop. Ale generalnie nie mam zaufania do wyrobów tak reklamowanych; zawsze wydaje mi się, że to wielka ściema za duże pieniądze... mogę się myslić;)

O Dojo - juz pisałam, bo dostałam od Dojo SMS'a.
Maks to BBwaddene. Hahaha, pani sedzia mnie nie zawiodła...

Pzdr.

Posted

Dzien będzie - tradycyjnie - pracowity. Czeka mnie wizyta w Banku, na poczcie. Chciałam równiez pójśc na cmentarz - ale przy takiej pogodzie - to raczej nie wypali.
Poza tym musze spieszyc się z fotkami, bo juz w czwartek - wyjazd na Słowenię na wystawę Europejską i Klubową:) Czasu mało...
Dzisiaj tez odbieram Farika, Wahzirka i Żelcię z hoteliku...

Pzdr.

Posted

Ale moje kafelki też są w poziomie do tego układane na zakładkę prócz wystającego filarka ale to ze względów oszczędnościowych (dużo kafelek by sie zmarnowało wtedy bo lekki wzór jak mają, nie jest symetryczny góra dół)
I polecam kupowanie kafelek przez neta przy tych wyszło o ok 30zł taniej na metrze

Posted

O remoncie to ja juz zapomniałam. Co prawda, mam jeszcze do zamontowania 3 półeczki i uchwyty do szafki w przedpokoju, no, ale to muszę najpierw pójść do Castoramy i kupic te rzeczy. Na razie nie mam na to czasu:)

Dowiedziałam się również, że ocieplania domu w tym roku nie bedzie. Może wezmą się za zabudowę balkonów, ale to tez nic pewnego...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O remoncie to ja juz zapomniałam. Co prawda, mam jeszcze do zamontowania 3 półeczki i uchwyty do szafki w przedpokoju, no, ale to muszę najpierw pójść do Castoramy i kupic te rzeczy. Na razie nie mam na to czasu:)

Dowiedziałam się również, że ocieplania domu w tym roku nie bedzie. Może wezmą się za zabudowę balkonów, ale to tez nic pewnego...

Pzdr.

Na razie wystawy teraz na pierwszym miejscu :)

Posted

Korenia napisał(a):

BUNDUSTAR był bez `Taty` ;) i nie dostał OPR tylko jego Pani ;) za to, że go podobno ciągnie na ringówce, dziwne wnioski bo Benji ładnie biega na ringu i nie muszę go ciągnąć choć pewnie Pani Sędzia była o tym przekonana bo biegłam pół kroku przed psem i może stąd takie wrażenie ;) ocena: doskonała, 1 lokata, res CACIB, CWC - myślę, że to ładnie jak na młodego pieska. Dyskutować nie ma sensu, na początku Pani Sędzia była przekonana, że ogląda suczkę ;)

Posted

Bundustar napisał(a):
BUNDUSTAR był bez `Taty` ;) i nie dostał OPR tylko jego Pani ;) za to, że go podobno ciągnie na ringówce, dziwne wnioski bo Benji ładnie biega na ringu i nie muszę go ciągnąć choć pewnie Pani Sędzia była o tym przekonana bo biegłam pół kroku przed psem i może stąd takie wrażenie ;) ocena: doskonała, 1 lokata, res CACIB, CWC - myślę, że to ładnie jak na młodego pieska. Dyskutować nie ma sensu, na początku Pani Sędzia była przekonana, że ogląda suczkę ;)

Teraz to już wiem, że BunDustar to Benji, a BBwaddene to Max ;) Podsumowując i 'mama' Benjiego i 'tata' Maxa dostali OPR ;) Sędzina była pewnie w swoim żywiole :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Teraz to już wiem, że BunDustar to Benji, a BBwaddene to Max ;) Podsumowując i 'mama' Benjiego i 'tata' Maxa dostali OPR ;) Sędzina była pewnie w swoim żywiole :evil_lol:

W moim przypadku OPR to za dużo powiedziane, coś trzeba pewnie powiedzieć i jeśli to trafne to nie ma sprawy, chętnie się uczę. Pani Sędzina oceniała nas pierwszy raz więc nie wiem co sprawia, że jest "w swoim żywiole" ;) że niby lubi upominać??? ;)

Posted

Bundustar napisał(a):
W moim przypadku OPR to za dużo powiedziane, coś trzeba pewnie powiedzieć i jeśli to trafne to nie ma sprawy, chętnie się uczę. Pani Sędzina oceniała nas pierwszy raz więc nie wiem co sprawia, że jest "w swoim żywiole" ;) że niby lubi upominać??? ;)

Zdecydowanie lubi upominać :evil_lol: Te Thaie co przed wami były były 3- jeden dostał OPR, za to że drze japę, drugi że po cieczce[czy w trakcie, nie wiem dokładnie] i wcale tu nie powinien być, a trzeci, że nie umie się dobrze wystawić :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Zdecydowanie lubi upominać :evil_lol: Te Thaie co przed wami były były 3- jeden dostał OPR, za to że drze japę, drugi że po cieczce[czy w trakcie, nie wiem dokładnie] i wcale tu nie powinien być, a trzeci, że nie umie się dobrze wystawić :evil_lol:

No dobra mniejsza o OPR-y to i tak drobiazgi i liczy się ocena ale może są jakieś fajne zdjątka z rundy Basenji?

Posted

Bundustar napisał(a):
No dobra mniejsza o OPR-y to i tak drobiazgi i liczy się ocena ale może są jakieś fajne zdjątka z rundy Basenji?

Zdjęć mam dużo ;) Na razie zgrałam na kumpka i się zmniejszają. Jeszcze soboty nie obrobiłam, a tu już niedziela woła :evil_lol: Mam ponad 1,5 tys. fot z wystawy, także zanim wrzucę to trochę potrwa, a dzisiaj jeszcze mamy kurs do weta.