Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Trzymam kciuki za syjameczkę:) Ioby Rodzice się zdecydowali:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Świetne kociaki, takie słodkie :loveu: Cześć ;) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Kociambry sa do wzięcia:) Witaj! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Za jakieś pół godziny przyjeżdża Ania po Wahzirka, Farika i Żelkę - jadą do hoteliku. A ja wybywam na wieczorne spacerki z pozostałymi. Potem pakowanie, spanie i... pobudka o 3.00:) Może uda mi się wstawić fotki Bearded Collie o imieniu wini. Wini był już w tej Galerii i był również na wystawie w W-wie, towarzysko:) Na wystawie spotkał swojego braciszka:) Oto, jak się zachowywał i co zostało uwiecznione na fotkach:) Wini to ten z czerwoną bandanką:loveu:... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
M&S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jakie piękne:loveu::loveu: Syjamka miodzio, w dzieciństawie zostałam obdarowana syjamem i mam sentyment do nich......., ale muszę poczekać jak Mania wróci z regat i z nią skonsultować.... Joanno, a gdzie Ty wybywasz tym razem? Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 M&S - colorpoint tez jest śliczna:) A kiedy Mania wraca? Jeszcze tydzień czy dwa będzie na regatach? Ciekawe, czy i tym razem przywiezie takie ciekawe fotki, jak poprzednio... Ja wybywam do Tulln. Pobudka o 3.00 a o 6 wyjazd. Przed nami ciut ponad 700 km. Ale po przyjeździe do Tulln - nocleg, bo nasze grupy sa oceniane w sobotę. Po wystawie - jazda do domu. Pzdr. Quote
M&S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Asiaczek napisał(a):M&S - colorpoint tez jest śliczna:) A kiedy Mania wraca? Jeszcze tydzień czy dwa będzie na regatach? Ciekawe, czy i tym razem przywiezie takie ciekawe fotki, jak poprzednio... Ja wybywam do Tulln. Pobudka o 3.00 a o 6 wyjazd. Przed nami ciut ponad 700 km. Ale po przyjeździe do Tulln - nocleg, bo nasze grupy sa oceniane w sobotę. Po wystawie - jazda do domu. Pzdr. Zgadzam się, że jest ładna, ale syjamek...... Mania wraca w niedzielę wieczorem. A faktycznie, teraz Austria....jak będziesz mogła zerknij na wilcze proszę:) I już zaczynamy trzymać, wiadomo co;) Quote
NATKA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kociaki obłędne ale ten normalnie słodziak nad słodziaki :loveu: http://img299.imageshack.us/img299/6938/resizeofkoty010.jpg A to ujęcie jest świetne, nie ma jak dwa puszki okruszki :loveu::loveu::loveu: http://img684.imageshack.us/img684/8958/resizeofimg3700.jpg Quote
Mudik Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 bonsai_88 napisał(a):Śnieżynka akurat w takich miejscach nie sprzątanie po psiaku to dla mnie objaw zwykłego chamstwa... Jakby na wystawach/zawodach nikt nie sprzątał po psiaku to nie dałoby się normalnie przejść. No niestety na zawodach w olbrzymiej większości ludzie sprzątają,a na wystawach to rzadkość, niestety kultura wielu wystawców jest niska. Na zawodach NIGDY nikt mi niczego nie ukradł, zawodników jest dużo ,ale to zgrane grono, a jak zawody były razem z wystawą(warszawska w lipcu), tom zostawiona blisko startu smycz z obrożą szybko znalazła własciciela(nowego :diabloti::angryy:) Quote
bonsai_88 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Mudik mi na zawodach w Chorzowie w podejrzany sposób zniknął... lód... Podejrzewam pewnego psiego zawodnika, który mniej-więcej w momencie odkrycia kradzieży podejrzanie się oblizywał. W tym samym czasie jego pani miała problem ustać na nogach ze śmiechu ;). Quote
Mudik Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Asiaczek napisał(a): http://img214.imageshack.us/i/resizeofimg3659.jpg/"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5534/resizeofimg3659.jpg Cdn. Pzdr. Takie zdjęcie to swietna pamiatka i super jak się moga szczylki spotykać. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 M&S napisał(a):Zgadzam się, że jest ładna, ale syjamek...... Mania wraca w niedzielę wieczorem. A faktycznie, teraz Austria....jak będziesz mogła zerknij na wilcze proszę:) I już zaczynamy trzymać, wiadomo co;) No to juz niedługo cała Rodzina będzie w domu:) Jak do tej pory nie ma rozpiski ringowej. Więc nie wiem, gdzie i o której wilcze będa. Jak tylko nie będzie to kolidowało z baskami - postaram się porobic fotki. NATKA napisał(a):Kociaki obłędne ale ten normalnie słodziak nad słodziaki :loveu: http://img299.imageshack.us/img299/6938/resizeofkoty010.jpg A to ujęcie jest świetne, nie ma jak dwa puszki okruszki :loveu::loveu::loveu: http://img684.imageshack.us/img684/8958/resizeofimg3700.jpg Te dwa szczylki - Aiko i Wini - sa chyba nawet w podobnym wieku... Mudik napisał(a):No niestety na zawodach w olbrzymiej większości ludzie sprzątają,a na wystawach to rzadkość, niestety kultura wielu wystawców jest niska. Na zawodach NIGDY nikt mi niczego nie ukradł, zawodników jest dużo ,ale to zgrane grono, a jak zawody były razem z wystawą(warszawska w lipcu), tom zostawiona blisko startu smycz z obrożą szybko znalazła własciciela(nowego :diabloti::angryy:) Oj, tak. Ringówki, smyczki itp. na wystawach szybko znajduja nowych właścicieli... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Oj tak wczesnie rano jestes tu? :) Juz doczytalam ze to dlatego ze wystawa. To spokojnej podrozy! Quote
Angelika_Roser Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]cześć Asiaczku, miłego dnia :lol:[/FONT] Quote
jamnicze Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bezpiecznej podróży i sukcesów na ringu :) Te ołóweczki to istne cudeńka, aż się wierzyć nie chce, że tak można w graficie misterne rzeczy wydłubać, mi czasami zwykłe temperowanie nie wychodzi i się grafit łamie ;) Quote
Unbelievable Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 mój zgubiony kaganiec w wawie też znalazł nowego właściciela ;) Quote
Savannah Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 powodzenia Asiaczku w Austrii i wielkie gratki i wyrazy uznania za klubówkę, szkoda, że mnie tam nie było.... ale w przyszłym roku na klubówce na pewno się pojawię jako "pomocnicza ręka" ;) Quote
Bogarka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 "Asiaczek" napisał(a):Oj, tak. Ringówki, smyczki itp. na wystawach szybko znajduja nowych właścicieli... Taki sam los spotkał w Gödöllő mój pasek na numerek (nie wiem czy to sie tak nazywa trzeba przypiac na ramie) który rzuciłam na brzeg ringu bo mi ciagle spadał jak biegłam :sad: Asiaczki powodzenia! Quote
Izabela124. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Spóźnione gratulacje za Łódź!!!!!!! Quote
jamnicze Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Mam świeże wieści od Asiaczka :) Serek-CAJC+nominacja craft, rozpoczął Mł.Ch.Austrii Dżez-res.CAC, res.CACIB Erka-CAC,CACIB,BOS,+nominacja craft, skończony Championat Austrii !!! Felka-naj.weteran, rozpoczęty championat weteranów, a na bisie dostała sie do finałowej 6 !!! Ogromne gratulacje dla całej czwóreczki i Asiaczka !!!! Quote
taxelina Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Gratulacje! Super temu Serkowi idzie! Quote
Recommended Posts