Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Za jakieś pół godziny przyjeżdża Ania po Wahzirka, Farika i Żelkę - jadą do hoteliku.
A ja wybywam na wieczorne spacerki z pozostałymi. Potem pakowanie, spanie i... pobudka o 3.00:)
Może uda mi się wstawić fotki Bearded Collie o imieniu wini. Wini był już w tej Galerii i był również na wystawie w W-wie, towarzysko:) Na wystawie spotkał swojego braciszka:)
Oto, jak się zachowywał i co zostało uwiecznione na fotkach:)
Wini to ten z czerwoną bandanką:loveu:...

Uploaded with ImageShack.us

Cdn.
Pzdr.

Posted

Jakie piękne:loveu::loveu:

Syjamka miodzio, w dzieciństawie zostałam obdarowana syjamem i mam sentyment do nich......., ale muszę poczekać jak Mania wróci z regat i z nią skonsultować....

Joanno, a gdzie Ty wybywasz tym razem?

Posted

M&S - colorpoint tez jest śliczna:) A kiedy Mania wraca? Jeszcze tydzień czy dwa będzie na regatach? Ciekawe, czy i tym razem przywiezie takie ciekawe fotki, jak poprzednio...

Ja wybywam do Tulln. Pobudka o 3.00 a o 6 wyjazd. Przed nami ciut ponad 700 km. Ale po przyjeździe do Tulln - nocleg, bo nasze grupy sa oceniane w sobotę. Po wystawie - jazda do domu.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
M&S - colorpoint tez jest śliczna:) A kiedy Mania wraca? Jeszcze tydzień czy dwa będzie na regatach? Ciekawe, czy i tym razem przywiezie takie ciekawe fotki, jak poprzednio...

Ja wybywam do Tulln. Pobudka o 3.00 a o 6 wyjazd. Przed nami ciut ponad 700 km. Ale po przyjeździe do Tulln - nocleg, bo nasze grupy sa oceniane w sobotę. Po wystawie - jazda do domu.

Pzdr.

Zgadzam się, że jest ładna, ale syjamek......

Mania wraca w niedzielę wieczorem.

A faktycznie, teraz Austria....jak będziesz mogła zerknij na wilcze proszę:)

I już zaczynamy trzymać, wiadomo co;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Śnieżynka akurat w takich miejscach nie sprzątanie po psiaku to dla mnie objaw zwykłego chamstwa... Jakby na wystawach/zawodach nikt nie sprzątał po psiaku to nie dałoby się normalnie przejść.

No niestety na zawodach w olbrzymiej większości ludzie sprzątają,a na wystawach to rzadkość, niestety kultura wielu wystawców jest niska. Na zawodach NIGDY nikt mi niczego nie ukradł, zawodników jest dużo ,ale to zgrane grono, a jak zawody były razem z wystawą(warszawska w lipcu), tom zostawiona blisko startu smycz z obrożą szybko znalazła własciciela(nowego :diabloti::angryy:)

Posted

Mudik mi na zawodach w Chorzowie w podejrzany sposób zniknął... lód... Podejrzewam pewnego psiego zawodnika, który mniej-więcej w momencie odkrycia kradzieży podejrzanie się oblizywał. W tym samym czasie jego pani miała problem ustać na nogach ze śmiechu ;).

Posted

Asiaczek napisał(a):

http://img214.imageshack.us/i/resizeofimg3659.jpg/"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5534/resizeofimg3659.jpg

Cdn.
Pzdr.

Takie zdjęcie to swietna pamiatka i super jak się moga szczylki spotykać.

Posted

M&S napisał(a):
Zgadzam się, że jest ładna, ale syjamek......
Mania wraca w niedzielę wieczorem.
A faktycznie, teraz Austria....jak będziesz mogła zerknij na wilcze proszę:)
I już zaczynamy trzymać, wiadomo co;)

No to juz niedługo cała Rodzina będzie w domu:)
Jak do tej pory nie ma rozpiski ringowej. Więc nie wiem, gdzie i o której wilcze będa. Jak tylko nie będzie to kolidowało z baskami - postaram się porobic fotki.

NATKA napisał(a):
Kociaki obłędne ale ten normalnie słodziak nad słodziaki :loveu:
http://img299.imageshack.us/img299/6938/resizeofkoty010.jpg
A to ujęcie jest świetne, nie ma jak dwa puszki okruszki :loveu::loveu::loveu:
http://img684.imageshack.us/img684/8958/resizeofimg3700.jpg

Te dwa szczylki - Aiko i Wini - sa chyba nawet w podobnym wieku...

Mudik napisał(a):
No niestety na zawodach w olbrzymiej większości ludzie sprzątają,a na wystawach to rzadkość, niestety kultura wielu wystawców jest niska. Na zawodach NIGDY nikt mi niczego nie ukradł, zawodników jest dużo ,ale to zgrane grono, a jak zawody były razem z wystawą(warszawska w lipcu), tom zostawiona blisko startu smycz z obrożą szybko znalazła własciciela(nowego :diabloti::angryy:)

Oj, tak. Ringówki, smyczki itp. na wystawach szybko znajduja nowych właścicieli...

Pzdr.

Posted

Bezpiecznej podróży i sukcesów na ringu :)

Te ołóweczki to istne cudeńka, aż się wierzyć nie chce, że tak można w graficie misterne rzeczy wydłubać, mi czasami zwykłe temperowanie nie wychodzi i się grafit łamie ;)

Posted

powodzenia Asiaczku w Austrii i wielkie gratki i wyrazy uznania za klubówkę, szkoda, że mnie tam nie było.... ale w przyszłym roku na klubówce na pewno się pojawię jako "pomocnicza ręka" ;)

Posted

"Asiaczek" napisał(a):
Oj, tak. Ringówki, smyczki itp. na wystawach szybko znajduja nowych właścicieli...

Taki sam los spotkał w Gödöllő mój pasek na numerek (nie wiem czy to sie tak nazywa trzeba przypiac na ramie) który rzuciłam na brzeg ringu bo mi ciagle spadał jak biegłam :sad:
Asiaczki powodzenia!

Posted

Mam świeże wieści od Asiaczka :)

Serek-CAJC+nominacja craft, rozpoczął Mł.Ch.Austrii
Dżez-res.CAC, res.CACIB
Erka-CAC,CACIB,BOS,+nominacja craft, skończony Championat Austrii !!!
Felka-naj.weteran, rozpoczęty championat weteranów, a na bisie dostała sie do finałowej 6 !!!

Ogromne gratulacje dla całej czwóreczki i Asiaczka !!!!