Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Nie ma za co.
Czuję się jak zwykle po takiej "imprezce" - czyli wypluta - ha ha. Nogi bolą (mniej niż wczoraj i nie sztywnieją) i gardło mnie boli - tylko nie wiem czy od gadania, czy od tej zmiennej wczorajszej pogody.
Pzdr

Hahaha, ja to nie wiem, jakim sposobem zaliczyłam poranne spacery:evil_lol:... Dobrze, że mnie prawie nikt ze znajomych nie widział, bo szłam jak kaczka...Teraz juz jest prawie OK.
A spałam do 6-tej. Budzi dzwonił, ja go myk-myk uciszyłam i... obudziłam się o 6-tej... Dobrze, że na dzisiaj dałam sobie wolne od wszystkich obowiązków;)

Buszki napisał(a):
To ja dodam wisienkę do tego tortu ;)

Buszki, Kochana! Dziękuję za te w sumie 4 Piekne Wisienki:):multi::loveu:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Tygryski dwa kochane, Buszki musisz przez ten tydzień zrobić Szepsi ekspresowe odchudzanie, bo obawiam się, ze pani sędzina może mieć jakieś ale co do jej wagi ;)

KONIECZNIE!!!!!

Korenia napisał(a):
Gratulacje!!! ::loveu:

Witaj i dziękujemy:)

Buszki - ukradłam kilka fotek na moją www, OK?
Tak nieraz narzekasz na swój aparacik, a tu, proszę, jakie fajoskie fotki:) Dzięki-dzięki!:loveu:

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
http://img529.imageshack.us/img529/4979/76917912.jpg
Strasznie mi się podoba jak Ofciątko tu stoi.
Na zdjęciach widać, ze tyłek to Serek ewidentnie ma najlepszy.

Tak, na tym zdjęciu "ten dzyngs", o którym rozmawiałyśmy, widac najlepiej. A u Muszu, to trzeba więcej pobiegać. Nie wiem, czy Kaya znajdziena to czas... Bieganie za piłeczką, bieg przy rowerku... ciężko będzie...

pzdr.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
nooo ja mam nadzieje :evil_lol: a raczej jestem tego pewna :eviltong:
mamy nową piękna hale może dadzą ja do użytku pod wystawę, a jak nie to sobie popodziwiacie :cool3::evil_lol:

Hale i tak bardzo fajne są i miło się tam wystawia.

Posted

Asiu po raz kolejny ogromne brawa i gratulacje:multi::multi::multi:.
To był zdecydowanie Serka dzień (uwielbiam tego małego "podgryzacza"):loveu:.
Cieszę się że udało Nam się spotkać i choć chwilkę pogadać.
Żałuje że nie udało mi się dotrwać do Waszej oceny w ringu,ale moja choroba o sobie przypomniała,dziś leżę i cierpię:-(.
Do zobaczenia mam nadzieję niebawem.

Posted

No no no, to zaszaleliście na finałach my nie zostaliśmy za zimno było i Oleńka miała dosc, mi się tez od pogody nie polepszyło, a do lekarza dopiero na środę dałam radę się zapisać, może jakos jutro(właściwie dzis )przeżyję, cieszę się,że się spotkałyśmy i ciasta udało mi sie spróbować, też myśleliśmy o Komarom, ale finanse, może za rok na październikowe Komarom sie uda, tym bardziej,że niedaleko Komarom mieszka znajoma , do której mamy zaproszenie na nocleg:-)

Posted

Bogarka napisał(a):
Gratuluje :)

Dziękujemy:)

DuDziaczek napisał(a):
nooo ja mam nadzieje :evil_lol: a raczej jestem tego pewna :eviltong:
mamy nową piękna hale może dadzą ja do użytku pod wystawę, a jak nie to sobie popodziwiacie :cool3::evil_lol:

To macie jeszcze jedną nową hale? Czy myslimy o tej samej, tej, zaraz przy wjeździe do Kielc...?

Zuza i Noddy napisał(a):
Hale i tak bardzo fajne są i miło się tam wystawia.

Ja bardzo lubię wystawiać w hali. Wiem, że mogę uklęknąć, usiąść i nie będę miała brudnych spodni...
Poza tym na wykładzinie trudno cokolwiek ukryc...;)

shirkan napisał(a):
Asiu po raz kolejny ogromne brawa i gratulacje:multi::multi::multi:.
To był zdecydowanie Serka dzień (uwielbiam tego małego "podgryzacza"):loveu:.
Cieszę się że udało Nam się spotkać i choć chwilkę pogadać.
Żałuje że nie udało mi się dotrwać do Waszej oceny w ringu,ale moja choroba o sobie przypomniała,dziś leżę i cierpię:-(.
Do zobaczenia mam nadzieję niebawem.

O, masz....
Kuruj sie, jedz kabanoski i pij ciepłą herbatkę:)
Tez liczę na jakies dłuższe pogaduszki, np. podczas jazdy na wystawę...?;)

*kleo* napisał(a):
Gratuluję!!
Super fotorelacja :p

Myslę, że jeszcze jakieś foteczki będą z tej wystawy...

*anusia&ajlu* napisał(a):
przyszlam z pracy zmeczona nie do zycia ale jeszcze musialam zajrzec;)
OGROMNE GRATULACJE ZA WYNIKI!!!!!!!!!!!! niesamowicie czyta sie takie sukcesy!!!! :multi::sweetCyb::B-fly::Rose: jeszcze RAZ GRATULACJE:loveu:

Witaj, zmęczona Kobieto:)
Dziękujemy:)

Mudik napisał(a):
No no no, to zaszaleliście na finałach my nie zostaliśmy za zimno było i Oleńka miała dosc, mi się tez od pogody nie polepszyło, a do lekarza dopiero na środę dałam radę się zapisać, może jakos jutro(właściwie dzis )przeżyję, cieszę się,że się spotkałyśmy i ciasta udało mi sie spróbować, też myśleliśmy o Komarom, ale finanse, może za rok na październikowe Komarom sie uda, tym bardziej,że niedaleko Komarom mieszka znajoma , do której mamy zaproszenie na nocleg:-)

Nie ma sprawy. Ola była w tym momencie ważniejsza:)
Jak juz macie załatwiony nocleg w Komarom, to rzeczywiście, tylko zbierac fundusze na samą wystawę:)

deer_1987 napisał(a):
Witam sie serdecznie!

Miłego dnia:)

zielona napisał(a):
Front Szepsi to pikuś.Spójrzcie na fronty dziewczyn.A szczególnie en face.Co za uśmiechnięte i szczęśliwe buzie.

Hahaha, zielona, jak zwykle jednym zdaniem załatwiła cały komentarz:)
Fronty dziewczyn;) i ich uśmiechnięte buzie to cała odpowiedź na ich sukces:loveu:

Pzdr.

Posted

zielona napisał(a):
Front Szepsi to pikuś.Spójrzcie na fronty dziewczyn.A szczególnie en face.Co za uśmiechnięte i szczęśliwe buzie.

Bo psiakom to wszystko zwisa :evil_lol:,dziewczyny za to się przejęły i dlatego takie zadowolone ;).

Asia i Zuza,odplumkajcie się od mojej Szepsi-ławeczki :mad:.Przecież tłumaczyłam,że to te paski ją pogrubiają.Zresztą ona duchem jest chudzieńka,dlatego tak szuka jedzonka.
I my na prawdę się odchudzamy.Wczoraj były 3 chrupeczki i kapka sosiku z kociej puszki(bo wychlupnęła na podłogę) jako dzienny posiłek.A dzisiaj biedactwo stoi przy płocie sąsiadów i patrzy tęsknie :-( na łapkę na kuny,bo coś tam ładnie pachnie(jakas zanęta).

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, no tak, paseczki pogrubiają...
Super dieta! I jakbys tak jeszcze jej porzucała trochę jakichs aporcików, coby mała pobiegała... marzenie...

Pzdr.

Porzucać mogę,tylko że Szepsi pobiegnie wyłącznie za kiełbaską,a to by się mijało z celem...