Cerber Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 witam się asiaczkowo, śliczne zdjęcia asiaczkowych basków :) PS. asiaczku kochana zostawiłam Ci pw, bardzo ważne z resztą dla mnie, jakby była możliwość to proszę odpisz w miarę możliwości najszybciej jak się da... z góry dziękuję. dobranoc życzę Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='Cerber']witam się asiaczkowo, śliczne zdjęcia asiaczkowych basków :) PS. asiaczku kochana zostawiłam Ci pw, bardzo ważne z resztą dla mnie, jakby była możliwość to proszę odpisz w miarę możliwości najszybciej jak się da... z góry dziękuję. dobranoc życzę Juz zaglądam:) Izabela124 - cudne fotki!!! Ogromne dzięki za zdjęcia i to na dodatek takie, na których moje baski wyglądaja na jeszcze ładniejsze;) Mogę kilka ukraść na moją www? Pzdr. Quote
*kleo* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak wiem, doczytałam, kto jest na dyplomie:) A poza tym ten szlaczek z kwiatów... naprawde bardzo mi się podoba:) Postarali się, chyba jeden z najładniejszych jakie mamy :p Nigdy wcześniej się specjalnie baskom nie przyglądałam, ale jak tak teraz na zdjęcia patrzę to stwierdzam, że eleganckie z nich psiaki :p Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 No, maja w sobie taka psią elegancję, fakt:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Asiaczek'] Izabela124 - cudne fotki!!! Ogromne dzięki za zdjęcia i to na dodatek takie, na których moje baski wyglądaja na jeszcze ładniejsze;) Mogę kilka ukraść na moją www? Pzdr.Oczywiście, że możesz :) Quote
bonita Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Witanko Asiaczki :) Piękne wystawowe fotencje Asiaczków wystawo-wygrywaczków :loveu: Pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Izabela124.']Oczywiście, że możesz :) Dzięki. W takim razie juz kradnę:) [quote name='bonita']Witanko Asiaczki :) Piękne wystawowe fotencje Asiaczków wystawo-wygrywaczków :loveu: Pozdrawiamy Ooooo, alez rymowanki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 A nam się dzisiaj udało spotkac z "anusia&ajlu" i Boo:) Spacerek trwał prawie 2 godziny. Mam mase fotek Boo... Tylko teraz pytanie: kto te fotki wstawi...?;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Asiu dziekuje za miłe spotkanie :) to mi podeslij fotki na maila anetawawa11@wp.pl to czesc powstawiam;) a Boo odsypia teraz;) deszcz na szczescie nas ominal, tak nam sie udawalo ze nie zmoklismy i czekamy na wiecej spacerkow :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']Asiu dziekuje za miłe spotkanie :) to mi podeslij fotki na maila anetawawa11@wp.pl to czesc powstawiam;) a Boo odsypia teraz;) deszcz na szczescie nas ominal, tak nam sie udawalo ze nie zmoklismy i czekamy na wiecej spacerkow :) Jeszcze ich nawet nie zgrałam z aparatu. Ale to zrobię dzisiaj, na pewno. Następnym razem to może Pola Mokotowskie? Tam może Boo pobiegac sobie z linką:) Cieszę się, że deszcz Was ominął... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Boo i tak zadowolony byl wiec dla niego to obojetne, zmeczony bardzo wrocil czyli o to chodzilo :D tylko nastepnym razem i jakiegos baska moglabys wziac:loveu: zebym i ja mogla sie napatrzec;) Asiu nie spiesz sie z fotkami, na spokojnie ;) Quote
Buszki Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja muszę przed klubówką wyszorować Ofiego, bo się gdzieś dzisiaj w trawie wytarzał i tam gdzie ma być biały to jest zielony. A i dostałam potwierdzenie, ale nie pisze na nim nic o parze hodowlanej, a wydaje mi się, ze jak są jakieś konkurencje dodatkowe to oni piszą.[/QUOT Ja też dostałam potwierdzenie,ale tylko o klasie młodzieży. Co z tym Wrocławiem?Będziesz? [quote name='Asiaczek']Ja na potwierdzeniu mam zaznaczoną Grupę hodowlaną. Myslę, że Para hodowlana będzie do wyjaśnienia juz na miejscu... A Buszki tez zaznaczyła w formularzu...? Pzdr. Zaznaczyłam grupę i parę i nic nie napisali,że jest przyjęta do konkurencji,papruchy jedne :angryy:. Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 witam w pięknej galerii :loveu: śliczne te psiaczki - muszę poczytać o rasie bo nigdy nie widziałam :oops: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz25121.jpg te trzy w środku wyglądają jak klony :crazyeye::loveu: pieknie umaszczone :razz: Quote
taxelina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No to czekam na fotki. Fajnie ze udalo sie deszcz ominac :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']Boo i tak zadowolony byl wiec dla niego to obojetne, zmeczony bardzo wrocil czyli o to chodzilo :D tylko nastepnym razem i jakiegos baska moglabys wziac:loveu: zebym i ja mogla sie napatrzec;) Asiu nie spiesz sie z fotkami, na spokojnie ;) Ok, pomyślę nad jakimś baskiem, alemusi to byc basek BEZ ADHD. Tego ma w nadmiarze Boo;) [quote name='Buszki'] Ja też dostałam potwierdzenie,ale tylko o klasie młodzieży. Co z tym Wrocławiem?Będziesz? Zaznaczyłam grupę i parę i nic nie napisali,że jest przyjęta do konkurencji,papruchy jedne :angryy:. Juz wszystko wyjaśniłam. Jest Para hodowlana. Na miejscu wyjasnię, w czym był problem:) [quote name='Blisss']witam w pięknej galerii :loveu: śliczne te psiaczki - muszę poczytać o rasie bo nigdy nie widziałam :oops: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz25121.jpg te trzy w środku wyglądają jak klony :crazyeye::loveu: pieknie umaszczone :razz: Witaj, Blisss! Jesteś jedną z niewielu osób "od sznaucerów", które tutaj są zalogowane:) A na cytowanym zdjęciu ta trikolorka po środku - to mamcia tych dwóch po bokach:) Czyli Felka matka Kiki i Erki. Czyli FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCi matka KALIMERA Asiaczek FCI i LOVE IS IN THE AIR Asaiaczek FCI:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 deer_1987 napisał(a):No to czekam na fotki. Fajnie ze udalo sie deszcz ominac :evil_lol: Oj, tak! Deszcz czyli ściana deszczu... wróciłybysmy przemoczone do bielizny, gdyby nas zastał na spacerku... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, tak! Deszcz czyli ściana deszczu... wróciłybysmy przemoczone do bielizny, gdyby nas zastał na spacerku... Pzdr. znane mi to ostatnio.. slonce na zmiane z ogromna ulewa i znow slonce i za chwile ulewa :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Dokładnie tak, jak u nas:) Pzdr. Quote
Blisss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no to się mama pieknie sklonowała :loveu::loveu: na tych literkach to ja się zupełnie nie znam - ale gratuluję sukcesów :multi: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Blisss napisał(a):no to się mama pieknie sklonowała :loveu::loveu: na tych literkach to ja się zupełnie nie znam - ale gratuluję sukcesów :multi: Wiesz, Kika nie jest za bardzo podobna do Felki; jest masywniejsza, ma inna budowę... Ale Erka baaaardzo przypomina Felkę. Obie sa lżejsze i mają b.podobne głowy:) Pzdr. Quote
Bogarka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Gartuluje wyników! Swietne zdjecie grupy hodowlanej! Mi sie niestety w tym roku nie udało wybrac do Polski mam nadzieje w przyszłym roku sie uda Quote
Angelika_Roser Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Serdecznie gratulujemy sukcesów !! Piękne Asiaczku te Twoje dzieciątka :loveu:[/FONT] Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 śliczne psiaki :) widziałam was ostatnio na warszawskiej krajówce :) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Bogarka']Gartuluje wyników! Swietne zdjecie grupy hodowlanej! Mi sie niestety w tym roku nie udało wybrac do Polski mam nadzieje w przyszłym roku sie uda A Będziesz w Komarom? Ja mam tam moje baski juz zgłoszone:) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Serdecznie gratulujemy sukcesów !! Piękne Asiaczku te Twoje dzieciątka :loveu:[/FONT] Tfu, tfu, tfu, coby nie przechwalić;) [quote name='WeronikaM']śliczne psiaki :) widziałam was ostatnio na warszawskiej krajówce :) Witaj! Jak widziałaś i rozpoznałaś, to czemu nie podeszłaś? Pzdr. Quote
Recommended Posts