Bundustar Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Korenia napisał(a):Daj mi znać jak już będziesz mieć plan ;) Żebym się nie spóźniła :) ok, odezwę się :) do zobaczenia :) Quote
Darianna Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jak we Wrocławiu to moje dwa rude możesz wpaść obfocic w niedzielę ;) Quote
Buszki Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Korenia napisał(a):O! chociaż wy będziecie we Wrocławiu! :) Obfoce Was ;P O której baki wchodzą na ring? Jakie chociaż...? My też będziemy z Szepszuchą.I brat Benia(Bundustara)-Maks(Bbwaddene).To już całe 3 basenji ;). Quote
MMM Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Buszki napisał(a):Jakie chociaż...? My też będziemy z Szepszuchą.I brat Benia(Bundustara)-Maks(Bbwaddene).To już całe 3 basenji ;). Potwierdzam my też będziemy, i - jak wynika ze strony ZK będzie całe 11 basków, normalnie tłum :lol:. Będzie baskowo i wesoło. Ogromne gratulacje za ogromne sukcesy. I czekamy na dalsze fotki. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Cerber napisał(a):witam się asiaczkowom i gratuluję ogromnie sukcesów! wymiatacie kurcze... tylko ciekawa jestem czy na dachu nie trzymacie już tych nagród :P:P napiszę jeszcze raz, że bardzo się cieszę, że Cię spotkałam, i pare słów wymieniłyśmy. Dokładnie tak samo myslę:) Buszki napisał(a):Jakie chociaż...? My też będziemy z Szepszuchą.I brat Benia(Bundustara)-Maks(Bbwaddene).To już całe 3 basenji ;). Tak trzymać! MMM napisał(a):Potwierdzam my też będziemy, i - jak wynika ze strony ZK będzie całe 11 basków, normalnie tłum :lol:. Będzie baskowo i wesoło. Ogromne gratulacje za ogromne sukcesy. I czekamy na dalsze fotki. Rrrrety, istny tłum... Pzdr. Quote
Korenia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Buszki napisał(a):Jakie chociaż...? My też będziemy z Szepszuchą.I brat Benia(Bundustara)-Maks(Bbwaddene).To już całe 3 basenji ;). O to świetnie! :) Myślałam, że nikogo nie będzie ;) Ciebie Buszki to chyba poznam, bo 2 lata temu poznałam Cię u nas na wystawie ;) Darianna napisał(a):Jak we Wrocławiu to moje dwa rude możesz wpaść obfocic w niedzielę ;) Jak poznam to pewnie, nie ma sprawy ;) Quote
Buszki Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Korenia']O to świetnie! :) Myślałam, że nikogo nie będzie ;) Ciebie Buszki to chyba poznam, bo 2 lata temu poznałam Cię u nas na wystawie ;) Jak nie mnie,to może Olcię-Szepszuchę :cool3:. Zuza,a Ty będziesz we Wrocławiu? Quote
jamnicze Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Coraz więcej nas, to i na wystawach zaczynamy być widoczni. Stawka 11 basenji robi już wrażenie . Teraz na większości wystaw jest już po parę psów. Ostatnio śmiałam się z koleżanką od parsonów, bo mi wytykała w zeszłym roku, że rzadko mam jakąś konkurencję, a u niej zawsze coś się trafi, a w tym roku praktycznie na większości wystaw (wszystkich dokładnie nie sprawdziłam ;)) na których byłam wystawiano więcej basenji niż parsonów :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Buszki'] Jak nie mnie,to może Olcię-Szepszuchę :cool3:. Zuza,a Ty będziesz we Wrocławiu? Taka Szepsi to bedzie jedyna na wystawie... [quote name='bety']Asia maile doszły? Pzdr Tak, tak. Dzięki. [quote name='jamnicze']Coraz więcej nas, to i na wystawach zaczynamy być widoczni. Stawka 11 basenji robi już wrażenie . Teraz na większości wystaw jest już po parę psów. Ostatnio śmiałam się z koleżanką od parsonów, bo mi wytykała w zeszłym roku, że rzadko mam jakąś konkurencję, a u niej zawsze coś się trafi, a w tym roku praktycznie na większości wystaw (wszystkich dokładnie nie sprawdziłam ;)) na których byłam wystawiano więcej basenji niż parsonów :) Coś w tym jest... Pzdr. Quote
Paulinka10 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja też wpadłam sie przywitać:) Śliczne psiunie,najsłodsze mają te marszczone główki:loveu: Pozdrawiam Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Buszki napisał(a): Jak nie mnie,to może Olcię-Szepszuchę :cool3:. Zuza,a Ty będziesz we Wrocławiu? Zobaczę jeszcze, jak wyjdzie, bo miałam sobie odpuścić, ale znowu to ostatnia wystawa na ten sezon MP i rok temu była bardzo szczęśliwa, wiec będę się chyba starać przyjechać, jakbym dotarła w niedziele to mogłabym Szepsi wystawić jakbyś chciała. Quote
Buszki Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):[quote name='Buszki'] Zobaczę jeszcze, jak wyjdzie, bo miałam sobie odpuścić, ale znowu to ostatnia wystawa na ten sezon MP i rok temu była bardzo szczęśliwa, wiec będę się chyba starać przyjechać, jakbym dotarła w niedziele to mogłabym Szepsi wystawić jakbyś chciała. Właśnie i to wystawianie mi chodzi.Przy takiej konkurencji wolała bym oddać Szepszuchę w ręce profesjonalisty.Proooszę...przyyyjedź... Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Buszki napisał(a): Właśnie i to wystawianie mi chodzi.Przy takiej konkurencji wolała bym oddać Szepszuchę w ręce profesjonalisty.Proooszę...przyyyjedź... Postaram się tym bardziej ;) Quote
Bundustar Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Korenia napisał(a):O to świetnie! :) Myślałam, że nikogo nie będzie ;) Ciebie Buszki to chyba poznam, bo 2 lata temu poznałam Cię u nas na wystawie ;) Jak poznam to pewnie, nie ma sprawy ;) No to teraz możemy już mówić, że coś wiemy ;) RING 14, w niedzielę, przed Basenji będzie jakieś 20 innych psów więc można się wyspać i poranną kawę wypić przed wystawą ;) Do zobaczenia Quote
Korenia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Bundustar napisał(a):No to teraz możemy już mówić, że coś wiemy ;) RING 14, w niedzielę, przed Basenji będzie jakieś 20 innych psów więc można się wyspać i poranną kawę wypić przed wystawą ;) Do zobaczenia Okey :) Ja mam kawałek drogi do Stadionu :P Także i tak o 8mej będę musiała wstać;) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Zobaczę jeszcze, jak wyjdzie, bo miałam sobie odpuścić, ale znowu to ostatnia wystawa na ten sezon MP i rok temu była bardzo szczęśliwa, wiec będę się chyba starać przyjechać, jakbym dotarła w niedziele to mogłabym Szepsi wystawić jakbyś chciała. Ooooo, dobrze gadasz:) Buszki napisał(a): Właśnie i to wystawianie mi chodzi.Przy takiej konkurencji wolała bym oddać Szepszuchę w ręce profesjonalisty.Proooszę...przyyyjedź... Przyjedź......... no, please..... Zuza i Noddy napisał(a):Postaram się tym bardziej ;) Postaraj się, postaraj... Bundustar napisał(a):No to teraz możemy już mówić, że coś wiemy ;) RING 14, w niedzielę, przed Basenji będzie jakieś 20 innych psów więc można się wyspać i poranną kawę wypić przed wystawą ;) Do zobaczenia Oooo, masz jakieś przecieki? Czy na stronie coś juz podano? Korenia napisał(a):Okey :) Ja mam kawałek drogi do Stadionu :P Także i tak o 8mej będę musiała wstać;) Oj, postaraj się i wstań:) Pzdr. Quote
Korenia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a): Oj, postaraj się i wstań:) Oczywiście, że wstanę ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 i znowu pada:placz: nie sprzyja taka pogoda do spacerkow:placz: moze do piatku sie rozpogodzi:multi: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Korenia napisał(a):Oczywiście, że wstanę ;) Super! Z mojego rozeznania będzie Katrin z Niemiec z tatusiem Szepsi i Tofika:) *anusia&ajlu* napisał(a):i znowu pada:placz: nie sprzyja taka pogoda do spacerkow:placz: moze do piatku sie rozpogodzi:multi: W TVP coś przebąkują, że weekend ma byc ładny. Ale czy weekend obejmuje piątek przed południem...? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 U nas tez ponuro, wiec ja odrabiam lekcje, a psiaczki smacznie drzemią. A czy Katrin pisała, ze na pewno będzie, bo ja miałam do niej napisać żeby spytać o Wrocław i zapomniałam? Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Czy będzie na 100 % to nie wiem. Ale jest w spisie wystawców z 3 psami... Podejrzewam, że bierze Dojo, swoją suczkę i jakiegoś psiaka, którego ma na współwłasność... Napisałam do niej w tej sprawie:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):W TVP coś przebąkują, że weekend ma byc ładny. Ale czy weekend obejmuje piątek przed południem...? Pzdr. tak, tak w piatek przed poludniem bo pozniej mam wizyte u weta z Boo;) zobaczymy licze na to ze sie poprawi ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Czy będzie na 100 % to nie wiem. Ale jest w spisie wystawców z 3 psami... Podejrzewam, że bierze Dojo, swoją suczkę i jakiegoś psiaka, którego ma na współwłasność... Napisałam do niej w tej sprawie:) Pzdr. To kurcze mam kolejny powód, żeby się wybrać. Musze tylko jakiś transport sobie wykombinować, może udało by się Fisia-Tofisia tez zabrać. Quote
Recommended Posts