bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Darianna napisał(a):a wiecie kogo najlepiej obrócić żeby z 7 grupy na bob trafić a potem bog? :D O matko, o czym Wy tu piszecie.:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Te teorie co do gestu sędziego bardzo fajne, ja nawet nie pamiętałam, ze on tak pokazywał dopiero na zdjęciu zobaczyłam, uśmiać się można. A jesteście pewne, ze ten sędzia z Gruzji, bo on mnie w niedziele na lhasa sędziował i wydaje mi się, ze był z Niemiec. Nie mam katalogu wiec sprawdzić dokładnie nie mogę, a w sobotę na pewno amstafy sędziował. Mam jeszcze takie dla jego wielbicieli http://a.imageshack.us/img251/3680/dsc0875resize.jpg Wiesz, ja dane wzięłam z katalogu sopockiego...Chyba że coś zmienili w sędziach i poprzydzielanych im konkurencjach finałowych... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 bety napisał(a):O matko, o czym Wy tu piszecie.:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr O życiu...;) Pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja osobiście wolę skandynawskich blondynów... Pzdr. ja również ;) z niebieskimi oczętami ;) Asiaczek napisał(a):O życiu...;) Pzdr. mówisz, że teraz to się nazywa życie? ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Zawsze się tak nazywało, tylko nie kazdy o tym wiedział... Pzdr. Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No nie no, powinnyście pozostawić trochę złudzeń :roll: - a nie tak wywlekać wszystko na temat "Co zrobić żeby dostać BOB-a, BIS-a itp"- teraz będę się zastanawiać przy każdym wyborze finałów :p - a wyobraźnię mam bójną :evil_lol::evil_lol: i nie wiem dokąd mnie ona poniesie.:evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Darianna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jak sędzia przystojny to nawet fajnie może ponieść ;) Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Darianna napisał(a):jak sędzia przystojny to nawet fajnie może ponieść ;) To zależy kto wygra tego BIS-a - hi hi hi. Pzdr Quote
*anusia&ajlu* Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Unbelievable napisał(a):aa to twoje było to małe na BISach? :diabloti: Asiaczki oczywiście jak zwykle gratulacje ;) taaa to male szalone to moje:D Asiaczki musimy wybrac ladna pogode do tego spacerku bo teraz Boo idzie na siku i qq i do domu pedzi ;) Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja osobiście wolę skandynawskich blondynów... Pzdr. ja lubię szatynów :grins: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Darianna napisał(a):to się nazywa rzyć o ile pamiętam :D "To" faktycznie kiedys tak się nazywało; teraz to pewnego rodzaju archaizm... bety napisał(a):No nie no, powinnyście pozostawić trochę złudzeń :roll: - a nie tak wywlekać wszystko na temat "Co zrobić żeby dostać BOB-a, BIS-a itp"- teraz będę się zastanawiać przy każdym wyborze finałów :p - a wyobraźnię mam bójną :evil_lol::evil_lol: i nie wiem dokąd mnie ona poniesie.:evil_lol::evil_lol: Pzdr ...a niech niesie na zdrowie:) *anusia&ajlu* napisał(a):taaa to male szalone to moje:D Asiaczki musimy wybrac ladna pogode do tego spacerku bo teraz Boo idzie na siku i qq i do domu pedzi ;) Ciężko będzie... zima idzie;) Vectra napisał(a):ja lubię szatynów :grins: Obstaję przy blondaskach;) o niebieskich oczkach i duuuuzym poczuciu humoru:) Pzdr. Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 poczucie humoru , to zdecydowanie naj pożądana cecha .. bo włosy i oczy można sobie dowolnie zmieniać , cech charakteru , niestety nie ... aktorstwo ma krótkie nogi :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Fakt, masz rację. Oczka moga być jakiekolwiek... szkła kontaktowe na gałki i sprawa załątwiona.... Pzdr. Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a): Obstaję przy blondaskach;) o niebieskich oczkach i duuuuzym poczuciu humoru:) Pzdr. A mój ci On taki co spełnia wszystkie kryteria ;) Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Masz takiego? Poka... Pzdr. a mam, mam i nie oddam Go nikomu ;) a był kilka razy w mej galerii ;) a bardziej prywatnie moge Ci podesłać na pw ;) Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Agappe napisał(a):a mam, mam i nie oddam Go nikomu ;) a był kilka razy w mej galerii ;) a bardziej prywatnie moge Ci podesłać na pw ;) bądź miłą koleżanką , trzeba się dzielić z bliźnimi :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Agappe napisał(a):a mam, mam i nie oddam Go nikomu ;) a był kilka razy w mej galerii ;) a bardziej prywatnie moge Ci podesłać na pw ;) Jak był u Ciebie w Galerii, to chyba go widziałam. Ale i tak możesz nam pokazac Miłego Pana... Vectra napisał(a):bądź miłą koleżanką , trzeba się dzielić z bliźnimi :diabloti: Popieram! No, nie bądź taka... Pzdr. Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):ja lubię szatynów :grins: Ja też ja też, jakoś blondyni szczególnie ci jaśni mi nie podchodzą :razz: Ale jestem w stanie jakos strawić kolor jak charakter będzie ok :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Vectra napisał(a):bądź miłą koleżanką , trzeba się dzielić z bliźnimi :diabloti: a jak to było z tym, że nie wolno pożadać 'żony' bliźniego swego itd ;) Asiaczek napisał(a):Jak był u Ciebie w Galerii, to chyba go widziałam. Ale i tak możesz nam pokazac Miłego Pana... Popieram! No, nie bądź taka... Pzdr. haha z mojej prywaty moge Wam dać tyle: http://lh6.ggpht.com/_rnrOcDNPSAw/THQNn2M-nLI/AAAAAAAAC_E/T9YW5nCAWR4/P8072576.JPG http://lh5.ggpht.com/_5C92STthPew/THgaF_sFCbI/AAAAAAAAAKw/941xPMp8rWA/s640/P8173250.JPG Quote
Vectra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Agappe napisał(a):a jak to było z tym, że nie wolno pożadać 'żony' bliźniego swego itd ;) oczywiście się do tego stosuje , jako że żadne żony mnie nie interesują :diabloti: ja jestem gej od urodzenia :grins: Quote
M&S Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Vectra napisał(a):aa noooo , w sopocie wpadł mi w oko :evil_lol: niezły niezły :grins: To Ty byłaś w Sopocie????!!!!! Zuza i Noddy napisał(a):A jesteście pewne, ze ten sędzia z Gruzji, bo on mnie w niedziele na lhasa sędziował i wydaje mi się, ze był z Niemiec. Nie mam katalogu wiec sprawdzić dokładnie nie mogę, a w sobotę na pewno amstafy sędziował. Mam jeszcze takie dla jego wielbicieli http://a.imageshack.us/img251/3680/dsc0875resize.jpg Z Gruzji:p bety napisał(a):O matko, o czym Wy tu piszecie.:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr O rozpuście:evil_lol::evil_lol: bety napisał(a):No nie no, powinnyście pozostawić trochę złudzeń :roll: - a nie tak wywlekać wszystko na temat "Co zrobić żeby dostać BOB-a, BIS-a itp"- teraz będę się zastanawiać przy każdym wyborze finałów :p - a wyobraźnię mam bójną :evil_lol::evil_lol: i nie wiem dokąd mnie ona poniesie.:evil_lol::evil_lol: Pzdr Kawa na ławę:cool3:, nie ma co kręcić A jak będzi Cie ponosić to krzycz, przybiegniemy i na właściwe tory zawrócimy tą wyobraźnię:mad::evil_lol: Vectra napisał(a):oczywiście się do tego stosuje , jako że żadne żony mnie nie interesują :diabloti: To miło:evil_lol: Cześć Aśko:lol: Quote
Vectra Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 To Ty byłaś w Sopocie????!!!!! oczywiście że byłam , turystycznie :D Quote
M&S Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Vectra napisał(a):oczywiście że byłam , turystycznie :D Szkoda, że się nie spotkałyśmy.............. Quote
Recommended Posts