Asiaczek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - Ercia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - Sajdunia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Porównanie o NDSwR - od lewej:Erka z MateUszem i Sajdi z jamnicze:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Cienka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Super, że udało się wstawić kilka fotek. Tak sobie oglądam Pinkę i nasówa mi się jeden wniosek każdy jest w stanie zaprezentować Pinkę tylko nie ja :( Mnie ten mały czort nie daje się ustawiać (albo karpika wycina albo spiralke albo udaje, ze nie wie o co chodzi) chyba obie mamy za silne charakterki Quote
Błyskotka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No to ja już teraz życzę powodzenia :). Quote
dzasta Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja też trzymam kciuki za weekendowe podboje!!! I czekam na relacje po :) Quote
Alicja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Asiaczku , a ja zpytaniem czy mop parowy zakupiony ?? Quote
zielona Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Poprawiła zdjęcie Piny bo taka pochylona była i nie widać jej zalet. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Alicja napisał(a):Asiaczku , a ja zpytaniem czy mop parowy zakupiony ?? Nie, jeszcze nie. Moja sąsiadka tez jest zainteresowana, ale obecnie jest w Szczecinie i czekam na jej powrót. Myślę,że w przyszłym tygodniu jakies decyzje zapadną:) zielona napisał(a):Poprawiła zdjęcie Piny bo taka pochylona była i nie widać jej zalet. Dzięki-dzięki:) Ładnie Pinka wygląda:) Pzdr. Quote
Poświata Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Heeej, Asiu czy coś z Kasią zdziałałyście od wtorku? Trzymam kciuki za wyprawę :) Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Poświata, ja dopiero dzisiaj zgrałam fotki z aparatu na pulpit. Za ok.półtorej godziny wyjeżdżam do Bratysławy. Tak więc zdjęcia mogę wysłać do Kasi dopiero w poniedziałek. Nie wyrobię się wcześniej... pzr. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Zaraz idę pod prysznic i muszę jeszcze dokończyć pakowanie. Ale może chociaz na "do widzenia" kila foteczek z Sopotu... Porónanie o tytuł NSZwR. Od lewej Muszu - LIUKSORAS Laisves Vejas, Pinka (PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tym razem to porównanie było szczęśliwe dla Muszu. I tak oto Muszu dzielnie walczył na BIS PUPPY: Pełne porozumienie z Kaya.... i... Uploaded with ImageShack.us ... BIS PUPPY3!!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us I zbiorcze:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cd. A teraz siostra Pinki - Zinka czyli PEACH ANGEL Asiaczek FCI. Na wystawie była towarzysko, troszkę poćwiczyła a Zuzką i poszła pokazać się tej części Sopotu, które jej jeszcze nie widziała;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://img189.imageshack.us/img189/1001/2yo5q1d.jpg Teraz mi się w oczy rzuciło, ze na pudle wszyscy dół czarny góra biała :lol: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cd. Zinki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']http://img189.imageshack.us/img189/1001/2yo5q1d.jpg Teraz mi się w oczy rzuciło, ze na pudle wszyscy dół czarny góra biała :lol: Faktycznie! Jakie klony czy co... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Powodzenia w Bratysławie i trzymać kciuki za nasz Nowy Targ. A ostatnio wysyłałam zdjęcia tej pani od afganów z Godollo i dowiedziałam się, ze ona też tam będzie, jak byście na siebie gdzieś wpadli przez przypadek to pozdrowić ode mnie ;) Quote
Błyskotka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Widać black & white jest teraz w modzie ;). Zuza i Noddy czy mogę cie prosić o zrobienie fotki chow chow w Nowym Targu ? Ma być tylko 1. Quote
Zuza i Noddy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Błyskotka']Widać black & white jest teraz w modzie ;). Zuza i Noddy czy mogę cie prosić o zrobienie fotki chow chow w Nowym Targu ? Ma być tylko 1. Od dawna nie zabierałam aparatu na wystawę, więc obiecać nie mogę, ale postaram się zrobić, bo pewnie są po nas na tym samym ringu. Quote
Agasia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Widać black & white jest teraz w modzie . To juz wiem co spakowac na wystawe... :D Zdjecia z wystaw - jak zawsze super, przeciez moje ulubione ;) Quote
jamnicze Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Asiaczek'] Że niby jutro wypocznę? Nieeeee, jutro z rana na bazarek lub/i do Galerii - zakupy na wyjazd do Bratysławy, o 11-tej Farik i Wazirek jadą do hoteliku, ok. 12.30 - spacerki. O 13.36 przyjeżdża jamnicze, jakiś obiadek i o ok. 18-tej (chyba, bo nie mam jeszcze potwierdzenia) - wyjazd. I chyba dopiero wtedy odpocznę, tzn. podczas jazdy. Pzdr. Tak, tak, potwierdzam, właśnie siedzę u Asiaczka i popijam kawusię :) [quote name='Cienka']Super, że udało się wstawić kilka fotek. Tak sobie oglądam Pinkę i nasówa mi się jeden wniosek każdy jest w stanie zaprezentować Pinkę tylko nie ja :( Mnie ten mały czort nie daje się ustawiać (albo karpika wycina albo spiralke albo udaje, ze nie wie o co chodzi) chyba obie mamy za silne charakterki Bo to córusia tatusia ;) A Ty masz Yogiego do wystawiania :) Ciocia jamnicze będzie kibicować i poganiać do ćwiczeń !!! Zuza, bardzo ładnie wyglądają razem http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_7212.jpg To kiedy będzie parka? ;) Quote
Asiaczek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Powodzenia w Bratysławie i trzymać kciuki za nasz Nowy Targ. A ostatnio wysyłałam zdjęcia tej pani od afganów z Godollo i dowiedziałam się, ze ona też tam będzie, jak byście na siebie gdzieś wpadli przez przypadek to pozdrowić ode mnie ;) OKI-oki, na pewno będę trzymać:) Ja juz spakowana,jamnicze instrukcję obsługi domu oraz Żelki i Erki już zna. SMS'y będę wysyłała do jamnicze, coby się nie nudziła;) Pzdr. Quote
Agasia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 to Żelka i Erka maja specjalna instrukcje obslugi :D :D? lece sie pakowac :) Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Serek CAJC, NJ, BOB (jego pierwszy w karierze :)) Dżezik - CWC, CACIB, BOS Kika - CWC, res CACIB Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Felka - CWC, NW - zakończony championat Słowacji weteranów :) jeśli coś pokręciłam to Asia sprostuje ;) Asiaczku wielkie gratki dla całej ekipy. Agasia buziaczki za piękne pokazanie mojej paskudy :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No, no Sercio poszalał, teraz trzymamy kciuki za finały. Quote
Recommended Posts