Zuza i Noddy Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Okazuje się, że z Szepsi niezła zadziora i to do własnego brata, ale jak na razie panuje nad sytuacją. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Okazuje się, że z Szepsi niezła zadziora i to do własnego brata, ale jak na razie panuje nad sytuacją. A to małpiszon z Szepsi:) pzdr. Quote
Buszki Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):U nas na razie strasznie leje, więc zaczniemy ćwiczenia w domku. A w tej chwili mój 2 letni siostrzeniec przyszedł i rozdziela psiakom kości tak ze większość się Nodkowi dostaje. Jak Nodik tak się uśmiecha jak do mojego taty,to się nie dziwię że większość kosteczek dostaje ;). My całą drogę mieliśmy ulewę,a na autostradzie to nie szło jechać(jakieś oberwanie chmury chyba było) i musiałam zjechać na boczek żeby przeczekać.Zresztą większość tak zrobiła. Zuza i Noddy napisał(a):Okazuje się, że z Szepsi niezła zadziora i to do własnego brata, ale jak na razie panuje nad sytuacją. Mówiłam,że to zaraza.Jak się zorientowała,że pańci nie ma,to postanowiła wprowadzić swoje rządy :evil_lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Buszki napisał(a):Jak Nodik tak się uśmiecha jak do mojego taty,to się nie dziwię że większość kosteczek dostaje ;). My całą drogę mieliśmy ulewę,a na autostradzie to nie szło jechać(jakieś oberwanie chmury chyba było) i musiałam zjechać na boczek żeby przeczekać.Zresztą większość tak zrobiła. Mówiłam,że to zaraza.Jak się zorientowała,że pańci nie ma,to postanowiła wprowadzić swoje rządy :evil_lol:. U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;) Quote
Buszki Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;) Za to ja tęsknię :placz:. Quote
NATKA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ale zajefaniste fotaski :cool2: Precelki super się prezentują, a mały Aiko to ma niezłego łobuza w ślepkach ;) Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [FONT=Arial]Foty chłopaków zaliczone ;) teraz czekam na laseczki ;) asiaczku oszczędzaj nóżkę ...to nie żarty , u TZta skończyło się nieładnie a cała zabawa zaczęła się od jednego upadku ... potem był szereg nieszczęśliwych następstw...teraz 2 lata po operacji jest extra :cool2:[/FONT] Quote
Bogarka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Gratuluje wyników! Serka teraz nie zgłaszałas? Quote
Cienka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Chciałam się przywitać w końcu jestem pozdrawiamy Karola, Pina i Jogi Quote
Błyskotka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Super zdjęcia :). Bardzo fajnie się ogląda dlatego czekam na resztę :). Quote
Asiaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']U nas się ładna pogoda zapowiada. Psiaki właśnie biegają po dworze i nie ma żadnego powarkiwania. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w domu. A Szepsi już w ogóle nie popiskuje ;) Przecież Szepsi ma prawie tak samo jak w domu. Ino więcej towarzystwa...;) [quote name='Buszki']Za to ja tęsknię :placz:. Ciesz się wolnością, bo od czasu pojawienia się Panny Szepsuchy to juz nigdy nic nie będzie takie samo:evil_lol:... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Foty chłopaków zaliczone ;) teraz czekam na laseczki ;) asiaczku oszczędzaj nóżkę ...to nie żarty , u TZta skończyło się nieładnie a cała zabawa zaczęła się od jednego upadku ... potem był szereg nieszczęśliwych następstw...teraz 2 lata po operacji jest extra :cool2:[/FONT] Wstępnie jestem umówiona u dzasty po stabilizator. Czekam na jej maila w/s godziny. Wczoraj jak dzwoniłam to akurat wracały razem z Vectrą i było tam wesoło:lol: [quote name='Bogarka']Gratuluje wyników! Serka teraz nie zgłaszałas? Nie. Serek był na wystawie, ale nie byl prezentowany. [quote name='Cienka']Chciałam się przywitać w końcu jestem pozdrawiamy Karola, Pina i Jogi Jaaaaaaaa, kogo my tutaj widzimy?!?!?!:multi::multi::multi: Właścicielka Pinki i Jogusia......:loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie się cieszę, że jesteście tutaj z nami. W takim razie na pewno DZISIAJ będą foteczki laseczek z Sopotu (ale wracam dosyć późno dzisiaj do domu. To mogą być i o 23...;) [quote name='Błyskotka']Super zdjęcia :). Bardzo fajnie się ogląda dlatego czekam na resztę :). Jak juz wyżej obiecałam, będą dzisiaj, ale dosyć późno... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Eh, ci Twoi mężczyźni... robią zdjęcia, a potem albo nie oddają albo jeszcze coś innego;) Pzdr. otóż to ... :mad:,ale co robić i tak ich kocham :loveu: jacy fajni kumple http://img713.imageshack.us/img713/3932/resizeofimg2915.jpg a ja ich znam; i to obu :cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Asiu. Zakupiłas tego mopa parowego ?? Ja cały czas się łamię ...no wiesz ...przydało by się trochę pomocy do sprzatania ;) Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 M&S napisał(a):Cześć baski:) Śpicie? Ja już nie śpie ;) Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja już nie śpie ;) To fajnie:):) Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Agasia napisał(a):Kiedy beda zdjecia :) :) ? Ja postaram się dzisiaj wstawić kilka od nas. Quote
jamnicze Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja też już nie śpię, ale mój basek tak :) Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja postaram się dzisiaj wstawić kilka od nas. To fajnie:):) jamnicze napisał(a):Ja też już nie śpię, ale mój basek tak :) Dobrze ma Twój basek;) Quote
Buszki Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja już nie śpie ;) Nie wątpię :evil_lol:. Zuza i Noddy napisał(a):Ja postaram się dzisiaj wstawić kilka od nas. No dawaj te zdjęcia,bo za Szepszuchą tęsknię :placz:.Chociaż popatrzeć daj :mad:. Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Chyba się zgubiłam.....Szepsi gdzie teraz będzie mieszkać? Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 M&S napisał(a):Chyba się zgubiłam.....Szepsi gdzie teraz będzie mieszkać? Szepsi cały czas mieszka u Buszki do mnie przyjechała tylko na troszkę, żeby ją troszkę w wystawianiu podszkolić. Quote
Recommended Posts