Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Agasia, Kochana - wierzę. Ale jest 5 psów i to prawie klasa po klasie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Mnie osobiście to chyba nie będzie, ale moje baski pewnie tak. Pzdr. Quote
Matusz Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 dziękuję naprawdę Asiaczku, dziękuję :-(:buzi: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Matusz - podziękujesz osobiście i zrobisz mi wielka przyjemność, jak zjawisz się w Białym:) Pzdr. Quote
M&S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A ten sędzia z Gruzji, który postawił baski na pudle był całkiem do rzeczy;) Quote
Agasia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Agasia, Kochana - wierzę. Ale jest 5 psów i to prawie klasa po klasie... Pzdr. Staje sie juz coraz lepsza w tym przekladaniu numerkow, ringowek i szybkim tempie przez cale sedziowanie... :D Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 M&S napisał(a):A ten sędzia z Gruzji, który postawił baski na pudle był całkiem do rzeczy;) Noooo,przystojny! I młodo wyglądał:):evil_lol: Agasia napisał(a):Staje sie juz coraz lepsza w tym przekladaniu numerkow, ringowek i szybkim tempie przez cale sedziowanie... :D Tak, zgadza się:) Pzdr. Quote
Agasia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A ja baaaaaaaardzo prosze o zdjecie sopockiej grupy hodowlanej, musiala wygladac swietnie! :) Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Hejka, my też pozdrawiamy :) Sajduchna padnięta nawet obiadu jeść nie chciała tylko spać :) Dzisiaj też jeszcze odsypia ;) (właśnie leży pod moimi nogami. Bardzo miło było się razem spotkać i porozmawiać. A grupa ... nawet sędziemu jak zobaczył taką gromadę wyrwało się łałłłł :) Szkoda tylko, że nie puściłyśmy na końcu naszych pociech aby pobiegały tak jak w zeszłym roku (ale ktosik mnie ciągnął do domu ;)) Też czekam na fotki, TZ nawalił aparat (nie ostrzy zbliżeń i tylko szeroki obraz łapie, buuuu) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Agasia napisał(a):A ja baaaaaaaardzo prosze o zdjecie sopockiej grupy hodowlanej, musiala wygladac swietnie! :) ...i wyglądała:) jamnicze napisał(a):Hejka, my też pozdrawiamy :) Sajduchna padnięta nawet obiadu jeść nie chciała tylko spać :) Dzisiaj też jeszcze odsypia ;) (właśnie leży pod moimi nogami. Bardzo miło było się razem spotkać i porozmawiać. A grupa ... nawet sędziemu jak zobaczył taką gromadę wyrwało się łałłłł :) Szkoda tylko, że nie puściłyśmy na końcu naszych pociech aby pobiegały tak jak w zeszłym roku (ale ktosik mnie ciągnął do domu ;)) Też czekam na fotki, TZ nawalił aparat (nie ostrzy zbliżeń i tylko szeroki obraz łapie, buuuu) I od Twojego Męża nie będzie żadnych zdjęć? pzdr. Quote
Aleksandra:) Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 hej to można prosić o te zdjęcia : ) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dzisiaj trochę sprzątałam, więc z czasem było krucho. Zaraz idę na spacery i po spacerach, jak przygotuję zgłoszenia na Komarom to może uda mi się coś wstawić. A i jeszcze powysyłałam fotki do M&S i do koleżanki z Kaliningradu:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 jenis napisał(a):Hej dżemik smakował? Nie otwierałam słoiczka. Oficjalne smakowanie dżemika odbędzie się PO remoncie; Mają wtedyprzyjśc M&S i może Hiro wpadnie...? Wiesz, taka okazja...:) Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Asiu, serdeczne gratulacje! Zawsze się wzruszam, kiedy czytam o Waszych sukcesach :loveu: Quote
M&S Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie otwierałam słoiczka. Pzdr. A ja przez chwilę trzymałam słoiczek i oglądałam zawartość.....wygląda baaardzo apetycznie:):) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='panienkabubu']Asiu, serdeczne gratulacje! Zawsze się wzruszam, kiedy czytam o Waszych sukcesach :loveu: Witaj, Panienko i dziękuję za miłe słowa:) [quote name='M&S']A ja przez chwilę trzymałam słoiczek i oglądałam zawartość.....wygląda baaardzo apetycznie:):) Oj,tak, oj, tak... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ślinka mi pociekła ....poka słoiczek na fotce ;) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Alicja napisał(a):ślinka mi pociekła ....poka słoiczek na fotce ;) Jak juz będę swobodniejsza (bo teraz mam p. Sławka od komputerów i p. Justynę do pucharków i okien), to zrobię fotkę. Ale na razie TYLKO słoiczka. Oficjalne otwarcie będzie chyba w przyszłym tygodniu:) Pzdr. Quote
jambi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje... Sędzia, autor wielu książek o kynologii, hodowca... Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu... ["] Pzdr. [quote name='Alicja'] bosh ....to pan nie miał rodziny aby się zajęła psiakami ..... straciły pana ....zaraz po nim dom ....stracą resztki psiej godności na Paluchu :( przepraszam, że tu, ale... otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak juz będę swobodniejsza (bo teraz mam p. Sławka od komputerów i p. Justynę do pucharków i okien), to zrobię fotkę. Ale na razie TYLKO słoiczka. Oficjalne otwarcie będzie chyba w przyszłym tygodniu:) Pzdr. będę niecierpliwie czekać ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 jambi_ napisał(a):przepraszam, że tu, ale... otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć no to :kciuki: aby się udało Quote
Darianna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jambi, a macie DT lub DS? ile wogóle tych psów jest i jakie? w sensie rasy... Quote
jambi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Darianna napisał(a):Jambi, a macie DT lub DS? ile wogóle tych psów jest i jakie? w sensie rasy... jest DS - pewny, ale błagam! opowiem wszystko jak już wszystko będzie załatwione ok? na razie tylko cierpliwośc jest potrzebna! I kciuki. I szczęście, więc sza! Quote
Recommended Posts