Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Agasia, Kochana - wierzę. Ale jest 5 psów i to prawie klasa po klasie...

Pzdr.
Staje sie juz coraz lepsza w tym przekladaniu numerkow, ringowek i szybkim tempie przez cale sedziowanie... :D

Posted

M&S napisał(a):
A ten sędzia z Gruzji, który postawił baski na pudle był całkiem do rzeczy;)

Noooo,przystojny! I młodo wyglądał:):evil_lol:

Agasia napisał(a):
Staje sie juz coraz lepsza w tym przekladaniu numerkow, ringowek i szybkim tempie przez cale sedziowanie... :D

Tak, zgadza się:)

Pzdr.

Posted

Hejka,
my też pozdrawiamy :)
Sajduchna padnięta nawet obiadu jeść nie chciała tylko spać :)
Dzisiaj też jeszcze odsypia ;) (właśnie leży pod moimi nogami.

Bardzo miło było się razem spotkać i porozmawiać. A grupa ... nawet sędziemu jak zobaczył taką gromadę wyrwało się łałłłł :)
Szkoda tylko, że nie puściłyśmy na końcu naszych pociech aby pobiegały tak jak w zeszłym roku (ale ktosik mnie ciągnął do domu ;))

Też czekam na fotki, TZ nawalił aparat (nie ostrzy zbliżeń i tylko szeroki obraz łapie, buuuu)

Posted

Agasia napisał(a):
A ja baaaaaaaardzo prosze o zdjecie sopockiej grupy hodowlanej, musiala wygladac swietnie! :)

...i wyglądała:)

jamnicze napisał(a):
Hejka,
my też pozdrawiamy :)
Sajduchna padnięta nawet obiadu jeść nie chciała tylko spać :)
Dzisiaj też jeszcze odsypia ;) (właśnie leży pod moimi nogami.
Bardzo miło było się razem spotkać i porozmawiać. A grupa ... nawet sędziemu jak zobaczył taką gromadę wyrwało się łałłłł :)
Szkoda tylko, że nie puściłyśmy na końcu naszych pociech aby pobiegały tak jak w zeszłym roku (ale ktosik mnie ciągnął do domu ;))
Też czekam na fotki, TZ nawalił aparat (nie ostrzy zbliżeń i tylko szeroki obraz łapie, buuuu)

I od Twojego Męża nie będzie żadnych zdjęć?

pzdr.

Posted

Dzisiaj trochę sprzątałam, więc z czasem było krucho.
Zaraz idę na spacery i po spacerach, jak przygotuję zgłoszenia na Komarom to może uda mi się coś wstawić.
A i jeszcze powysyłałam fotki do M&S i do koleżanki z Kaliningradu:)

Pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
Hej dżemik smakował?

Nie otwierałam słoiczka.
Oficjalne smakowanie dżemika odbędzie się PO remoncie; Mają wtedyprzyjśc M&S i może Hiro wpadnie...?
Wiesz, taka okazja...:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie otwierałam słoiczka.

Pzdr.

A ja przez chwilę trzymałam słoiczek i oglądałam zawartość.....wygląda baaardzo apetycznie:):)

Posted

[quote name='panienkabubu']Asiu, serdeczne gratulacje! Zawsze się wzruszam, kiedy czytam o Waszych sukcesach :loveu:
Witaj, Panienko i dziękuję za miłe słowa:)

[quote name='M&S']A ja przez chwilę trzymałam słoiczek i oglądałam zawartość.....wygląda baaardzo apetycznie:):)
Oj,tak, oj, tak...

Pzdr.

Posted

Alicja napisał(a):
ślinka mi pociekła ....poka słoiczek na fotce ;)

Jak juz będę swobodniejsza (bo teraz mam p. Sławka od komputerów i p. Justynę do pucharków i okien), to zrobię fotkę. Ale na razie TYLKO słoiczka. Oficjalne otwarcie będzie chyba w przyszłym tygodniu:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przed chwilą dostałam informację, że p. Kazimierz Ściesiński nie żyje...
Sędzia, autor wielu książek o kynologii, hodowca...

Jego psy zostały wywiezione do schroniska na Paluchu...
["]

Pzdr.

[quote name='Alicja']

• bosh ....to pan nie miał rodziny aby się zajęła psiakami ..... straciły pana ....zaraz po nim dom ....stracą resztki psiej godności na Paluchu :(

• przepraszam, że tu, ale...

otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak juz będę swobodniejsza (bo teraz mam p. Sławka od komputerów i p. Justynę do pucharków i okien), to zrobię fotkę. Ale na razie TYLKO słoiczka. Oficjalne otwarcie będzie chyba w przyszłym tygodniu:)

Pzdr.

będę niecierpliwie czekać ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
    przepraszam, że tu, ale...

otóż, być może nie stracą... trzymajcie kciuki! bo robimy wszystko żeby je stamtąd wyciągnąć

no to :kciuki: aby się udało

Posted

Darianna napisał(a):
    Jambi, a macie DT lub DS? ile wogóle tych psów jest i jakie? w sensie rasy...

jest DS - pewny, ale błagam! opowiem wszystko jak już wszystko będzie załatwione ok? na razie tylko cierpliwośc jest potrzebna! I kciuki. I szczęście, więc sza!