shirkan Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Świetne wiadomości z Sopotu! Asiu gratulacje dla Ciebie i całego teamu za tak wspaniały wynik:multi::multi::multi:. Wstyd mi że tak dawno tu nie zaglądałam,ale wizyty w lecznicy,masaże,praca,spacery zajmowały mi wiele czasu i sił.Na szczęście Kala ma się dobrze,ubyło jej ze dwa lata,biega,podskakuje i ogólnie ma świetny humor. Za dwa tygodnie widzimy się Białymstoku a za kolejny tydzień będziemy miały sporo czasu na pogaduchy. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Myslałam, że jeszcze zdążę w sobotę wstawić pierwsze, jeszcze ciepłe informacje o wystawie, ale, niestety, nie dałam rady. Przede wszystkim - piękne, duże ringi:) Niestety, ja nie zdecydowałam się na wystawienie choćby jednego baska; mam jakieś takie obawy przed bieganiem po trawie:shake:... Może jak będę miała na nodze stabilizator to wtedy...? Za to młodzież, tradycyjnie, spisała się SUPER!!!:multi:Zuzka, Kaya, MateUsz - nie zawiedli i pokazali swoje umiejętności w 100 %!!! Bardzo im za to dziękuję:loveu::loveu::loveu: Czas na oficjalne wyniki. PSY kl.puppy LIUKSORAS Laisves Vejas (Muszu)- w.o.1, Naj. Puppy, BIS PUPPY3 (Kaya pięknie zaprezentowała Muszu, ćwiczenia w domu dały rezultaty i Muszu wygrał porónanie o Naj. Puppy) PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI (Pepitek) - nb. (spóźniony) kl.mł. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) - dosk.1, CAJC, Best Junior, rozpoczęty Młodzieżowy Championat PL:) Jestem pod wrażeniem prezentacji Ofika przez Zuzkę - malinka:) kl.ch JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. MateUsz znowu pokazał, że "chłopaki się super rozumieją":) SUKI kl.puppy PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI (Pinka) - w.p.1. Jak na swoją druga wystawę w życiu, to sunia po prostu... szlaje:) Została przepięknie zaprezentowana przez Zuzkę:loveu: Jak jeszcze troszkę nabierze ciałka, eh.... Jak ona mi przypomina Maśkę ["]... kl. o LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG2, skończony Interchampionat!!!!! Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz:loveu:, a do porównania o BOB - Kaya:loveu:. Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu:) kl.ch LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) - dosk.1, CWC, r.CACIB. Według mojej opinii jamnicze:loveu: z wystawy na wystawę coraz sprawniej i ładniej prezentuje Sajdunię. kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felusia) - dosk.1, Naj. Weteran. Na tej wystawie udało pokazać się Grupę Hodowlaną. Tradycyjnie - poszliśmy trochę na żywioł, ale widziałam bardzo duże zaangażowanie... JAZZY BOY Asiaczek FCI - Florka_xyz PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - Kaya PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - zielona OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - zuzka FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - M&S LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - MateUsz LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - jamnicze Musze powiedziec, że grupa wyglądała imponująco, pieknie, równo zaprezentowana i II miejsce - zasłużone:):multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję, bo to jest głównie Wasza zasługa:loveu: Na razie tyle wrażeń, tak na szybko spisanych... Dziękuję za kciuki i dobre pozytywne mysli:) deer_1987 Kisses Agasia Darianna Alicja NATKA Izabela 124 KaskaSz Elitesse Ania! Błyskotka Matusz Endher shirkan ewelinabuck gosiaja - bardzo dziękuję za zdjęcia; szybka z Ciebie dziewczyna:) Dziękuję raz jeszcze za pomoc przy aparacie i za samo przyjście:loveu: jenis - dzięki, Kochana za dżemiki (dotarły w całości) i za obsługę prasową ringu basków:loveu: Pzdr. Quote
jenis Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie ma za co dziękować przyjemnoś po mojej stronie.Mam nadzieje że dżemik będziesmakował:) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 jenis napisał(a):Nie ma za co dziękować przyjemnoś po mojej stronie.Mam nadzieje że dżemik będziesmakował:) Na pewno będzie smakował, wygląda baaaardzo apetycznie:) Jak juz ogarnę mieszkanie, to M&S mają przyjść i zdegustowac dżemik... agnethka napisał(a):Asiaczku - GRATULUJĘ! wspaniałe wyniki :) czy ja dobrze liczę, że w konkursie na grupę wzięło udział 7 basków? ja chcę zobaczyć foto - wrażenie powinno być piorunujące ;) Dziekujemy. A zdjęcia mam, bo od czasu tego mojego wypadku w Łodzi - na wystawach to robię za fotografa i nadzorcę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Pzdr. Quote
Darianna Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Asiaczku, o ile wiem to 1 miejsce w gr hodowlanych wziął Arisland, masz może foty z nimi? Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 agnethka napisał(a):super! to czekam na zdjęcia ;) Zaraz je zgram na kompa. Darianna napisał(a):Asiaczku, o ile wiem to 1 miejsce w gr hodowlanych wziął Arisland, masz może foty z nimi? Nie pamiętam. Zaraz zgram zdjęcia na kompa, to wtedy zobaczymy:) Pzdr. Quote
cropka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Gratuluję wszystkim Asiaczkom :multi: Widzę, ze organizacja na 6+ :p Jak zwykle poszaleliście na baskowych ringach :cool3: Quote
Błyskotka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No to czekamy na fotki :). A był jakiś chowek na finałach ? Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 cropka napisał(a):Gratuluję wszystkim Asiaczkom :multi: Widzę, ze organizacja na 6+ :p Jak zwykle poszaleliście na baskowych ringach :cool3: Na baskowym to nie było jak szalec - pełne skupienie i koncentracja... Ale finały uważam, że były baaaardzo udane dla nas:) Błyskotka napisał(a):No to czekamy na fotki :). A był jakiś chowek na finałach ? Jakis chow był, ale uczciwie powiem, nie zwracałam na niego uwagi. Patrzyłam na baski;) pzdr. Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wielkie BRAWA :klacz: :Rose: moja Ercia :loveu: kl. o LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG2, skończony Interchampionat!!!!! Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz, a do porównania o BOB - Kaya. Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Alicja']Wielkie BRAWA :klacz: :Rose: moja Ercia :loveu: Erka naprawdę pieknie się wczoraj prezentowała:) [quote name='Matusz']GRATULACJE !:multi: Dziękować! Pzdr. Quote
Matusz Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ajj Asiaczku, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Nie będzie pracy w Wawie, nie będzie niczego...:shake::-( jest szansa, że może pojawię się w Białymstoku za tydzień. resztę napiszę Ci na PW. Quote
Hiro Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Myslałam, że jeszcze zdążę w sobotę wstawić pierwsze, jeszcze ciepłe informacje o wystawie, ale, niestety, nie dałam rady. Przede wszystkim - piękne, duże ringi:) Niestety, ja nie zdecydowałam się na wystawienie choćby jednego baska; mam jakieś takie obawy przed bieganiem po trawie:shake:... Może jak będę miała na nodze stabilizator to wtedy...? Za to młodzież, tradycyjnie, spisała się SUPER!!!:multi:Zuzka, Kaya, MateUsz - nie zawiedli i pokazali swoje umiejętności w 100 %!!! Bardzo im za to dziękuję:loveu::loveu::loveu: Czas na oficjalne wyniki. PSY kl.puppy LIUKSORAS Laisves Vejas (Muszu)- w.o.1, Naj. Puppy, BIS PUPPY3 (Kaya pięknie zaprezentowała Muszu, ćwiczenia w domu dały rezultaty i Muszu wygrał porónanie o Naj. Puppy) PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI (Pepitek) - nb. (spóźniony) kl.mł. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) - dosk.1, CAJC, Best Junior, rozpoczęty Młodzieżowy Championat PL:) Jestem pod wrażeniem prezentacji Ofika przez Zuzkę - malinka:) kl.ch JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. MateUsz znowu pokazał, że "chłopaki się super rozumieją":) SUKI kl.puppy PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI (Pinka) - w.p.1. Jak na swoją druga wystawę w życiu, to sunia po prostu... szlaje:) Została przepięknie zaprezentowana przez Zuzkę:loveu: Jak jeszcze troszkę nabierze ciałka, eh.... Jak ona mi przypomina Maśkę ["]... kl. o LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG2, skończony Interchampionat!!!!! Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz:loveu:, a do porównania o BOB - Kaya:loveu:. Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu:) kl.ch LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) - dosk.1, CWC, r.CACIB. Według mojej opinii jamnicze:loveu: z wystawy na wystawę coraz sprawniej i ładniej prezentuje Sajdunię. kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felusia) - dosk.1, Naj. Weteran. Na tej wystawie udało pokazać się Grupę Hodowlaną. Tradycyjnie - poszliśmy trochę na żywioł, ale widziałam bardzo duże zaangażowanie... JAZZY BOY Asiaczek FCI - Florka_xyz PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - Kaya PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - zielona OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - zuzka FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - M&S LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - MateUsz LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - jamnicze Musze powiedziec, że grupa wyglądała imponująco, pieknie, równo zaprezentowana i II miejsce - zasłużone:):multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję, bo to jest głównie Wasza zasługa:loveu: Na razie tyle wrażeń, tak na szybko spisanych... Dziękuję za kciuki i dobre pozytywne mysli:) deer_1987 Kisses Agasia Darianna Alicja NATKA Izabela 124 KaskaSz Elitesse Ania! Błyskotka Matusz Endher shirkan ewelinabuck gosiaja - bardzo dziękuję za zdjęcia; szybka z Ciebie dziewczyna:) Dziękuję raz jeszcze za pomoc przy aparacie i za samo przyjście:loveu: jenis - dzięki, Kochana za dżemiki (dotarły w całości) i za obsługę prasową ringu basków:loveu: Pzdr. Taki wspaniałe wyniki!!!!Bardzo się cieszymy za wasz wielki sukcess i wyjątkową prezentację Asiaczków!!! Ma nadzeję,że Asia niedługo pokona swoją bariere i sama zacznie biegać po ringu! Gratulujemy!!!!!!!! Hiro gorąco ściska swoją ulubioną Ercie):loveu: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Matusz napisał(a):Ajj Asiaczku, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Nie będzie pracy w Wawie, nie będzie niczego...:shake::-( jest szansa, że może pojawię się w Białymstoku za tydzień. resztę napiszę Ci na PW. Czytałam, zaraz odpowiem... Hiro napisał(a):Taki wspaniałe wyniki!!!!Bardzo się cieszymy za wasz wielki sukcess i wyjątkową prezentację Asiaczków!!! Ma nadzeję,że Asia niedługo pokona swoją bariere i sama zacznie biegać po ringu! Gratulujemy!!!!!!!! Hiro gorąco ściska swoją ulubioną Ercie):loveu: Co do mojej bariery - jest szansa. W tym tygodniu chce wstąpic do dzasta i może pozycze stabilizator. Bo w Bratisławie nie wyobrażam sobie, aby 1 osoba zaprezentowała tyle psów... Pzr. Quote
Agasia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Bo w Bratisławie nie wyobrażam sobie, aby 1 osoba zaprezentowała tyle psów... Ile baskow zglosilas Asiu? Nie wierzysz w moje mozliwosci :D? Quote
Recommended Posts