Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne wiadomości z Sopotu!
Asiu gratulacje dla Ciebie i całego teamu za tak wspaniały wynik:multi::multi::multi:.
Wstyd mi że tak dawno tu nie zaglądałam,ale wizyty w lecznicy,masaże,praca,spacery zajmowały mi wiele czasu i sił.Na szczęście Kala ma się dobrze,ubyło jej ze dwa lata,biega,podskakuje i ogólnie ma świetny humor.
Za dwa tygodnie widzimy się Białymstoku a za kolejny tydzień będziemy miały sporo czasu na pogaduchy.

Posted

Myslałam, że jeszcze zdążę w sobotę wstawić pierwsze, jeszcze ciepłe informacje o wystawie, ale, niestety, nie dałam rady.

Przede wszystkim - piękne, duże ringi:)
Niestety, ja nie zdecydowałam się na wystawienie choćby jednego baska; mam jakieś takie obawy przed bieganiem po trawie:shake:... Może jak będę miała na nodze stabilizator to wtedy...?

Za to młodzież, tradycyjnie, spisała się SUPER!!!:multi:Zuzka, Kaya, MateUsz - nie zawiedli i pokazali swoje umiejętności w 100 %!!! Bardzo im za to dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Czas na oficjalne wyniki.
PSY
kl.puppy
LIUKSORAS Laisves Vejas (Muszu)- w.o.1, Naj. Puppy, BIS PUPPY3
(Kaya pięknie zaprezentowała Muszu, ćwiczenia w domu dały rezultaty i Muszu wygrał porónanie o Naj. Puppy)

PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI (Pepitek) - nb. (spóźniony)

kl.mł.
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) - dosk.1, CAJC, Best Junior, rozpoczęty Młodzieżowy Championat PL:)
Jestem pod wrażeniem prezentacji Ofika przez Zuzkę - malinka:)

kl.ch
JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS.
MateUsz znowu pokazał, że "chłopaki się super rozumieją":)

SUKI
kl.puppy
PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI (Pinka) - w.p.1.
Jak na swoją druga wystawę w życiu, to sunia po prostu... szlaje:) Została przepięknie zaprezentowana przez Zuzkę:loveu: Jak jeszcze troszkę nabierze ciałka, eh....
Jak ona mi przypomina Maśkę ["]...

kl. o
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG2, skończony Interchampionat!!!!!
Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz:loveu:, a do porównania o BOB - Kaya:loveu:.
Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu:)

kl.ch
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) - dosk.1, CWC, r.CACIB.
Według mojej opinii jamnicze:loveu: z wystawy na wystawę coraz sprawniej i ładniej prezentuje Sajdunię.

kl.w
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felusia) - dosk.1, Naj. Weteran.

Na tej wystawie udało pokazać się Grupę Hodowlaną. Tradycyjnie - poszliśmy trochę na żywioł, ale widziałam bardzo duże zaangażowanie...
JAZZY BOY Asiaczek FCI - Florka_xyz
PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - Kaya
PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - zielona
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - zuzka
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - M&S
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - MateUsz
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - jamnicze

Musze powiedziec, że grupa wyglądała imponująco, pieknie, równo zaprezentowana i II miejsce - zasłużone:):multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję, bo to jest głównie Wasza zasługa:loveu:

Na razie tyle wrażeń, tak na szybko spisanych...

Dziękuję za kciuki i dobre pozytywne mysli:)
deer_1987
Kisses
Agasia
Darianna
Alicja
NATKA
Izabela 124
KaskaSz
Elitesse
Ania!
Błyskotka
Matusz
Endher
shirkan
ewelinabuck
gosiaja
- bardzo dziękuję za zdjęcia; szybka z Ciebie dziewczyna:) Dziękuję raz jeszcze za pomoc przy aparacie i za samo przyjście:loveu:
jenis - dzięki, Kochana za dżemiki (dotarły w całości) i za obsługę prasową ringu basków:loveu:

Pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
Nie ma za co dziękować przyjemnoś po mojej stronie.Mam nadzieje że dżemik będziesmakował:)

Na pewno będzie smakował, wygląda baaaardzo apetycznie:)
Jak juz ogarnę mieszkanie, to M&S mają przyjść i zdegustowac dżemik...

agnethka napisał(a):
Asiaczku - GRATULUJĘ! wspaniałe wyniki :)
czy ja dobrze liczę, że w konkursie na grupę wzięło udział 7 basków?
ja chcę zobaczyć foto - wrażenie powinno być piorunujące ;)

Dziekujemy. A zdjęcia mam, bo od czasu tego mojego wypadku w Łodzi - na wystawach to robię za fotografa i nadzorcę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
super! to czekam na zdjęcia ;)

Zaraz je zgram na kompa.

Darianna napisał(a):
Asiaczku, o ile wiem to 1 miejsce w gr hodowlanych wziął Arisland, masz może foty z nimi?

Nie pamiętam. Zaraz zgram zdjęcia na kompa, to wtedy zobaczymy:)

Pzdr.

Posted

cropka napisał(a):
Gratuluję wszystkim Asiaczkom :multi:
Widzę, ze organizacja na 6+ :p
Jak zwykle poszaleliście na baskowych ringach :cool3:

Na baskowym to nie było jak szalec - pełne skupienie i koncentracja... Ale finały uważam, że były baaaardzo udane dla nas:)

Błyskotka napisał(a):
No to czekamy na fotki :).
A był jakiś chowek na finałach ?

Jakis chow był, ale uczciwie powiem, nie zwracałam na niego uwagi. Patrzyłam na baski;)

pzdr.

Posted

Wielkie BRAWA :klacz: :Rose:

moja Ercia :loveu:

kl. o
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG2, skończony Interchampionat!!!!!
Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz, a do porównania o BOB - Kaya.
Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu

Posted

[quote name='Alicja']Wielkie BRAWA :klacz: :Rose:
moja Ercia :loveu:

Erka naprawdę pieknie się wczoraj prezentowała:)

[quote name='Matusz']GRATULACJE !:multi:
Dziękować!

Pzdr.

Posted

Ajj Asiaczku, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Nie będzie pracy w Wawie, nie będzie niczego...:shake::-(

jest szansa, że może pojawię się w Białymstoku za tydzień.

resztę napiszę Ci na PW.

Posted

[quote name='Asiaczek']Myslałam, że jeszcze zdążę w sobotę wstawić pierwsze, jeszcze ciepłe informacje o wystawie, ale, niestety, nie dałam rady.

Przede wszystkim - piękne, duże ringi:)
Niestety, ja nie zdecydowałam się na wystawienie choćby jednego baska; mam jakieś takie obawy przed bieganiem po trawie:shake:... Może jak będę miała na nodze stabilizator to wtedy...?

Za to młodzież, tradycyjnie, spisała się SUPER!!!:multi:Zuzka, Kaya, MateUsz - nie zawiedli i pokazali swoje umiejętności w 100 %!!! Bardzo im za to dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Czas na oficjalne wyniki.
PSY
kl.puppy
LIUKSORAS Laisves Vejas (Muszu)- w.o.1, Naj. Puppy, BIS PUPPY3
(Kaya pięknie zaprezentowała Muszu, ćwiczenia w domu dały rezultaty i Muszu wygrał porónanie o Naj. Puppy)

PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI (Pepitek) - nb. (spóźniony)

kl.mł.
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) - dosk.1, CAJC, Best Junior, rozpoczęty Młodzieżowy Championat PL:)
Jestem pod wrażeniem prezentacji Ofika przez Zuzkę - malinka:)

kl.ch
JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS.
MateUsz znowu pokazał, że "chłopaki się super rozumieją":)

SUKI
kl.puppy
PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI (Pinka) - w.p.1.
Jak na swoją druga wystawę w życiu, to sunia po prostu... szlaje:) Została przepięknie zaprezentowana przez Zuzkę:loveu: Jak jeszcze troszkę nabierze ciałka, eh....
Jak ona mi przypomina Maśkę ["]...

kl. o
Do oceny Erkę zaprezentował MateUsz:loveu:, a do porównania o BOB - Kaya:loveu:.
Bardzo Wam dziękuję za ukończenie Intera w tak pieknym stylu:)

kl.ch
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) - dosk.1, CWC, r.CACIB.
Według mojej opinii jamnicze:loveu: z wystawy na wystawę coraz sprawniej i ładniej prezentuje Sajdunię.

kl.w
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felusia) - dosk.1, Naj. Weteran.

Na tej wystawie udało pokazać się Grupę Hodowlaną. Tradycyjnie - poszliśmy trochę na żywioł, ale widziałam bardzo duże zaangażowanie...
JAZZY BOY Asiaczek FCI - Florka_xyz
PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - Kaya
PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - zielona
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - zuzka
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - M&S
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - MateUsz
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - jamnicze

Musze powiedziec, że grupa wyglądała imponująco, pieknie, równo zaprezentowana i II miejsce - zasłużone:):multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję, bo to jest głównie Wasza zasługa:loveu:

Na razie tyle wrażeń, tak na szybko spisanych...

Dziękuję za kciuki i dobre pozytywne mysli:)
deer_1987
Kisses
Agasia
Darianna
Alicja
NATKA
Izabela 124
KaskaSz
Elitesse
Ania!
Błyskotka
Matusz
Endher
shirkan
ewelinabuck
gosiaja
- bardzo dziękuję za zdjęcia; szybka z Ciebie dziewczyna:) Dziękuję raz jeszcze za pomoc przy aparacie i za samo przyjście:loveu:
jenis - dzięki, Kochana za dżemiki (dotarły w całości) i za obsługę prasową ringu basków:loveu:

Pzdr.
Taki wspaniałe wyniki!!!!Bardzo się cieszymy za wasz wielki sukcess i wyjątkową prezentację Asiaczków!!!
Ma nadzeję,że Asia niedługo pokona swoją bariere i sama zacznie biegać po ringu!
Gratulujemy!!!!!!!!
Hiro gorąco ściska swoją ulubioną Ercie):loveu:

Posted

Matusz napisał(a):
Ajj Asiaczku, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie... Nie będzie pracy w Wawie, nie będzie niczego...:shake::-(
jest szansa, że może pojawię się w Białymstoku za tydzień.
resztę napiszę Ci na PW.

Czytałam, zaraz odpowiem...

Hiro napisał(a):
Taki wspaniałe wyniki!!!!Bardzo się cieszymy za wasz wielki sukcess i wyjątkową prezentację Asiaczków!!!
Ma nadzeję,że Asia niedługo pokona swoją bariere i sama zacznie biegać po ringu!
Gratulujemy!!!!!!!!
Hiro gorąco ściska swoją ulubioną Ercie):loveu:

Co do mojej bariery - jest szansa. W tym tygodniu chce wstąpic do dzasta i może pozycze stabilizator. Bo w Bratisławie nie wyobrażam sobie, aby 1 osoba zaprezentowała tyle psów...

Pzr.