Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Po wizycie wetka jest tak, że jutro trzeba przyjechac do lecznicy i uśpić. Nie ma szans dla Rudej...

Pzdr.

Asiu ...przykro mi bardzo :glaszcze:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po wizycie wetka jest tak, że jutro trzeba przyjechac do lecznicy i uśpić. Nie ma szans dla Rudej...

Pzdr.

Tak mi przykro.....biedna Ruda:(:(:(

Trzymaj się

Posted

To ja się wreszcie zmobilizowałam, żeby zaległości nadrobić i odwiedzić Was na Dogo, a tu takie straszne wieści :-(.
Tak mi przykro, nie wiem nawet co powiedzieć. Trzymaj się.

Posted

M&S napisał(a):
Bo może to jest tak, że im pies jest trudniejszy w prowadzeniu, bardziej wymagający, to niektórym wydaje się, że jest głupi....

Słusznie zauważyłaś!!!! Jak ktoś nie daje sobie rady i nie może znaleźć podejście, to od razu pies "glupi"((((

Posted

M&S napisał(a):
Strzyżenie na odstresowanie:crazyeye: jakaś nowa terapia;):evil_lol:

wcale nie nowa :) ja ostatnio w ramach odstresowania własnie obcięłam 2/3 mojego stadka ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
wcale nie nowa :) ja ostatnio w ramach odstresowania własnie obcięłam 2/3 mojego stadka ;)

Nie wiedziałam. Ja swoich nie strzygę;)

Posted

Witam w trakcie bardzo pracowitego dnia... Jeszcze mi zostało kilka spraw do wyjaśnienia, ale to chyba juz jutro... Noga trochę daje o sobie znac, więc nie hcę ryzykować, że odmówi posuszeństwa na całej linii;)

Rano - wiadomo, co było do roboty.
Na 10.15 byłam umówiona z Donya do kina na polski film "Projekt dziecko...". Warto iść, cudownie dobrana obsada, chociaz koniec filmu - jak dla mnie - taki jakby niedokńczony...
W super roli jest T. Karolak i Misiek Koterski... Byłam zachwycona...Serio-serio:)

Potem na cito zakupy dla Bogatyni, bo o 15-tej miała przyjechać koleżanka i je zabrać. Zakupy zrobione.

Potem na cito do domu, zostawić zakupy, wziąć Rudą i pojechać do wetki.
Ruda dostała swój ostatni zastrzyk....
Wziąć kontener (darowany) od wetki i zawieść do domu. Ufffff, duże dzięki dla Donya, któa ze mną to wszystko objechała i pomagała taszczyć kontener.
O 15-tej przyjechała 'Agnieszkah" i przekazałam jej 3 pełne siatki rzeczy dla Bogatyni.
Nakarmiłam psy, zjadłam jakieś wczorajsze resztki obiadowe i siadam do kompa.

Nie zrobiłam:
- wizyta u Plusa ze strajkująca komórką
- kupno krótkich spodenek
- zapłacić ratę

Do zrobienia:
- umyc kubeczki w kuchni (a duzo tego jest),
- umyc zyrandol w dużym pokoju i zawiesić nowe abażurki (jeszcze ciepłe, wczoraj kupione!)
umyć dokładnie podłogę w dużym pokoju, bo strasznie śmierdzi kocim moczem... Pewnie gdzieś Ruda musiała popuścić albo wręcz zsiusiać się - trzeba wyczaić to miejsce...

I dalej to już chyba dam sobie spokój, bo padnę i nic nie zrobię...

pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
no to teraz proszę odpoczywać bo nic nie będzie z biegania w Sopocie
OJ, raczej rzeczywiście nic nie będzie z tego biegania... Noga jakoś nie chce się przestawić na tryb "bieg"...

Błyskotka napisał(a):
Również interesuje mnie ten nowy film :).
Dzisiaj oglądałam "Uczeń Czarnoksiężnika". Fajny film, fajna obsada, muzyka i efekty specjalne :).

Dlatego go polecałam:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witam w trakcie bardzo pracowitego dnia... Jeszcze mi zostało kilka spraw do wyjaśnienia, ale to chyba juz jutro... Noga trochę daje o sobie znac, więc nie hcę ryzykować, że odmówi posuszeństwa na całej linii;)

Rano - wiadomo, co było do roboty.
Na 10.15 byłam umówiona z Donya do kina na polski film "Projekt dziecko...". Warto iść, cudownie dobrana obsada, chociaz koniec filmu - jak dla mnie - taki jakby niedokńczony...
W super roli jest T. Karolak i Misiek Koterski... Byłam zachwycona...Serio-serio:)

Potem na cito zakupy dla Bogatyni, bo o 15-tej miała przyjechać koleżanka i je zabrać. Zakupy zrobione.

Potem na cito do domu, zostawić zakupy, wziąć Rudą i pojechać do wetki.
Ruda dostała swój ostatni zastrzyk....
Wziąć kontener (darowany) od wetki i zawieść do domu. Ufffff, duże dzięki dla Donya, któa ze mną to wszystko objechała i pomagała taszczyć kontener.
O 15-tej przyjechała 'Agnieszkah" i przekazałam jej 3 pełne siatki rzeczy dla Bogatyni.
Nakarmiłam psy, zjadłam jakieś wczorajsze resztki obiadowe i siadam do kompa.

Nie zrobiłam:
- wizyta u Plusa ze strajkująca komórką
- kupno krótkich spodenek
- zapłacić ratę

Do zrobienia:
- umyc kubeczki w kuchni (a duzo tego jest),
- umyc zyrandol w dużym pokoju i zawiesić nowe abażurki (jeszcze ciepłe, wczoraj kupione!)
umyć dokładnie podłogę w dużym pokoju, bo strasznie śmierdzi kocim moczem... Pewnie gdzieś Ruda musiała popuścić albo wręcz zsiusiać się - trzeba wyczaić to miejsce...

I dalej to już chyba dam sobie spokój, bo padnę i nic nie zrobię...

pzdr.

O qurcze jaki zapracowany dzień:crazyeye:
A ja myślałam że dużo dziś zrobiłam:evil_lol:

No ale łażenie po sklepach przez 4 godziny męczy bardzo:razz:szczególnie jak się nic sobie nie kupuje, tylko dzieciom:diabloti:

Pozdrowionka:loveu:

Posted

ja dzisiaj caly dzionek sprzatalam po remoncie, jutro czeka mnie powtorka z rozrywki bo jeszcze troche do posprzatania zostalo :mdleje: ... za to u mnie w galeryjce focie Franka :diabloti:

Posted

Asiu jeśli masz stabilizator to do jakiś cięższych prac warto zakładać . Byłam przedwczoraj u naszego ortopedy ( rodzinny ;))i jak poskarżyłam ze mieliśmy remont i Cezary śmiga na operowanej nodze jak 16tek ;) to pan dr kazał przekazać ze ma sie uspokoić albo w czasie obciążania nogi stabilizator mieć załozony ,z tym że C miał rekonstrukcje łękotki i więzadeł .