Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak na razie to tylko Gruszka kwalifikuje się na strzyżenie. I nie wiem, czy w ramach odstresowywania PO remoncie, nie ostrzygę jej... Pozostałe 2 kicie - jeszcze spox:)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, generalnie panuje taka opinia, że nasze pierwotniaczki to takie głupolki, ze nic się nie da z nimi zrobić, że żadne psie sporty nie wchodza w grę. A to przecież nieprawda...
Ja na takie opinie odpowiadam, że gdyby to była prawda, to ja przy moim wrodzonym i nabytym jednoczesnie lenistwie, NIGDY bym się nie zajęła tą rasą:evil_lol:
...Pzdr.

Zgadzam się! Wystarczy im tylko spojrzeć w oczy. Uwielbiam obserwować ich zachowanie:loveu:

Posted

[quote name='M&S']Strzyżenie na odstresowanie:crazyeye: jakaś nowa terapia;):evil_lol:
No tak, bo nie musze łazić po drabinie, nie muszę niczego wycierać z kurzu itp...

[quote name='Alicja']Będą lefonie ;)
Oj, ale chyba tylko 2.... Ruda - najstarsza, dzisiaj rano w ramach poznawania świata - wyszła na parapet okienny i spadła na ziemię. Zaraz po nia pobiegłam, leżała na trawce; az byłam zdziwiona, że ona tak spokojnie lezy, zamiast gdziesmyknąć w krzaczory... Okazało się, że ma niewładne tylne nóżki... Umyłam ja, bo kicia się zsikała i lezy teraz na ręczniku ... Muszę iśc do mojej pani wetki i dopytac. Nie ch ona tez ją zbada, co dalej...

[quote name='Ania!']http://img266.imageshack.us/img266/5815/sesjafot105.jpg
Zaskoczył je ten biało-czarny intruz :evil_lol::evil_lol:
http://img59.imageshack.us/img59/1020/image004uih.jpg
Bardzo trafne, typowo polskie :shake:
Śliczny mały kudłacz :lol:
Witaj!
Te fotka z bocianem tez mi się bardzo podoba:)

[quote name='Hiro']Zgadzam się! Wystarczy im tylko spojrzeć w oczy. Uwielbiam obserwować ich zachowanie:loveu:
Chyba wszystkie psie oczka sa takie "wymowne":)

[quote name='deer_1987']I szpice i baski i jamniki (i inne oczywiscie tez :loveu:) to nasze kochane psiaki :D
Wszystkie.....

[quote name='Błyskotka']Oj gdyby psiaki umiały mówić to byśmy się jasności dowiedzieli jacy z nas właściciele :evil_lol::lol:.
Ha, to dopiero bysmy się ciekawych rzeczy dowiedzieli, prawda?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Oj, ale chyba tylko 2.... Ruda - najstarsza, dzisiaj rano w ramach poznawania świata - wyszła na parapet okienny i spadła na ziemię. Zaraz po nia pobiegłam, leżała na trawce; az byłam zdziwiona, że ona tak spokojnie lezy, zamiast gdziesmyknąć w krzaczory... Okazało się, że ma niewładne tylne nóżki... Umyłam ja, bo kicia się zsikała i lezy teraz na ręczniku ... Muszę iśc do mojej pani wetki i dopytac. Nie ch ona tez ją zbada, co dalej...

Ale kaskaderka !

Asiaczek napisał(a):

Ha, to dopiero bysmy się ciekawych rzeczy dowiedzieli, prawda?

Otóż to ;).

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

Oj, biedna kicia:shake::-(

Posted

Biedna kiciurka :(

Co do tych wszystkich rankingow madrych i niemadrych psow to zawsze zastanawialo mnie kto to ustawia i czym sie kieruje. Beagle zawsze znajduja sie gdzies przy koncu, setery miej wiecej w polowie. Dla mnie te rasy sa niezwykle inteligentne i mozna zdzialac z nimi cuda, tylko wystarczy zlapac z nimi kontakt. Prosto jest wyszkolic bordera, ktory tylko czeka az go czegos nauczysz... :)

Posted

Agasia napisał(a):

Co do tych wszystkich rankingow madrych i niemadrych psow to zawsze zastanawialo mnie kto to ustawia i czym sie kieruje. Beagle zawsze znajduja sie gdzies przy koncu, setery miej wiecej w polowie. Dla mnie te rasy sa niezwykle inteligentne i mozna zdzialac z nimi cuda, tylko wystarczy zlapac z nimi kontakt. Prosto jest wyszkolic bordera, ktory tylko czeka az go czegos nauczysz... :)

Bo może to jest tak, że im pies jest trudniejszy w prowadzeniu, bardziej wymagający, to niektórym wydaje się, że jest głupi....

Posted

Agasia napisał(a):
Biedna kiciurka :(

dokładnie...

M&S napisał(a):
Bo może to jest tak, że im pies jest trudniejszy w prowadzeniu, bardziej wymagający, to niektórym wydaje się, że jest głupi....

Tak właśnie jest...

deer_1987 napisał(a):
Asiaczku - pewnie juz pisalas (w razie co wybacz) ale ile lat ma Ruda?

Ruda urodziła się w 1996 r.

Pzdr.

Posted

Mało kontaktowa, powłóczy tylnymi łapami... Jestem juz po telefonicznej konsultacji z wetką. Nie daje ona Rudej zbyt wiele szans. Ma dzisiaj wieczorem do mnie wpaść...

pzdr.