Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Jak na razie to tylko Gruszka kwalifikuje się na strzyżenie. I nie wiem, czy w ramach odstresowywania PO remoncie, nie ostrzygę jej... Pozostałe 2 kicie - jeszcze spox:) pzdr. Quote
M&S Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Strzyżenie na odstresowanie:crazyeye: jakaś nowa terapia;):evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 http://img266.imageshack.us/img266/5815/sesjafot105.jpg Zaskoczył je ten biało-czarny intruz :evil_lol::evil_lol: http://img59.imageshack.us/img59/1020/image004uih.jpg Bardzo trafne, typowo polskie :shake: Śliczny mały kudłacz :lol: Quote
Hiro Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, generalnie panuje taka opinia, że nasze pierwotniaczki to takie głupolki, ze nic się nie da z nimi zrobić, że żadne psie sporty nie wchodza w grę. A to przecież nieprawda... Ja na takie opinie odpowiadam, że gdyby to była prawda, to ja przy moim wrodzonym i nabytym jednoczesnie lenistwie, NIGDY bym się nie zajęła tą rasą:evil_lol: ...Pzdr. Zgadzam się! Wystarczy im tylko spojrzeć w oczy. Uwielbiam obserwować ich zachowanie:loveu: Quote
taxelina Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 I szpice i baski i jamniki (i inne oczywiscie tez :loveu:) to nasze kochane psiaki :D Quote
Błyskotka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oj gdyby psiaki umiały mówić to byśmy się jasności dowiedzieli jacy z nas właściciele :evil_lol::lol:. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='M&S']Strzyżenie na odstresowanie:crazyeye: jakaś nowa terapia;):evil_lol: No tak, bo nie musze łazić po drabinie, nie muszę niczego wycierać z kurzu itp... [quote name='Alicja']Będą lefonie ;) Oj, ale chyba tylko 2.... Ruda - najstarsza, dzisiaj rano w ramach poznawania świata - wyszła na parapet okienny i spadła na ziemię. Zaraz po nia pobiegłam, leżała na trawce; az byłam zdziwiona, że ona tak spokojnie lezy, zamiast gdziesmyknąć w krzaczory... Okazało się, że ma niewładne tylne nóżki... Umyłam ja, bo kicia się zsikała i lezy teraz na ręczniku ... Muszę iśc do mojej pani wetki i dopytac. Nie ch ona tez ją zbada, co dalej... [quote name='Ania!']http://img266.imageshack.us/img266/5815/sesjafot105.jpg Zaskoczył je ten biało-czarny intruz :evil_lol::evil_lol: http://img59.imageshack.us/img59/1020/image004uih.jpg Bardzo trafne, typowo polskie :shake: Śliczny mały kudłacz :lol: Witaj! Te fotka z bocianem tez mi się bardzo podoba:) [quote name='Hiro']Zgadzam się! Wystarczy im tylko spojrzeć w oczy. Uwielbiam obserwować ich zachowanie:loveu: Chyba wszystkie psie oczka sa takie "wymowne":) [quote name='deer_1987']I szpice i baski i jamniki (i inne oczywiscie tez :loveu:) to nasze kochane psiaki :D Wszystkie..... [quote name='Błyskotka']Oj gdyby psiaki umiały mówić to byśmy się jasności dowiedzieli jacy z nas właściciele :evil_lol::lol:. Ha, to dopiero bysmy się ciekawych rzeczy dowiedzieli, prawda? pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczek napisał(a): Oj, ale chyba tylko 2.... Ruda - najstarsza, dzisiaj rano w ramach poznawania świata - wyszła na parapet okienny i spadła na ziemię. Zaraz po nia pobiegłam, leżała na trawce; az byłam zdziwiona, że ona tak spokojnie lezy, zamiast gdziesmyknąć w krzaczory... Okazało się, że ma niewładne tylne nóżki... Umyłam ja, bo kicia się zsikała i lezy teraz na ręczniku ... Muszę iśc do mojej pani wetki i dopytac. Nie ch ona tez ją zbada, co dalej... Ale kaskaderka ! Asiaczek napisał(a): Ha, to dopiero bysmy się ciekawych rzeczy dowiedzieli, prawda? Otóż to ;). Quote
M&S Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczek napisał(a): Oj, ale chyba tylko 2.... Ruda - najstarsza, dzisiaj rano w ramach poznawania świata - wyszła na parapet okienny i spadła na ziemię. Zaraz po nia pobiegłam, leżała na trawce; az byłam zdziwiona, że ona tak spokojnie lezy, zamiast gdziesmyknąć w krzaczory... Okazało się, że ma niewładne tylne nóżki... Umyłam ja, bo kicia się zsikała i lezy teraz na ręczniku ... Muszę iśc do mojej pani wetki i dopytac. Nie ch ona tez ją zbada, co dalej... pzdr. Oj, biedna kicia:shake::-( Quote
Agasia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Biedna kiciurka :( Co do tych wszystkich rankingow madrych i niemadrych psow to zawsze zastanawialo mnie kto to ustawia i czym sie kieruje. Beagle zawsze znajduja sie gdzies przy koncu, setery miej wiecej w polowie. Dla mnie te rasy sa niezwykle inteligentne i mozna zdzialac z nimi cuda, tylko wystarczy zlapac z nimi kontakt. Prosto jest wyszkolic bordera, ktory tylko czeka az go czegos nauczysz... :) Quote
M&S Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Agasia napisał(a): Co do tych wszystkich rankingow madrych i niemadrych psow to zawsze zastanawialo mnie kto to ustawia i czym sie kieruje. Beagle zawsze znajduja sie gdzies przy koncu, setery miej wiecej w polowie. Dla mnie te rasy sa niezwykle inteligentne i mozna zdzialac z nimi cuda, tylko wystarczy zlapac z nimi kontakt. Prosto jest wyszkolic bordera, ktory tylko czeka az go czegos nauczysz... :) Bo może to jest tak, że im pies jest trudniejszy w prowadzeniu, bardziej wymagający, to niektórym wydaje się, że jest głupi.... Quote
taxelina Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczku - pewnie juz pisalas (w razie co wybacz) ale ile lat ma Ruda? Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Agasia napisał(a):Biedna kiciurka :( Co do tych wszystkich rankingow madrych i niemadrych psow to zawsze zastanawialo mnie kto to ustawia i czym sie kieruje. Beagle zawsze znajduja sie gdzies przy koncu, setery miej wiecej w polowie. Dla mnie te rasy sa niezwykle inteligentne i mozna zdzialac z nimi cuda, tylko wystarczy zlapac z nimi kontakt. Prosto jest wyszkolic bordera, ktory tylko czeka az go czegos nauczysz... :) dokładnie... M&S napisał(a):Bo może to jest tak, że im pies jest trudniejszy w prowadzeniu, bardziej wymagający, to niektórym wydaje się, że jest głupi.... Tak właśnie jest... deer_1987 napisał(a):Asiaczku - pewnie juz pisalas (w razie co wybacz) ale ile lat ma Ruda? Ruda urodziła się w 1996 r. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ładny wiek (jak na psa, bo kompletnie nie wiem ile zyja koty). Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 14 lat dla kota to tez ładnie... Ale podejrzewam, że gdyby nie ta kretyńska ciekawość kocia... pzdr. Quote
jenis Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Asiaczki dżemik przekazany:) Teraz wszystko w rękach Okami:) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Już?!?!?! Hohoho, to pewni nic z niego nie zostanie do soboty...;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Mało kontaktowa, powłóczy tylnymi łapami... Jestem juz po telefonicznej konsultacji z wetką. Nie daje ona Rudej zbyt wiele szans. Ma dzisiaj wieczorem do mnie wpaść... pzdr. Quote
ewka i haker Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 trzymam kciuki do zobaczenia w sopocie Quote
Recommended Posts