Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi_']to gdziez ty znalazłas takiego "malarza" ? toc on lepszy niż cała brygada remontowa... ale jeszcze nic nie pomalował....
Pomalował, pomalował... pokój juz jest zagruntowany i pomalowany. Jutro drugie malowanie i półeczki + zmycie fug w kuchni.

[quote name='M&S']Cudo nie malarz:p
jaki piękny scylek:loveu:
http://img248.imageshack.us/i/dsc02659d.jpg/
a gdzie on mieszka? (jeśli można zapytać...)
Aiko miałby fajnego kumpla do zabawy;)
Szczylek mieszka, niestety, kawał od Was. Ale może da się jakoś umówić na PM... Nie wiem, niech no mały otrząśnie się trochę od tych nowości i spróbuję pogadać z Jasiem i Małgosią czyli J&M. Ich nie ma na DGM. Może tez uda mi się namówić ich na zalogowanie się tutaj...?

[quote name='Unbelievable']my mieliśmy takiego malarza, że zrobił wszystko, i na dodatek wysyła kartki na święta :diabloti:
Ja nie wiem, czy pan Sławek wysyła kartki, bo za krótko się znamy:)

[quote name='Buszki']Tak się wetnę nie na temat i spytam:nie jedzie ktoś z dolnośląskiego do Sopotu(w niedzielę) ?Szukam jednego miejsca dla Szepsi (w jedną stronę).
Z Pniew jedzie Okamia. spróbuj się z Nia skontaktowac poprzez PW.

[quote name='kaskaSz']A jaki kolorek ścian będzie?
Czarno-biała kuleczka słodka :) Będzie z niego przystojniak.
Ściany - tradycyjnie - białe:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hiro napisał(a):
Ostatnio ogłądałam na Animal Planet program o psach.Między innym dowiedziałam się ,że to jest najmądrzejsza rasa na świecie.Na drugim miejscu pudel)))

Taaaaa, a baski na ostatnim:evil_lol:...

Pzdr.

Posted

Witam
a dlaczego baski na ostatnim??? one są poprostu mądre dla siebie:evil_lol:

Dziękujemy za gratulacje za Legnicę :lol:
Tam było tak błotniście, że długowłose psiaki to miały nawet uszy ubłocone, o brzuchachnie wspomnę. Furrorę robił facet w kaloszkach w psy.
Natomiast na BISy już się rozpogodziło i nikt nie miał kaloszy.

Posted

MMM napisał(a):
Witam
a dlaczego baski na ostatnim??? one są poprostu mądre dla siebie:evil_lol:
Dziękujemy za gratulacje za Legnicę :lol:
Tam było tak błotniście, że długowłose psiaki to miały nawet uszy ubłocone, o brzuchachnie wspomnę. Furrorę robił facet w kaloszkach w psy.
Natomiast na BISy już się rozpogodziło i nikt nie miał kaloszy.

Wiesz, generalnie panuje taka opinia, że nasze pierwotniaczki to takie głupolki, ze nic się nie da z nimi zrobić, że żadne psie sporty nie wchodza w grę. A to przecież nieprawda...
Ja na takie opinie odpowiadam, że gdyby to była prawda, to ja przy moim wrodzonym i nabytym jednoczesnie lenistwie, NIGDY bym się nie zajęła tą rasą:evil_lol:
...

Co do BIS'ów, to wiesz. Finały zobowiązują... nie mówię o frakach i smokingach :diabloti:, ale kaloszki to niekoniecznie...:)

Cieszę się razem z Wami z wyników i liczę, że jeszcze się spotkamy gdzieś w PL, prawda?

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']myślałam że poszłaś w kudłate ;)
Nieeeee, ale chętnie zanurzę moje łapki w tym futerku. Mam obiecaną wizytę u J&M może w nast. tygodniu...

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Wcale nie na ostatnim.Kiedyś jakiś ranking widziałam i mają przedostatnie miejsce ;).

Oj, tam... pomyłka o jedno miejsce...
Dostałaś PW i jak?

pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
a jaka rasa była na ostatnim? :)

Ja też nie pamiętam...

Buszki napisał(a):
Nie pamiętam ;).
Co miałam dostać na PW ?Nic nie dostałam :(.

Oj, myślałam o mailu...

Pzdr.

Posted

Kochani, wszyscy wiemy, co się działo i dzieje w Bogatyni. Ludziom pomagają włądze samorządowe, państwowe i inni ludzie. a kto pomoże zwierzętom...?

Zajrzyjcie, proszę do tego wątku i jeżeli ktoś może - proszę o pomoc. Taka tragedia mogłaby dotknąc każdego z nas...
http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc!!/page112

Jeżeli chodzi o W-wę, to akcję zbierania darów organizuje Agnieszka, tel 606 303 805.
Ja jestem z nią wstępnie umówiona na czwartek na przekazanie rzeczy. Może ktoś z Was ma w domu niepotrzebne rzeczy, jedną podkoszulkę więcej, jeden ręcznik więcej itp... Na pewno tak jest.

Pomóżcie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, generalnie panuje taka opinia, że nasze pierwotniaczki to takie głupolki, ze nic się nie da z nimi zrobić, że żadne psie sporty nie wchodza w grę. A to przecież nieprawda...
Ja na takie opinie odpowiadam, że gdyby to była prawda, to ja przy moim wrodzonym i nabytym jednoczesnie lenistwie, NIGDY bym się nie zajęła tą rasą:evil_lol:
...

Pzdr.

Pierwotne i szpicowe są najmądrzejsze na świecie!!!!!!!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, i to jest odpowiedź za 10 punktów!

Pzdr.

Ba!!!

deer_1987 napisał(a):
a jamniki? :D

Asiaczek napisał(a):
Gdzieś w środku listy:evil_lol:...

Pzdr.

Czasami chcą być mądrzejsze, niż ładniejsze:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gdzieś w środku listy:evil_lol:...
Pzdr.

M&S napisał(a):

Czasami chcą być mądrzejsze, niż ładniejsze:evil_lol:

Ale robia takie miny z madrymi oczami albo jak czegos chca to daja bardzo wyraznie znac co to jest to co chca :loveu:

Posted

gosiaja napisał(a):
moje pierwotniaki to takie biegające dwa gupki :evil_lol:

Ja mam w domu 7 takich gupków;)

deer_1987 napisał(a):
Ale robia takie miny z madrymi oczami albo jak czegos chca to daja bardzo wyraznie znac co to jest to co chca :loveu:

Baski to samo... eh, gdyby jeszcze mówic umiały;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieeeee, ale chętnie zanurzę moje łapki w tym futerku. Mam obiecaną wizytę u J&M może w nast. tygodniu...

Pzdr.

ja mam znajomego szitsiaka , pociesznego Puszka ;) też fajnie sie mizia takiego futrzaka , a pocieszny jest bo obcięty , nie ma długich piórek ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):

Szpice też:eviltong:

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, ja, jak chcę pomiziać futerko, to mam moje persy, JESZCZE nieostrzyzone...

Pzdr.

Persy kryć się :evil_lol:.....strzyżenie nadciąga......:-o:-o:-o