Poświata Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia z wystawy w Kownie. Jest tego sporo, bo i psów zgłoszonych na wystawę bylo...8!!!:lol: W tym tylko 2 obce, a reszta Asiaczki lub w rękach Asiaczkowych. Pzdr.Asiaczek napisał(a):Będzie małe opóźnienie, bo właśnie wybieram się z Agabass i Krzysiem (od Fionki) na spacer na Pola Mokotowskie:lol: . Oczywiście znowu narobię masę zdjęć i będę narzekała, że nie mam kiedy ich wstawić na DGM:oops: . agabass napisał(a):Ja mam fotek sporo ale kiedy się pojawią tego nie wiemOj dziewczyny :shake: , potraficie stopniować napięcie :roll: :evil_lol: , jak w dobrym serialu.....:cool3: . Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Hihihi. Ale to zupełnie nieświadomie! Na serio! Ja w każdym razie mam już przeglądnięte zdjęcia ze spaceru i są na "pulpicie". Teraz potrzeba mi tylko czasu! Pzdr. Quote
stellanovaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Asiaczku, Dziekuję ślicznie za fotki Only Wielkie Gratulacje zwycięztw na obczyznie Pozdrawiam serdecznie, Quote
stellanovaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Asiaczek']Hihihi. Ale to zupełnie nieświadomie! Na serio! Ja w każdym razie mam już przeglądnięte zdjęcia ze spaceru i są na "pulpicie". Teraz potrzeba mi tylko czasu! Pzdr. Czekam z niecierpliwościa na fotki :lol: Quote
stellanovaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Asiaczku, Dzisiaj był listonosz... Dostałam super prezent ! :multi: :Cool!: :multi: :Cool!: Dziękuję z całego serducha :-) Całuski, jeszcze raz ogromnie dziękuję :Cool!: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Stellanovaa - cała przyjemność po mojej stronie! Sorki za opóźnienie; tradycyjnie brakuje mi czasu...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 A oto kilka zdjęć z pierwszego spaceru z Fionką (NORA Ekado), Pola Mokotowskie, maj 2006: Fionka ze swoim ukochanym Krzysiem: Fionka sama wskoczyła do wody i potem - bidulka - trzęsła się z zimna. Tak więc Krzysiu, jak na dobrego i kochanego pańcia przystało, schował malutką pod kurtkę. Tam Fionka już się tak nie trzęsła... I jeszcze jedno, moje ulubione (może je wyślę na jakis konkurs?): Od lewej: Dżezik, Fionka i Żelka. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Hihihi. No to ja ci pokażę dupeczki... Na pierwszy ogień idzie Żelka No i jak, podoba sie doopeczka Żelki?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 I - dla równowagi - troche Dżezika: I Żelka z Dżezikiem. Zobaczcie tylko, co oni - łobuzy - robią... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 I jeszcze jedno zdje cia grupowe; gdzieś mi sie wczesniej zapodziało.:oops: Ale szał, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Jak myślicie, co to za fajoskie Basiaczki? Kto zgadnie? No, kto wie? pzdr. Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Asiaczek']Jak myślicie, co to za fajoskie Basiaczki? Kto zgadnie? No, kto wie? pzdr. Ja zgadne od lewej mój ukochany Jastik piękny kawaler i jaki nabity hihih, w środku Dżezik, i od prawej Żelka tzw - trójka drombo, a tyłeczki rewelka :lol: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Agabass - na 3 punktu do zdobycia, otrzymujesz TYLKO 2!!! Pierwszy z lewej to nie jest Dżastik, tylko..... No, kto zgadnie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Agabass - zacięłaś się? Na pewno znasz tego psiaka... Pzdr. Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 wiem już Juma :multi: zgadałam bo widać, że rodzina Quote
cuciola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 sliczne te zdjecie w trojke..zapraszam do obejrzenia szczeniaczkow labradorkow...w mojej galerii w podpisie Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Dzisiaj-jutro będa następne zdjęcia ze spacerków. No i zaległe zdjecia z wystawy w Kownie.:oops: pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Kilka wrażeń i migawek ze spacerku na Polach Mokotowskich. Żelka czegoś namiętnie szukała. Nie bardzo wiedziała czego i gdzie to zgubiła, ale szukać trzeba było. Może tu? A może tam? Albo tu... Dablik dzielnie pomaga... A i Dżezik też chce się przyłączyc do poszukiwań... Żelka i Gusio też czegoś szukają. Co prawda już teraz w innym miejscu, ale za to bardzo intensywnie. Potem były poszukiwania u Agabass. Ale u niej nic nie znaleziono... Gusio biegnie na pomoc. Poszukiwania trwają... Gusio przybiegł na pomoc. No i zrobiła się kolejka.. . Zobaczcie, że Dablionek nie traci czasu i nawet w kolejcie potrafi... A potem było jeszcze i tak... I tak... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 I jeszcze tak... (dla wyjaśnienia: Żelka lezy a cała reszta basków to psy) A tak Dablik kocha Żelkę Na "to" przybiegła Fionka z pytaniem "Co wy tam robicie?" (Fionka ma dopiero 4 miesiące!) Towarzystwo, w obliczu nieletniej, uspokoiło się. Gom i Dab udali, że to ich wogóle nie dotyczy... Na to wszystko. Agabass wzięła swoje towarzystwo na sznurek i... zapedziła ich do ćwiczeń. a młodziez zgłupiała i nie bardzo wiedziała, co ma robić. A skończyło się "ślimdaczeniem"... I na koniec cała szóstka, obecna na Polach i... mój plecak. To pewnie jego tak intensywnie szukały nasze kofane psiska. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 I jeszcze troche zdjęć pojedynczych psiaków. Oto Dablik-Piękniś: I Gomcio-Dostojniś No i, oczywiście, Żelka. Pzdr. Quote
Recommended Posts