Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia z wystawy w Kownie. Jest tego sporo, bo i psów zgłoszonych na wystawę bylo...8!!!:lol: W tym tylko 2 obce, a reszta Asiaczki lub w rękach Asiaczkowych.
Pzdr.
Asiaczek napisał(a):
Będzie małe opóźnienie, bo właśnie wybieram się z Agabass i Krzysiem (od Fionki) na spacer na Pola Mokotowskie:lol: . Oczywiście znowu narobię masę zdjęć i będę narzekała, że nie mam kiedy ich wstawić na DGM:oops: .
agabass napisał(a):
Ja mam fotek sporo ale kiedy się pojawią tego nie wiem
Oj dziewczyny :shake: , potraficie stopniować napięcie :roll: :evil_lol: , jak w dobrym serialu.....:cool3: .

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi. Ale to zupełnie nieświadomie! Na serio!
Ja w każdym razie mam już przeglądnięte zdjęcia ze spaceru i są na "pulpicie". Teraz potrzeba mi tylko czasu!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hihihi. Ale to zupełnie nieświadomie! Na serio!
Ja w każdym razie mam już przeglądnięte zdjęcia ze spaceru i są na "pulpicie". Teraz potrzeba mi tylko czasu!
Pzdr.

Czekam z niecierpliwościa na fotki :lol:

Posted

A oto kilka zdjęć z pierwszego spaceru z Fionką (NORA Ekado), Pola Mokotowskie, maj 2006:

Fionka ze swoim ukochanym Krzysiem:

Fionka sama wskoczyła do wody i potem - bidulka - trzęsła się z zimna. Tak więc Krzysiu, jak na dobrego i kochanego pańcia przystało, schował malutką pod kurtkę. Tam Fionka już się tak nie trzęsła...

I jeszcze jedno, moje ulubione (może je wyślę na jakis konkurs?):

Od lewej: Dżezik, Fionka i Żelka.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak myślicie, co to za fajoskie Basiaczki?
Kto zgadnie?

No, kto wie?
pzdr.

Ja zgadne od lewej mój ukochany Jastik piękny kawaler i jaki nabity hihih, w środku Dżezik, i od prawej Żelka tzw - trójka drombo, a tyłeczki rewelka :lol:

Posted

Kilka wrażeń i migawek ze spacerku na Polach Mokotowskich.

Żelka czegoś namiętnie szukała. Nie bardzo wiedziała czego i gdzie to zgubiła, ale szukać trzeba było. Może tu?

A może tam?

Albo tu... Dablik dzielnie pomaga...

A i Dżezik też chce się przyłączyc do poszukiwań...

Żelka i Gusio też czegoś szukają. Co prawda już teraz w innym miejscu, ale za to bardzo intensywnie.

Potem były poszukiwania u Agabass. Ale u niej nic nie znaleziono...

Gusio biegnie na pomoc.

Poszukiwania trwają... Gusio przybiegł na pomoc.

No i zrobiła się kolejka.. . Zobaczcie, że Dablionek nie traci czasu i nawet w kolejcie potrafi...

A potem było jeszcze i tak...

I tak...

Cdn.
Pzdr.

Posted

I jeszcze tak... (dla wyjaśnienia: Żelka lezy a cała reszta basków to psy)

A tak Dablik kocha Żelkę

Na "to" przybiegła Fionka z pytaniem "Co wy tam robicie?" (Fionka ma dopiero 4 miesiące!)

Towarzystwo, w obliczu nieletniej, uspokoiło się. Gom i Dab udali, że to ich wogóle nie dotyczy...

Na to wszystko. Agabass wzięła swoje towarzystwo na sznurek i... zapedziła ich do ćwiczeń. a młodziez zgłupiała i nie bardzo wiedziała, co ma robić.

A skończyło się "ślimdaczeniem"...

I na koniec cała szóstka, obecna na Polach i... mój plecak. To pewnie jego tak intensywnie szukały nasze kofane psiska.

Pzdr.