Matusz Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Wszystkie Asiaczki wygłaskane :loveu::loveu: buty w całości:evil_lol::evil_lol: Asiaczku dzięki za miło spędzony czas :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Dojo']Hi all :lol: happy that DGM works on my Computer again :evil_lol: I loooove the new photos from the show in hungary...all dogs look sooooo nice! Here are some new photos of Dojo and Peony :loveu: Hugs! Katrin P.S. Joanna I have sent you a mail some minutes ago. Hi Katrin, I like Dojo more and more:) [quote name='Matusz']Wszystkie Asiaczki wygłaskane :loveu::loveu: buty w całości:evil_lol::evil_lol: Asiaczku dzięki za miło spędzony czas :) Hahaha, buty w całości, bo schowane były w łazience:) Szkoda, że tak mało czasu miałeś, ale liczę na spotkanie w B:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Cześć, cześć! No piatek, piątek, jakoś ten czas tak szybko leci, cholibka... Pzdr. Quote
Darianna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 A ja tęskniłam za piątkiem :) Teraz czekam niedzieli - śmigam z Karmelo do Zakopca się szołować :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 O, to 3mamy kciukasy za Karmelka. Tylko z nim jedziesz...? Pzr. Quote
Darianna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Tak, tam tylko z nim. Za to za tydzień w Legnicy będę z obydwoma w oba dni :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 A my teraz mamy krótką przerwę do 14 sierpnia - Sopot. Dobrze się składa, bo powstawiam zaległe fotki, wyskubię skubanego parchatego Serka i może pan S. zdaży pomalowac duzy pokój a ja dokończyc przemieszczanie rzeczy z pokoju do kuchni:) Pzdr. Quote
Darianna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja będę miała przerwę po Legnicy. Możliwe, że aż do Wrocławia :) Chyba że mnie pokusi polansować się z Brando w Krakowie :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No, to też będziesz miała czas na fotki i inne takie;) pzdr. Quote
taxelina Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Witam sie w deszczowy piatek :) Dopiero co byl piatek? ten tydzien mi szybko zlecial :) Quote
Matusz Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Asiaczek'] Hahaha, buty w całości, bo schowane były w łazience:) Szkoda, że tak mało czasu miałeś, ale liczę na spotkanie w B:) Pzdr. oj już nie narzekaj, ponad 3h to mało ? :eviltong: ale powiem Ci, że jak wracałem, usiadłem sobie pod pałacem i tak cieplutko było w słońcu, ach :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 deer_1987 napisał(a):Witam sie w deszczowy piatek :) Dopiero co byl piatek? ten tydzien mi szybko zlecial :) Mnie wogóle czas szybko płynie... Jak się ma duzo pracy czy jakieś ciekawe zajęcia,to ani się spostrzeżesz, a juz tydzień do tyłu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Matusz'] oj już nie narzekaj, ponad 3h to mało ? :eviltong: ale powiem Ci, że jak wracałem, usiadłem sobie pod pałacem i tak cieplutko było w słońcu, ach :) Mało... A co do pogody, to klaruje się na weekend... Ja w niedzielę, jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, jadę na grilla, to będzie mój pierwszy grill w tym roku! Pzdr. Quote
Darianna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Wow, dopiero pierwszy? Tak to jest, jak się co chwila na wystawy wybywa ;) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Darianna napisał(a):Wow, dopiero pierwszy? Tak to jest, jak się co chwila na wystawy wybywa ;) Wystawy - to na pewno jakieś usprawiedliwienie.Ale generalnie to za ciepło było... Dobrze, że chociaż jeden raz, ale tradycji stanie się zadość i w tym roku;) pzdr. Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Heej :hand: Przyszliśmy poprosić o zdjęcia naszych ulubionych Asiaczków. :lol: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Obecnie opracowuję fotki z Ogre/Łotwa. Jest ich zdecydowanie mniej, niz tych z Godollo/Węgry, ale troszkę jest:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Świetne są zdjęcia z wystawy, najlepsze na końcu, biegające ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Nie wiem, czy się dzisiaj wyrobię, bo mam jeszcze kilka innych rzecyz do zrobienia. Ewent. może jutro. zobaczymy. Pzdr. Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To mamy nadzieję, że się na dzisiaj wyrobisz z fotkami. ;) Quote
taxelina Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, czy się dzisiaj wyrobię, bo mam jeszcze kilka innych rzecyz do zrobienia. Ewent. może jutro. zobaczymy. Pzdr. poczekamy cierpliwie :) Quote
Alicja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Asiaczku , powinnaś wydać album ...szlakiem wystaw ;) Quote
Recommended Posts