Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']No wlasnie te kapiele psow w wannie to i my mamy jak takie upaly...
Witam sie choc ledwo bo od 14 mi ciagle zrywa polaczenie z dogo.... nie chce postow wysylac.. a chcialam u nas dokonczyc zdjecia z 3 i ostatniej wycieczki z rodzicami
Ja na DGM to jestem takimi zrywami... Trochę w kuchni, trochę na DGM...
A jutro to będę b.mało, bo mam różne zajęcie i rano i ppłd...

[quote name='Korenia']Asiaczki wybieravie się do Wrocka we wrześniu;>?
Jeszcze na 100 % nie wiem. Za 2-3 dni zdecyduję.

[quote name='jamnicze']Widzę, że remont ma się już ku końcowi :)
Zrób fotkę tych frontów bom bardzo ciekawa ;)
No, niby tak, koniec już niedługo. Ale jeszcze malowanie dużegopokoju i takietam małe wykończenia... Pan malarz to złota rączka, więc chcę go wykorzystac;)

[quote name='bety']Moje wylegują się pod wentylatorem. Ha ja się duszę, bo najlepsze miejsce mają zarezerwowane moje futra. Hi hi hi hi.
Pzdr
Mój wentylator chodzi dosyć głośno, więc nie mogę spac... A w dzień to nie chcę go włączac, bo wolę klimę (nad którą zaczynam się powaznie zastanawiać). Podzwonię do 2 fachowców, których znam i którzy montują klimę i może jesienią (po ociepleniu budynku) zafunduję sobie takie cudo:)

[quote name='Kaya']O "mój" Modest był :) Szkoda, że nie pokazał się tak ladnie (wnioskuje z komentarza), bo to bardzo fajny psiak ;) A za reszte sukcesów to oczywiście gratuluję :)
Ja ostatnoi chwyciłam w ten wielki upał Muszu i Fiolke pod pache na działce i wskoczyłam z nimi do basenu, też nie były psiaki zachwycone ale Muszu jak dotarło do niego, że woda chłodniejsza to chwilke ze mną i Fiolką posiedział w tej wodzie :cool3: Oczywiscie Kaji to nie trzeba prosić ona pierwsza już siedziała :evil_lol:
Co do remontu to nas dopiero to czeka w poniedziałek mamy podpisanie umowy notarialnej dot. domu :multi:
Ja kupiłam psiakom basenik mały na balkon, ale to chyba ja spędzam w nim więcej czasu niż psy :oops:
Co do sprawy Maśki (*) nie potrafię słowami napisać jak bardzo mi przykro to była wyjątkowa sunia i taką ją zapamiętam :-(
Ha, cały remont przed Wami...

[quote name='michal_unga']KOCHANA ASIU !!!!
Wpadłem oficjalnie wyrazić swoje współczucia dla tego co było złe. Gratuluję też od razu wszystkich sukcesów.
Nawet jeśli moje słowa nieodzwierciedlają moich uczuć, to wiesz że i tak życzę Tobie jak najlepiej
Witaj, Michał!
Dziękuję.

[quote name='Zuza i Noddy']Ja właśnie skończyłam robić koło Ofciowego futerka, bo sierść się dosłownie z niego sypie, jakby deszczyk z niego leciał. Więc wzięłam w końcu gumowe rękawiczki i troszkę go pomęczyłam.
Serek tez został wzięty w obroty, ale nadal wygląda paskudnie...

[quote name='Błyskotka']Hi Hi a ja też od kilku dni o wystawie w Chorzowie myślę. Oczywiście z maluchami ;).
O, super!

[quote name='Kisses']Błyskotko, jestem absolutnie ZA :loveu:
Domyślam się, że Asiaczki również :multi:
Pewnie, pewnie!

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Szykuje się fajna wystawa :lol:
To w takim razie do zobaczenia na żywo w Chorzowie, a z racji tego, że właśnie w Chorzowie mieszkam to będę na pewno :multi:
Tylko jeszcze nie wiem, czy sama, czy jednak odważę się wystawić w końcu moją bestyjkę :evil_lol:
[/FONT]Warto spróbować!
Ale jak nie czujesz bluesa, to może na razie odpuść sobie albo poproś kogoś o wystawienie...

[quote name='despera']Wpadłam się tylko przywitać:)
Wiem, wiem, czasu brak...

[quote name='Cieplutkaa.']Dzień dobry Wam! ;)
Witaj, Kochana!

[quote name='jenis']Witanko Asiaczki :)
Gratki za ostatnia wystawkę:)
Witaj, jenis! Cieszę się, że wpadłas:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U nas na szczęście tego tak nie widać na Ofim,tylko np na podłodze:evil_lol:

Tez wolałabym, aby na podłodze było bardziej widac, niz na Serku...

Agappe napisał(a):
hmm zaczynam się czuć niewidzialna :roll:
dobranoc Asiaczki

E, przeciez odpowiadam...
A o tej porze, co pisałas posta, to ja juz spałam w dusznej, nabrzmiałej od gorąca Warszawie...

Pzdr.

Posted

nie ma to jak mieszkać nad może przynajmniej jakiś przepływ powietrza jest

co do montażu klimy to uważaj bo po ociepleniu budynku mogą nie pozwolić na wieszanie czegoś na elewacji

spokojnego czwartku

Posted

gosiaja napisał(a):
nie ma to jak mieszkać nad może przynajmniej jakiś przepływ powietrza jest
co do montażu klimy to uważaj bo po ociepleniu budynku mogą nie pozwolić na wieszanie czegoś na elewacji
spokojnego czwartku

Dopytam u zaprzyjaźnionej koleżanki, która pracuje jako administrator. Dzieki!

deer_1987 napisał(a):
Trzymaj sie!!

Oj, nie trzymam się, tylko rozpływam...

jamnicze napisał(a):
Dobrego dnia :)

jamnicze, ja doszłam do wniosku, że Ty może po prostu przyjedź do mnie i sama zobaczysz te fronty na własne oczy, co? Dobry pomysł, prawda?

Izabela124. napisał(a):
Witam się :)
Do mnie jeszcze nie przyszli drzwi zamontować...

Hahaha, dzisiaj, ok. 17-tej ma przyjść pan i zamontowac mi brakujące cokoliki. zobaczymy...

pzdr.

Posted

Oj, tak! I dlatego , m.in., tak mało było mnie dzisiaj na DGM. Każda rzecz przed wstawieniem trzeba było, niestety, umyć. Zakurzyły się i szklanki, które były w worku foliowym i talerzy i inne... Więc trochę to wolno trwa. Ale mam czas do przyszłej środy, więc - zdążę:)

pzdr.

Posted

My tu nigdy nie byliśmy :O
Coś nie tak ze mną... Ale cóż, witamy się teraz ;)

Masz cudowne psiaki :loveu:
Zawsze mnie ciekawiło, jak baski nie szczekają to co za dźwięki wydają? :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cokoliki sa juz na miejscu!!!!!
I powoli moje szafki zaczynają się zapełniać...

Pzdr.

A może jakieś foty kuchni dasz :) Co i my sie nacieszymy razem z Tobą:)

Posted

Foxowa napisał(a):

Muszu szczeka :P A odgłosy radze poszukać na youtube jest bardzo dużo filmików z udziałem basków :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

jamnicze, ja doszłam do wniosku, że Ty może po prostu przyjedź do mnie i sama zobaczysz te fronty na własne oczy, co? Dobry pomysł, prawda?
pzdr.

Pomysł świetny tylko z realizacją gorzej. Cała kasa poszła na wystawy, a bilety do Wawy ... coś nie chcą tam puszczać zwykłych pociągów ;)
Ale widzimy się w Sopocie, Zinka i Pina też będą, a ja na razie zapraszam na fotki z naszego spaceru :)

Posted

jenis napisał(a):
A może jakieś foty kuchni dasz :) Co i my sie nacieszymy razem z Tobą:)

Wiesz, na razie to taki bajzel w kuchni, że aż strach. Poniewaz zyskałam więcej wiszących szafek + w każdej wiszącejo jedną półkę więcej, to obecnie mam dylemat, co i gdzie poukładac. Tym bardziej, że te najwyższe półki sa dla mnie mniej dostępne. Musze wchodzić na stołek lub drabinę.
Jak juz będzie wszystko na swoim miejscu, to porobię fotki. Słowo harcerza:)

Foxowa napisał(a):

Moje baski nie szczekają, ale wydają bardzo różne odgłosy. Obecnie najbardziej"wygadanym" baskiem w rodzinie jest Serek:) Straszliwy z niego gaduła, potem Farik, a potem to dziewczyny. Ale np. moja juz nieżyjąca Włoszka to prawie wogóle nie gadała. Może tak ze 3-4 razy w zyciu zaśpiewała...
Zajrzyj do mnie na starą stronę www i tam są odgłosy wydawane przez moje basenji. To nie jest żadna ściąga z YT, tylko osobiście przez mojego niezyjącego już męża nagrane odgłosy NASZYCH basków.

Kaya napisał(a):
Muszu szczeka :P A odgłosy radze poszukać na youtube jest bardzo dużo filmików z udziałem basków :)

Cholercia, jakiś wybrakowany basek nam się trafił?;)

jamnicze napisał(a):
Pomysł świetny tylko z realizacją gorzej. Cała kasa poszła na wystawy, a bilety do Wawy ... coś nie chcą tam puszczać zwykłych pociągów ;)
Ale widzimy się w Sopocie, Zinka i Pina też będą, a ja na razie zapraszam na fotki z naszego spaceru :)

Hohoho, ależ tam nam się zlot szykuje... chyba trzeba jakąś kuchnię polowa zorganizowac;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, ależ tam nam się zlot szykuje... chyba trzeba jakąś kuchnię polowa zorganizowac;)

A ja się zastanawiam jak to wszystko obskoczę w sobote :lol: Wystawiam (i chyba w takiej kolejności będą wchodziły na ring) Muszu, Nadi (amerykanka znajomej) Fiolke i Kaje. A do tego te wieeeelkie tereny hipodromu :roll: Za to następnego dnia jest "moja" krajówka (8 grupy) i mam luz :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może Muszu niech wystawi Zuzka...? Na pewno da z siebie wszystko a i z Muszu wyciśnie co się da;)

Pzdr.

Zuzka ze mną na ringu będzie konkurować :eviltong: Jak się rozdwoi to proszę bardzo ;) Tylko nie wiem czy Muszu z nią pójdzie, a raczej boję się co odstawi kiedy ja sobie pójdę :evil_lol:

Posted

Jak to będziecie konkurować...?
Muszu w puppy, a Ofik - w juniorach już będzie.
A może warto zacząć przyzwyczajać Muszu do Twojej nieobecności na ringu, do obcych rak...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to będziecie konkurować...?
Muszu w puppy, a Ofik - w juniorach już będzie.
A może warto zacząć przyzwyczajać Muszu do Twojej nieobecności na ringu, do obcych rak...

Pzdr.

A no to rzeczywiście już nie będą razem ;) Chce go przyzwyczaić, ale na razie nie mam z kim tego ćwiczyć. Możemy spróbować przed oceną poćwiczyć, ale się powinnam wyrobić, zobaczymy jak dadzą plan sędziowania, bo najbardziej się boje, że Kaja i Fiolka się nałożą na siebie (tak jak w Warszawie) ...