Agappe Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Fajny, fajny ten Mushu!! [quote name='Asiaczek']Ponieważ mam zgodę na opublikowanie fotek i podanie imienia psiaka,to proszę: Tim Spirit ORLANDO FURIOZO - urodził się w Rosji a przyjechał do nas z Ukrainy:) Mieszka sobie u naszej forumowej kolezanki - Taschy. Powitanie na dworcu. Timek (bo takie ma imię) miał jeszcze na tyle siły, aby zapozować... http://a.imageshack.us/img189/8355/resizeofimg2516.jpg Cdn. Pzdr. a w jakim wieku ten gentelman?? Quote
kaskaSz Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jakie ciekawskie te baski, każdego przybysza dokładnie sprawdzają co to za jeden :D Quote
Dojo Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Asiaczek']A teraz wyniki z I dnia Klubowa sędzia David MILER/USA OFI CHILD OF THE STARS (Ofi), puppy class - w.o.1, Best Puppy Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek), junior class - exc.1, CAJC, Best Junior, BIS JUNIOR2 Abotere's WAHZIRI (Wazi), open class - exc.1, CAC, BOS JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik), champion class - exc.1, CAC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - exc.1, CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - exc.1, CAC, BOB, Best Veteran, BIS VETERAN2. Zuza L. - Abotere's WAHZIRI - 2 miejsce w konk. MP, grupa starsza MateUsz L. - whippet od Justyny Sz. - 1 miejsce w gr. starszej dziewczyna z Serbii + JAZZY BOY AsiaczekFCI - 3 miejsce w gr. starszej II dzien Specjalistyczna sędzia: Iren NAARITS/EST (miała nas oceniać sędzina z Australii, lecz w katalogu było napisane, że z przyczyn technicznych nie mogła przylecieć, szkoda...) OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofi)- w.o.1, Best Puppy, BIS PUPPY3:multi: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - exc.1, CAJC, Best Junior. Abotere's WAHZIRI (Wazi) - bdb JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - exc. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka)- exc.1, CAC, BOS, BOB. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - exc.1, CAC, Best Veteran, BIS Veteran2. Zuzka L. + afgan - konk. MP, gr. starsza - II miejsce MateUsz L. + LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - I miejsce Pzdr. Finally DGM is working again, couldn't open it for days :shake: Hey HUGE CONGRATS TO THE FANTASTIC RESULTS!!!! :multi::multi::multi: Dojo and I are soooo proud if little Ofi :loveu: Hugs! Katrin Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Agappe napisał(a):Fajny, fajny ten Mushu!! a w jakim wieku ten gentelman?? Gentelman urodził się 1.12.2007 r. kaskaSz napisał(a):Jakie ciekawskie te baski, każdego przybysza dokładnie sprawdzają co to za jeden :D Oj, tak. One sa baaaardzo ciekawskie... Dojo napisał(a):Finally DGM is working again, couldn't open it for days :shake: Hey HUGE CONGRATS TO THE FANTASTIC RESULTS!!!! :multi::multi::multi: Dojo and I are soooo proud if little Ofi :loveu: Hugs! Katrin Ofi from show to show goes better! Pzdr. Quote
Agasia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Hejka, cieszę się, że jesteś! Jestem jestem, dopadly mnie chyba najbardziej leniwe miesiace zycia :D Pracy znalezc nie moge, a szkola w tym roku tez sie nie zapowiada. Asiaczki jada BUSem do Sopotu? Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Nie rozumiem, dlaczego szkoła się nie zapowiada...? A do Sopotu jeszcze nie wiem, jak pojedziemy. W drodze NA Węgry mieliśmy bardzo bliskie spotkanie z jelonkiem i bus ma uszkodzony błotnik + reflektor + mocno wgnieciony bok. Więc nie wiadomo, czy na Sopot będzie już gotowy czy nie. Na razie czekam na odp. od Zuzki, może jej siostra nas zawiezie... No i nie wiadomo, co z Ogre... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Ja dzisiaj jakoś wyjątkowo późno, ale od rana mam co i rusz smutne i bardzo przykre info... Nie będę o nich pisac, bo i tak siedzę i ryczę... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja dzisiaj jakoś wyjątkowo późno, ale od rana mam co i rusz smutne i bardzo przykre info... Nie będę o nich pisac, bo i tak siedzę i ryczę... Pzdr. Trzymaj sie :( Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 O, teraz dostałam dobrą info - mamy transport na wystawy do Ogre... ford Mondeo combi... Pzdr. Quote
M&S Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Asiaczek napisał(a):O, teraz dostałam dobrą info - mamy transport na wystawy do Ogre... ford Mondeo combi... Pzdr. To dobrze:) Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Kochani, z samego rana dostałam różną droga 4 bardzo smutne informacje, prawo serii... Ale ta ostatnia to mnie dobiła, nie byłam w stanie nawet rozmawiac... Wszystkie dotycza mnie osobiście... Na razie nie będę pisała nic więcej na te tematy. Musze od nich "uciec", choć będzie ciężko...a i tak to nic nie da. Znam siębie. Uciekam do zdjęć z Godollo. Pzdr. Quote
Agasia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 co sie dzieje Kochana?! :-( No niestety do szkoly na weterynarie sie po prostu raczej nie dostane, pomimo ze mature napisalam nienajgorzej. Sa lepsi :) Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Smutno się dzieje... Jedna informacja już wyjasniła się do końca i jest jeszcze gorzej, chociaz taki finał przypuszczałam... A reszta, eh... zapytam tylko, dlaczego ja, dlaczego to mnie dotyczy...? Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Asiaczku nie wiem co się stało, ale trzymaj się mocno Quote
Iza. Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Asiaczku, trzymaj się! Po tych gorszych dniach zawsze przychodzą lepsze... Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Dzięki. Obecnie w domu chwytam się każdej fizycznej roboty, aby tylko nie myslec... Uprałam ręcznie chodniczki psiowe, umyłam okno w kuchni. Małe, bo małe, ale przynajmniej tak się złachałam, że nie myslałam o niczym innym, tylko o tym, aby skończyć... Jestem juz po spacerach z psami. O 16.30 jestem umówiona z córką Jacka na pizzę; nie moge odwołać spotkania, bo Monika tak bardzo na nie czeka... A i tez ma problemy i chce się wygadac, eh... Wszystkiego się dowiecie we właściwym czasie, dlatego nic nie piszę... Dla zainteresowanych: mam fotki olbrzyma, Gabi i Zuli (krótka sesja na bujawce) i fotki z Godollo, których obrabianie idzie mi jak krew z nosa pod góre... Pzdr. Quote
M&S Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wysiłek fizyczny pozwala zapomnieć na chwilę........... Quote
Zuza i Noddy Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Strasznie mi przykro z powodu tego co się stało, nie wyobrażam sobie, jak się w tej chwili pani czuje :placz: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Tutaj macie wytłumaczenie jednej, chyba tej najgorszej dla mnie informacji... http://www.dogomania.pl/threads/174324-Moja-quot-Ballada-o-W%C4%99drowaniu-quot?p=15036536#post15036536 Pzdr. Quote
M&S Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Tutaj macie wytłumaczenie jednej, chyba tej najgorszej dla mnie informacji... http://www.dogomania.pl/threads/174324-Moja-quot-Ballada-o-W%C4%99drowaniu-quot?p=15036536#post15036536 Pzdr. Widziałam już, nie wiem co powiedzieć.................. Trudno uwierzyć w to, co się stało, malutka "Pirania":(:( Quote
Recommended Posts