Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya']No i Finały... ;)

Serek - BIS JUNIOR 4!
Felka - BIS WETERAN 4!
i...
Jazzik - BOG, BIS 2!

:multi::multi::multi: BRAWO!!!:multi::multi::multi:

Posted

Serek - BIS JUNIOR 4!
Felka - BIS WETERAN 4!
i...
Jazzik - BOG, BIS 2!

SUUUUPER
WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Alicja']no to szerokiej drogi i :kciuki:
Droga - super!

[quote name='deer_1987']Bedziemy trzymac kciuki!
Przydały się:)

[quote name='Maks i Spark']dobrze będzie:p
Trzymamy jak zawsze:lol:
...i było dobrze, a nawet bardzo dobrze:)

[quote name='jenis']Trzymamy kciuki:)
Spocznij:)

[quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać i oczywiście kciuki zaciśnięte, przy okazji miłego wyjazdu życzę :lol:
Fajna wystawa, kameralna. Zaraz napisze więcej.

[quote name='Kaya']Serek - Najlepszy Junior!
Dżezik - BOB!
Sajdi - CWC!
Kika - Najlepsza suka!
Felka - Najlepszy weteran!
Trzymamy kciuki za finały :)
Dzieki za wstawienie info:)

[quote name='Maks i Spark']

:multi::multi::multi:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Dziękować:)

[quote name='deer_1987']Gratulacje!!!

[quote name='cropka']GRATULUJEMY :multi:

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']No i ode mnie gratulacje!
Dziękować!

Serek - BIS JUNIOR 4!
Felka - BIS WETERAN 4!i...
Jazzik - BOG, BIS 2!
Nie mrygaj, nie mrygaj! Te wyniki to najoczywistsza prawda:)

[quote name='cropka']:multi::multi::multi: BRAWO!!!:multi::multi::multi:
Dzięki!

[quote name='Maks i Spark']

SUUUUPER
WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!

Dzieki!

[quote name='gosiaja']no no Gratulacje !!!!!!!
Ha, szaleństwo, co nie?

[quote name='Biutka']Gratki! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dzieki!

[quote name='Darianna']ogromne gratulacje!!!!
Dzieki!

[quote name='Korenia']Ło jacie! Dżezik zaszalał! :multi: Brawooo dla wszystkich :loveu::loveu:
E, nie tylko Dżezik, wszystkie baski wypadły super:)

[quote name='sylrwia']Gratulacje :)
Dzięki!
a gdzie Ty się podziewasz, co? Nie widac, nie słychac... Wpadasz jak duch, wypadasz jeszcze szybciej...

Pzdr.

Posted

Wiesz, na ringu to praktycznie"wygrałam sama ze sobą", no, ale już nie można tak napisac o konkurencjach finałowych. Tam stawka była ogromna. Na BIS Juniorów (Serek) - na ring zameldowało się chyba ponad 40 psów... Sędzia usiłował to towarzystwo trochę uładzić, ale naprawde miał ciężki orzech z ta konkurencją...

Na grupę V też wyszły piękne psy - SH, szpicki, samoyed...
Że już nie wspomnę o BIS'ie. Przed nami był piękny, nieduzy, ale efektowny shih-tzu.
Wyrazy uznania należą się tutaj równiez Agasi. Gdyby nie jej czas dla moich basków, to tych sukcesów by nie było. Taka jest prawda. Ja z moja jeszcze nie do końca sprawną nogą, nie pobiegłabym tak pięknie i efektownie jak Ona. Mogłam jedynie robić foteczki;)

Zdjęć jest coś ok. 200. Nie wiem, czy dzisiaj zdążę je obrobić, bo o 17-tej suczka PROFESSIONAL CAKE Asiaczek FCI jedzie do nowego domku. Ja ja odwożę a przy okazji może uda się porobić trochę fotek Gabi-Tygryskowi:)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj.
Godzina 9.00 zbliża się wielkimi krokami. ciekawe, czy panowie fachowcy od montazu szafek przyjda? A jeżeli przyjdą, to przy punktualnie...?

Pzdr.[/QUOTE]

Asiu ja mam baaaaardzo "dobrą" rękę do takich fachowców :diabloti:.
Może przyjechać i pomóc Ci ustawić ich na właściwej pozycji ;)? Zanim się spostrzeżesz "będą chodzili jak w zegarku" :lol:

Posted

[quote name='jenis']gratulacej!!!
Dziekowac!

[quote name='Błyskotka']Gratulacje za Litwę :).
Dziękowac!

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']Asiu ja mam baaaaardzo "dobrą" rękę do takich fachowców :diabloti:.
Może przyjechać i pomóc Ci ustawić ich na właściwej pozycji ;)? Zanim się spostrzeżesz "będą chodzili jak w zegarku" :lol:
Nieeeee, dzięki:) Panowie przyszli, zamontowali szafki. Teraz czekam (wtorek lub środa rano) mają być montowane fronty a potem blat.
Na razie sprawa szafek w kuchni jest pod kontrolą (albo mi się tylko tak wydaje...)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
o 17-tej suczka PROFESSIONAL CAKE Asiaczek FCI jedzie do nowego domku. Ja ja odwożę a przy okazji może uda się porobić trochę fotek Gabi-Tygryskowi:)

Pzdr.

Pzdr.[/QUOTE]

??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!a może coś bliżej:mad:

Cześć!

Posted

To jest ostatnia sunia z miotu "P", odchowywanego u zielonej.
Wracając z Marijampola, "po drodze" zabrałam sunię, bo mam dla niej dobry domek pod W-wą. Ot i wsio:) Jak się zapewne doczytałaś, w domku tym czeka juz na "Ciasteczko" Gabi-tygrysek:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']To jest ostatnia sunia z miotu "P", odchowywanego u zielonej.
Wracając z Marijampola, "po drodze" zabrałam sunię, bo mam dla niej dobry domek pod W-wą. Ot i wsio:) Jak się zapewne doczytałaś, w domku tym czeka juz na "Ciasteczko" Gabi-tygrysek:)

Pzdr.[/QUOTE]

Aaaa, to maluch od zielonej. Fajnie, że dobry domek będzie i "zabaszczony";) maluch nie będzie się nudził.

Posted

ja tylko nie rozumiem jednego dlaczego nie była montowana od razu całość szafek ?? (tak mnie się wydaje że im też by to taniej wyszło wszystko naraz niż tracić ekipę na dwa dni)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Aaaa, to maluch od zielonej. Fajnie, że dobry domek będzie i "zabaszczony";) maluch nie będzie się nudził.[/QUOTE]
Oj, tam są 4 pary rąk do głaskania a ciałko Gabisi nie jest znowu takie duże. Przy obecności "Ciasteczka" będzie zdecydowanie łatwiejo bdzielić całą Rodzinę baskami;)

[quote name='gosiaja']ja tylko nie rozumiem jednego dlaczego nie była montowana od razu całość szafek ?? (tak mnie się wydaje że im też by to taniej wyszło wszystko naraz niż tracić ekipę na dwa dni)[/QUOTE]
Blaty tnie się pod wymiar dopiero po zamontowaniu szafek dla uniknięcia omyłek. A fronty po prostu nie były jeszcze gotowe.
Co do tanieści - ja mam ustaloną juz kwotę do zapłacenia i tam robocizna rozliczona jest jako "montaz" bez podziału na dni. dopytywałam się i okazało się, że nie ma wpływu na cenę na ile "rat" oni mi będa montowali szafki. Dalej wyjaśniac już tego nie będe. Cieszę się, że w tym tygodniu zrobiony zostanie następny krok ku końcowi:)

pzdr.

Posted

Serek - BIS JUNIOR 4!
Felka - BIS WETERAN 4!
i...
Jazzik - BOG, BIS 2!

Matko kochana Asia - GRATULACJE !!!!!!!
Zawsze jak tu wchodzę to czekają na mnie TAKIE wieści!!! Brawo, brawo!!! Ty to odnosisz sukcesy :-)