Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja dzis mam cala liste rzeczy do zrobienia - jutro bladym switem juz wyjezdzam do Nitry a wiec musze Przemowi i Madzi zrobic zakupy, wysprzatac mieszkanie itp itd coby sami dali rade ze soba i ze szczeniakami

dobrze ze przynajmniej sie piekna pogoda zrobila !!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Kawały o paniach o jasnych włosach ;) są ponadczasowe :)
świetna ta fotka :roflt:
http://img408.imageshack.us/img408/6505/resizeofkwieciemaj20100.jpg
U nas w nocy dziś była taka nawałnica że obudzil mnie GŁOŚNY szum , okazało sie ze to LEJE deszcz ... biegiem do kuchni zamknąć okno a już miałam mokro

A ja całą noc przespałam jak dziecko, a tutaj z rańca okazało się, że burza była...
Eh, jak człowiek taki umęczony, jak ja, to nic nie widzi i nic nie słyszy...

[quote name='Elitesse']ja dzis mam cala liste rzeczy do zrobienia - jutro bladym switem juz wyjezdzam do Nitry a wiec musze Przemowi i Madzi zrobic zakupy, wysprzatac mieszkanie itp itd coby sami dali rade ze soba i ze szczeniakami
dobrze ze przynajmniej sie piekna pogoda zrobila !!
No, ja mam nieco inne zadania na dzisiaj, ale też "na tempo"...

[quote name='Zuza i Noddy']Normalnie nie mogę się napatrzeć na ta Szepsuche, cudna dziewczynka i coraz śliczniejsza się robi, a jakie atrakcje na podwórku macie.

Tofik tez pieknieje:) Nie masz czego zazdrościć:)
Ciekawe, co i Ori i u Oki...?

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Draco to widziałam jakieś fotki na stronie Katrin, ale coś z Okim by się przydało.

No, niestety, nie mam wpływu na Właścicielkę Okiego...

Kisses napisał(a):
Dokładnie :)
Modelka rośnie. Trzeba wykorzystywać i tylko fotki cykać! :loveu:

Tak, tak!

pzdr.

Posted

My sie dolaczamy do remontu choc u nas taki drobny - malowanie sufitu w kuchni i malowanie szafek w kuchni :)

W tym wszystkim jest dobrze ze z czynszu co miesiac odkladana jest jakas suma wlasnie na remont. wydajesz na farby idziesz do swojego zarzadu i ci oddaja pieniadze :) my juz tu 3 lata mieszkamy + poprzedni wlasciciele tez troche uzbierali wiec calkiem ladna suma sie zebrala :) Na razie troche kuchnie odnowic :) z czasem podloga w pokoju i malowanie scian w pokoju - ale to wymaga wiec pracy z przygotowaniem zeby w pokoju nic nie bylo..

Posted

[quote name='Asiaczek']NATKA
gosiaja
jenis
Zuza i Noddy
Izabela124
Alicja
betel
Kisses
deer_1987

- bardzo Wam serdecznie dziękuję za kciuki i gratulacje.
Udało nam sie wrócić z tarczą i bez wstydu:)
Oto całościowe wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR - pierwsza szóstka. Rozpoczety Młodziezowy Championat Litwy:)
JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżez) - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG3!!!
MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAC, BOS.
LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi naszej forumowej jamnicze) - dosk.1, CAC, rozpoczęty Championat Litwy!
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Best Veteran, BIS Veteran3!!!

Abotere's WAHZIRI (Wazi) + Urte Tamaseviciute z LItwy w grupie starszej w konkurencji Młody Prezenter zajęli II miejsce - Brawo. Wazirek - jak zwykle - pokazał się z tej dobrej strony:)

Muszę tutaj podziękować bardzo, bardzo ciepło forumowej Agasi za prezentację psów na ringu oraz na finałach. To dzięki jej umiejętnościom nasze wyniki są takie satysfakcjonujące:)
Dziękuje również Asi, Natalii i handlerce z Litwy Urte Tamaseviciute za pomoc na ringu:)

Pzdr.
Gdyby nie nasze zawody agility w weekend 29/30.06 to trzymałbym kciuki.

A tak mogę tylko składać gratulacje. Asiu jestes wielka

Posted

[quote name='Biutka']Witamy się również w ten piękny, i słoneczny dzień :evil_lol: :hand:
Ja się zakochałam... :loveu:
Ja się juz daaaawno zakochałam w tej panience:) Miała zostac u mnie, ale wyszło jak wyszło i nie żałuję:)

[quote name='Endher']http://img408.imageshack.us/img408/6505/resizeofkwieciemaj20100.jpg
Biedna konewka :mdleje: :diabloti:
E, tam, konewka... rzecz nabyta;)

[quote name='deer_1987']My sie dolaczamy do remontu choc u nas taki drobny - malowanie sufitu w kuchni i malowanie szafek w kuchni :)
W tym wszystkim jest dobrze ze z czynszu co miesiac odkladana jest jakas suma wlasnie na remont. wydajesz na farby idziesz do swojego zarzadu i ci oddaja pieniadze :) my juz tu 3 lata mieszkamy + poprzedni wlasciciele tez troche uzbierali wiec calkiem ladna suma sie zebrala :) Na razie troche kuchnie odnowic :) z czasem podloga w pokoju i malowanie scian w pokoju - ale to wymaga wiec pracy z przygotowaniem zeby w pokoju nic nie bylo..
U mnie teraz w I kolejności to kuchnia: malowanie i wymiana szafek lub odwrotnie: wymiana szafek + malowanie.

A potem malowanie dużego pokoju. I tu będzie trochę szamotaniny, bo, niestety, nie da rady wszystkiego usunąć z pokoju. Można - co najwyżej poprzesuwać na środek...

Ale najgorsze jest to, że do 15 czerwca (oj, jak mało czasu) musze odebrac wersalkę i krzesła z magazynu. Rzeczy sa już dawno popłacone i czekają w sklepowym magazynie. Tak sie umówilam. wolałabym ich nie brac PRZED malowaniem dużego pokoju, ale chyba będę musiała...

[quote name='michal_unga']Gdyby nie nasze zawody agility w weekend 29/30.06 to trzymałbym kciuki.
A tak mogę tylko składać gratulacje. Asiu jestes wielka
Hahaha, to nie ja. To psy sa taaaaaaaakie wielki;)

pzdr.

Posted

Tak, u mnie też kuchnia!
Mam mały pokój, czysty, wysprzątany, więc mam gdzie spać. I w tym pokoju mam kompa, na którym działa "żaba".
Musze umówić się na wizytę pana od komputerów, coby mi uruchomił "żabę" i na tym kompie w duzym pokoju. No, ale to juz PO remontach...

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Ola z konewką jest bezbłędna i obłędna :)
http://img408.imageshack.us/img408/6505/resizeofkwieciemaj20100.jpg
Taaaa, taki lejek konewkowy nadaje się idealnie do gryzienia. tylko co na to Buszki...?

[quote name='betel']Zdjęcie z konewką faktycznie super. Asiaczku kochany, co Ty tak na okrągło remontujesz ?! Pozdrówka.
Hm, jakby tu powiedzieć.
Remont jesienny w ub.r. to był remont małego pokoju po smierci Jacka ["] oraz przedpokoju.
Obecnie, chciałam przy jednym bałaganie, wyremontować kuchnię i duzy pokój. a ten bałagan jest spowodowany wymianą rur CO i kaloryferów. A że remonta trwa, to pewnie sama wiesz, że tak bywa. Fachowcy nie zawsze są słowni...

Ale za to, jak już to wszystko zrobię, to będe leżała i kwitła:) Wszędzie czyściutko, nowiutko...:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, u mnie też kuchnia!
Mam mały pokój, czysty, wysprzątany, więc mam gdzie spać. I w tym pokoju mam kompa, na którym działa "żaba".
Musze umówić się na wizytę pana od komputerów, coby mi uruchomił "żabę" i na tym kompie w duzym pokoju. No, ale to juz PO remontach...

Pzdr.

my niedlugo w pokoju bedziemy spac bo moi rodzice przyjezdzaja i im sypialnie oddajemy bo w pokoju krolik teraz mieszka i on sie stresuje jak ciagle miejsce zmienia. wiec my na sofie w pokoju - ciezko moze byc i nie wygodnie bo to narozna sofa. arodzice w sypialni

Posted

deer_1987 napisał(a):
my niedlugo w pokoju bedziemy spac bo moi rodzice przyjezdzaja i im sypialnie oddajemy bo w pokoju krolik teraz mieszka i on sie stresuje jak ciagle miejsce zmienia. wiec my na sofie w pokoju - ciezko moze byc i nie wygodnie bo to narozna sofa. arodzice w sypialni

Ooooo, Rodzice pojadą do Was! Super:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, Rodzice pojadą do Was! Super:)
Pzdr.

Niom jedyna opcja zeby sie spotkac, my nie mamy jak do pl pojechac od wielu lat i jeszcze przez wiele lat nie bedzie mozna
13-18 czerwiec. co prawda troche glupi termin bo tz daleko w szkole wtedy.. :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Niom jedyna opcja zeby sie spotkac, my nie mamy jak do pl pojechac od wielu lat i jeszcze przez wiele lat nie bedzie mozna
13-18 czerwiec. co prawda troche glupi termin bo tz daleko w szkole wtedy.. :(

Oj, nie marudź!
Skacz do góry z radości, że Rodzice będa u Was:) Sama piszesz, że Wy nie pojedziecie do PL w najbliższej przyszłości...:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, nie marudź!
Skacz do góry z radości, że Rodzice będa u Was:) Sama piszesz, że Wy nie pojedziecie do PL w najbliższej przyszłości...:)
pzdr.

Nie no to sie skacze ale szkoda ze duzo sie im nie pokaze bo i ja w szkole i tz w szkole :(

Posted

Takie piękne molo, tuz przy wystawie:)

Uploaded with ImageShack.us

Tutaj molo, w bardzo wyczekiwanym momencie, gdy nikogo na nim nie ma...;)

I drugie molo. Wydaje mi się, że należało doosoby prywatnej. Bo i domek i molo były ogrodzone...
super miec prywatne molo, co?

A to właśnie domek (ogrodzony), doktórego należźy to drugie molo...

Takie oto fajne ławeczki w liczbie 3 znajdowały się blisko brzegu jeziorka. Jakoś nie widziałamchętnych,którzy by na nich siedzieli... Może za daleko od ringów i ringu głównego...?;)

Cdn.
Pzdr.