Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jambi_ napisał(a):to chiba sie musze kiedys uśmiechnąc o te objazdy, bo ja z tego samego miejsca (znaczy z mokotowa tylko 50 m dalej niz Asiaczki) do Babic jade jakies 40 minut... Łopuszańską latasz ? przez Sibiraków jest szybciej i nie Górczewska do końca , tylko przez Strzykóły do Lazurowej , Połczyńska ... omija się tak połowę świateł ... potem przez prymasa , można od razu do żwirek , ale lepiej skręcić pierwszą w prawo , lecieć do korotyńskiego .. potem Racławicka i jesteś na miejscu ..... mowa jak nie ma korków .. bo jak są małe , to juz się czas wycieczki wydłuża ... mój TZ leci tą trasą 2 razy dziennie ... z Babic na Mok - Mok - Babice - raz rano , raz wieczorem .... po kilku latach takich podróży , to się człowiek uczy szybko przemieszczać ;) Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Vectra napisał(a):wiesz co Asiu , w następnym tygodniu będzie Boże Ciało , co za tym idzie , pół warszawy .. a nawet większa część , pojedzie do domu :diabloti: nastanie spokój i puste niezakorkowane ulice , to Cię nawiedzę ..... ooo i zgarnę ciotkę Dzastę :) bo teraz gdy warszawa nie jest u siebie w domu , to ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :) Termin mi pasuje. Ale się stołu uginającego od potraw i wygodnego siedziska nie spodziewajcie, bo będę tuż po wymianie rur i kaloryferów. Co prawda. z głodu Wam umrzec nie dam i podusie pod tyłek tez dam, no, ale luks z pięcioma gwiazdkami to nie będzie... Jak Ciebie znam, to pewnie i tak usiądziesz na podłodze, ale dzasta z kolanem to musi miec wygodnie... I nie może to byc niedziela, bo w niedzielę jadę do Nitry:) pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 a o ja poradzę , że mnie na podłodze zawsze wygodnie :diabloti: eeeeeee , nie będzie luksusów ? czerwonego dywanu ? suszi ? kawioru ? prawdziwego szampana i fajerwerk ? :evil_lol: ale widoki za to jakie :multi: budynek telewizji , ulica Samochodowa :multi: a właśnie zalało garaże ? bo nawet nie wiem , nie zaglądali my tam , bo nasz garaż stoi pusty ... to piękne czasy byli , setki powodzi w garażu :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Super fotki, Ofcio to się chyba pupcią w wujka Serka wdał, bo ma taką porządną. Nawet ostatnio w Łodzi ta wspaniała sędzina dała w opisie "mocna pupa" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Super fotki, Ofcio to się chyba pupcią w wujka Serka wdał, bo ma taką porządną. Nawet ostatnio w Łodzi ta wspaniała sędzina dała w opisie "mocna pupa" :evil_lol: Może chodziło o wyrażenie "zad", że niby taki mocny... albo że ma juz dobrze rozwinięte mięśnie tylnych łap/zadu... Bo to to akurat prawda? Vectra napisał(a):a o ja poradzę , że mnie na podłodze zawsze wygodnie :diabloti: eeeeeee , nie będzie luksusów ? czerwonego dywanu ? suszi ? kawioru ? prawdziwego szampana i fajerwerk ? :evil_lol: ale widoki za to jakie :multi: budynek telewizji , ulica Samochodowa :multi: a właśnie zalało garaże ? bo nawet nie wiem , nie zaglądali my tam , bo nasz garaż stoi pusty ... to piękne czasy byli , setki powodzi w garażu :evil_lol: Po kolei. Będzie za to komitet powitalny... Samochodowa jest, garaże,o dziwo, nie sa zalane... pzdr. Quote
rev Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A Ty masz jakąś Galerię, coby tam wejść i pooglądać Twoje zwierzątko? Mam, ale aktualnie nic do niej nie dodaję. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 No to lecimy z następnymi fotkami, nadal 19.04.2010 r. Serek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sereki inny psiaczek. Serek zaprasza do zabawy, ale tamtem nie był spuszczony ze smyczki i nici wyszły a nie zabawa... Uploaded with ImageShack.us Pytanie: czyje to uszy? Dla ułatwienia dodam, że ja sie TYLKO domyślam, czyje one są:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Może chodziło o wyrażenie "zad", że niby taki mocny... albo że ma juz dobrze rozwinięte mięśnie tylnych łap/zadu... Bo to to akurat prawda? No zadek to on ma już fajny to prawda była akurat, w tym tłumaczeniu to się idzie połapać o co chodzi, ale jak np wystawiałam cawalierkę to sędzia mówi straight, a tłumacz dyktuje strom grzbiet, zamiast prosty. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Endher']Pewnie,że mam :cool3: Aktualnie nic się tam nie znajdzie,bo aparat jest uszkodzony ale gdy tylko pojawi się coś nowego - dam znać :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/146015-Czarnula/page16 Piszesz, że nic nie znajdę w Galerii. A ja tam byłam i sobie te 16 stron poczytałam. Moje spostrzeżenia napisałam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No zadek to on ma już fajny to prawda była akurat, w tym tłumaczeniu to się idzie połapać o co chodzi, ale jak np wystawiałam cawalierkę to sędzia mówi straight, a tłumacz dyktuje strom grzbiet, zamiast prosty. Zuzka, to co to za tłumacz...? Dobrze, że znasz angielski. A skorygowałaś to od razu? Czy tak jest wpisane w kartę oceny? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Zuzka, to co to za tłumacz...? Dobrze, że znasz angielski. A skorygowałaś to od razu? Czy tak jest wpisane w kartę oceny? Pzdr. Nie mam pojęcia co to za tłumacz, ale to było w Katowicach. Niestety błąd zobaczyłam po zejściu z ringu jak czytałam kartę oceny, właściciel miał się tym zająć. Na szczęście to karta ocen ze szczeniaków, ale mimo wszystko. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. fotek. Nadal jesteśmy w dniu 19-04-2010 r. Trochę fauny... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nasi tu byli... Uploaded with ImageShack.us I troche flory. Dodam, że dzień dopiero się budził;była dopiero może 6 z minutami... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Nie mam pojęcia co to za tłumacz, ale to było w Katowicach. Niestety błąd zobaczyłam po zejściu z ringu jak czytałam kartę oceny, właściciel miał się tym zająć. Na szczęście to karta ocen ze szczeniaków, ale mimo wszystko. Eh, tłumacze jak z koziej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 No, dobrze. Jeszcze troche widoczków, przyrody... porannej:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. Nadal widoczki z Pól Mokotowskich. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Twierdzę, że warszawskie PolaMokotowskie są całkiem fajne widokowo:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. fotek porannych z 19-04-2010 r. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. I tulipanki. Uploaded with ImageShack.us W tle Serek powracający z gonitwy za rodezjanką:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie chyba starczy, prawda? Zakończylismy dzień 19 kwietnia, fotki z 20 kwietnia sa gotowe. I tym sposobme mamy tylko miesiąc zaległości. No, miesiąc i maly kawałeczek. Jeżeli ktoś chce fotki z 20-go (Serek i Felka) - krzyczec:) Pzdr. c Quote
NATKA Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pięknie się precelki prezentują :lol: http://img19.imageshack.us/img19/4807/dsc04187o.jpg Ale wyścigówka :crazyeye::cool1: http://img375.imageshack.us/img375/9206/resizeofimg0470.jpg Krówka na wypasie hi hi :evil_lol: http://img215.imageshack.us/img215/4374/resizeofimg0478.jpg Widoczki parkowe super i ile tulipanów :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 NATKA - dobre zdjęcia wybrałaś:) Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu, jak Młodzież w osobach Oli, Zuzi i Mateusza, pięknie pokazali baski w konkurencji Grupa hodowlana na wystawie w Łodzi. To była super praca:) A na dodatek prawie zero przygotowań...:evil_lol: Pzdr. Quote
Tengusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 przyroda to bardzo wdzieczny temat do fotografii :grins: Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dawaj foty .. tak od zaległych do dzisiejszych :diabloti: Quote
gosiaja Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek mam nadzieję że się nie obrazisz ale może ktoś będzie chciał kupić http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056719381 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056713796 Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Tengusia']przyroda to bardzo wdzieczny temat do fotografii :grins: Nabijasz się ze mnie, tak? [quote name='Vectra']dawaj foty .. tak od zaległych do dzisiejszych :diabloti: Pierwsze w kolejce są te z 20-04-2010 r. Dawać? [quote name='gosiaja']Asiaczek mam nadzieję że się nie obrazisz ale może ktoś będzie chciał kupić http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056719381 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056713796 Nie obrażę się, chociaż nie wiem, co tam jest... Ale zaraz zaglądnę:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja znam Twój porządek w przygotowaniu fot :) to dawaj te z 20.04 :) Quote
Tengusia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Nabijasz się ze mnie, tak? Pzdr. w zadnym wypadku !!! ja na przyklad lubie czasem pstryknac foty przyrody, przyroda nie ucieka, przyroda nie wypina zadka wtedy kiedy chcesz sfotografowac morde, przyrode nie wbiega w aparat kiedy kucasz zeby miec lepsze ujecie :diabloti: Quote
Recommended Posts