Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi_ napisał(a):
to chiba sie musze kiedys uśmiechnąc o te objazdy, bo ja z tego samego miejsca (znaczy z mokotowa tylko 50 m dalej niz Asiaczki) do Babic jade jakies 40 minut...

Łopuszańską latasz ? przez Sibiraków jest szybciej i nie Górczewska do końca , tylko przez Strzykóły do Lazurowej , Połczyńska ... omija się tak połowę świateł ... potem przez prymasa , można od razu do żwirek , ale lepiej skręcić pierwszą w prawo , lecieć do korotyńskiego .. potem Racławicka i jesteś na miejscu .....
mowa jak nie ma korków .. bo jak są małe , to juz się czas wycieczki wydłuża ... mój TZ leci tą trasą 2 razy dziennie ... z Babic na Mok - Mok - Babice - raz rano , raz wieczorem .... po kilku latach takich podróży , to się człowiek uczy szybko przemieszczać ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
wiesz co Asiu , w następnym tygodniu będzie Boże Ciało , co za tym idzie , pół warszawy .. a nawet większa część , pojedzie do domu :diabloti: nastanie spokój i puste niezakorkowane ulice , to Cię nawiedzę ..... ooo i zgarnę ciotkę Dzastę :)
bo teraz gdy warszawa nie jest u siebie w domu , to ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :)

Termin mi pasuje. Ale się stołu uginającego od potraw i wygodnego siedziska nie spodziewajcie, bo będę tuż po wymianie rur i kaloryferów.
Co prawda. z głodu Wam umrzec nie dam i podusie pod tyłek tez dam, no, ale luks z pięcioma gwiazdkami to nie będzie...
Jak Ciebie znam, to pewnie i tak usiądziesz na podłodze, ale dzasta z kolanem to musi miec wygodnie...

I nie może to byc niedziela, bo w niedzielę jadę do Nitry:)

pzdr.

Posted

a o ja poradzę , że mnie na podłodze zawsze wygodnie :diabloti:
eeeeeee , nie będzie luksusów ? czerwonego dywanu ? suszi ? kawioru ? prawdziwego szampana i fajerwerk ? :evil_lol:
ale widoki za to jakie :multi: budynek telewizji , ulica Samochodowa :multi: a właśnie zalało garaże ? bo nawet nie wiem , nie zaglądali my tam , bo nasz garaż stoi pusty ... to piękne czasy byli , setki powodzi w garażu :evil_lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Super fotki,
Ofcio to się chyba pupcią w wujka Serka wdał, bo ma taką porządną. Nawet ostatnio w Łodzi ta wspaniała sędzina dała w opisie "mocna pupa" :evil_lol:

Może chodziło o wyrażenie "zad", że niby taki mocny... albo że ma juz dobrze rozwinięte mięśnie tylnych łap/zadu...
Bo to to akurat prawda?

Vectra napisał(a):
a o ja poradzę , że mnie na podłodze zawsze wygodnie :diabloti:
eeeeeee , nie będzie luksusów ? czerwonego dywanu ? suszi ? kawioru ? prawdziwego szampana i fajerwerk ? :evil_lol:
ale widoki za to jakie :multi: budynek telewizji , ulica Samochodowa :multi: a właśnie zalało garaże ? bo nawet nie wiem , nie zaglądali my tam , bo nasz garaż stoi pusty ... to piękne czasy byli , setki powodzi w garażu :evil_lol:

Po kolei.
Będzie za to komitet powitalny...
Samochodowa jest, garaże,o dziwo, nie sa zalane...

pzdr.

Posted

No to lecimy z następnymi fotkami, nadal 19.04.2010 r.

Serek

Uploaded with ImageShack.us

Sereki inny psiaczek. Serek zaprasza do zabawy, ale tamtem nie był spuszczony ze smyczki i nici wyszły a nie zabawa...

Pytanie: czyje to uszy?
Dla ułatwienia dodam, że ja sie TYLKO domyślam, czyje one są:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może chodziło o wyrażenie "zad", że niby taki mocny... albo że ma juz dobrze rozwinięte mięśnie tylnych łap/zadu...
Bo to to akurat prawda?

No zadek to on ma już fajny to prawda była akurat, w tym tłumaczeniu to się idzie połapać o co chodzi, ale jak np wystawiałam cawalierkę to sędzia mówi straight, a tłumacz dyktuje strom grzbiet, zamiast prosty.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No zadek to on ma już fajny to prawda była akurat, w tym tłumaczeniu to się idzie połapać o co chodzi, ale jak np wystawiałam cawalierkę to sędzia mówi straight, a tłumacz dyktuje strom grzbiet, zamiast prosty.

Zuzka, to co to za tłumacz...?
Dobrze, że znasz angielski. A skorygowałaś to od razu? Czy tak jest wpisane w kartę oceny?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zuzka, to co to za tłumacz...?
Dobrze, że znasz angielski. A skorygowałaś to od razu? Czy tak jest wpisane w kartę oceny?

Pzdr.

Nie mam pojęcia co to za tłumacz, ale to było w Katowicach.
Niestety błąd zobaczyłam po zejściu z ringu jak czytałam kartę oceny, właściciel miał się tym zająć.
Na szczęście to karta ocen ze szczeniaków, ale mimo wszystko.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Nie mam pojęcia co to za tłumacz, ale to było w Katowicach.
Niestety błąd zobaczyłam po zejściu z ringu jak czytałam kartę oceny, właściciel miał się tym zająć.
Na szczęście to karta ocen ze szczeniaków, ale mimo wszystko.

Eh, tłumacze jak z koziej...

Pzdr.

Posted

Cd.
I tulipanki.

W tle Serek powracający z gonitwy za rodezjanką:)

Na razie chyba starczy, prawda?
Zakończylismy dzień 19 kwietnia, fotki z 20 kwietnia sa gotowe. I tym sposobme mamy tylko miesiąc zaległości. No, miesiąc i maly kawałeczek.
Jeżeli ktoś chce fotki z 20-go (Serek i Felka) - krzyczec:)

Pzdr.
c

Posted

NATKA - dobre zdjęcia wybrałaś:)

Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu, jak Młodzież w osobach Oli, Zuzi i Mateusza, pięknie pokazali baski w konkurencji Grupa hodowlana na wystawie w Łodzi. To była super praca:)
A na dodatek prawie zero przygotowań...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Tengusia']przyroda to bardzo wdzieczny temat do fotografii :grins:
Nabijasz się ze mnie, tak?

[quote name='Vectra']dawaj foty .. tak od zaległych do dzisiejszych :diabloti:
Pierwsze w kolejce są te z 20-04-2010 r. Dawać?

[quote name='gosiaja']Asiaczek mam nadzieję że się nie obrazisz ale może ktoś będzie chciał kupić
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056719381
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1056713796
Nie obrażę się, chociaż nie wiem, co tam jest...
Ale zaraz zaglądnę:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nabijasz się ze mnie, tak?

Pzdr.

w zadnym wypadku !!! ja na przyklad lubie czasem pstryknac foty przyrody, przyroda nie ucieka, przyroda nie wypina zadka wtedy kiedy chcesz sfotografowac morde, przyrode nie wbiega w aparat kiedy kucasz zeby miec lepsze ujecie :diabloti: