Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='jambi_']człowieka czy zwierzęcia niektórzy szacunek maja taki sam... a pamiętasz Asiu jak mi pewien znany Pan Weterynarz trzymał psa czekającego na badanie w narkozie prawie 2 godziny aż sytuacja stała się krytyczna cały czas wmawiając że już dojeżdza, a jak w końcu przyjechał to "wczorajszość" biła od niego na kilometr a pies prawie mi zszedł... :angryy: jambi - ten pan juz nie pracuje na SGGW na Ursynowie...zwolniono go. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kilka fotek z PM (19-20-21.04.2010r.).Wczesniej nie dałam rady ich wstawic... Kto to? Uploaded with ImageShack.us Przedstawiam: Sereki Żelka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jakie zaciekawienie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. 19.04.2010 r. Ciąg dalszy zaciekawienia... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sama Żelka. Zastanawiająca się zejśc czy nie... czy warto... Uploaded with ImageShack.us ... a jednak warto było... chyba:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cd. 19.04.2010 r. Stójka,po spuszczeniu ze smyczy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Trochę biegów i głupawek... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie starczy. Prosze się zachwycac albo nie. Spadam do Castoramy... Pzdr. Quote
Mudik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Taki ciepły klimat ma ta fotka http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/ Jak chart WOW! ale zasuwa! http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/ Quote
jambi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Asiaczek']jambi - ten pan juz nie pracuje na SGGW na Ursynowie...zwolniono go. Pzdr. szczerze mówiąc, to mnie satysfakcjonuje :diabloti: Quote
Mudik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 kilka fotek z wystawy w Łodzi, ale kto jest kto to tylko niektóre wiem, Asia popisze ;-) ćwiczenia do pokazu pary hodowlanejw ruchu stójka wybory grupy hodowlanej Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='agnethka']noooo Serek to już miodzio kawaler się zrobił ;) Fakt, i to dłuuuuugi kawaler... [quote name='Mudik']Taki ciepły klimat ma ta fotka http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/ Jak chart WOW! ale zasuwa! http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/ Dobry jest w biegach. Widziałam to naocznie na PM... [quote name='jambi_']szczerze mówiąc, to mnie satysfakcjonuje :diabloti: Hahaha, tak myslałam:) [quote name='Endher']O,Zuza Ofikowa :cool3: http://img375.imageshack.us/i/resizeofimg0470.jpg/ Sprint :diabloti: Tak, Zuzka, zuzka:) A Ty masz jakąś Galerię, coby tam wejść i pooglądać Twoje zwierzątko? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Mudikowa, strasznie pokręciłaś z podpisami a kilka fotek to prosiłabym o usunięcie z mojej Galerii. Jak sama nazwa wskazuje, "...przyjaciele". Niektórych z nich nie mogę nazwac przyjaciółmi... Zaraz do Ciebie zadzwonię:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dlaczemu piszesz , że Serek to dłuuugi kawaler ? Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Vectra napisał(a):dlaczemu piszesz , że Serek to dłuuugi kawaler ? Bo to jest dłuuugi pachruść (Twoje określenie Pachruśc, bardzo mi się podoba; bardziej nawet niz patorocze...:). pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 tak serio , to pachruść ja też zapożyczyłam od pewnego znajomego :evil_lol: również hodowcy :) ale fakt , bardzo mi się podoba to słowo - jest takie dźwięczne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 O, właśnie! Dźwięczne... Niestety, Serek przy swoim wzroście jest trochę za długi. To widac. Licze, że może jeszcze choć 1-2 cm podrośnie. Bo wszystko pozostałe ma OK. Jak nie, to na kaszankę go przerobię i po kłopocie:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Widziałam bardzo ładne zdjęcia Serka i Żelki :) No i wystawowe fotki również mi się podobały Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Izabela, jeszcze dzisiaj wstawię sporo fotek, bo nie wiem, jak będzie z kompem podczas remontu... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 eee , to musisz naj Serka utuczyć , bo co to tej kaszanki będzie ? nawet polizać niewiele :diabloti: Podrośnie jeszcze , prawda ? przecież on gówniarz jeszcze .. Emila też mi się wydawała jeszcze pare miesięcy temu , że jest jak kolejka podmiejska ... ale teraz masa się zwiększa , łeb dorósł , to i się skróciła ... Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Serek i tak jest trochę za "mocny", ale jako że to młodzież (ma 10 m-cy, no prawie 11) to mu odpuszczam. On wogóle jest dosyc mocnej budowy, mocna kość i to ciałko takie inne, niz moich pozostałych basków... Może być ciężko na ringach... Jak wpadniesz, to sama zobaczysz. Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 wiesz co Asiu , w następnym tygodniu będzie Boże Ciało , co za tym idzie , pół warszawy .. a nawet większa część , pojedzie do domu :diabloti: nastanie spokój i puste niezakorkowane ulice , to Cię nawiedzę ..... ooo i zgarnę ciotkę Dzastę :) bo teraz gdy warszawa nie jest u siebie w domu , to ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :) Quote
jambi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Vectra napisał(a): ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :) matko - 26 km w 20 minut? :eek2: strach się bać :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jambi_ napisał(a):matko - 26 km w 20 minut? :eek2: strach się bać :evil_lol: się zna objazdy , to się nie czeka na zieloną falę :evil_lol: Quote
jambi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Vectra napisał(a):się zna objazdy , to się nie czeka na zieloną falę :evil_lol: to chiba sie musze kiedys uśmiechnąc o te objazdy, bo ja z tego samego miejsca (znaczy z mokotowa tylko 50 m dalej niz Asiaczki) do Babic jade jakies 40 minut... Quote
Recommended Posts