Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi_']człowieka czy zwierzęcia niektórzy szacunek maja taki sam... a pamiętasz Asiu jak mi pewien znany Pan Weterynarz trzymał psa czekającego na badanie w narkozie prawie 2 godziny aż sytuacja stała się krytyczna cały czas wmawiając że już dojeżdza, a jak w końcu przyjechał to "wczorajszość" biła od niego na kilometr a pies prawie mi zszedł... :angryy:
jambi - ten pan juz nie pracuje na SGGW na Ursynowie...zwolniono go.

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']jambi - ten pan juz nie pracuje na SGGW na Ursynowie...zwolniono go.

Pzdr.

szczerze mówiąc, to mnie satysfakcjonuje :diabloti:

Posted

kilka fotek z wystawy w Łodzi, ale kto jest kto to tylko niektóre wiem, Asia popisze ;-)

ćwiczenia do pokazu pary hodowlanejw ruchu

stójka

wybory grupy hodowlanej

Posted

[quote name='agnethka']noooo Serek to już miodzio kawaler się zrobił ;)
Fakt, i to dłuuuuugi kawaler...

[quote name='Mudik']Taki ciepły klimat ma ta fotka
http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/
Jak chart WOW! ale zasuwa!
http://img46.imageshack.us/i/resizeofimg0479.jpg/
Dobry jest w biegach. Widziałam to naocznie na PM...

[quote name='jambi_']szczerze mówiąc, to mnie satysfakcjonuje :diabloti:
Hahaha, tak myslałam:)

[quote name='Endher']O,Zuza Ofikowa :cool3:
http://img375.imageshack.us/i/resizeofimg0470.jpg/
Sprint :diabloti:
Tak, Zuzka, zuzka:)
A Ty masz jakąś Galerię, coby tam wejść i pooglądać Twoje zwierzątko?

Pzdr.

Posted

Mudikowa, strasznie pokręciłaś z podpisami a kilka fotek to prosiłabym o usunięcie z mojej Galerii. Jak sama nazwa wskazuje, "...przyjaciele". Niektórych z nich nie mogę nazwac przyjaciółmi...
Zaraz do Ciebie zadzwonię:)

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
dlaczemu piszesz , że Serek to dłuuugi kawaler ?

Bo to jest dłuuugi pachruść (Twoje określenie Pachruśc, bardzo mi się podoba; bardziej nawet niz patorocze...:).

pzdr.

Posted

tak serio , to pachruść ja też zapożyczyłam od pewnego znajomego :evil_lol: również hodowcy :) ale fakt , bardzo mi się podoba to słowo - jest takie dźwięczne :evil_lol:

Posted

O, właśnie! Dźwięczne...

Niestety, Serek przy swoim wzroście jest trochę za długi. To widac. Licze, że może jeszcze choć 1-2 cm podrośnie. Bo wszystko pozostałe ma OK.
Jak nie, to na kaszankę go przerobię i po kłopocie:)

pzdr.

Posted

eee , to musisz naj Serka utuczyć , bo co to tej kaszanki będzie ? nawet polizać niewiele :diabloti:
Podrośnie jeszcze , prawda ? przecież on gówniarz jeszcze .. Emila też mi się wydawała jeszcze pare miesięcy temu , że jest jak kolejka podmiejska ... ale teraz masa się zwiększa , łeb dorósł , to i się skróciła ...

Posted

Serek i tak jest trochę za "mocny", ale jako że to młodzież (ma 10 m-cy, no prawie 11) to mu odpuszczam. On wogóle jest dosyc mocnej budowy, mocna kość i to ciałko takie inne, niz moich pozostałych basków... Może być ciężko na ringach...
Jak wpadniesz, to sama zobaczysz.

Pzdr.

Posted

wiesz co Asiu , w następnym tygodniu będzie Boże Ciało , co za tym idzie , pół warszawy .. a nawet większa część , pojedzie do domu :diabloti: nastanie spokój i puste niezakorkowane ulice , to Cię nawiedzę ..... ooo i zgarnę ciotkę Dzastę :)
bo teraz gdy warszawa nie jest u siebie w domu , to ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :)

Posted

Vectra napisał(a):
ja 26 km od siebie na Mokotów jadę półtorej godziny ... a bez korków 20 minut :)

matko - 26 km w 20 minut? :eek2: strach się bać :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
się zna objazdy , to się nie czeka na zieloną falę :evil_lol:

to chiba sie musze kiedys uśmiechnąc o te objazdy, bo ja z tego samego miejsca (znaczy z mokotowa tylko 50 m dalej niz Asiaczki) do Babic jade jakies 40 minut...