gosiaja Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 najważniejsze żeby Asiaczek jak najszybciej doszła do siebie dużo zdrówka Quote
Darianna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No prosze Asiaczek skręciła kostkę, a ja po Field Trialsach mam złamany palec u stopy :D Quote
Buszki Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Bundustar']Za podsumowanie powinna wystarczyć informacja, że na kilka minut przed oceną basenji sędzina musiała "przypomnieć" sobie wzorzec rasy... P.S. Też mieliśmy fajny ;) opis[/QUOTE] Jak fajny,to dobrze :diabloti:.No,chyba że fajny inaczej... Asiaczku,kuruj to kolanko,kuruj bo kto będzie po ringach biegał :cool3: ? Quote
jamnicze Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Z tą nogą to nie fajnie. Dużo zdrówka życzę. Widziałam zdjęcia na stronie oddziału :) gratulacje złotych medali; II miejsce dla grupy hodowlanej, no no no :) A przede wszystkim cieszę się, że z Serkiem wszystko ok :p Quote
Bundustar Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Niestety "fajny" inaczej ... zastanawiałam się czy dotyczy w całości mojego psiaka bo jest bardzo inny w porównaniu do wcześniejszych czterech ocen ale co tam, zobaczę jak u innych sędziów i wtedy popatrzę na całość, wyciągnę wnioski. A teraz cieszę się, że Benji zakończył w Opolu CHAMPIONAT i złożyliśmy wniosek ;) Quote
despera Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Asiaczku, mam nadzieję że jest coraz lepiej! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:D I gratukuję osiągnięć basiaczków! Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!! I czekam na jakieś wieści prosto od Asiaczka ;) Quote
kaskaSz Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 I ja przyłączam się do życzeń o szybki powrót do zdrowia! Quote
michal_unga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=Blue]Asiu !! W imieniu całych Tulasów i Mudikowej mogę napisać że : cały czas jesteśmy z Tobą !![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Błyskotka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Asiu wracaj do zdrowia. Dla nas wystawa 1 maja zakończyła się tragicznie [*] [*] [*]. Quote
Izuuus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Co Wam się chorować zachciało, zdrówko ślemy! :Rose: Quote
NATKA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Asiaczku zdrowiej szybciutko, niech nóżka szybko wydobrzeje :lol::lol::lol: Quote
Iwa-R Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Oj, Asiu... ja tu przychodzę do Ciebie, a Ty co.... chora? Zdrowieć mi szybciutko! ;) Pozdrawiam Iwa Quote
michal_unga Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Po rozmowie Mudik'owej z Asią możemy podać że Asia dziś wróciła do domu ze szpitala. Zrobiła badania Jak tylko odpocznie to się odezwie. Quote
Agasia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Czekamy z niecierpliwoscia na Asiaczka! Mam nadzieje ze wszystko juz jest dobrze! Quote
Kaya Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 W takim razie trzymam kciuki, żeby Asiaczek jak najszybciej wróciła do zdrowia ;) Quote
NATKA Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Przyszłam się przywitać i dużo zdrówka życzyć :lol: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Asiaczku czekamy na Ciebie i duuużo zdrówka życzymy! Quote
Recommended Posts