Dojo Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Yes we were in Hotel Mercure ;-) Joanna & Zuza...you both have email with a lot of photos from yesterday. And sure, we will come to poland again for some shows, but I think next time I will enter both in champion class :evil_lol: Daddy Dojo in the ring and Peony was checked by the judge Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Dojo']Yes we were in Hotel Mercure ;-) Joanna & Zuza...you both have email with a lot of photos from yesterday. And sure, we will come to poland again for some shows, but I think next time I will enter both in champion class :evil_lol: Daddy Dojo in the ring and Peony was checked by the judge Thank you for beautiful photos. [quote name='Elitesse']mysle ze sie nie obraza :lol::lol: swoja droga na zywo widzialam ze Waciakowy pieknie z Zuz sie w ruchu pokazuje a teraz widze ze i w statyce idzie im niezle Jeszcze raz dziękuje za użyczenie Waciaka, w ruchu bez problemu, a w statyce troszkę się denerwował, bo chyba za szybko go wzięłam od mamci i się zestresował, bo w Katowicach stał bez problemu. Mam przy okazji pytanko czy w łodzi tez mogłabym go porwać? Quote
Asiaczek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dojo - yes, I have 2 mails with photos from Opole. Welcome to Poland for the next shows in champion class:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asieńko wszystkiego naj, naj ... Ci życzę, wiele uśmiechu i radości. Gratuluję też opolskich sukcesów :) Fajna jest ta grupowa fotka. Quote
kaskaSz Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Majonezowiec tłusty? Hm, a cos ty tam do niego dodała...? pzdr. Może za dużo majonezu? Bo mi się waga nie włączyła w trakcie mieszania. No i wyszedł taki ciężki na żołądek :P Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Quote
halgre Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://katyperry.blox.pl/resource/Sto_Lat.bmp [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Życzonka już złożyłam ... torcika też skosztowałam ... ale te malinki ... to bym ale zeżarła !!! Już i teraz !!! Zresztą te jeżyny też i jagódki też !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] http://www.peonydojo.de/IMG_3792.JPG-for-web-large.jpg [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A to psiątko słooodką morduchnę ma ! Do teraz nie wiedziałam wogle o tej rasie ... dopiero dzięki Asiaczkowej ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matagi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zaglądałam tutaj po cichutku wczoraj, i to kilka razy;):eviltong: Nawet polazłam do wystaw w ogólnym szukac wieści o Tobie:eviltong:. A dzisiaj moge wreszcie pogratulować Asiaczkom:loveu::lol::multi:. GRATULACJE,GRATULACJE!!![SIZE=2]:lol::loveu::multi: [SIZE=4]ORAZ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSIEJSZEGO !!!!:new-bday::tort::BIG: Quote
Darianna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ufff... zdążyłam jeszcze... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ASIACZKU!! Duuużo zdrowia, pomyślności, spokojnego życia... No i dalszego wymiatania na wystawach ;) Quote
MMM Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 My też składamy najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, :new-bday::tort: a zamiast kwiatków - kilka fotek: Quote
halgre Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://img88.imageshack.us/img88/1507/dsc1108u.jpg [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ale jezdem se dumny ...[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='jamnicze']Asieńko wszystkiego naj, naj ... Ci życzę, wiele uśmiechu i radości. Gratuluję też opolskich sukcesów :) Fajna jest ta grupowa fotka. Dzieki! A wiesz, że wpadłam na pomysł takiej fotki dopiero na wystawie? Tak sobie pomyslałam, że jest nas sporo, do tego Katrin z Niemiec i Mirka i Roman z Czech, nas z PL tez sporo ... Pamiątka jak nigdy:) [quote name='kaskaSz']Może za dużo majonezu? Bo mi się waga nie włączyła w trakcie mieszania. No i wyszedł taki ciężki na żołądek :P Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! O, to chyba to! Jeżeli będziesz robiła Majonezowiec drugi raz - to juz nie zrób tego błędu. Bo ciasto jest OK. I tez można tam dodawac rózne-różniste dodatki:) [quote name='halgre']http://katyperry.blox.pl/resource/Sto_Lat.bmp [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Życzonka już złożyłam ... torcika też skosztowałam ... ale te malinki ... to bym ale zeżarła !!! Już i teraz !!! Zresztą te jeżyny też i jagódki też !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] http://www.peonydojo.de/IMG_3792.JPG-for-web-large.jpg [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A to psiątko słooodką morduchnę ma ! Do teraz nie wiedziałam wogle o tej rasie ... dopiero dzięki Asiaczkowej ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Dziękuję za miłe słowa:) [quote name='Matagi']Zaglądałam tutaj po cichutku wczoraj, i to kilka razy;):eviltong: Nawet polazłam do wystaw w ogólnym szukac wieści o Tobie:eviltong:. A dzisiaj moge wreszcie pogratulować Asiaczkom:loveu::lol::multi:. GRATULACJE,GRATULACJE!!![SIZE=2]:lol::loveu::multi: [SIZE=4]ORAZ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSIEJSZEGO !!!!:new-bday::tort::BIG: Matagi Kochana! Do domu wróciłam o 23 z minutami w niedzielę, więc tylko napisałam parę słó u mnie w Galerii i... spać. Stąd mało wieści w niedzielę było na DGM o tej wystawie. Dopiero w czoraj troszkę to się rozkręciło... Dzięki za życzenia i za odwiedziny:) [quote name='Darianna']Ufff... zdążyłam jeszcze... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ASIACZKU!! Duuużo zdrowia, pomyślności, spokojnego życia... No i dalszego wymiatania na wystawach ;) Darianna, alez super życzonka;) Dzięki! [quote name='MMM']My też składamy najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, :new-bday::tort: a zamiast kwiatków - kilka fotek: Ooooo, dzięki za pojawienie się u Asiaczków! I dzięki za fotki i zyczonka:) [quote name='halgre'] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ale jezdem se dumny ...[/FONT] No, właśnie. Tak wyszło;) Pzdr. Quote
zielona Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Oooo! Asia obchodzi 18 urodziny. To ja też dołączam się do życzeń. Quote
gosiaja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 http://img88.imageshack.us/img88/1507/dsc1108u.jpg świetna mina, z dumy to pewnie by odleciał Quote
Buszki Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Udało mi się dostać do internetu i może uda też nadrobić zaległości :p. Zacznę od spóźnionych życzeń urodzinowych(a ja mam dzisiaj :eviltong:):Asiaczu dużo,dużo,dużo zdrówka i wszystkiego naj... Dojo,Szepsi dziękuje za prezencik.Kostka jest już zjedzona,ale piłeczka jeszcze się trzyma :evil_lol:. Zdjęcia super!Nie wiem czy bardziej podoba mi się całe stadko,czy jednak rodzinne. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='zielona']Oooo! Asia obchodzi 18 urodziny. To ja też dołączam się do życzeń. Nieeee, nie 18, lecz 27. W wieku 27 lat o wiele lepiej wyglądałam niz w wieku 18 lat....;) [quote name='gosiaja']http://img88.imageshack.us/img88/1507/dsc1108u.jpg świetna mina, z dumy to pewnie by odleciał Uwierz mi, próbował;) [quote name='Buszki']Udało mi się dostać do internetu i może uda też nadrobić zaległości :p. Zacznę od spóźnionych życzeń urodzinowych(a ja mam dzisiaj :eviltong:):Asiaczu dużo,dużo,dużo zdrówka i wszystkiego naj... Dojo,Szepsi dziękuje za prezencik.Kostka jest już zjedzona,ale piłeczka jeszcze się trzyma :evil_lol:. Zdjęcia super!Nie wiem czy bardziej podoba mi się całe stadko,czy jednak rodzinne. Ooooo, a dlaczego ja nie wiem, że Ty masz urodziny tuż po mnie...? I dlaczego mnie śledzisz już od urodzenia, co? Gosiu, samych słonecznych dni, uśmiechów, zdecydowanie mniej trosk na następne lata:) Mnie podoba się bardziej rodzinne... Pzdr. Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 z okazji Twoich 27 urodzin życzę Ci samych takich muffinów a może to babeczka czort wie :loveu: :new-bday::beerchug::buzi: Quote
despera Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Asiaczku, spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe:multi: Jak najwięcej baskowych sukcesów i w ogóle wszystkiego naj:loveu: Gratuluję osiągnięć psiaków, super fotki:D Quote
michal_unga Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Asiu !! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Gratulacje za Opole Do zobaczenia w Łodzi ( tym razem wilcze wchodzą przed baskami ) Quote
Zuza i Noddy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A mi właśnie przyszły upominki na łódzka wystawę dla basków. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 dbsst napisał(a):z okazji Twoich 27 urodzin życzę Ci samych takich muffinów a może to babeczka czort wie :loveu: :new-bday::beerchug::buzi: Hahaha, Debe, od Ciebie - jak zwykle - super niezwykłe zyczenia:) despera napisał(a):Asiaczku, spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe:multi: Jak najwięcej baskowych sukcesów i w ogóle wszystkiego naj:loveu: Gratuluję osiągnięć psiaków, super fotki:D Dziękujemy! michal_unga napisał(a):Asiu !! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Gratulacje za Opole Do zobaczenia w Łodzi ( tym razem wilcze wchodzą przed baskami ) O, udało Wam się wepchnąć przed baski, nonono... to chyba po znajomości, co?') Zuza i Noddy napisał(a):A mi właśnie przyszły upominki na łódzka wystawę dla basków. O, nic o tym nie wiem... Będzie jakiś przeciek? Błyskotka napisał(a):A jak się czuje Serek ? Byłam dzisiaj z Serkiem u weta. I tak: - albo coś z rzepka kolanową - albo stłuczony/uszkodzony paliczek w II palcu u tylnej łapki. Dostał na razie 2 zastrzyki:p-bólowy i p-zapalny. Jutro i pojutrze powtóka. I obserwacja. O ile do weta Serek ciągnął się jak "krew z nosa pod górę", o tyle po zastrzykach, zdecydowanie szedł do przodu i ciągnął...:) Chociaz nadal jest taki, no, "bezjajeczny"... Pzdr. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [QUOTE=Asiaczek;14567886O, nic o tym nie wiem... Będzie jakiś przeciek? Jak powiem, ze to coś co uwielbiam to chyba będzie już wiadomo? Quote
Asiaczek Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Zuzka, chyba powinnam porozmawiac z Twoją Mamą...;) Bo wiem, że lubisz ciasto, psy... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Zuzka, chyba powinnam porozmawiac z Twoją Mamą...;) Bo wiem, że lubisz ciasto, psy... Pzdr. Myślałam, ze lepiej pójdzie z domyślaniem się, przecież ja rozetki uwielbiam i kilka na Łódź będzie ;) Quote
Recommended Posts