Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yes we were in Hotel Mercure ;-)

Joanna & Zuza...you both have email with a lot of photos from yesterday.

And sure, we will come to poland again for some shows, but I think next time I will enter both in champion class :evil_lol:

Daddy Dojo in the ring

and Peony was checked by the judge

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dojo']Yes we were in Hotel Mercure ;-)

Joanna & Zuza...you both have email with a lot of photos from yesterday.

And sure, we will come to poland again for some shows, but I think next time I will enter both in champion class :evil_lol:

Daddy Dojo in the ring

and Peony was checked by the judge

Thank you for beautiful photos.

[quote name='Elitesse']mysle ze sie nie obraza :lol::lol:

swoja droga na zywo widzialam ze Waciakowy pieknie z Zuz sie w ruchu pokazuje a teraz widze ze i w statyce idzie im niezle
Jeszcze raz dziękuje za użyczenie Waciaka, w ruchu bez problemu, a w statyce troszkę się denerwował, bo chyba za szybko go wzięłam od mamci i się zestresował, bo w Katowicach stał bez problemu.
Mam przy okazji pytanko czy w łodzi tez mogłabym go porwać?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Majonezowiec tłusty? Hm, a cos ty tam do niego dodała...?

pzdr.

Może za dużo majonezu? Bo mi się waga nie włączyła w trakcie mieszania. No i wyszedł taki ciężki na żołądek :P

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Posted

http://katyperry.blox.pl/resource/Sto_Lat.bmp
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Życzonka już złożyłam ... torcika też skosztowałam ... ale te malinki ... to bym ale zeżarła !!! Już i teraz !!! Zresztą te jeżyny też i jagódki też !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

http://www.peonydojo.de/IMG_3792.JPG-for-web-large.jpg
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A to psiątko słooodką morduchnę ma !
Do teraz nie wiedziałam wogle o tej rasie ... dopiero dzięki Asiaczkowej ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Zaglądałam tutaj po cichutku wczoraj, i to kilka razy;):eviltong: Nawet polazłam do wystaw w ogólnym szukac wieści o Tobie:eviltong:.
A dzisiaj moge wreszcie pogratulować Asiaczkom:loveu::lol::multi:.

GRATULACJE,GRATULACJE!!![SIZE=2]:lol::loveu::multi:

[SIZE=4]ORAZ
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSIEJSZEGO !!!!:new-bday::tort::BIG:

Posted

[quote name='jamnicze']Asieńko wszystkiego naj, naj ... Ci życzę, wiele uśmiechu i radości.
Gratuluję też opolskich sukcesów :)
Fajna jest ta grupowa fotka.
Dzieki!
A wiesz, że wpadłam na pomysł takiej fotki dopiero na wystawie? Tak sobie pomyslałam, że jest nas sporo, do tego Katrin z Niemiec i Mirka i Roman z Czech, nas z PL tez sporo ... Pamiątka jak nigdy:)

[quote name='kaskaSz']Może za dużo majonezu? Bo mi się waga nie włączyła w trakcie mieszania. No i wyszedł taki ciężki na żołądek :P
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
O, to chyba to!
Jeżeli będziesz robiła Majonezowiec drugi raz - to juz nie zrób tego błędu. Bo ciasto jest OK. I tez można tam dodawac rózne-różniste dodatki:)

[quote name='halgre']http://katyperry.blox.pl/resource/Sto_Lat.bmp
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Życzonka już złożyłam ... torcika też skosztowałam ... ale te malinki ... to bym ale zeżarła !!! Już i teraz !!! Zresztą te jeżyny też i jagódki też !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
http://www.peonydojo.de/IMG_3792.JPG-for-web-large.jpg
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A to psiątko słooodką morduchnę ma !
Do teraz nie wiedziałam wogle o tej rasie ... dopiero dzięki Asiaczkowej ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Dziękuję za miłe słowa:)

[quote name='Matagi']Zaglądałam tutaj po cichutku wczoraj, i to kilka razy;):eviltong: Nawet polazłam do wystaw w ogólnym szukac wieści o Tobie:eviltong:.
A dzisiaj moge wreszcie pogratulować Asiaczkom:loveu::lol::multi:.

GRATULACJE,GRATULACJE!!![SIZE=2]:lol::loveu::multi:
[SIZE=4]ORAZ
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSIEJSZEGO !!!!:new-bday::tort::BIG:

Matagi Kochana!
Do domu wróciłam o 23 z minutami w niedzielę, więc tylko napisałam parę słó u mnie w Galerii i... spać.
Stąd mało wieści w niedzielę było na DGM o tej wystawie. Dopiero w czoraj troszkę to się rozkręciło...
Dzięki za życzenia i za odwiedziny:)

[quote name='Darianna']Ufff... zdążyłam jeszcze... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ASIACZKU!! Duuużo zdrowia, pomyślności, spokojnego życia... No i dalszego wymiatania na wystawach ;)
Darianna, alez super życzonka;) Dzięki!

[quote name='MMM']My też składamy najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, :new-bday::tort:
a zamiast kwiatków - kilka fotek:

Ooooo, dzięki za pojawienie się u Asiaczków! I dzięki za fotki i zyczonka:)

[quote name='halgre']
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ale jezdem se dumny ...[/FONT]
No, właśnie. Tak wyszło;)

Pzdr.

Posted

Udało mi się dostać do internetu i może uda też nadrobić zaległości :p.

Zacznę od spóźnionych życzeń urodzinowych(a ja mam dzisiaj :eviltong:):Asiaczu dużo,dużo,dużo zdrówka i wszystkiego naj...

Dojo,Szepsi dziękuje za prezencik.Kostka jest już zjedzona,ale piłeczka jeszcze się trzyma :evil_lol:.
Zdjęcia super!Nie wiem czy bardziej podoba mi się całe stadko,czy jednak rodzinne.

Posted

[quote name='zielona']Oooo! Asia obchodzi 18 urodziny.
To ja też dołączam się do życzeń.
Nieeee, nie 18, lecz 27. W wieku 27 lat o wiele lepiej wyglądałam niz w wieku 18 lat....;)

[quote name='gosiaja']http://img88.imageshack.us/img88/1507/dsc1108u.jpg świetna mina, z dumy to pewnie by odleciał
Uwierz mi, próbował;)

[quote name='Buszki']Udało mi się dostać do internetu i może uda też nadrobić zaległości :p.
Zacznę od spóźnionych życzeń urodzinowych(a ja mam dzisiaj :eviltong:):Asiaczu dużo,dużo,dużo zdrówka i wszystkiego naj...
Dojo,Szepsi dziękuje za prezencik.Kostka jest już zjedzona,ale piłeczka jeszcze się trzyma :evil_lol:.
Zdjęcia super!Nie wiem czy bardziej podoba mi się całe stadko,czy jednak rodzinne.
Ooooo, a dlaczego ja nie wiem, że Ty masz urodziny tuż po mnie...? I dlaczego mnie śledzisz już od urodzenia, co?

Gosiu,
samych słonecznych dni, uśmiechów, zdecydowanie mniej trosk na następne lata:)

Mnie podoba się bardziej rodzinne...

Pzdr.

Posted

Asiaczku, spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe:multi: Jak najwięcej baskowych sukcesów i w ogóle wszystkiego naj:loveu:

Gratuluję osiągnięć psiaków, super fotki:D

Posted

dbsst napisał(a):
z okazji Twoich 27 urodzin życzę Ci samych takich muffinów a może to babeczka czort wie :loveu:

:new-bday::beerchug::buzi:

Hahaha, Debe, od Ciebie - jak zwykle - super niezwykłe zyczenia:)

despera napisał(a):
Asiaczku, spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe:multi: Jak najwięcej baskowych sukcesów i w ogóle wszystkiego naj:loveu:
Gratuluję osiągnięć psiaków, super fotki:D

Dziękujemy!

michal_unga napisał(a):
Asiu !!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Gratulacje za Opole
Do zobaczenia w Łodzi ( tym razem wilcze wchodzą przed baskami )

O, udało Wam się wepchnąć przed baski, nonono... to chyba po znajomości, co?')

Zuza i Noddy napisał(a):
A mi właśnie przyszły upominki na łódzka wystawę dla basków.

O, nic o tym nie wiem... Będzie jakiś przeciek?

Błyskotka napisał(a):
A jak się czuje Serek ?

Byłam dzisiaj z Serkiem u weta. I tak:
- albo coś z rzepka kolanową
- albo stłuczony/uszkodzony paliczek w II palcu u tylnej łapki.
Dostał na razie 2 zastrzyki:p-bólowy i p-zapalny. Jutro i pojutrze powtóka. I obserwacja.

O ile do weta Serek ciągnął się jak "krew z nosa pod górę", o tyle po zastrzykach, zdecydowanie szedł do przodu i ciągnął...:) Chociaz nadal jest taki, no, "bezjajeczny"...

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zuzka, chyba powinnam porozmawiac z Twoją Mamą...;) Bo wiem, że lubisz ciasto, psy...

Pzdr.

Myślałam, ze lepiej pójdzie z domyślaniem się, przecież ja rozetki uwielbiam i kilka na Łódź będzie ;)