Asiaczek Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Darianna']Elitesse pytała OD jakiego wieku jest kl weteranów.... ;) A, to pewnie przez ten ból głowy. Prawie cały dzięń boli mnie głowa (pogoda) i nie zawsze - jak widac - dobrze kojarzę;) [quote name='Alicja']katowice sie nie liczą :obrazic: bo ty zawsze pisałaś że ci piatek nie pasi ;P Taaaa, moja wina, co? No, dobra. To masz JEDNĄ żółtą kartkę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Troche mniej. Na razie zrobiłam troche porzadku w piwnicy. Zjadłam sniadanie, za chwilę wstawię troszkę fotek. Potem sprzatanie, spacery. Co dalej - nie wiem. Chciałabym pomielic troche papierów, ale nie mam jak ich wynieść do śmieci, bo ze śmietnika az się wywala... Musze z tym poczekać do poniedziałku, bo dopiero w poniedziałek przyjedzie śmieciara i opróżni pojemnici. Równiez dzisiaj musze przygotowac dokumenty które mam zabrać dl Łodzi dla jenis i Buszki; trzeba porobić ich kopie. Na spacerach i w domu - poćwiczyć z psami, bo w niedzielę wystawa w Opolu. Jest zgłoszonych 16 basków, sporo. Tak więc trzeba się ładnie zaprezentować:) Pzdr. Quote
taxelina Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 My mielismy w planach zoo ale rano padalo, teraz dosc ciemno.. nie wiem czy warto.. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 U nas dzisiaj piękne słońce, ale powietrze takie zimne, wczorajsze...:) Na weekend zapowiadają nawet ...naście stopni! Zobaczymy... Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ja sie zastanawiam jaki stroj zaplanowac na Opole bo wyjezdzam juz w sobote ok 16 a dopiero w niedziele ma byc naprawde cieplo a ze jade pociagiem to wielkosc bagazu mnie ogranicza :roll: Quote
halgre Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Asiaczek']U nas dzisiaj piękne słońce, ale powietrze takie zimne, wczorajsze...:) Na weekend zapowiadają nawet ...naście stopni! Zobaczymy... Pzdr. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]U nas tak samo - piękne słońce, ale zimno ... A jutro też słonecznie ma być. W niedzielę nie będzie ani ździebka chmurki - tyyyylko słońce ! [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='Elitesse']ja sie zastanawiam jaki stroj zaplanowac na Opole bo wyjezdzam juz w sobote ok 16 a dopiero w niedziele ma byc naprawde cieplo a ze jade pociagiem to wielkosc bagazu mnie ogranicza :roll: Hm, tez mam ten problem. tylko, że ja wyjeżdżam dopiero o 4.00 rano w niedzielę... [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]U nas tak samo - piękne słońce, ale zimno ... A jutro też słonecznie ma być. W niedzielę nie będzie ani ździebka chmurki - tyyyylko słońce ! [/FONT] Trzymam za słowo, że w niedzielę będzie ślicznie:) Pzdr. Quote
halgre Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Hm, tez mam ten problem. tylko, że ja wyjeżdżam dopiero o 4.00 rano w niedzielę... Trzymam za słowo, że w niedzielę będzie ślicznie:) Pzdr. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Tak zapowiadają ! I będzie nawet do 20 stopni ciepła np. na Śląsku ... :crazyeye: Ale we wtorek to chyba będzie ciężko ze spacerkami - bo mają być burze na całym południu Polski ! Dindek nie będzie chciał nawet wyjść z bloku, a ja tak samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boimy się razem z piesiem panicznie burzy ![/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 To będziecie wychodzic w przerwach między burzami...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Wstawię kilka fotek, które otrzymałam od dojo:) ORI vel Draco i Dojo na spacerku... Uploaded with ImageShack.us Jakie zapatrzenie... Uwielbiam takie skupienie u basków:) Uploaded with ImageShack.us A dasz coś? Uploaded with ImageShack.us Jaki tatuś, taki i synek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Cd. Nadal Ori solo i w duecie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zmęczony Niunius:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 No i jak ładnie, cholera mała stoi:) http://img153.imageshack.us/img153/7171/resizeofimg34431.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Taką śmieszna prośbe dostałam od moich znajomych z Niemiec. Popatrzcie i poczytajcie:) "Hello to all you car drivers everywhere... Uploaded with ImageShack.us "I have come here to tell you to be so very carefull when you are driving...: Uploaded with ImageShack.us "Because this is the time of year when I am just learning to walk..." Uploaded with ImageShack.us "So, please, don't run me over..." Uploaded with ImageShack.us "Just look how sweet I am..." Uploaded with ImageShack.us Piękne zdjęcia, super tekst:) Pzdr. Quote
despera Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 http://img40.imageshack.us/img40/62/resizeofimg34311.jpg super fotka:loveu: a jeżyk przesłodki, i faktycznie dobry tekst:) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='despera']http://img40.imageshack.us/img40/62/resizeofimg34311.jpg super fotka:loveu: a jeżyk przesłodki, i faktycznie dobry tekst:) despera- możesz tego nie wiedzieć, ale na tej zacytowanej fotce jest tatuś (Dojo) i synek (ORI vel Draco po domowemu). Fajnie razem wyglądają,prawda? Pzdr. Quote
despera Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wyglądają super, razem i z osobna:loveu: i do tego ta pozycja, dwa małe sępiki:lol: Quote
Hiro Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zdjęcia są bardzo fajni,jak zawsze!:) Tatuś i synek - to można na konkurs wysyłać!:loveu: Jutro macie wystawę? Jak przygotowania? Asiu, będziesz miała ode mnie PW za parę minut) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Hiro napisał(a):Zdjęcia są bardzo fajni,jak zawsze!:) Tatuś i synek - to można na konkurs wysyłać!:loveu: Jutro macie wystawę? Jak przygotowania? Asiu, będziesz miała ode mnie PW za parę minut) Powoli przygotowuję się do wystawy. Codziennie trenuję z psiakami - szczególnie Serek. Kupiłam juz mięsko na kotleciki mielowe. Ciasto upiekę albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano:) pzdr. Quote
Darianna Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zazdraszczam, że odpada Ci przy baskach cudowanie z sierścią... Mi tam wystarczy Brando wysuszyć po kąpieli, ale z loczkiem-karmelkowym będzie wesoło przed Krosnem ;) Quote
halgre Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ja między burzami jeszcze wyjdę, ale Dindek nawet pomiędzy nie wyjdzie :shake: Jest wtedy cały dzień spanikowany, zestresowany ...[/FONT] Quote
Darianna Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 a co wtedy z potrzebami fizjologicznymi? domyślam się, że przez to, że Ty się boisz burzy to pogłębia się to u Dindka... Nie próbowałaś jakos tego zwalczać? w książce "pies który kochał za mocno" jest o tym caly rozdział ;) Quote
halgre Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Darianna']a co wtedy z potrzebami fizjologicznymi? domyślam się, że przez to, że Ty się boisz burzy to pogłębia się to u Dindka... Nie próbowałaś jakos tego zwalczać? w książce "pies który kochał za mocno" jest o tym caly rozdział ;) [SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Jak już nie umie wytrzymać - to da się wyciągnąć na dwór ... Zrobi szybko co ma zrobić i rwie jak oszalały do domu ! Ale nieraz to trzyma doopkę aż do następnego dnia ! Dindek nie bał się przecież burzy ani strzałów przez 4. lata ! I kto by pomyślał, że tak nagle zacznie panikować :shake: A ja się boję burzy od zawsze ... :mad::diabloti::roll: Mam tą książkę, ale jeszcze nie czytałam jej :shake::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts