Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Darianna']Elitesse pytała OD jakiego wieku jest kl weteranów.... ;)
A, to pewnie przez ten ból głowy. Prawie cały dzięń boli mnie głowa (pogoda) i nie zawsze - jak widac - dobrze kojarzę;)

[quote name='Alicja']katowice sie nie liczą :obrazic: bo ty zawsze pisałaś że ci piatek nie pasi ;P
Taaaa, moja wina, co?
No, dobra. To masz JEDNĄ żółtą kartkę...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Troche mniej.
Na razie zrobiłam troche porzadku w piwnicy. Zjadłam sniadanie, za chwilę wstawię troszkę fotek. Potem sprzatanie, spacery. Co dalej - nie wiem. Chciałabym pomielic troche papierów, ale nie mam jak ich wynieść do śmieci, bo ze śmietnika az się wywala... Musze z tym poczekać do poniedziałku, bo dopiero w poniedziałek przyjedzie śmieciara i opróżni pojemnici.

Równiez dzisiaj musze przygotowac dokumenty które mam zabrać dl Łodzi dla jenis i Buszki; trzeba porobić ich kopie.

Na spacerach i w domu - poćwiczyć z psami, bo w niedzielę wystawa w Opolu. Jest zgłoszonych 16 basków, sporo. Tak więc trzeba się ładnie zaprezentować:)

Pzdr.

Posted

ja sie zastanawiam jaki stroj zaplanowac na Opole bo wyjezdzam juz w sobote ok 16 a dopiero w niedziele ma byc naprawde cieplo a ze jade pociagiem to wielkosc bagazu mnie ogranicza :roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']U nas dzisiaj piękne słońce, ale powietrze takie zimne, wczorajsze...:)
Na weekend zapowiadają nawet ...naście stopni!
Zobaczymy...

Pzdr.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]U nas tak samo - piękne słońce, ale zimno ...
A jutro też słonecznie ma być.
W niedzielę nie będzie ani ździebka chmurki - tyyyylko słońce !
[/FONT]

Posted

[quote name='Elitesse']ja sie zastanawiam jaki stroj zaplanowac na Opole bo wyjezdzam juz w sobote ok 16 a dopiero w niedziele ma byc naprawde cieplo a ze jade pociagiem to wielkosc bagazu mnie ogranicza :roll:
Hm, tez mam ten problem. tylko, że ja wyjeżdżam dopiero o 4.00 rano w niedzielę...

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]U nas tak samo - piękne słońce, ale zimno ...
A jutro też słonecznie ma być.
W niedzielę nie będzie ani ździebka chmurki - tyyyylko słońce !
[/FONT]

Trzymam za słowo, że w niedzielę będzie ślicznie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hm, tez mam ten problem. tylko, że ja wyjeżdżam dopiero o 4.00 rano w niedzielę...

Trzymam za słowo, że w niedzielę będzie ślicznie:)

Pzdr.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Tak zapowiadają !
I będzie nawet do 20 stopni ciepła np. na Śląsku ... :crazyeye:

Ale we wtorek to chyba będzie ciężko ze spacerkami - bo mają być burze na całym południu Polski ! Dindek nie będzie chciał nawet wyjść z bloku, a ja tak samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Boimy się razem z piesiem panicznie burzy !
[/FONT]

Posted

Taką śmieszna prośbe dostałam od moich znajomych z Niemiec. Popatrzcie i poczytajcie:)

"Hello to all you car drivers everywhere...

Uploaded with ImageShack.us

"I have come here to tell you to be so very carefull when you are driving...:

"Because this is the time of year when I am just learning to walk..."

"So, please, don't run me over..."

"Just look how sweet I am..."

Piękne zdjęcia, super tekst:)

Pzdr.

Posted

Zdjęcia są bardzo fajni,jak zawsze!:)
Tatuś i synek - to można na konkurs wysyłać!:loveu:
Jutro macie wystawę? Jak przygotowania?
Asiu, będziesz miała ode mnie PW za parę minut)

Posted

Hiro napisał(a):
Zdjęcia są bardzo fajni,jak zawsze!:)
Tatuś i synek - to można na konkurs wysyłać!:loveu:
Jutro macie wystawę? Jak przygotowania?
Asiu, będziesz miała ode mnie PW za parę minut)

Powoli przygotowuję się do wystawy. Codziennie trenuję z psiakami - szczególnie Serek.
Kupiłam juz mięsko na kotleciki mielowe. Ciasto upiekę albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano:)

pzdr.

Posted

Zazdraszczam, że odpada Ci przy baskach cudowanie z sierścią... Mi tam wystarczy Brando wysuszyć po kąpieli, ale z loczkiem-karmelkowym będzie wesoło przed Krosnem ;)

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ja między burzami jeszcze wyjdę, ale Dindek nawet pomiędzy nie wyjdzie :shake: Jest wtedy cały dzień spanikowany, zestresowany ...[/FONT]

Posted

a co wtedy z potrzebami fizjologicznymi?

domyślam się, że przez to, że Ty się boisz burzy to pogłębia się to u Dindka... Nie próbowałaś jakos tego zwalczać? w książce "pies który kochał za mocno" jest o tym caly rozdział ;)

Posted

[quote name='Darianna']a co wtedy z potrzebami fizjologicznymi?

domyślam się, że przez to, że Ty się boisz burzy to pogłębia się to u Dindka... Nie próbowałaś jakos tego zwalczać? w książce "pies który kochał za mocno" jest o tym caly rozdział ;)
[SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Jak już nie umie wytrzymać - to da się wyciągnąć na dwór ... Zrobi szybko co ma zrobić i rwie jak oszalały do domu !
Ale nieraz to trzyma doopkę aż do następnego dnia !

Dindek nie bał się przecież burzy ani strzałów przez 4. lata ! I kto by pomyślał, że tak nagle zacznie panikować :shake:
A ja się boję burzy od zawsze ... :mad::diabloti::roll:

Mam tą książkę, ale jeszcze nie czytałam jej :shake::evil_lol: [/FONT]