Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']i on tak co chwile sie zatrzymuje i pozuje?
Podejrzewam, że właścicielka robiła fotki w ramach ćwiczeń wystawowych... Pies ma stać i stoi. No to ona - cyk, cyk...

[quote name='Darianna']Ładny chłopczyk, tylko te żebra mnie trochę od chartów zniechęcają... Tylko afgany i wilczarze dzięki sierści nie wyglądają na zabiedzone ;)
Ja tez raczej nie zdecydowałabym się na charta...

[quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]No właśnie, te żebra ... Ale piękne są :loveu: (nie żebra tylko charty):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://img532.imageshack.us/img532/3516/marzec01324.jpg - ładne zdjęcie :loveu::loveu:
[/FONT]

jak coś się podoba,to się podoba, nawet mimo żeberek, prawda?

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Peraszek jest piekny ....
http://img35.imageshack.us/img35/2665/marzec01155.jpg

U nas na osiedlu obok jest psiaczek w typie charta ...tragedia z właścicielem ... ostatnio pies ganiał po torach kolejowych , szczenior-podrostek zwariowany i zupełnie zero posłuchu właściciel ma u psiaka
Myślę, że na KAŻDYM osiedlu w PL znajdzie się nieodpowiedzialny właściciel i jakis biedny psiak luzem latający i najczęściej kończący podkołami...

Pzdr.

Posted

[quote name='Darianna']Ładny chłopczyk, tylko te żebra mnie trochę od chartów zniechęcają... Tylko afgany i wilczarze dzięki sierści nie wyglądają na zabiedzone ;)[/QUOTE]

Ja za chartami też nie przepadam - ale lubię sobie popatrzeć na saluki (mają coś w sobie mimo "żeberek") ;)

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Myślę, że na KAŻDYM osiedlu w PL znajdzie się nieodpowiedzialny właściciel i jakis biedny psiak luzem latający i najczęściej kończący podkołami...

Pzdr.[/QUOTE]

nas dzisiaj na spacerze chcial zjesc beagle :shake:

wracamy z Magda i Waciakiem z lasu, idziemy sobie wolno bo malce juz wymeczone i nagle podlatuje pies i rzuca sie na Waciaka
cale szczescie ten byl na smyczy wiec go szybko wciagnelam na rece a pies zaczal atakowac mnie :crazyeye:
nie bardzo wiedzialam co robic ale akurat szly dwie starsze panie i zaczely tego beagla okladac parasolkami i uciekl :multi::multi:

strasznie sie zdenerwowalam no i balam sie o Madzie czy jej tez nie zechce atakowac :roll:

tego psa juz od 2 lat widuje jak sobie lata luzem po calym miescie bez obrozy, bez wlasciciela, ale ani wychudzony nie jest, ani brudny - znaczy ma dom ale ... ehh szkoda gadac

Posted

[quote name='deer_1987']aaa bo to ona robi, myslalam ze Ty na waszym wspolnym spacerze :)[/QUOTE]
Nieee, te ostatnie fotki to Właścicielka robiła, znaczy Resurgam:)

[quote name='bety']Ja za chartami też nie przepadam - ale lubię sobie popatrzeć na saluki (mają coś w sobie mimo "żeberek") ;)
Pzdr[/QUOTE]
Fakt, w biegu charty sa piekne!

[quote name='Elitesse']nas dzisiaj na spacerze chcial zjesc beagle :shake:
wracamy z Magda i Waciakiem z lasu, idziemy sobie wolno bo malce juz wymeczone i nagle podlatuje pies i rzuca sie na Waciaka
cale szczescie ten byl na smyczy wiec go szybko wciagnelam na rece a pies zaczal atakowac mnie :crazyeye:
nie bardzo wiedzialam co robic ale akurat szly dwie starsze panie i zaczely tego beagla okladac parasolkami i uciekl :multi::multi:
strasznie sie zdenerwowalam no i balam sie o Madzie czy jej tez nie zechce atakowac :roll:
tego psa juz od 2 lat widuje jak sobie lata luzem po calym miescie bez obrozy, bez wlasciciela, ale ani wychudzony nie jest, ani brudny - znaczy ma dom ale ... ehh szkoda gadac[/QUOTE]
Elitesse - i znowu muszę powtórzyć: na każdym osiedlu zawsze trafi się taki jeden piesek luzem latający...

Pzdr.

Posted

Dzisiaj rano wysłałam, dostałaś?

Tak, dziekuje! Wieczorem przejrze je dokladniej, bo teraz tylko zerknelam na pojedyncze :)

A mi tam charty sie baaaaardzo podobaja, afgana lub saluka to moze i bym nawet chciala miec kiedys w przyszlosci :) A zeberka sie fajnie mizia! ;)

Posted

[quote name='Agasia']Tak, dziekuje! Wieczorem przejrze je dokladniej, bo teraz tylko zerknelam na pojedyncze :)
A mi tam charty sie baaaaardzo podobaja, afgana lub saluka to moze i bym nawet chciala miec kiedys w przyszlosci :) A zeberka sie fajnie mizia! ;)
A ja nie. Nie zdecydowałabym się na charta w domu...Jakoś nie mam do nich przekonania...

[quote name='betel']http://img51.imageshack.us/i/pero02488.jpg/ to dopiero jest linia. Piękny pies, choć przyznam się,że gdybym takiego miała, to mimo wiedzy ,że on musi mieć taką szczupła sylwetkę, cały czas bałabym się , że jest głodny.
Betel, moje baski, mimo braku wystawjących żeberek, cały czas sa głodne i gdyby miały taka możłiwość, to zjadły by wszystko, co jest w lodówce...

Pzdr.

Posted

Betel, moje baski, mimo braku wystawjących żeberek, cały czas sa głodne i gdyby miały taka możłiwość, to zjadły by wszystko, co jest w lodówce...

U mnie takie zachowanie sprawdza sie i w przypadku tych szczuplych i malych i tych srednich i grubszych i wielkich i puchatych... Wiec nie ma reguly - po prostu mamy w domu male zarloczki :D

Posted

Żarłoczki, hahaha. A napisac po prostu ŻARŁOKI to nie łaska...?
Moje to pierwotniaczki, to są usprawiedliwione, ale reszta...? Chyba tutaj należy napisac o atawistycznej chęci najadania się na zapas... Tak bym to odebrała:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Żarłoczki, hahaha. A napisac po prostu ŻARŁOKI to nie łaska...?
Moje to pierwotniaczki, to są usprawiedliwione, ale reszta...? Chyba tutaj należy napisac o atawistycznej chęci najadania się na zapas... Tak bym to odebrała:)

Pzdr.[/QUOTE]

Nigdy nie wiadomo co może przynieść jutro lepiej się najeść niż potem żałować :lol:

Posted

Ha! mam 3 zęba :multi:
Wszystkie ładnie wypadają, już mało zostało do wymiany. W najbliższych dniach wybieramy się jeszcze do weta, żeby paszport wyrobić to przy okazji mały przeglądzik będzie ;)