Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My juz powoli zaczynamy pakowanie na jutrzejszą wystawę w Katowicach.

Na potwierdzeniu napisano, że powinnam miec oryginał rodowodu psa. Hm, woziłam, woziłam, z letka się wysmotruchały te rodowody. Ale nic to. Trzeba zapakować na na nowo, coby miec pod ręką:)

Jabłuszka na szarlotkę juz przygotowane, po popołudniowych spacerkach będę piekła. Pewnie znowu będzie zbyt krucha; nic na to nie poradzę - wczoraj zupełnie nie miałam na to czasu...

No i biorę szampana; wszak trzeba oblać wyniki Jumaszkowe na Cruft'cie, prawda?

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
No, koniecznie szampana :D I do szarlotki pasuje!

No i po ocenie będziemy oblewać:)
Nasza ocena zaczyna sie o 110tej. Myslę, że o 12-tej będziemy juz po. Zapraszam:)

pzdr.

Posted

Ja właśnie wróciłam ze szkoły i zaraz zaczynam szykowanie Ofciaka. Jeszcze go troszkę przeczyszczę, bo białe łapki po harcach na dworze lekko poszarzały i biorę się za biologie.
Ofi właśnie pastwi się nad moim plecakiem, bo w środku została jeszcze jedna kanapka, a muszę przyznać, ze w otwieraniu plecaka i dojadaniu po mnie kanapek jest prawdziwym mistrzem :evil_lol:
A sukces Jumci oczywiście trzeba uczcić.

Posted

Darianna napisał(a):
I proszę mi trzymać kawałek jabłecznika, bo go uwielbiam odkąd sama zrobiłam wg Twojego przepisu ;)

OK, myślę, że troszkę zostanie;)

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja właśnie wróciłam ze szkoły i zaraz zaczynam szykowanie Ofciaka. Jeszcze go troszkę przeczyszczę, bo białe łapki po harcach na dworze lekko poszarzały i biorę się za biologie.
Ofi właśnie pastwi się nad moim plecakiem, bo w środku została jeszcze jedna kanapka, a muszę przyznać, ze w otwieraniu plecaka i dojadaniu po mnie kanapek jest prawdziwym mistrzem :evil_lol:
A sukces Jumci oczywiście trzeba uczcić.

O, następna zdolność harcerza Ofiego - otwieranie plecaka i zjadanie kanapek poszkolnych:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']Do zobaczenia jutro :).
Do zobaczenia!

[quote name='Alicja']buuuuuuuu.... to jak ja nie jade do Katowic na wystawę to Asiaczki jadą :obrazic:
No tak, specjalnie tak robisz...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='jenis']No to powodzenai zycze w Katoicach.Jak nic znowó mi nie wyoadnei to widzimy się w Opolu :)
Super! Ja do Opola juz wysłałam dokumenty:)
Musi się udać nasze spotkanie:)

[quote name='Florka_xyz']Trzymam Mocno Kciuki za Asiaczki!!! Bisy są wasze jutro :)
Ha, żeby to można było tak przewidzieć;)

[quote name='Alicja']
ja ...... o nie ....to Ty .... :obrazic: ... ;)

O, nie! To TY!
3mam kciukaski za Ozzulka; jak wrócę do od razu zajrzę na DGM, co tam u Faceta:)

[quote name='despera']Życzę powodzenia w Katowicach, choć i bez tego i tak zawojujecie sędziów :D
Obyc była dobrym prorokiem:)

Odmeldowuję się; o 3.00 zbiórka, o ok. 5.00 - Częstochowa (stamtąd zabieramy Ofika) i potem to juz prosta droga do Katowic:)

Pzdr.

Posted

przyszlam sie przywitac na razie, bo musze jeszcze wysprzatac mieszkanie, a u Ciebie to ja sie nigdy odnalezc nie moge i znowu z 10-20 stron musze przeleciec wstecz. No ale wpadniemy dzis jeszcze :)

Posted

przyznaje sie ze Asiaczka widzialam, przywitalam sie, mialam potem wrocic ale jakos czasu braklo a potem musialam juz leciec ... ale nastepnym razem obiecuje dluzsza rozmowe :grins: co do wynikow to niestety nie wiem nic :(