Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dojo napisał(a):
Hey,

We will meet mit Draco on saturday on the race track :-D and will try to make some nice photos and post them here...and of course will do some show training with him :-*

I look forward ;)
Will Draco be running?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Śniezynko, jesteś JEDYNA, której te sniegowe fotki się spodobały:) Ale, niestety, juz takich nie mam...

Pzdr.
Nie jedyna, ja tez lubie :D tylko ze nikt u mnie nie docenia.. nie chca juz ogladac zimowych :(

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
I look forward ;)
Will Draco be running?

No, he is to young, but maybe they will show him the "rabbit" and let him discover that hunting on race track is great.
I think he will do it in future.

The only basenjis that run on track are mine, Peony & Dojo ;-)

Posted

Asiaczku,a ja mam do Ciebie pytanie- co to oznacza " Status zgłoszenia-wyeksportowany" :oops: ?
Bo taki problem moja znajoma ma i nie wie o co chodzi, a ma właśnie swoją sucz wystawić.

Posted

wpadlam wlasnie na genialny pomysl - przestane spac to bede miala czas na komputer :evil_lol:
wiosna wrocila i nie wiem jak sie nazywam tylu klientow mi sie narobilo ;)
maluszki, Madzia i strzyzenia i doba robi sie za krotka

Posted

O ile niespodzianek ale najbardziej mi się zadek pewnego Pana spodobał z ogonkiem :D

I jestem pod wrażeniem tych medali Cacibowych bo takie inne ciekawe.

Posted

Śniezynko, na tej fotce zima wygląda tak... bezpiecznie, sielsko.. A to góry, lawiny...
http://img42.imageshack.us/img42/6111/20100116013.jpg

[quote name='Dojo']Hey,
We will meet mit Draco on saturday on the race track :-D and will try to make some nice photos and post them here...and of course will do some show training with him :-*
Right! The shows rings are inviting!:)

[quote name='despera']Cześć:) piękne zimowe fotki, ale dobrze że już krajobraz się zmienił;) kiciaste zdjęcia słodkie:loveu: a może jakieś zdjęcie Wahzirka obejmujące nieco większę partie ciała?:cool3: Pozdrawiam!
Hahaha, fotki większej partii ciała Wahzirka będa na pewno. Ale jeszcze przed Wami - niespodziewajka...

[quote name='deer_1987']Nie jedyna, ja tez lubie :D tylko ze nikt u mnie nie docenia.. nie chca juz ogladac zimowych :(
Powiem szczerze - chyba juz nastąpił przesyt zimą, śniegiem, zimnem... Czekamy na wiosnę:)

[quote name='Dojo']No, he is to young, but maybe they will show him the "rabbit" and let him discover that hunting on race track is great.
I think he will do it in future.
The only basenjis that run on track are mine, Peony & Dojo ;-)
O, many congrats for Peony& Dojo!

[quote name='Kashdog']Asiaczku,a ja mam do Ciebie pytanie- co to oznacza " Status zgłoszenia-wyeksportowany" :oops: ?
Bo taki problem moja znajoma ma i nie wie o co chodzi, a ma właśnie swoją sucz wystawić.
Może chodzi, że zgłoszenie zostało wysłane do głównego kompa i jest OK?

[quote name='Elitesse']wpadlam wlasnie na genialny pomysl - przestane spac to bede miala czas na komputer :evil_lol:
wiosna wrocila i nie wiem jak sie nazywam tylu klientow mi sie narobilo ;)
maluszki, Madzia i strzyzenia i doba robi sie za krotka
Tak, tak, tak! Przestań spac, zacznij zyc zyciem komputerowym...;)
A co do zbyt krótkiej doby - wiem coś na ten temat:)

[quote name='agaciaaa']http://img718.imageshack.us/img718/1406/img9775.jpg ciekawa te dekoracja :razz:
http://img408.imageshack.us/img408/4729/img9893u.jpg odkręcony ogonek! ;)
Wilno zawsze coś ciekawego wymyśli jako dekoracje:)

[quote name='dzasta']O ile niespodzianek ale najbardziej mi się zadek pewnego Pana spodobał z ogonkiem :D
I jestem pod wrażeniem tych medali Cacibowych bo takie inne ciekawe.
Muszę dobrać jeszcze jakąś ciekawa wstążeczkę i siup! na scianę:)

[quote name='alive']Ooo te medale jak z czekolady wyglądają! :eating:
Prawda, prawda! Ale, niestety, nie są jadalne, za twarde:)

Pzdr.

Posted

Dzisiaj dopiero teraz siadłam do kompa a to z jednego, bardzo ważnego powodu - brak prądu. A dlaczego brak prądu?
Hm, to dłuuuga historia, muszę Wam ja opisać.:)

Kończę ostatni wieczorny spacerek i mam w planach szybki prysznic i hop do łóżeczka, bo dzisiaj powinnam wstać o 4.00, aby wyrobić się na 7.00 do fryzjera (baleyage).
Widzę, że na "mój" podjazd podjeżdża samochod Policji. Zastanawiam się, kto tym razem nabroił...
Podchodzę do klatki a tutaj juz połowa bloku stoi z gołymi nogami na dworzu patrząc z wielkim zaciekawieniem w góę. Patrzę i ja. Z okien klatki schodowej II piętra wydobywa się czarny, śmierdzący dym!!! Rrrrrrany...
Lecę do domu a tutaj gazownicy, Straz Pożarna, Policja woła, aby wychodzić z mieszkań, bo może byc zagrożenie WYBUCHEM!

Smród na klatce, gryzący dym, spanikowani sąsiedzi..... Pomagam ubrac się moim sąsiadom (starsi ludzie, rzadko wychodzący z domu) poganiana przez Strażaków...

Uf, po chwili juz jestem na dworze, sadzam sąsiadów na łąweczce na przystanku autobusowym i słyszę, jak moja koleżanka z sąsiedniego bloku biega wokół mojego domu i woła "Asia!", "Asia!". Łapię ją za rękaw i pytam, jaką Asię szukasz? A ona mi na to "Ciebie, qurwa, szukam! Nie widzisz, co się dzieje...?!?!?!"
Gdyby nie tragizm i koszmar sytuacji, zagrożenie życia, to sytuacja może i byłaby śmieszna, ale...

Okazało się, że nasz sąsiad z II piętra, menel i pijak, wiecznie na głodzie alkoholowym, zostawił peta. Pet zaczął się tlić i ... pożar pięknie sfajczył mu całe mieszkanie. Szyby powybijane, rzeczy powyrzucane z mieszkania, wszędzie mokro i pełno piany... Sąsiada, oczywiście, nie ma. Poszedł sobie gdzie popijać...
Niestety, to nie jedyne straty. Mieszkanie powyżej - wybite okna, smród w domu, sadza na ścianach.
Oba mieszkania poniżej - zalane i smierdzące...Straz Pożarna nie skąpiła wody, piany itp. środków, ale tez i nie ma się co dziwić...

Akcja zakończyła się o ok. 23-ej. (od 22.00). W mieszkaniach nie było prądu, gazu, energii... Niby dobrze, bo pewnie usiadłabym do komputera, a tak to poszłam spać. Ale niewiele mogłam zdziałać, bo walałam się po łóżku i nie mogłam spać. Myslę, że dopiero wtedy dotarło do mnie, co się stało i CO SIĘ NAPRAWDĘ MOGŁO STAĆ!
Rano tez jeszcze nie ma prądu, gazu... To wszystko zaczęło działać dopiero około południa.

Ja się cieszę, że ten pan mieszka nie nade mną i to nie ja będę się kotłować z tym całym bajzlem z ubezpieczeniem, malowaniem, wietrzeniem... eh.... żal mi sąsiadów, bo akurat wszyscy mieli w ub.r. odnawiane mieszkania i wstawiane okna...

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
u nieciekawa sytuacja
ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło
miłego wieczora

Wieczór miły, a będzie jeszcze ciekawiej, bo w perspektywie mam You can dance i Kill Bill2:)

dzasta napisał(a):
O qrcze dobrze że nic się nie stało...
Takie uroki mieszkania w bloku...

Wiesz, w domku mogłoby byc tak samo. No, może oprócz zalania sąsiadów i osmalenia innym okien...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wieczór miły, a będzie jeszcze ciekawiej, bo w perspektywie mam You can dance i Kill Bill2:)
pzdr.

Tez mam takie plany + jeszcze muszę ściągę z geografii napisać i zacznę powtarzać ta piątkową biologie.

Posted

gosiaja napisał(a):
oni uwielbiają spać na moim łóżku

A myślisz, że moje to nie lubią...?

Zuza i Noddy napisał(a):
Tez mam takie plany + jeszcze muszę ściągę z geografii napisać i zacznę powtarzać ta piątkową biologie.

O, jak dobrze, że ja juz nie muszę pisac ściąg...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Nie znałam koleżanki z tej strony :) :). Fiu, fiu tu się okazuje, że koleżanka Asiaczek trenuje wygibasy przed TV. I jak Asieńko? Masz już ten bilet czy nie???

Posted

skonczylam dzis strzyc po 21 - na sam koniec dnia trafil mi sie pudel królewski zakoltuniony tak ze czulam sie jakbym jakiegos komondora strzygla :shake: nogi mi do d.. wlaza, kregoslup ledwo zipie a Przemo z tekstem - choc pojedziemy do Tesco na zakupy :evil_lol: dodam ze Tesco jest we Wroclawiu - ok 25 km od nas... ale nic pojechalismy :lol:
wrocilam z nowa suszarka do wlosow, miseczkami do lodow i paroma innymi *******ami :lol: fajnie sie robi zakupy po 22 bo kolejek nie ma hihi

Posted

Asiaczek napisał(a):
A myślisz, że moje to nie lubią...?
Pzdr.

myślę że też lubią
moim najbardziej odpowiada jak całe łóżko (160x200) mają do własnej dyspozycji

Posted

Elitesse napisał(a):
skonczylam dzis strzyc po 21 - na sam koniec dnia trafil mi sie pudel królewski zakoltuniony tak ze czulam sie jakbym jakiegos komondora strzygla :shake: nogi mi do d.. wlaza, kregoslup ledwo zipie a Przemo z tekstem - choc pojedziemy do Tesco na zakupy :evil_lol: dodam ze Tesco jest we Wroclawiu - ok 25 km od nas... ale nic pojechalismy :lol:
wrocilam z nowa suszarka do wlosow, miseczkami do lodow i paroma innymi *******ami :lol: fajnie sie robi zakupy po 22 bo kolejek nie ma hihi

Jakbys strzygła komondora, to sprawa byłaby załatwiona w godzinę, bo ostrzyżenie tych dredów to małe miki w porównaniu z pudlem... Zły przykład;)
Ja tez lubię robic zakupy po 22-ej. Sama przyjemność:)

gosiaja napisał(a):
myślę że też lubią
moim najbardziej odpowiada jak całe łóżko (160x200) mają do własnej dyspozycji

Dlatego musisz chodzic do pracy;)

Pzdr.