Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Florka_xyz']Asiaczku ja w Jumcie nie watpiłam ze tak wysoko zajdzie! Piękny pies ze świetną handlerka = MEGA PIĘKNY SUKCES!!!!Tak jak Matagi napisała to jest miedzy innymi uhonorowanie Twojej wieloletniej pracy! A ja zawsze mowiłam ze Asiaczkowe Baski sa NAJPIĘKNIEJSZE NA ŚWIECIE! i to sie potwierdza :):):)
O, ja też zawsze wierzyłam i nadal wierzę w Jumcię:) A do tego jeszcze Goda:)

[quote name='zielona']Ogromne gratulacje ode mnie i nowe wieści z Wilna
Serek Best Puppy
Dzez CACIB,BOS Lt Winner.
Maśka CAJC,Naj Junior,BOB,Lt Junior Winner
Erka CACIB, BOS Lt Winner,Felka Best Weteran
Tak, zgadza się.
Na BIS'ach baski nie zostały zauwazone, a szczególnie na BIS Juniorów sędzina omijała nas szerokim łukiem...;) Ale, co tam, żyjemy dalej:)

[quote name='halgre']
[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]
Ooooo, jakie piekne gratulacje, dzięki!

[quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]ASIACZKI SĄ NAJLEPSZE !!! :cool2::cool2::cool2:
[/FONT]

Hahaha, no konkurencja nie była zadowolona z wyników...

[quote name='gosiaja']Serdecznie GRATULACJE!!!!!!!!!!!
gosiaja, dziękuję!

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']Nom i co tu dużo komentować....
To jutro, jak już zgarniecie te wszystkie pudła, wracajcie szybko na forumową wódeczkę - chłodzi się, chłodzi.
A mówiłam, żeby na luzie wypić przed, bo wynik jest oczywisty??? :):):)
Wiesz, ja troche obawiałam się psa z młodziezy. Import z Finlandii, budowa OK, ale umaszczenie - jak dla mnie - łaciate wręcz... To nie był rudy z białymi znaczeniami, ale łaciaty... No i Maśka pobiła go ruchem:)

[quote name='Mudik']Asiu ja tez trzymałam kciuki i fotki dopiero teraz do końca obejrzałam, mi tez się strasznie podobają cerkwie:-) Ale napisać moge dopiero teraz , GORĄCE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie, Mudiki!
Ja tez miałam dzisiaj nad ranem i obecnie duuuuze problemy z wejściem na DGM...

[quote name='Darianna']Ogromne gratulacje dla Asiaczków :) Co wejdę, to gratuluję, bo nowe wieści są ;)
Spox, teraz będą 2 tygodnie przerwy:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florka_xyz']Asiaczku ja w Jumcie nie watpiłam ze tak wysoko zajdzie! Piękny pies ze świetną handlerka = MEGA PIĘKNY SUKCES!!!!Tak jak Matagi napisała to jest miedzy innymi uhonorowanie Twojej wieloletniej pracy! A ja zawsze mowiłam ze Asiaczkowe Baski sa NAJPIĘKNIEJSZE NA ŚWIECIE! i to sie potwierdza :):):)
O, ja też zawsze wierzyłam i nadal wierzę w Jumcię:) A do tego jeszcze Goda:)

[quote name='zielona']Ogromne gratulacje ode mnie i nowe wieści z Wilna
Serek Best Puppy
Dzez CACIB,BOS Lt Winner.
Maśka CAJC,Naj Junior,BOB,Lt Junior Winner
Erka CACIB, BOS Lt Winner,Felka Best Weteran
Tak, zgadza się.
Na BIS'ach baski nie zostały zauwazone, a szczególnie na BIS Juniorów sędzina omijała nas szerokim łukiem...;) Ale, co tam, żyjemy dalej:)

[quote name='halgre']
[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
Ooooo, jakie piekne gratulacje, dzięki!

[quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]ASIACZKI SĄ NAJLEPSZE !!! :cool2::cool2::cool2:
[/FONT]

Hahaha, no konkurencja nie była zadowolona z wyników...

[quote name='gosiaja']Serdecznie GRATULACJE!!!!!!!!!!!
gosiaja, dziękuję!

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']Nom i co tu dużo komentować....
To jutro, jak już zgarniecie te wszystkie pudła, wracajcie szybko na forumową wódeczkę - chłodzi się, chłodzi.
A mówiłam, żeby na luzie wypić przed, bo wynik jest oczywisty??? :):):)
Wiesz, ja troche obawiałam się psa z młodziezy. Import z Finlandii, budowa OK, ale umaszczenie - jak dla mnie - łaciate wręcz... To nie był rudy z białymi znaczeniami, ale łaciaty... No i Maśka pobiła go ruchem:)

[quote name='Mudik']Asiu ja tez trzymałam kciuki i fotki dopiero teraz do końca obejrzałam, mi tez się strasznie podobają cerkwie:-) Ale napisać moge dopiero teraz , GORĄCE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie, Mudiki!
Ja tez miałam dzisiaj nad ranem i obecnie duuuuze problemy z wejściem na DGM...

[quote name='Darianna']Ogromne gratulacje dla Asiaczków :) Co wejdę, to gratuluję, bo nowe wieści są ;)
Spox, teraz będą 2 tygodnie przerwy:)

Pzdr.

Posted

Asiu a ja składam hurtowe gratulacje:dla Ciebie jako hodowcy Najlepszego samca basenji na Cruft-cie,oczywiście dla właścicieli za to wspaniałe zacięcie wystawowe,dla Gody za super handling. I za występ Asiaczków na Litwie!
Jak tak dalej pójdzie to dostaniesz zakaz wjazdu na litewskie wystawy:-).

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No ja już się nie mogę doczekać.

NO, dzisiaj to juz TYLKO półtora tygodnia...

shirkan napisał(a):
Asiu a ja składam hurtowe gratulacje:dla Ciebie jako hodowcy Najlepszego samca basenji na Cruft-cie,oczywiście dla właścicieli za to wspaniałe zacięcie wystawowe,dla Gody za super handling. I za występ Asiaczków na Litwie!
Jak tak dalej pójdzie to dostaniesz zakaz wjazdu na litewskie wystawy:-).

O, taki zakaz wjazdu na Litwę to dotyczyłby sporej części wystawców z PL. Serio!

Pzdr.

Posted

Tak na szybko wstawię wyniki z I dnia wystawy w Wilnie (13.3.2010 r.).
PSY
Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010.

SUKI
MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran.

Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy...
Na BIS'ach nie zostaliśmy zauważeni, ale i tak plan minimum wykonany:)

Pzdr.

Posted

Ja mailowo gratulowałam sukcesu Jumy, to pogratuluje i sukcesu na Litwie tutaj ; ) Gratulacje! Mi niestety coś się dzieje z internetem i zanim się cokolwiek otworzy mija 5 min o ile wogóle potem się otworzy, a jak już było ok rano to dogomania miała jakieś prace :)

Posted

agnethka napisał(a):
ooo... Gratuluję za Litwę!
dopiero dzisiaj udało mi się wejść w końcu na dogo tak, żeby być, bo wcześniej to mnie non stop wywalało ;/

Tez tak miałam. Ale dzisiaj rano na stronie startowej DGM przeczytałam, że trwaja prace...;)

Kaya napisał(a):
Ja mailowo gratulowałam sukcesu Jumy, to pogratuluje i sukcesu na Litwie tutaj ; ) Gratulacje! Mi niestety coś się dzieje z internetem i zanim się cokolwiek otworzy mija 5 min o ile wogóle potem się otworzy, a jak już było ok rano to dogomania miała jakieś prace :)

Dzieki!
Jak tam Muszu?
Ja dzisiaj tak ok. 13-tej weszłam na DGm i... o dziwo, wszystko działa jak nalezy:)
Zobaczymy, jak długo...

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']nom, wczoraj wieczorem już to było ;)
Ja wczoraj dałam sobie wolne od DGM; to było nie na moje nerwy...:)

[quote name='halgre'][FONT="Georgia"][SIZE="5"]Witam[/FONT]
[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
Witaj, mam się dobrze:)Chociaz tyle mam na głowie.
Ale jutro przyjeżdżają Inga, Paulius, no i bohater - JUMASZKA! Strrraszliwie się cieszę na tę ich wizytę.

[quote name='Błyskotka']Gratulacje Asiu ;). Po prostu Super :).
Dzięki, Kochana!

[quote name='alive']Asiu, wielkie gratulacje!
Szczególnie za Crufts! :sweetCyb:
Dzięki, dzięki!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wczoraj dałam sobie wolne od DGM; to było nie na moje nerwy...:)

Witaj, mam się dobrze:)Chociaz tyle mam na głowie.
Ale jutro przyjeżdżają Inga, Paulius, no i bohater - JUMASZKA! Strrraszliwie się cieszę na tę ich wizytę.

[FONT="Georgia"]Mnie się wczoraj wyświetlało, że trwają prace na serwerze, czy jakoś tak :diabloti: Ale było nieczynne dogo przedwczoraj też i wogle nic się nie wyświetlało ...:shake: Nie wiadomo było, co jest grane :shake:

Oooo ... to będziesz miała gości :evil_lol: Szybko sprzątaj mieszkanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Właśnie wróciłam z bazarku, zakupy juz zrobione. Teraz tylko szybka akcja w kuchni i trzeba troche ogarnąć mieszkanie.
A jeszcze na dodatek jutro tak +/- od 9.00 mam wymianę drzwi... eh... może fachowcy się uwiną i skończą przed przyjazdem Ingi?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak na szybko wstawię wyniki z I dnia wystawy w Wilnie (13.3.2010 r.).
PSY
Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010.

SUKI
MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran.

Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy...
Na BIS'ach nie zostaliśmy zauważeni, ale i tak plan minimum wykonany:)

Pzdr.

GRATULACJE ! :)
Jak zwykle Asiaczki szaleją :D
Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Darianna']nadzieja umiera ostatnia ;)
Hahaha...

[quote name='PANGEA']Ja gratulowalam SMSem
ALe skoro prace zakonczone, moge i tutaj
Asiu Gigantyczne Gratulacje za Crufta........ To ogromny sukces Twoj, psa i wlascicieli :)
Dzięki, Kochana!

[quote name='Paula&Goofi']GRATULACJE ! :)
Jak zwykle Asiaczki szaleją :D
Pozdrawiamy!
Witaj, Goofikowo-Berkowa Panienko:)

Pzdr.