Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja swego czasu mialam watpliwosci czy zmywarka jest w domu absolutnie niezbedna ..... :evil_lol:

Asiu orientujesz sie jakiej narodowosci sedzia bedzie ocenial baski na Qruft's ??

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko!

Przeczytajcie, jaki cudny mail dostałam w/s Zinki - PEACH ANGEL Asiaczek FCI:

"...nas podgryza ale jest kochana uwielbia spać w łóżeczku i na podusi z nami zasypia w koszyczku ale potem cwaniara wskakuje między nas jest po następnych szcepieniach i kontroli u naszego zaprzyjażnionego weterynarza jest okazem zdrowia chociaż strasznie sie żaliła po zastrzykach już czekamy na wiosnę by móc wychodzić na dłuższe spacery by mogła pobiegać w niedzielę spotkalismy rodziców właściciela drugiej suni czyli siostry ziny i oazało sie że mieszkamy blisko siebie a dziś w sklepie zoologicznym właściciel powiedział że byli po wyprawkę dla swojej suni niektórzy mylą maluszka z amstafem a nawey shar pej codziennie rano biegnie do pokoju córki i budzi ja buziakami i mokrym noskiem a i zawsze wita szcześliwa swojego pańcia kiedy wraca z pracy uwielbia spąć na jego kolanach lub wciska się między nogi i tak zasypia jest poprostu kochana a i staszny z niej złodziejaszek porywa kapcie skarpety i ucieka z nimi po całym mieszkaniu dla zabawy w tej chwili śpi ale kontroluje jednym okiem bo pan je jabłko wiec coś się dzieje pozdrawiamy..."

Kazdy chciałby takie maile odstawac, prawda?

Za chwilę fotki Zinki:)

Pzdr.

Posted

łał przebrnęłam :D gratuluję wystawy za granicą i tego minimum, które chciałaś na nim zdobyc :) zdjęcia sąświetne, przepiękne wydoki i budynki :) czekam zatem na więcej zdjęć, tym razem Zinki :]

Pozdr.
Luiza :)

Posted

Darianna napisał(a):
Takie maile to miód na serce :) I gratulacje dla hodowcy, że zaufał właściwym ludziom powierzając im szczeniaka.

Ale to Kupujący nas sobie wybrali...;)

Cerber napisał(a):
łał przebrnęłam :D gratuluję wystawy za granicą i tego minimum, które chciałaś na nim zdobyc :) zdjęcia sąświetne, przepiękne wydoki i budynki :) czekam zatem na więcej zdjęć, tym razem Zinki :]
Pozdr.
Luiza :)

Hej, Cerberku! cieszęsię, że do nas zajrzałaś:) Zdjęcia Zinki- post powyżej:)

pzdr.

Posted

hej, hej :)
Oczywiście wielkie gratulacje! Zawsze jak tu zaglądam to gratulować muszę! :)
Maluchy przepiękne jak zawsze!
Mnie teraz czeka ciężki okres wyboru właścicieli dla szczeniaczków ech... (usg dopiero jutro ale patrząc na Czuchę jestem prawie pewna, że zaczęła rosnąć :) ) Z poprzednich jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że teraz też uda mi się dobrać fajnych ludzi.

Asiaczek napisał(a):

Przeczytajcie, jaki cudny mail dostałam w/s Zinki - PEACH ANGEL Asiaczek FCI:

"............"

Kazdy chciałby takie maile odstawac, prawda?

Pzdr.

Widać, że właściciele po uszy zakochani! Ale ja takich maili w życiu nie chciałabym dostawać bo jak płachta na byka działa na mnie jak ktoś pisze w ten sposób! To istny koszmar polonisty! Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś odpuszcza sobie przecinki ale wyrzucić z siebie taki słowotok bez zadania sobie trudu na podzielenie go na zdania to dla mnie MASAKRA!

Buziaki :*

Posted

[quote name='gosiaja']jak miło z rana fajne fotki obejrzeć
a i lew był świetny :)
Mnie tez się lewek baaaardzo spodobał; ma taki usmiechnięty pyszczek:)

[quote name='Cerber']super, Zinka jak w Bajkowym świecie księżniczki :) śliczne!
No, bo zinka to Księżniczka:)

[quote name='halgre']Jaki słodziutki ten piesio, fajniste te zmarszczki na główce ...
[SIZE="3"]
[FONT="Courier New"]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]
I dlatego nic dziwnego, że ludziska mylą ją z shar-pei'em...

[quote name='Elitesse']ciekawe co u Jumaszki :roll:
Wysłałam SMS'a - cisza...

[quote name='alive']hej, hej :)
Oczywiście wielkie gratulacje! Zawsze jak tu zaglądam to gratulować muszę! :)
Maluchy przepiękne jak zawsze!
Mnie teraz czeka ciężki okres wyboru właścicieli dla szczeniaczków ech... (usg dopiero jutro ale patrząc na Czuchę jestem prawie pewna, że zaczęła rosnąć :) ) Z poprzednich jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że teraz też uda mi się dobrać fajnych ludzi.
Widać, że właściciele po uszy zakochani! Ale ja takich maili w życiu nie chciałabym dostawać bo jak płachta na byka działa na mnie jak ktoś pisze w ten sposób! To istny koszmar polonisty! Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś odpuszcza sobie przecinki ale wyrzucić z siebie taki słowotok bez zadania sobie trudu na podzielenie go na zdania to dla mnie MASAKRA!
Buziaki :*
Pod kątem j.polskiego - fakt, trudno się czyta. Ale za to jaka TREŚĆ!:)

[quote name='Maks i Spark']Cześć :)
Są już jakieś wieści ze Zjednoczonego Królestwa?
Niestety, nic nie wiem...

[quote name='Zuza i Noddy']Świetne wiadomości z nowego domku, a Zinka prześliczna :loveu:
Cieszę się, że Zinka podoba się:)

[quote name='Tengusia']to ja po cichutku wspomne ze czeka u mnie taka mala gorka naczyn do umycia :diabloti:
http://img718.imageshack.us/img718/6360/pina.jpg
No to musisz uśmiechnąć się do właściciela mieszkającego w Gdańsku...:)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No to trzymam jutro kciuki za Jumaszkowo-Godowy duecik, bo oczywiście Jumkowa prywatna handlerka pojechała razem z nim?

Tak, oczywiście. Goda jest z Jumą:)

Dojo napisał(a):
Cross fingers for tomorrow!!!!

Thnx:) I'll inform all of you when I 'll receive the results:)

Pzdr.