Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Elitesse napisał(a):ja rano wstaje a tu bialo za oknem :crazyeye: az przecieralam oczy ze zdumienia ale mysle ze szybko stopnieje bo temperatura sie w ok zera ksztaltuje ... się odzwyczaiłaś od śniegu...;) Darianna napisał(a):U nas nawet pogodnie na podkarpaciu :) Powodzenia na Łotwie! Tfu, tfu... jest 6 zgłoszonych basków, w tym 5 moich... Muszę jakoś dac radę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Zajrzyjcie, proszę, do tego tematu. Wiecie, że moja pierwsza miłość to właśnie sznaucery olbrzymy... Proszę! Gdybym mogła (tak, jak nie mogę!) to ten psiak juz byłby u mnie. A tak to mogę tylko pomóc finansowo i podrzucać temat. Czasu mało... http://www.dogomania.pl/threads/180952-PILNE-Szczeniak-w-typie-sznaucera-olb-znaleziony-na-drodze-k-Nadarzyna?p=14241844#post14241844 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Urozmaicenie, ale i cena tez może byc różna...;) Pzdr. Quote
Mudik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Podziwiam tych co mają zdolności w tym kierunku. Asiu ale czemu miocik P na Twój przydomek? U nas też w nocy spadło to okropne białe bleeee..... Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 A dlaczego nie? Zulika jest w 1/2 moja... Pzdr. Quote
Mudik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Asiaczek napisał(a):A dlaczego nie? Zulika jest w 1/2 moja... Pzdr. Nie chodziło mi o to,że mam coś przeciwko,że nie powinny być, tylko jakos nie pamiętałam,że ona na współwłasnośc jest, dużo tych Asiaczkowych basków jest to i się trochu w tym gubię.:oops: Quote
jamnicze Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Asiaczek napisał(a): Sunia mieszka chyba w Gdańsku, jezeli dobrze pamiętam. A i druga sunia PEACH ANGEL Asiaczek FCi - tez jest mieszkanka Gdańska albo Gdyni... pzdr. Fajnie, będzie większe towarzycho na wspólne spacerki, może się dołączą ;) Quote
bety Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie wiem czy jeszcze zajrzę dzisiaj na dogo - jakby nie to - POWODZENIA NA ŁOTWIE. Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Mudik napisał(a):Nie chodziło mi o to,że mam coś przeciwko,że nie powinny być, tylko jakos nie pamiętałam,że ona na współwłasnośc jest, dużo tych Asiaczkowych basków jest to i się trochu w tym gubię.:oops: A no sporo nas... kiedys to był 1 Asiaczek, potem dwa i tak poszło...:) jamnicze napisał(a):Fajnie, będzie większe towarzycho na wspólne spacerki, może się dołączą ;) Napiszę do jednych, a zielona - do drugich w tej sprawie. Niech no tylko zrobi się trochę cieplej.... bety napisał(a):Nie wiem czy jeszcze zajrzę dzisiaj na dogo - jakby nie to - POWODZENIA NA ŁOTWIE. Pzdr Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
M&S Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cześć, dopiero teraz w miarę normalnie weszłam na dogo..... Baw się dobrze na wystawie i przywieź, co trzeba:):) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Maks i Spark napisał(a):Cześć, dopiero teraz w miarę normalnie weszłam na dogo..... Baw się dobrze na wystawie i przywieź, co trzeba:):) Sama się będę bawiła... smutno mi będzie... agnethka napisał(a):wiem.. ja o moich cenach słyszałam już różne opinie ;) sporo osób mnie obsztorcowało, że są za niskie patrząc na jakość wykonanej pracy :D teraz i tak są "niższe", bo doliczony został VAT, a ja ich nie zmieniłam - mam możliwość wystawiania paragonów i faktur, więc wsjo jak najbardziej cacy ;) Dlas niektórych to dobra wiadomość (ta o VAT). Mnie to akurat anie dotyczy:) Pzdr. Quote
shirkan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Powodzenia na Łotwie! My w niedzielę walczymy na klubówce terrierów we Włocławku. A porównanie baska do konia czystej krwi oczywiście że trafione-patrzę,obserwuję i wysuwam wnioski:-). Quote
taxelina Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jak nie masz czasu zagladac do naszej galeri na naszym forum a chcesz wiedziec co u nas slychac i obejrzec zdjecia to zapraszam na moj blog http://dirdib.blogspot.com/ Quote
Błyskotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Powodzenia :). deer_1987 szkoda że nie chcesz założyć galerii na dogo :-(. Quote
taxelina Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Błyskotka']deer_1987 szkoda że nie chcesz założyć galerii na dogo :-(. nie moge zalozyc drugiej bo bym bana dostala Quote
PANGEA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Mam nadzieje, ze Asia zdazy wrocic na swietowanie 3tys stronki swojej galerii :) Quote
Asiaczek Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='shirkan']Powodzenia na Łotwie! My w niedzielę walczymy na klubówce terrierów we Włocławku. A porównanie baska do konia czystej krwi oczywiście że trafione-patrzę,obserwuję i wysuwam wnioski:-). Na Łotwie juz nie było tak oszałamiających sukcesów, jak na wczesniejszych wystawach w 2010 r. Ale swoje ugraliśmy:) Za chwilę dam relację z wyjazdu:) [quote name='deer_1987']Jak nie masz czasu zagladac do naszej galeri na naszym forum a chcesz wiedziec co u nas slychac i obejrzec zdjecia to zapraszam na moj blog http://dirdib.blogspot.com/ deer - ja nie mam na NIC czasu, wiecznie jestem w tzw. niedoczasie;) Wiec chętnie zajrze na Twój blog, ale nie mogę obiecac systematycznych wizyt... [quote name='Błyskotka']Powodzenia :). deer_1987 szkoda że nie chcesz założyć galerii na dogo :-(. Juz możesz puścić kciuki:) Deer - miała i chyba nadal ma Galerię na DGM, ale z różnych względów nie prowadzi jej. [quote name='bianka19']Cześć Asiaczki. ;) Co słychać ? :D Właśnie wróciliśmy z Łotwy z wystawy. Za chwilę dam relację. [quote name='PANGEA']Mam nadzieje, ze Asia zdazy wrocic na swietowanie 3tys stronki swojej galerii :) Już wróciłam! [quote name='gosiaja']cały czas trzymamy Rozumiem, że trzymasz kciuki za wystawe i za 3 tys. stronę, tak? Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='bianka19']Jak tam wyniki , opowiadaj Właśnie, niecierpliwie czekamy na wyniki :)! Quote
Florka_xyz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czekamy na wyniki i dochodzimy do 3 tys. stronki <jupi> Quote
Korenia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Asia trzyma nas w niepewności! Nieładnie tak :P Quote
Tengusia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 przyszlam sie zalapac na 3000 stronke :grins: Quote
Recommended Posts