NESTOR.NOTABILIS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='asiaczek']i jeszcze ofik:) sesja, tym razem ofika prezentuje zuzka:) cdn. Pzdr. booooooooossssssssssskiiiiiiiiii !!! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiaczku coraz bardziej tracę głowę dla Twoich "Asiaczków" - są po prostu olśniewające . Tak badam każdy detal ich ciała i mogę powiedzieć tylko jedno - 100% TOP QUALITY :klacz:!!! A powiedz mi, moja droga, bom ciekawa i myśl ta od dawna kołacze się w mej głowie ;) : jak się kojarzy ze sobą odmiany barwne w basenji? Czy są jakieś uwarunowania, że ta maść może być kojarzona tylko z tą a z tą już nie czy też nie ma to znaczenia? Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pi.eS Dziękuję za foteczkę mojej Tanguni z Rzeszowa - cieszę się, że moja mała dzidzia też się załapała :buzi: Quote
Hiro Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Extra! Nareszcie! Bardzo mi się spodobały wszystkie foteczki!A miny Kosti na niektórych - no widać, że był najbardziej zmęczony i zestresowany)) P.S. Asiu,wysłałam Ci maila. pzd Quote
Hiro Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Ofi i Wahzirek:) Spotkanie po... miesiącach... Ofik i Hiro:) Niewiele widac, zle Ofik wcale nie był przerazony takim wielkim kolegą:) HIRO.... Ciekawe ujęcie:) Cdn. Pzdr. Ofi jest bardzo odważny i towarzyski!bawił się z Hiro,ale niestety było za mało miejsca, żeby to nagrać.. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Maks i Spark napisał(a):Słoneczne dzień dobry:) Witaj, witaj! gosiaja napisał(a):witamy w środę u nas wczoraj znów białego napadało ale słonko świeci :) U nas tez, ale juz teraz to śladu po białym puchu nie ma... słońce świeci jakby to juz prawdziwa wiosna była:) NESTOR.NOTABILIS napisał(a):Pi.eS Dziękuję za foteczkę mojej Tanguni z Rzeszowa - cieszę się, że moja mała dzidzia też się załapała :buzi: Szkoda, że tylko 1 fotkę miałam, ale na wystawach to ja zawsze mam braki w czasie...;) Hiro napisał(a):Extra! Nareszcie! Bardzo mi się spodobały wszystkie foteczki!A miny Kosti na niektórych - no widać, że był najbardziej zmęczony i zestresowany)) P.S. Asiu,wysłałam Ci maila. pzd Juz wysłałam odp. Hiro napisał(a):Ofi jest bardzo odważny i towarzyski!bawił się z Hiro,ale niestety było za mało miejsca, żeby to nagrać.. No i troche czasu mało było... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 bety napisał(a):Asia dostałaś moje maile? PzdrJakiś dostałam;) Czekam na odpowiedź ze strony M&S. Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super fotki :) Miód dla moich oczu! :loveu: Pozdrawiam! Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Dowiedz się dokładnie, jak to z ta przerwą...Pzdr. No i wiem już na pewno. Akurat mamy rekolekcje 29, 30, 31, więc praktycznie to mi się już wtedy przerwa świąteczna zaczyna ;) [quote name='Asiaczek'] BIS BABY OFI - Pańcia, na pewno wiesz, po co ja tu stoję? Pzdr. Ale on tu śmiesznie wyszedł, jeszcze taka luźna skórka pozwijana :lol: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Paula&Goofi napisał(a):Super fotki :) Miód dla moich oczu! :loveu: Pozdrawiam! Hahaha, lizusek... Zuza i Noddy napisał(a):No i wiem już na pewno. Akurat mamy rekolekcje 29, 30, 31, więc praktycznie to mi się już wtedy przerwa świąteczna zaczyna ;) Ale on tu śmiesznie wyszedł, jeszcze taka luźna skórka pozwijana :lol: Uwielbiam to zdjęcie i to spojrzenie...:) Pzdr. Quote
Mudik Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ofi jest cudny,ale ma budowę, uwielbiam takie dobrze zbudowane,eleganckie proporcjonalne psiaki, tu się nie da nic ukryć, tak jak u długowłosych gdzie można poprawić włosem grubośc łap, czy linie np. Na prawdę TOP QUALITY Asiu! Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 A ja się cieszę, że i Tobie podoba się Ofik:) A Zuzka to pewnie skacze z radości, co? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja się cieszę, że i Tobie podoba się Ofik:) A Zuzka to pewnie skacze z radości, co? Pzdr. Oj tak, bardzo miło się czyta takie posty, a Ofcio nic nie świadomy, jak go tu chwalą, smacznie chrapie. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jak śpi, to przynajmniej trochę spokoju jest, prawda? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Jak śpi, to przynajmniej trochę spokoju jest, prawda? Pzdr. Zgadza się, a akurat zazwyczaj śpi jak ja lekcje robię, a później może być zabawa i spacerki, więc się wszystko fajnie układa. Quote
zielona Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pina też w nowym domku(PInacolada is Gerl) to słodki alkohol haha Quote
jamnicze Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jakie on ma tu fajne spojrzenie :) http://img682.imageshack.us/img682/6307/23974686.jpg Quote
PANGEA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiaczek napisał(a):No, właśnie. W jednej Galerii post zapisuje się idealnie i bardzo szybko, a w innej - dubluje się kilkakrotnie... Felka (weteranka) będzie teraz pokazywana właśnie w kl.weteranów. Co ma siedzieć w domu, jak kondycyjnie wygląda OK. A żebyś wiedziała, jak przyjemnie się z nia biega, poprostu "ringówka w psem to przedłużenie twojej ręki" - sprawdza się to powiedzenie:) Uwielbiam z nia biegać na ringu:) Pzdr. Bo weterany wystawia sie bosko. Uwielbiam to. Kocham stare dogi i uwielbiam to opanowanie na ringu i ten spokoj i pewnosc siebie. PS a tak wogole to dobrywieczor i gratuluje sukcesow A to male pregowane o cudnym imieniu jest niesamowite, a na tej pierwszej focie na schodach - dech zapiera normalnie... Elitesse napisał(a):Felko boj sie ! w pazdzierniku w weterany wskakuje Tess :P A w polowie sierpnia moj bassecik peticik Machiavelli czyli Brunek :)) To spotkamy sie wszyscy :)) Na 100% bedziemy w Krakowie Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Zgadza się, a akurat zazwyczaj śpi jak ja lekcje robię, a później może być zabawa i spacerki, więc się wszystko fajnie układa. Naprawdę cieszę się, że tak się układa między Wami:) PANGEA napisał(a):Bo weterany wystawia sie bosko. Uwielbiam to. Kocham stare dogi i uwielbiam to opanowanie na ringu i ten spokoj i pewnosc siebie. PS a tak wogole to dobrywieczor i gratuluje sukcesow A to male pregowane o cudnym imieniu jest niesamowite, a na tej pierwszej focie na schodach - dech zapiera normalnie... A w polowie sierpnia moj bassecik peticik Machiavelli czyli Brunek :)) To spotkamy sie wszyscy :)) Na 100% bedziemy w Krakowie Witaj, PANGEA!!! Kope lat, co? Hohoho, to widze, że klasa weteranów rozrasta się... oj, będzie się w tej klasie działo:) I cieszę się, że moje male podobają się:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Jeeee, jaki połamaniec z niej:) A tak wogóle to jest ... PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI! Ma byc pokazywana na wystawach:) http://img7.imageshack.us/img7/4816/dsc8971.jpg No, proszę, obróżka pod kolor ubranka. Albo odwrotnie... http://img704.imageshack.us/img704/4786/dsc8998.jpg Więcej, więcej fotek! Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/4786/dsc8998.jpg świetne ubranko Quote
Recommended Posts