Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku coraz bardziej tracę głowę dla Twoich "Asiaczków" - są po prostu olśniewające . Tak badam każdy detal ich ciała i mogę powiedzieć tylko jedno - 100% TOP QUALITY :klacz:!!!

A powiedz mi, moja droga, bom ciekawa i myśl ta od dawna kołacze się w mej głowie ;) : jak się kojarzy ze sobą odmiany barwne w basenji? Czy są jakieś uwarunowania, że ta maść może być kojarzona tylko z tą a z tą już nie czy też nie ma to znaczenia?

Posted

Extra! Nareszcie! Bardzo mi się spodobały wszystkie foteczki!A miny Kosti na niektórych - no widać, że był najbardziej zmęczony i zestresowany))
P.S. Asiu,wysłałam Ci maila.
pzd

Posted

[quote name='Asiaczek']Ofi i Wahzirek:)
Spotkanie po... miesiącach...

Ofik i Hiro:)
Niewiele widac, zle Ofik wcale nie był przerazony takim wielkim kolegą:)

HIRO....

Ciekawe ujęcie:)

Cdn.
Pzdr.
Ofi jest bardzo odważny i towarzyski!bawił się z Hiro,ale niestety było za mało miejsca, żeby to nagrać..

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Słoneczne dzień dobry:)

Witaj, witaj!

gosiaja napisał(a):
witamy w środę u nas wczoraj znów białego napadało
ale słonko świeci :)

U nas tez, ale juz teraz to śladu po białym puchu nie ma... słońce świeci jakby to juz prawdziwa wiosna była:)

NESTOR.NOTABILIS napisał(a):
Pi.eS
Dziękuję za foteczkę mojej Tanguni z Rzeszowa - cieszę się, że moja mała dzidzia też się załapała :buzi:

Szkoda, że tylko 1 fotkę miałam, ale na wystawach to ja zawsze mam braki w czasie...;)

Hiro napisał(a):
Extra! Nareszcie! Bardzo mi się spodobały wszystkie foteczki!A miny Kosti na niektórych - no widać, że był najbardziej zmęczony i zestresowany))
P.S. Asiu,wysłałam Ci maila.
pzd

Juz wysłałam odp.

Hiro napisał(a):
Ofi jest bardzo odważny i towarzyski!bawił się z Hiro,ale niestety było za mało miejsca, żeby to nagrać..

No i troche czasu mało było...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dowiedz się dokładnie, jak to z ta przerwą...Pzdr.
No i wiem już na pewno. Akurat mamy rekolekcje 29, 30, 31, więc praktycznie to mi się już wtedy przerwa świąteczna zaczyna ;)

[quote name='Asiaczek']
BIS BABY
OFI - Pańcia, na pewno wiesz, po co ja tu stoję?

Pzdr.
Ale on tu śmiesznie wyszedł, jeszcze taka luźna skórka pozwijana :lol:

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Super fotki :) Miód dla moich oczu! :loveu:
Pozdrawiam!

Hahaha, lizusek...

Zuza i Noddy napisał(a):
No i wiem już na pewno. Akurat mamy rekolekcje 29, 30, 31, więc praktycznie to mi się już wtedy przerwa świąteczna zaczyna ;)
Ale on tu śmiesznie wyszedł, jeszcze taka luźna skórka pozwijana :lol:

Uwielbiam to zdjęcie i to spojrzenie...:)

Pzdr.

Posted

Ofi jest cudny,ale ma budowę, uwielbiam takie dobrze zbudowane,eleganckie proporcjonalne psiaki, tu się nie da nic ukryć, tak jak u długowłosych gdzie można poprawić włosem grubośc łap, czy linie np. Na prawdę TOP QUALITY Asiu!

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja się cieszę, że i Tobie podoba się Ofik:)
A Zuzka to pewnie skacze z radości, co?

Pzdr.

Oj tak, bardzo miło się czyta takie posty, a Ofcio nic nie świadomy, jak go tu chwalą, smacznie chrapie.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak śpi, to przynajmniej trochę spokoju jest, prawda?

Pzdr.

Zgadza się, a akurat zazwyczaj śpi jak ja lekcje robię, a później może być zabawa i spacerki, więc się wszystko fajnie układa.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. W jednej Galerii post zapisuje się idealnie i bardzo szybko, a w innej - dubluje się kilkakrotnie...
Felka (weteranka) będzie teraz pokazywana właśnie w kl.weteranów. Co ma siedzieć w domu, jak kondycyjnie wygląda OK. A żebyś wiedziała, jak przyjemnie się z nia biega, poprostu "ringówka w psem to przedłużenie twojej ręki" - sprawdza się to powiedzenie:) Uwielbiam z nia biegać na ringu:)
Pzdr.

Bo weterany wystawia sie bosko. Uwielbiam to. Kocham stare dogi i uwielbiam to opanowanie na ringu i ten spokoj i pewnosc siebie.

PS
a tak wogole to dobrywieczor i gratuluje sukcesow
A to male pregowane o cudnym imieniu jest niesamowite, a na tej pierwszej focie na schodach - dech zapiera normalnie...

Elitesse napisał(a):
Felko boj sie ! w pazdzierniku w weterany wskakuje Tess :P

A w polowie sierpnia moj bassecik peticik Machiavelli czyli Brunek :)) To spotkamy sie wszyscy :)) Na 100% bedziemy w Krakowie

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Zgadza się, a akurat zazwyczaj śpi jak ja lekcje robię, a później może być zabawa i spacerki, więc się wszystko fajnie układa.

Naprawdę cieszę się, że tak się układa między Wami:)

PANGEA napisał(a):
Bo weterany wystawia sie bosko. Uwielbiam to. Kocham stare dogi i uwielbiam to opanowanie na ringu i ten spokoj i pewnosc siebie.
PS
a tak wogole to dobrywieczor i gratuluje sukcesow
A to male pregowane o cudnym imieniu jest niesamowite, a na tej pierwszej focie na schodach - dech zapiera normalnie...
A w polowie sierpnia moj bassecik peticik Machiavelli czyli Brunek :)) To spotkamy sie wszyscy :)) Na 100% bedziemy w Krakowie

Witaj, PANGEA!!! Kope lat, co?
Hohoho, to widze, że klasa weteranów rozrasta się... oj, będzie się w tej klasie działo:)
I cieszę się, że moje male podobają się:)

Pzdr.